אחד בשם בריאן טונג שהוא עורך השוואות בין דברים שונים כגון מכוניות, אתרים, משחקים וכו' ומעלה אותם לאתר cnet tv.com וקורא לתוכנית שלו prize fight ערך השוואה בין הpsp של סוני לבין הds lite האהוב שלנו.
ההשוואה נערכה בקטגורייות הבאות:
1)עיצוב
2)משחקיות
3)נושאים
4)ביצועים
5)ספריית משחקים
והמנצח הגדול הוא:הds lite!!!!
למי שמעוניין לראות את הסרטון המלא עם פירוט הציונים מוזמן להיכנס לקישור הבא
מי שמעוניין הוא ערך גם השוואה בין rock band וGH3 כאן
יש לPSP יתרונות רבים אבל לצערה של סוני החסרונות שלו לא מועטים וגורמים ליתרונות להתגמד.
האמת חבל כי הPSP היא מתמודדת ראויה לDS אם סוני לא היו מנסים לדחוף כל דבר אפשרי בקונסולה הזו שלהם - כמו שעשו עם הPS3 - וגרמו לאנשים רבים להגיד"מה אנחנו צריכים את זה"
נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 05.06 בשעה 20:29.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
יפה F.P שאתה זוכר כאלה דברים. נראה לי אמרתי את זה לפני המון זמן ממש אולי חצי שנה. אני בקושי זוכר מה אכלתי לארוחת בוקר אתמול.
תגידו, למישהו יש גם PSP וגם DS? אם כן אז במה הוא משחק יותר?
לי יש ואני משחק יותר בPSP מכיוון שיותר התחברתי לסגנון משחקים שלו (כמובן שאני גם מאד אוהב מריו, זלדה וכו', בגלל זה קניתי גם את הDS אבל אני יותר אוהב משחקי פעולה עם גאפיקה גבוהה, כן, תקראו לי זונת גראפיקה).
17/05/08 - אבי נמני פורש ממשחק פעיל, אנחנו, אוהדי מכבי ת"א, וכל עם ישראל תמיד נזכור, את השחקן הטוב ביותר שהיה בארץ והבן אדם שתמיד עזר ותמיד חייך: אין עוד מלבדו.
8 זה בדם - אבי נמני במכבי לעולם!
אני לא מבין אנשים,
יש לPSP מספר חד ספרתי של משחקים טובים, שאחרי חרישה כלשהי גם מהם נעלם הקסם
לעומת זאת, כמעט ולא קיימים משחקים שיכולים להתחרות ב-Advance Wars
עוד כמה דקות יהיה לי את Days of Ruin החדש (: מקווה שהוא יחזיר את הסדרה לימיה הטובים מ-Advance Wars 2 ל-GBA
לא בהכרח נכון, זה מאוד תלוי בתקופה, במשחקים ובפול דברים אחרים.
מאז שיש לי DS(כמעט שנה) הספקתי לשחק ב:
Sonic Rush
M&L2
Kirby's Canvas Curse
Ouendan 2
Planet Puzzle League
Meteos
Megaman Battle Network 5
Megaman star Force
NSMB
FF3
Super Princess Peach
Advance Wars DS
Advance Wars Days of Ruin
Wario Ware Touched
Total 14
and on a flash cart(loaned):
Phoenix Wright 1-3
Zelda PH
Hotel Dusk
Trace Memory
Etrian Odyssey
MMZX 1+2
Taiko no Tatsujin
Lunar Knights
Trauma Center
Cooking Mama
DQ Heroes: Slime
FFF: Chocobo Tales
FF:CC
Total 16
16+14=30
ואני חושב שזהו בערך
על הPSP לעומת זאת שיחקתי ב:
Lumines 1+2
Gunpey
Metal Gear Acid 1+2
MGSO
Monster Hunter Portable
Gradius Collection
LoccoRocco
Megaman Maverick Hunter X
Megaman Powered up
DJ Max Portable
Baito Hell 2000
Crush
Patapon
GTA:LCS
GTA:VCS
Tekken 5 DR
FFT:TLW
Mercury
Syphon Filterark Mirror
Silent Hill Origins
CC:FF7
Me and my Katamari
Ratchet and Clank : Size Matters
Key of Heaven
Dynasty Warriors
Total 27
and on my friends' Hacked PSP:
Castlevaniracula X chronicles
Total 1
27+1 = 28
ז'תומרת ששיחקתי 2 משחקי DS יותר מאשר משחקי PSP, למרות שיש לי פיאספי שנתיים ודיאס שנה.
