Star Wars The Force Unleashed דיון ראשי - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק

נושא: Star Wars The Force Unleashed דיון ראשי
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 11.06, 11:20

ברירת מחדל Star Wars The Force Unleashed דיון ראשי

Star Wars The Force Unleashed הוא המשחק החדש בסדרת משחקי מלחמת הכוכבים של LucasArts.
ככל שהמשחק מתקרב אלינו, יוצאים טרילרים, ראיונות מעניינים עם המפתחים ותמונות. אספתי מספיק מידע בשביל להכין את הדיון הזה שאני מתכנן עליו מאז שיש לי Xbox ^^

הסיפור:
הפרק הבא בסדרה הגיעה. The Force Unleashed יספר על החניך של הלורד ווידר (Darth Vader's) דמות מסתורית אשר מתאנמנת בידי הסית' לורד (Sith Lord), על מנת ל"צוד" את מעט אבירי הג'ידי שעוד קיימים.
במשחק נשחק בין הפרקים 3 עד 4. שני הסיפורים יהיו המשך לעלילתו הקודמת של הטרילוגיה.
נחקור את התוצאה ההרסנית של מסדר 66, אשר קורא להוצא להורג מהירה לכל איביר הג'די, ומפוקס על המשך עליתו של הלורד ווידר לשילטון, אשר יהווה "גשר" לטרילוגיה האמיתית.
TFU יישנה את גורל הגלקסיה ויסביר על נקודות מהעלילה שיובילו ישר אל תוך האירוע של Star Wars A New Hope.

המסע הסודי של החניך יקח אותו ואותנו מסביב לגלקסיה - מעולמם של ה"ווקיס" (Wookiee) בקשייק (Kashyyyk) ל"Junkyard" בפלנטת ראקוס פריים (Raxus Prime) ועד לפלנטה אשר מכוסה פטריות ב"פילוקיה" (Felucia).

דמויות:
"החניך הסודי"

הוא ידוע כ"החניך הסודי" של הלורד ווידר. הלודר ווידר ביזבז שנים של אימונים על אותו חניך כדי להפוך אותו לסית'. אבל לא רק שאנשי האימפריה לא יודעים על אותו החניך, אלא גם שליט האימפריה בעצמו לא יודע על אותו חניך מסתורי.
תחת הדרכה קשה של וויידר, לחניך יש הכל חוץ משליטה אומנותית מוחלטת על חרב האור (Light Saber). חוץ מזה הוא גם למד להשתמש בכוחות "מפחידים" של הכוח האפל (The Dark Side of The Force).
כאשר החניך גודל, הלורד ווידר שולח אותו למשימות מבחן סודיות: לדווח לשליטי האופל המתחרים ולאוייבים על הכוח של הלורד ווידר, באמצעות כוח כמובן.
כאשר מבחנים אלו ייסתימו, החניך יוכל לעלות למשימה הקשה מכל, אשר לה הוכן כל השנים: לצוד את אבירי הג'ידי.

Juno Eclipse

ג'ונו נולדה ב"גרעין העולם" של קורלג (Corulag). ג'ונו גויסה לאקדמית האימפריה בגיל 14. כעבור זמן, הפכה לטייסת הצעירה ביותר של האימפריה. בדרכה להפוך לטייסת קרב מוכשרת, הצטיינה גם בתיקון חלליות, שמירה על דרואידים וסוחרת ספינות. לאחר שעזבה את האקדמיה, ג'ונו לקחה חלק בקרבות חלל רבים. לאחר שטסה בהצטיינות באותם משימות וקרבות, קודמה לדרגת "Commanding Officers"

