אני ילד שמנת, יש לי את כל הקונסולות שקיימות בדור הזה.
17/05/08 - אבי נמני פורש ממשחק פעיל, אנחנו, אוהדי מכבי ת"א, וכל עם ישראל תמיד נזכור, את השחקן הטוב ביותר שהיה בארץ והבן אדם שתמיד עזר ותמיד חייך: אין עוד מלבדו.
8 זה בדם - אבי נמני במכבי לעולם!
יש פה גם לא מעט אנשים מבוגרים שלא ממש התעלקו, התחננו, עשקו את המשפחה, אינם ילדי שמנת וגם לא קורעים את התחת בשביל לקנות קונסולה.
מה שהוא אמר.
בחרתי באופציה הראשונה, למרות שטכנית היא לא מדויקת. אימי עזרה לי ב-500 ש"ח. הסיבה שבחרתי באופציה הראשונה היא משום שאם היא לא היתה עוזרת לי לקנות, בכל מקרה הייתי משלם את אותו מחיר (ולמעשה גם פחות, אבל ניחא). מבולבלים?
אוקי, אז כפי שאתם בטח זוכרים (או לא) אני בזמנו רציתי לקנות 360 דרך איביי. אז אחרי קצת זמן קניתי, המוכר עשה בעיות, ניתקתי את הקשר ממנו, וקניתי ממוכר אחר. אחרי זה המוכר הזה אמר לי שהוא לא מוכן לקבל ממני כסף דרך פאיפאל משום שהחשבון שלי לא מאומת (ולא ניתן לאמת אותו אם אתה גר בישראל), ואחרי שהוא החזיר לי את הכסף שלי (כן שילמתי לו כסף, ואז הוא החזיר לי אותו כדי שאשלם לו שוב) סיכמנו שאני אעשה העברה בנקאית. אימי, שנלחצה מאוד מהסיפור של ההעברה הבנקאית באה אלי ואמרה לי "תגיד כמה אתה מעריך שזה יעלה לך, במקסימום? אז זרקתי מס' בחישוב מוגזם, שבדיעבד מסתבר כי היה גבוה יותר מכמה שזה באמת היה עולה. אז היא אמרה לי "סבבה, אז בוא עכשיו נלך לחנות בארץ, ואני אשלים את הפער בין המחיר של זה בארץ לבין המחיר שהיה עולה לך אם היית קונה את זה דרך האינטרנט".
אחרי כל כאבי הראש שהיו לי עם ebay באותה תקופה לא יכולתי לוותר על ההצעה הזו וכבר באותו יום קניתי 360 מבאג. לגבי המוכר שלא הסכים לקבל ממני את הכסף דרך פאיפאל, סיכמנו שאני אשלם לו את מה שעלה לו לשים את המכרז (7$ אם זכרוני אינו מטעני), ושהוא ירד ממני, וכך היה.
למה שילמת לו את זה בחזרה? זה בעיה שלו שלא רצה לקבל כסף מהפייפל.
ולא ניתן לאמת את החשבון אם אנחנו בארץ?כלומר ה2 דולר האלה שהפייפל לקחו ואמורים להחזיר,הלכו לי לטימיון?
למה שילמת לו את זה בחזרה? זה בעיה שלו שלא רצה לקבל כסף מהפייפל.
ולא ניתן לאמת את החשבון אם אנחנו בארץ?כלומר ה2 דולר האלה שהפייפל לקחו ואמורים להחזיר,הלכו לי לטימיון?
אתה אימתת את כרטיס האשראי, אבל לא אימתת שאתה באמת גר בישראל.
על כל פנים, אני אעדפתי לשלם 20 ש"ח ולסגור את הסיפור הזה. אולי הייתי יכול להמנע מזה, אבל 20 ש"ח < בריאות.
שיגעתי את אבא.
תבינו, אבא שלי עוד מאז שהייתי קטן היה נגד קונסולות.
