רגע אתה היתה ההוא עם התלתלים הארוכים והעיינים האדומות?!!
אני ניראה מין ילד עם שער ארוך עם מישקפיים בן 13 וכולם שאלו אותי עם אני קרוב מישפחה של מייק פורטנוי
כן, אני זוכר אותך הייתה טוב ...אבל "יוני בלוך 2"(הוא היה דומה לו) לקח בהליכה... ציטוט של מישהיא שהיתה איתי בתחרות "יוני בלוך 2 (הוא לא נראה בדיוק כמוהו?!) ומאחורה משהוא שדומה לפודל!!!! XD הוא פודל!"
כן, אני זוכר אותך הייתה טוב ...אבל "יוני בלוך 2"(הוא היה דומה לו) לקח בהליכה... ציטוט של מישהיא שהיתה איתי בתחרות "יוני בלוך 2 (הוא לא נראה בדיוק כמוהו?!) ומאחורה משהוא שדומה לפודל!!!! XD הוא פודל!"
הוא רגיל לשחק עם לאג בPS3,אני לא מתפלא שהוא ניצח אותי,
התוצאה שלי בTTFAF בכללי היא 701K ושלו 690K,תחשוב על זה ככה,בתחרות אני עשיתי 420 והוא 432...
הוא בעצמו לפני ששיחקתי איתו ולפני שאמרו לנו שקובעים לנו במה נשחק הוא אמר לי שאם אנחנו משחקים THE WAY IT ENDS הוא לא מוכן שאני אשחק איתו באקספרט כי הוא יודע שזה ניצחון שלי...
אני מקווה שבתחרות הבא יהיה ציוד בלי לאג ושאני אוכיח שאני יותר טוב לאחר שנלקח כבודי...
ההפך,זה הרבה יותר נוח בשביל רוב השחקנים,חוסר מקצועיות זה אם הם היו קובעים שאפשר לשחק רק בעמידה
אישית אני לא מצליח להפעיל את הסטאר-פאואר בישיבה
חוצמזה שה'לס-פול' ממש לא נוחה על הרגל, אין שקע מספיק גדול וגם לא במקום בכלל.
ושוב... הרבה יותר מגניב בעמידה
אישית אני לא מצליח להפעיל את הסטאר-פאואר בישיבה
חוצמזה שה'לס-פול' ממש לא נוחה על הרגל, אין שקע מספיק גדול וגם לא במקום בכלל.
ושוב... הרבה יותר מגניב בעמידה
אני אישית מעדיף לשחק בעמידה יותר נוח לא קשור לזה שזה יותר מגניב
הבנתי שההבדלים בציון הם בגלל מצב Mii Freestyle וסוג של הכרה בהישג שלהם עם DLC על הווי. הביקורת העיקרית בכל הגרסאות הייתה שהמשחק בלהקה לא אינטואיטיבי כמו רוק בנד ושיוצר השירים לא נוח.
מה שמלהיב אותי באולפן הקלטות זה לא מה אני יכול לעשות איתו, כי אני לא יעשה איתו שומדבר שנעים לאוזן
אלא מה אנשים מוכשרים יעשו איתו, וזה מה שמלהיב אותי.
אני כבר לא יכול לחכות לכל הקאברים לשיריי נינטנדו אהובים
מה שמלהיב אותי באולפן הקלטות זה לא מה אני יכול לעשות איתו, כי אני לא יעשה איתו שומדבר שנעים לאוזן
אלא מה אנשים מוכשרים יעשו איתו, וזה מה שמלהיב אותי.
אני כבר לא יכול לחכות לכל הקאברים לשיריי נינטנדו אהובים
כנ"ל. על כן אני לא מבין את הבירבורים של המבקר על זה. כל עוד יהיו שם שירים של מריו וזלדה, אני אהיה מרוצה.