Maris Brood

מאריס התגלתה כג'ידי עוד כשהייתה תינוקת. היא קיבלה שיעורים במקדש בג'ידי בקורסוקנט (Coruscant). המאמן של מאריס היה אביר ג'ידי שאימן אותה על ספינת חלל שנקרא גריי פילגרים (Gray Pilgrim).
כאשר פאלפטין פירסם הודעה על מסדר 66, מאריס והמסטר שלה היו באזור החיצוני של הגלקסיה, לכן הם לא הושפעו מיד מטיהור הג'ידי.
המאסטר של מאריס ישר הרגיש במוות הפתאומי של המון אבירי ג'ידי. לאחר מכן שלח הודעה למקדש הג'ידי בקורסוקנט. המאסטר לקח את חללית הקרב שלו כדי לחפש תשובות, ולעולם לא חזר, אך המכתב האחרון ששלח חשף שמסדר הג'ידי מתחיל להיהרס בגלל הלורד ווידר. מאריס חיפשה נקמה. זמן רב שקעה בחיפושים אחר הלורד ווידר. אך לפני שהיא עוד יכלה לעמוד בפני הלורד ווידר, היא נמצאה ע"י המאסטר ג'ידי "שאק טי" (Shaak Ti), אשר שכנעה את מאריס להפסיק בחיפושים אחר נקמתה ולהעלם במחבו בפלנטת פילוקיה.

General Rahm Kuta

המאסטר ראם קוטא, היה הגנרל שהשתתף בהרבה קרבות מיון בזמן מלחמת המשובטים (The Clone Wars).
עם זאת, קוטא בזבז המון שנים מחייו על מנת להצטרף למסדר אבירי הג'ידי, לחם בתעלות כחייל בשביל שעולם ביתו יהיה חופשי ללא עוד מלחמות.
כשקוטא היה בן 18, הוא פגש והתיידד עם מאק וונדו (Mace Windu), אשר נשלח לפלנטת קוטא על מנת לנהל משא ומתן לשלום מהפכני שיסיים את הקונפליקט המיוחד והאכזרי באזור.
לאחר שוונדו השלים את המשימה, החליט לקחת איתו את קוטא חזרה לקורסוקנט כדי להכשיר את כוחותיו ולסיים את אימוניו תחת חסותו של מאסטר יודה (Master Yoda).

Shaak Ti

אבירת הג'ידי שאק טי היא דמות להערצה ואגדה כחברה במועצת הג'ידי.
שאק טי הייתה מעורבת בהרבה קרבות גבורה בזמן מלחמת המשובטים, לרבות תכנון והתחייבות בפתיחת פרץ התשואות בגינוסיס (Geonosis), כאשר היה רכבה עם 200 אבירי ג'ידי לחלץ את אובי ואן קנובי (Obi-Wan Kenobi), אנאקין סקייוקר ׁ(Anakin Skywalker) והנסיכה פאדמה (Padme Amidala) מהיצורים של סיפארטיסטס (Separatists) ומהרוזן דוקו (Duko).
לאחר מכן, שאק טי הייתה יכולה לברוח ממסדר 66, למרות שבאותו הזמן מקדש אבירי הג'ידי היה תחת התקפה של הלורד ווידר.

Proxy

פרוקסי הוא אבטיפוס של דרואיד "חבר נאמן" שמספיק להרבה שנים.
המקור של פרוקסי אינו ידוע, יחידת הדרואיד הזו יחידה במידה, אשר מספקת טכנולוגית הולוגרמות.
בתוכו מותקת מנגנון כוח שנותן לו אפשרות לשנות מראה וצורה, מה שמאפשר לו להפוך לכל דבר בגלקסיה.

אז.. איך המשחק בנוי בעצם?
המשחק בנוי בצורה מאוד מאוד מעניינת, חוץ מהעובדה שהAI שופר בצורה מדהימה, אני הסביר לכם על המנועים הפיזקלים ועל טכנולוגית התנועה שיש במשחק.

במשחק לוקטס ארטס השתמשו בשלושה מנועים פיזיקלים, על מנת לתת לנו את ההרגשה הכי אמיתית בעולם של מלחמת הכוכבים, ולהרגיש שאנחנו באמת משתמשים בכוח.

מנוע פיזיקלי ראשון:
יש לנו את היכולת להרים באמצעות הכוח שלנו כג'ידי אנשים ואובייקטים.

מנוע פיזיקלי שני:
אם אנחנו מרימים באוויר את אחד מחיילי האימפריה למשל, יש לו את האפשרות לתפוס בחפץ, או בחייל אחר, כך שיוצא שאנחנו מעיפים באוויר שני אובייקטים או יותר.