הם גם בחיים לא נגע ב-XBOX שלי ולא כלום.
ואני מת שהוא ישב וישחק איתי, אבל זה בחיים לא יקרה. ("אבא, בוא בוא לשחק איתי! נהרוג אנשים וזה.. נו בוא מה 'כפת לך.." "עזוב אותי מהשטויות שלך").
עקיצר, אחרי שיכנוע של כמה חודשים חביבים שאני אקנה את זה מהכסף שלי, אבא הסכים.
אבל הוא אמר שאמא ואבא יקנו את זה מהכסף שלהם. וזה בסוף מה שהיה.
אז.. בחרתי ב"שיגעתי את אבא" כי בתכלס כן שיגעתי אותו.
אבל שיגעתי אותו כדי שהוא יסכים שאני אקנה את זה בכסף שלי.
P:
ובסוף אמא טסה לגרמניה וקנתה את זה שם.
שיגעתי את אבא.
ואני מת שהוא ישב וישחק איתי, אבל זה בחיים לא יקרה. ("אבא, בוא בוא לשחק איתי! נהרוג אנשים וזה.. נו בוא מה 'כפת לך.." "עזוב אותי מהשטויות שלך").
P:
וואי.. גם אבא שלי תמיד היה נגד קנסולות.. בזמנו רציתי PS2, וPSP וגם את הXBOX. כל הזמן עברתי למשהו אחר בזמן אחר, הוא תמיד היה נגד זה.
עכשיו הוא הסכים ל360 אחרי שכנוע לא קל.
אני מת שהוא ישחק איתי גם, הוא גם תמיד אומר "עזוב אותי מהשטויות שלך, אני מעדיף לקרוא ספר"
אותו דבר גם על המחשב "
שיגעתי את אבא.
P:
אממ כמוני..רק שאני עוד לא קניתי
אבא שלי חושב שזה לילדים בני 3 והוא מתעקש קצת כרגע שאני לא אקנה חח ..(מכסף שלי )
אני רכשתי את שלי דרך מספר דרכים . שני שליש מהן היו בעזרת עבודות , והשליש הנותר בעזרת מכירת קונסולת הפלייסטיישן 2 . האופצייה הכי מתאימה בסקר היא אופצייה הראשונה , על אף שהיא לא ממש מדוייקת . אמנם יצא לי לעבוד במשך מספר ימים כמו חמור , אבל לא בזכות עבודה זו רכשתי לבסוף את הקונסולה .
ואם כבר דנים על אבות , שלי לא נגד קונסולות . הוא מדי פעם אף מתעניין ושואל שאלות . אבל מה שכן , כבר אין לו סבלנות להחזיק בקר ולהתרכז במשחק . הפעם האחרונה שיצא לי לראותו משחק זה במשחק גולדן אקס באחת ממכונות הארקייד בקניונים לפני כמה שנים טובות . בנוסף , המשחקים שגרמו לו לצפות בי כאשר אני משחק היו דראקן 2 , ואנצ'רטד . הוא ממש נשאב אליהם .
לאבא שלי יש עסק, בית קפה כזה, וכל שנה בחופש הגדול אני עובד אצלו
הוא אמר לי שאני יעבוד, הוא יקנה לי, ואז כאילו אני "יחזיר" לו את הכסף (הוא כל הזמן אומר את זה ובסוף לא לוקח 10 אגורות XD)
בכל מקרה, את שלי אני כנראה יקבל עוד בערך חודש, אז אין לי למה להצביע
Spider Mine, Spider Mine, Blows On You When Ever He Wants
גם אני DemolitionבDT, ואני גאה בזה.
אני קניתי מהכסף של הבר מצווה אבל רק אחרי 10 חודשים של יתחננויות הוא הסכים וזה עוד שזה היה הכסף שלי.
לא נורא היום אני מרוצה עד הגג.
תגידו יש למישהו פה אבא שהוא ביקש מימנו והוא אמר ישר בסדר?