הדבר היחיד שממבאס זה שצריך שיהיה לך ווימוט לכל כלי, זה דיי מעיק אם רוצים למשל שתי גיטרות ותופים במקרה שיש לך רק שני שלטים (אהמ אהמ)
אבל לא מעניין אותי, אני חייב את המשחק הזה XD (GH4)
DLC חדש שידיע בנומבר כולל את ג'ימי הנדריקס ואת The Raconteurs.
ציטוט:
Already confirmed to take center stage as a playable character, Jimi Hendrix, will return with three additional downloadable master tracks. The blues track “If 6 was 9,” rhythm and blues classic “Little Wing,” and a live version of the iconic Hendrix track “Fire” will all be available as downloadable content for Guitar Hero World Tour on November 13.
Making their debut appearance in a videogame, The Raconteurs will have three tracks off their second album Consolers of the Lonely. The trio of “Salute Your Solution,” “Hold Up” and “Consoler of the Lonely” will debut as part of a three song set list on November 20.
בהמשך היום, יום חמישי ה30 לאוקטובר, MTV נטוורק, מפיצי רוקבנד, ואפל קרופ., מחזיקי זוכיות היוצרים של הביטלס, הולכים לחשוף פוריקט מוזיקלי ביחד.
זה יכול להיות אחד משני דברים או ששירי הביטלס מגיעים לרוקבנד או משחק חדש של חיפושיות הקצב.
אני כבר נרגש בעצמי. הצהרה זו יכולה להפוך את היוצרות ולתת ללרוב בנד יתרון משמועתי על גיטר הירו.
מקור נוסף טוען שכנראה זה ההכרזה היא בעצם שירי הביטלס ברוק בנד 2.
זהו זה סופי! הרמוניקס וMTV הצליחו לקבל את הזכויות של חלק משירי הביטלס לרוק בנד 2. זה פשוט מטורף! ולמה זה כך? בגללל שהביטלס, או יותר נכון בעלי הזכויות על שירי הביטלס, לא נותנים רשות להשתמש בשירים שלהם כמעט לשום שרות איפלו לא לitunes.
הנה הצהרה המקורית:
ציטוט:
Apple Corps Ltd. and MTV to Announce Exclusive Agreement to Develop Unprecedented Global Music Project
WHAT: Apple Corps Ltd. and MTV to announce an exclusive agreement to develop a global music project.
WHO: Jeff Jones, CEO of Apple Corps, Ltd. Judy McGrath, Chairman and CEO of MTV Networks Van Toffler, President of MTV Networks Music/Logo Group
WHEN: Thursday, October 30, 2008 2:00 pm UK Time, 10:00 am ET, 7:00 AM PT
About Apple Corps. Ltd. Apple Corps Ltd. was founded by The Beatles in 1968 to look after the group’s own affairs. The London-based company has administered the catalogue of The Beatles releases of the 1960s that have sold to date more than 600 million records, tapes and CDs. Since the 1990s Apple has piloted new Beatles projects that have become benchmarks for pioneering accomplishment and which have included The Beatles Anthology projects, the 28 million-selling album The Beatles 1 and the The Beatles LOVE show and CD. Further information on The Beatles’ projects can be found at www.thebeatles.com.
About MTV Networks MTV Networks, a unit of Viacom (NYSE: VIA, VIA.B), is one of the world’s leading creators of entertainment content, with brands that engage and connect diverse audiences across television, online, mobile, games, virtual worlds and consumer products. The company’s portfolio spans more than 150 television channels and 350 digital media properties worldwide, and includes MTV, VH1, CMT, Logo, Harmonix, Nickelodeon, Nick at Nite, Noggin, The N, AddictingGames, Neopets, COMEDY CENTRAL, Spike TV, TV Land, Atom, Gametrailers and Xfire.
את GH:WT כבר רכשתי ל-360, על אף שיש הבדל די גדול בין לרכוש לבין לקבל אצל CD universe. בכל מקרה, מין הסתם אם אבחר לקנות את RB2, אז אני אקנה אותו ל-360 (בכל זאת, את הכלים כבר יש, בערך...), אבל עדיין אני מרגיש צורך לדבר איתכם על זה, משום שכיף לי הרבה יותר לדבר איתכם על זה .