מנוע פיזיקלי שלישי:
לאחר שאנחנו מרימים באוויר אובייקט אחד או יותר, יש לנו את האפשרות להעיף אותו בכל העוצמה, או פשוט לשחק איתו. לנגח את הדמות בריצפה מספר פעמים או פשוט לעיף אותו בכל הכוח למקום כלשהו באזור. המנוע היזיקלי השלישי מתבטא בעצם בכל הנושא של "אחרי הרמה באוויר". אפשרות לנפץ את החייל בזכוכית, לעיף אותו מחללית אל תוך החלל ועוד.

טכנולוגית התנועה:
לוקאס ארטס השתמשו בטגנולוגיית התנועה של Euphoria. איפוריה היא גם טכנולוגית התנועה שרוקסטאר השתמשו בה למשחק החדש שלהם GTA IV.
עם טכנולוגיה זו העצמים שאנחנו מרימים באוויר, או שוברים ומרסקים, בעצם נותנת לנו את התחושה שהכל "חיי". אם נרים חייל באוויר הוא יתחיל "להשתולל" מפחד, להזיז את הרגלים והידיים, אם צריך גם הרובה שלו יפול.
עם טכנולוגיה זו אנחנו בעצם לא יודעים איך האובייקט יגיב לפעולות שלנו, אנחנו רק יודעים שהוא כן הולך להגיב לפעולות שלנו.

מקשים:
לתזוזה
- טריגר שמאלי. זווית מצלמה - טריגר ימני. התקפה - X. חישמול - Y. דחיפה - B.
קפיצה - A. הגנה - LT. תזוזה מהירה (לא צריך כוח) - LB.
תפיסה (לזריקה באוויר וכדומה למי שלא הבין) - RT. מיקוד מטרה (להתבייט על אויב) - RB.
תפריט שחקן - START. תפריט - BACK. תפריט האיקס-בוקס - XBOX ICON.

קומבואים - COMBO'S:
כבר בהתחלת המשחק תוכלו כבר לעשות קומבואים (COMBO) כלומר שילוב של כמה דברים יחדיו.
במשחק הזה כוח וחרב אור.
הקומבואים יהפכו להיות שימושיים יותר ויותר ככל שתיהיו ברמות קושי גבוהות יותר ועל אויבים חזקים עם יותר חיים.
רשימת קומבואים:
1)זריקת חרב אור - RT + X הסבר: השחקן יחזיק את האוייב באוויר ויזרוק עליו את החרב, ניתן לעזוב את המקש RT או להמשיך ללחוץ כרצונכם.
2)חרב אור מחושמלת - X + Y +Y הסבר: השחקן יעשה התקפה רגילה ואז יחשמל את החרב בשביל ליצור אפקט שיחשמל את האויב, אתם יכולים גם ללחוץ 3 פעמים X ואז Y, או פעמים X ואז Y (פשוט תנסו כמה פעמים).
3)קומבו רגיל - X + X + X + X הסבר: השחקן יעשה קומבו של התקפות, ניתן להפסיק ללחוץ מתי שרוצים (פעם שלישית או שנייה....).
4)התקפה ודחיפה - X +B הסבר: השחקן יתקיף ואז יעיף את האויב (ניתן ללחוץ עד 3 פעמים על X ואז על B על מנת לבצע קומבו זה).
5)התקפה מחשמלת עם דחיפה - X + Y +B הסבר: השחקן יעשה התקפה רגילה, ואז התקפה מחושמלת ואז יעיף את האוייב.
6)התקפה מחשמלת עם הקפצה - X + X/Y + Y + B הסבר: כמעט כמו קומבו 5 רק שהפעם ברגע שיסיים לעשות מכה מחשמלת השחקן יפגע באדמה עם דחיפה ויקפיץ כל מה שסביבו למעלה (הדגש על מנת להראות שאפשר או לעשות 2 התקפות רגילות או 2 התקפות מחשמלות לקומבו זה).
7)קפיצה עם דחיפה - A + B הסבר: ברגע שבדמו תעלו לרמה 2 תוכלו לקפוץ ואז לדחוף את האוייב (אפשר ללחוץ כמה זמן על B בשביל אפקט גדול יותר).
8)פיצוץ מחשמל - RT + Y + טריגר הסבר: השחקן יחזיק את האוייב באוויר ויחשמל אותו, הטריגר יאפשר לכם לכוון לאן לזרוק אותו על מנת לעשות פיצוץ חשמלי, או שפשוט תשאירו אותו כמה זמן באוויר.
9)זריקת חרב והעפה - RT + X + B הסבר: השחקן יחזיק את האוייב באוויר יזרוק עליו את החרב ואז יעיף אותו.
10)חישמול והעפה - RT +Y + B הסבר: השחקן יחשמל באוויר את האוייב ויעיף אותו.
11)התקפה והעפה - X + B הסבר: השחקן יתקיף ויעיף את האוייב.
12)קפיצה והתקפה סביבתית - A + X הסבר: על מנת לעשות קומבו זה יש ללחוץ X ארוך, השחקן יתקיף את מה שמתחתיו ואפקט על הסביבה הקרובה יתבצע.
13)קפיצה וחשמול - A +Y הסבר: השחקן יקפוץ ויחשמל את האוייב או מה שהתבייטת עליו.
14)קפיצה והתקפה - A + X הסבר: השחקן יקפוץ ויתקיף (אפשר ללחוץ עד 4 פעמים X ).
15)קפיצה גבוהה - A + A הסבר: השחקן יקפוץ גבוה.
16)קפיצה מהירה וגבוהה A + LB + A + טריגר שמאלי הסבר: השחקן ילך , יקפוץ יזוז מהר (באוויר ) ויקפוץ עוד פעם.