למרות שיש סיכוי שפספסתי כמה בPSP, והעובדה שהלוו לי פלאש קארד לDS קצת גרמה לי לשחק בו המון כשהייתי ביפן.
אומג התחלתי היום את The World Ends With You והמשחק הזה פשוט מדהים :|
ממליץ מאוד, באמת, התלונה היחידה שלי בנתיים היא שהם מדברים בלי סוף גם על דברים ברורים מאליו [זה פשוט נראה שהם דואגים שילדים בני 5 לא ילכו לאיבוד, אבל אולי זה רק בהתחלה]
שיחקתי בו גם אני, וסיימתי.
לא הייתי מגדיר אותו must buy, הייתי יותר מגדיר אותו "רוץ מצידי עכשיו ותחצה את האוקיינוס בשביל להשיג את המשחק האלוהי והאגדי הזה".
אתה יודע, הגדרה צנועה כזו.
אני באמת חושב שהPSP הוא PS2 נייד עם קצת גרפיקה יותר טובה ויותר אפשרויות.
אם זה היה כך היא הייתה הקונסולה הכי טובה כיום ובכל בית של כל גיימר.
17/05/08 - אבי נמני פורש ממשחק פעיל, אנחנו, אוהדי מכבי ת"א, וכל עם ישראל תמיד נזכור, את השחקן הטוב ביותר שהיה בארץ והבן אדם שתמיד עזר ותמיד חייך: אין עוד מלבדו.
8 זה בדם - אבי נמני במכבי לעולם!
אם היה לה גם את אותו המבחר והאיכות, אז אולי. ואני חושב שקונסולה צריכה להיות יותר מאשר עוד PS2 כדי להיחשב טובה יותר. אחרת, למה שיהיה בה עניין, אם כבר יצא דבר דומה לה בעבר?
נא לשמור על הסדר הטוב כאן, וליהנות באופן חיובי. חשוב להתעדכן בנוהלי הפורום.
לא. זה בדיוק הסיבה שהיא לא. כי קונסולה ניידת לא יכולה להיות נייחת. זה פשוט משחקים אחרים. היא אמורה להיות ניידת, עם אפשרות למשחקונים קצרים ושאפשר פשוט לכבות באמצע ולחזור. זו בדיוק הסיבה שהיא לא הצליחה כמו ה-DS.
שיחקתי בו גם אני, וסיימתי.
לא הייתי מגדיר אותו must buy, הייתי יותר מגדיר אותו "רוץ מצידי עכשיו ותחצה את האוקיינוס בשביל להשיג את המשחק האלוהי והאגדי הזה".
אתה יודע, הגדרה צנועה כזו.
התרד הזה אידיאלי מבחינתי,כי אני עדיין מתלבט בין PSP לDS. בינתיים אני יותר בכיוון של DS...
אתה יכול להסתכל בהשוואה שנתתי לה קישור למעלה.אבל כמו שכבר אמרנו זה תלוי איזה משחקים אתה אוהב אם למשל אתה אוהב את gow ואת GTA לך על הPSP ולפי איך שאני מכיר אותך אתה לא חובב משחקים כאלו אז לך על הDS כי אתה יודע מריו וזלדה וסאמוס נמצאים שם.בקיצור אני ממליץ לך על הDS.