תודה לSpiritKeeper על המקשים ומדריך הקומבואים!

תמונות וסירטונים:

לתמונות החדשות, כאן.
לסרטונים, כאן.
סירטון גיימפליי, כאן.

נתראה ב16 לספטמבר D:

נערך לאחרונה על ידי RoDeX, 22.08 בשעה 22:55.

You can power run, But you can't Hide!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#2   פורסם: 11.06, 11:28

אני לא הייתי מפתח ציפיות מהמשחק שבסוף ייצא נפילה.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#3   פורסם: 11.06, 11:45

האומנות של מריס ברוד ממש לא מתאימה לי ליקום SW, שתמיד היה מאוד סולידי. היא פשוט נראית לא שייכת. לדעתי יש כאן הגזמה.

לגבי המשחק עצמו, מקטעי הגיימפליי שהם הראו, הוא נראה רפטיטיבי ויותר מדי ממוקד בטכנולוגיה.

Saeve certando pugnandoque splendor crescit

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 11.06, 11:45

יפה על ההשקעה, נקווה שהמשחק יצדיק אותה...

Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years.
Man: [hic] Kill me.
[hic]
Man: Kill me.]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#5   פורסם: 11.06, 11:46

רק עוד הערה קטנה, ישנם משחקים שטוב היה לו היו נשארים לפי-סי ולא עוברים לקונסולות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: 11.06, 12:55

דווקא זה משחק שמתאים בול לקונסולה. הרבה יגדו לך למשל שGRAW הוא משחק לPC בלבד, ואני מניח שלא תסכים איתם.

Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years.
[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#7   פורסם: 11.06, 13:48

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
האומנות של מריס ברוד ממש לא מתאימה לי ליקום SW, שתמיד היה מאוד סולידי. היא פשוט נראית לא שייכת. לדעתי יש כאן הגזמה.

לגבי המשחק עצמו, מקטעי הגיימפליי שהם הראו, הוא נראה רפטיטיבי ויותר מדי ממוקד בטכנולוגיה.
היו חילוקי דעות בחברה וגם בראיונות עם המפתחים נשאלו שאלות אליה, ככל הנראה הם רצו להוסיף פה איזה שהו טאצ' נשי מידי למשחק, וגם החרבות אור שלה מזיכירם את העלות של המשטרה, רק שיוצא ממה אור כביכול. האומנות שלה לא ברורה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#8   פורסם: 11.06, 13:57

אחרי שסיימתי את G.R.A.W במחשב וגם ב-360 אני יכול להגיד בפה מלא שבמחשב הוא יותר
טוב בגלל הדיוק שבשליטה בעכבר למרות שאם פתחת מיומנות ב-360 תוכל להשיג את אותה רמת
זריזות אך זה לא אותו דבר ולא תוכל לשמור עליה כל הזמן כמו במחשב ששם העניניים קלים יותר
לתיפקוד.
אני חושב שבמידה והמשחקים הללו והאחרים (אני מתכוון למשחקים שעברו הסבה מהמחשב
לקונסולות) יכלו לעבוד עם מקלדת ועכבר בקונסולה (ללא מתאם) הייתה מוצא הרבה מאוד גיימרים
שעוזבים את הסטיק לטובת מקלדת+עכבר במשחקים מסויימים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#9   פורסם: 11.06, 14:04

במשחק הזה אני דווקא חושב שהמשחק יהיה יותר נוח לשליטה על הג'ויסטיק, אבל אפשר להתווכח על זה.
אגב ADi, אני לא רוצה להאמין שהם יעשו מה שעשו עם קריסיס, זה בכל זאת לוקסארטס וכל משחקי מלחמת הכוכבים שלהם היו ענקיים. נחכה ונראה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#10   פורסם: 11.06, 14:18

אפרופו קריסיס, הוא ייצא ל-360 ?
מחילה מכבודך שאני סוטה מהנושא המקורי מספר פעמים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#11   פורסם: 11.06, 14:22

בכיף ;)
קרייסיס עוד לא יצא ל360 לפי מה שאני יודע..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ITAYBRON

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 11.06, 14:49

זה נראה אחלה משחק אבל די מעצבן אותי שמשנים את הסיפור המקורי של מלחמת הכוכבים [למרות שעצבן אותי שדארת מת הוא היה האוהב עלי]עם כל מיני ספורי צד

אינני יודע כיצד ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל הרביעית תתנהל במקלות ואבנים- אלברט אינשטיין
296829446 ICQ
http://www.youtube.com/watch?v=k0eou...eature=related סימפסונס בסטיל מלחמת הכוכבים
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON
http://www.youtube.com/watch?v=mv5qzMtLE60 DO A BARREL ROLL
[IMG]http://forum.vgames.co.il/[/IMG]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#13   פורסם: 11.06, 14:51

לא משנים, משפרים...

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#14   פורסם: 11.06, 14:54

אני מסכים עם בוז, הם לא משנים, הם ממשיכים.
כמו שכתבתי, העלילה של המשחק היא בעצם גשר שמשלים לנו את העלילה שבין הסרט השלישי לרביעי, ומשם ממשיכים לחמישי, ככה שמה שלא ראיתי בסרט, תוכל לעשות במשחק כביכול.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 11.06, 15:09

GRAW זה ממילא "הגרסה הטפשה" והמפושטת של משחקי GR.
הוא הפך ל100% משחק יריות קונסולי ארקיידי/טאקטי, אני לא רואה כמעט הבדל בינו לבין ווגאס (שגם הפך ממשחק אסטרטגי טקטי מגה הארד קורי למשהו רך יותר מאטריה).

GRAW וווגאס מתאימים לקונסולה, הם פשוט הרסו את מה שהיה GR וריינבו 6 מאז ומתמיד בתור משחקי PC מובהקים.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#16   פורסם: 11.06, 15:17

אם אפשר לחזור לנושא לכמה זמן.. ;)
גיליתי את החבילת אספנים של המשחק, כנראה שזה יכלול רק קומיקס S:
אגב, יש חבילות של מיניטורות על המשחק, בסך הכל יש 60 סוגי מיניטורות, אני מאמין שיהיה מוגבל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#17   פורסם: 11.06, 15:20

חבל, נראה מה יהיה כשיכריזו יותר בקרוב על הגירסאות....

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#18   פורסם: 11.06, 15:26

לפי מה שראיתי בתמונה, אתה מקבל רק את האריזה של המשחק (אריזה רגילה) וחוברת קומיקס דקה. אני מאוד רוצה לקנות את חבית האספנים של המשחק הזה, אבל אני רוצה עוד דברים, אחרת זה לא יהיה שווה לטעמי.
http://store.lucasarts.com/catalog/p...uct_id=1220154

אגב, 59$.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 11.06, 15:30

אז זה רק למקדימים להזמין. המחיר כמו של גירסה רגילה. אני מחכה שאולי תהיה גירסה אמיתית (ושהמשחק יהיה שווה. הוא לא אצלי בהזמנה מוקדמת.

[hic]

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#20   פורסם: 11.06, 15:33

RoDeX
ציטוט:
צפה בהודעה
לפי מה שראיתי בתמונה, אתה מקבל רק את האריזה של המשחק (אריזה רגילה) וחוברת קומיקס דקה. אני מאוד רוצה לקנות את חבית האספנים של המשחק הזה, אבל אני רוצה עוד דברים, אחרת זה לא יהיה שווה לטעמי.
http://store.lucasarts.com/catalog/p...uct_id=1220154

אגב, 59$.
נו זה המשחק הרגיל במחיר הרגיל וומקבלים קומיקס..מה הבעיה עם זה?
אני לא חושב שזה חבילת האספנים

שלי :] tin3D זה הניק שלי בgametrailers

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 11.06, 16:14

זה לא. כמו שראית, זה פשוט צופר למי שעושה הזמנה מוקדמת.

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#22   פורסם: 11.06, 20:37

אנשים באמת עושים הזמנה כל כך מוקדמת?
אם כבר הזמנה מוקדמת שיחכו לחבילת אספנים לא?
מה שכן, מחר אני אעדכן את האזורים במשחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#23   פורסם: 13.06, 09:53

הגיעה סירטון גיימפלי חדש עם הסבר של המפתחים על מה שבעצם נראה במשחק. הסירטון בעצם מספר את רוב הסיפור של המשחק ואת רוב ההתחלה. (הסירטון מכיל ספויילרים)
http://www.gametrailers.com/player/35118.html

ספויילרים בלבן:
בהתחלה נשחק בתור ויידר, הווקיס ככל הנראה מחביאים אביר ג'ידי שצריך למות. אנחנו בכבר של הווקיס, ועושים שם "סדר" ואכן מגיעים לרגע של קרב עם אור אביר ג'ידי.
לאחר מכן, ווידר מרגיש כוח עצום, אותו כוח "בטעות" לקח לו את החרב מאחורי גבו. ומי זה? הילד.
מה שקורה זה שבעצם אותו ילד הוא הדמות הראשית שאותו נשחק. "החניף המסתורי"

בטח לא הבנו עד עכשיו למה אנחנו הורגים גם חיילי אימפריה אם אנחנו בעצם האימפריה, כי גם הקיסר של האימפריה לא יודע על אותו חניך סודי. לכן אנחנו צריכים לא רק להרוג את המורדים, אלא גם את כל חיילי האימפריה שעומדים דרכנו.

אני לא יכול לחכות.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Wan7ed

משתמש רציני

#24   פורסם: 13.06, 10:28

הטריילר החדש נראה טוב. אומנם המשחקיות עם הלייטסייבר עדיין מעט ארקיידית, אבל שוב- זה Star Wars...
כל הסיפור נשמע ממש מגניב, והמפתחים אמרו שתיהיה בחירה בין טוב לרע. האמת, ממש בא לי לשחק ג'דיי עכשיו. :>

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#25   פורסם: 13.06, 10:40

משחק הSW שהכי אהבתי היה JK (כמה מהם למעשה.) אח"כ רוג סקווד ואז עוד כמה. סה"כ היו טובים ככה שיש לו סיכוי.
רק שלא ינסו להפוך אותו לילדותי מדי.

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#26   פורסם: 13.06, 11:10

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
משחק הSW שהכי אהבתי היה JK (כמה מהם למעשה.) אח"כ רוג סקווד ואז עוד כמה. סה"כ היו טובים ככה שיש לו סיכוי.
רבל אסולט!
אין כמו משחק SW שרק התחילו הCD וכולו היה סרט שנע על מסילה קבועה, היה משחק פשוט אדיר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#27   פורסם: 13.06, 11:33

לא אמרתי שלא, גם עוד כמה היו טובים, אבל ציינתי את אלו שהכי אהבתי. סה"כ המשחקים בהחלט היו בסדר.

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#28   פורסם: 13.06, 14:49

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מקווה שהסיבה היחידה שלא ציית פה את משחקי Kotor היא בגלל שמרוב שהוא טוב שכחת שהוא קשור איכשהו ליקום של SW - אחרת נצטרך לתת לך באן מהנהלת הפורום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת Rising Eagle

#29   פורסם: 13.06, 16:04

חחחחח ^^

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 13.06, 16:14

ראיתי עכשיו את סרטון העלילה והוא נראה ממש טוב גראפית,אבל נראה כאילו הוא חוזר על עצמו וכל הכוחות הטובים יחזרו די מהר על עצמם וזה די חבל...

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames