ת'רד חנויות, מבצעים וקופונים (מבצע מטורף למשחקי PAL בעמוד 4) - משחקים Vgames - קהילות

נושא: ת'רד חנויות, מבצעים וקופונים (מבצע מטורף למשחקי PAL בעמוד 4)
1  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של shgadlic

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 17.07, 12:56

ברירת מחדל ת'רד חנויות, מבצעים וקופונים (מבצע מטורף למשחקי PAL בעמוד 4)

ת'רד זה נועד להקל על כולנו, הרבה מאד משתמשים חדשים וגם ותיקים מחפשים מקום לקנות בו קונסולות, אבזרים ומשחקים משלל האזורים. מלבד ת'רד מכירות וקניות – שבו אתם מפרסמים מוצרים יד שנייה שאתם רוצים למכור\לקנות – לא היה ת'רד מסודר שהכיל את כל נושא חנויות בכלל העולם – אלא באופן חלקי - לכן הגיע הזמן שיהיה.

נתחיל בחנויות שמוכרות קונסולות\אבזרים\משחקי WII\DS בארץ:

אקסטזה

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 1999 ש"ח
קונסולת Wii (מכשיר אמריקאי) - 1999 ש"ח
Wii Nunchuck Controller - אין
Classic Controller - מחיר 199 ש"ח
Wii Controller - מחיר 300 ש"ח
משחקים - בין 300 - 340 ש"ח

גיים סטיישן

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 1650 ש"ח
קונסולת Wii (מכשיר אמריקאי) - 2089 ש"ח
Wii Nunchuck Controller - מחיר 249 ש"ח
Classic Controller - מחיר 249 ש"ח
Wii Controller - מחיר 349 ש"ח
משחקים - בין 330 - 400 ש"ח (הצע דל מאוד)

אנדרדוג

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 2099 ש"ח
קונסולת Wii (מכשיר אמריקאי) - אין
Wii Nunchuck Controller - מחיר 229 ש"ח
Classic Controller - מחיר 189 ש"ח
Wii Controller - מחיר 329 ש"ח
משחקים - בין 225 - 420 ש"ח

מדיה גיים

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 2188 ש"ח
קונסולת Wii (מכשיר אמריקאי) - 2339 ש"ח
Wii Nunchuck Controller - מחיר 199 ש"ח
Wii Controller - מחיר 299 ש"ח
משחקים - בין 330 - 350 ש"ח

Enjoystick

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 1830 ש"ח
קונסולת Wii (מכשיר אמריקאי) - 2299 ש"ח
קונסולת Wii (מכשיר יפני) - 1798 ש"ח
Classic Controller - מחיר 149 ש"ח
Wii Controller - מחיר 300 ש"ח
משחקים - בין 320 - 330 ש"ח (הצע דל)

VGS

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 1790 ש"ח
Wii Controller - מחיר 329 ש"ח
משחקים - בין 300 - 400 ש"ח

ארקדיה

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 2280 ש"ח
Wii Controller - מחיר 330 ש"ח
משחקים - בין 320 - 330 ש"ח (הצע דל מאוד)

באג מולטי סיסטם

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 2329 ש"ח
Wii Nunchuck Controller - מחיר 220 ש"ח
Classic Controller - מחיר 249 ש"ח
Wii Controller - מחיר 345 ש"ח
משחקים - אין

Pcgames

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - אין
Wii Nunchuck Controller - אין
Classic Controller - אין
Wii Controller - אין
משחקים - בין 290 - 370 ש"ח

monster-gaming

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - אין
Wii Nunchuck Controller 175 - ש"ח
Classic Controller - אין
Wii Controller - אין
משחקים - בין 249 - 330 ש"ח

* נלקח מהת'רד המקורי של ברווזון ויתעדכן בהתאם להמלצותכם\הערותכם
* במידה ויש לכם ביקורת על חנות כלשהי אנא רשמו זאת.

מדריך למשלוחים מחו"ל (נכתב ע"י noamkotבמקור)

א. מציאת חנויותאינטרנטיות - אפשר לשאול בפורומים שונים ואפשר גם דרך google. כל אתר שאתה מוצא שווה לבדוק באמצעות אתר של ביקורת על חנויות כמו למשל http://www.resellerratings.com/rlist-s1-n2.html
כמובן שזה לא מבטיח שום דבר ב100% אבל במידה ויש הרבה ביקורות והן טובות אז אתה יכול להיות די בטוח שהאתר בסדר ובמידה ואין ביקורות או שיש ביקורות די רעות (אפילו מעט) אז עדיף להמנע.

ב. משלוח לארץ - בד"כ עדיף למצוא חנויות ששולחות לארץ ישירות בדואר אויר. זה יוצא הכי זול ונדיר שיש עם זה בעיות. לפעמים תמצא חנויות ששולחות רק באמצעות חברות שילוח מהיר (UPS, Fedex,DHL), שילוח כזה הוא יקר מאוד מאוד וכדאי רק עבור דברים קטנים ויקרים שגם מחויבים במכס כאשר יש לציין שחברות השילוח הנ"ל גובות דמי טיפול ואחסון עבור שחרור מוצרים שחייבים במכס (סדר גודל של 100-200 שקל נוספים אבל זה תלוי בחבילה ובחברה ויכול לעלות גם יותר).
בנוסף קיימת אפשרות להשתמש במשלוח מארה"ב באמצעות שירותים בסגנון www.mustop.com וwww.ezbuyus.co.il שנותנים לך כתובת פיקטיבית בארה"ב שמאפשרת לך לרכוש באתרים שמיועדים לארה"ב בלבד והם מקבלים את החבילה ושולחים אותה אליך לארץ עבור סכום שבד"כ יוצא מעט נמוך יותר משילוח ישיר באמצעות חברות שילוח מהיר (פרטים נוספים באתרים הנ"ל).
משלוח בדואר אויר או EMS (שניהם מתבצעים דרך רשות הדואר) לא גורר תוספות מיוחדות במידה ואתה נדרש לשלם מיסים (אין דמי טיפול ואחסון).
מחיר המשלוח לא תלוי בשווי של מה שאתה שולח אלא במשקל ובנפח של החבילה, ככל שהם גדולים יותר אתה תשלם הרבה יותר (הסבר יותר מעמיק ודוגמאות תמצא באתרים של mustop וezbuyuz).
חברות שילוח מהיר מסוגלות להעביר לארץ את החבילה בתוך כארבעה ימים, דרך mustop אתה מקבל את החבילה כשבוע אחרי שהיא מגיעה למרכז שלהם בארה"ב (ז"א שבוע+משך המשלוח בארה"ב) ובדואר אויר החבילה מתקבלת אחרי כשבוע וחצי/שבועיים.
עדכון: מחירי שירותים משתנים אנא בדקו באתרים של החברות המשלחות. כי שנאמר ישנם אתרים השולחים ישירות לארץ והם מעדכנים את המחירי המשלוח לפי סוג המשלוח, בדקו זאת באתר החנות.

ג. מכס- סך כל המיסים (מכס+מע"מ) על קונסולות/משחקי טלויזיה וכדומה עומד על כמעט 30%. טיפ חשוב מאוד הוא שחבילות ששווי תכולתן הוא מתחת ל50$ פטורות מתשלום מיסים (באופן רשמי ה50$ כולל גם את עלות השילוח, באופן מעשי הם בד"כ לא מתחשבים בזה).
אם אתה קונה יותר ממוצר אחד יש לבדוק אם כדאי יותר לשלוח אותם ביחד (ולחסוך אולי בעלות המשלוח) או לחוד (ולהיות פטור מתשלום מס).
למכס קשה לדעת מה שווי החבילה והוא נסמך, במידה רבה, על הצהרת השולח ולכן חנויות רבות מצהירות על שווי פיקטיבי אפילו בלי לשאול את הלקוח ע"מ שהלקוחות שלהם יהיו פטורים ממיסים (זה נכון לא רק לישראל אלא גם למדינות אחרות בעולם). המכס מודע לזה, עורך בדיקות מדגמיות ועלול לדרוש חשבונית קניה כהוכחה למחיר המוצהר (יצא לי כבר לבקר בבית הדואר ביד אליהו בשביל דבר כזה).
בניגוד לדעה רווחת, למכס לא אכפת אם זה מתנה או לא, למכס איכפת רק מה שווי החבילה וסימון החבילה כמתנה לא ישנה דבר עבורו (המכס גם לא מטומטם ולא סבור שאיזה לינג צ'אנג מקיאלון החליט יום אחד לשלוח לאיזה ברכה שהרבני מנס ציונה מתנה ליום הנישואין ואם כן אז שתוכיח).
זו לא תהיה הכללה גסה במיוחד לומר שמשלוחים דרך חברות שילוח מהיר תמיד יהיו חייבים במיסים משום שעלות המשלוח לבדה גבוהה מ50$ ובנוסף השולח משתמש בשירותי שילוח אלה ע"מ להגן על עצמו ולבטח את החבילה היטב תוך הצהרה מדויקת על שוויה.
עדכון: המחירים של המכס משתנים יש לבדוק מדי פעם באתר המכס בלינקים הבאים: כאן וכאן. בנוסף תמיד יש סיכוי שהמכס יתעלם מחבילה כזו או אחרת אך זהו סיכון שאתם לוקחים.

ד. אמצעי תשלום - חלק מהחנויות מאפשרות לשלם באמצעות העברה בנקאית/western union ודברים דומים. רצוי מאוד להמנע מביצוע רכישה באמצעים אלה משום שלא תהיה מוגן בשום אופן אם חלילה קורה משהו. הדרך היחידה שמומלצת היא רכישה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי (או paypal אבל זה כבר חורג לכיוון ebay ועל זה נדבר במועד אחר).
החנויות האלה לא רואות אותך, לא מכירות אותך ולא מסוגלות לאמת כלום אודותיך. חלקן לוקחות על עצמן את הריסק אבל חלק אחר ידרוש ממך לשלוח לו צילום של תעודת זהות (הכוונה לרשיון נהיגה או דרכון באנגלית עם תמונה), צילום של כרטיס האשראי על שני צדדיו ודף חשבון מהבנק (אני לא צוחק, אפילו שזה בעברית והם לא מבינים כלום). הדרישות האלה הן לא תמוהות, לא מוזרות ולא צריכות להדליק נורה אדומה במידה והאתר הוא אתר מכובד.
עובדה שלא כולם יודעים היא שפעמים רבות חברות כרטיסי האשראי מראש לא יכבדו עיסקאות בחו"ל מעבר לסכום מסוים ע"מ להגן על עצמן מתרמיות בינלאומיות ולכן במידה ורוכשים בסכומים גדולים באינטרנט (מעל 500$) יש להודיע למוקד של חברת כרטיסי האשראי בארץ במקביל לביצוע ההזמנה כי אחרת עלולה להווצר אי נעימות.
בסה"כ, אנחנו כלקוחות, מכוסים ומוגנים מפני תרמיות ובמידה ותגלה שכרטיסך חויב עבור דבר שלא רכשת, יש לדווח לחברת כרטיסי האשראי וכספך יוחזר לך.

ה. איזורים שונים וחסימות - משחקי קונסולות עלולים להיות חסומי איזורים (כמו למשל בכל מה שקשור למשחקים של WII) ולכן יש צורך לדאוג לרכוש משחקים מתאימים מחנויות באיזורים המתאימים. לעיתים, ניתן למצוא בחנויות בהונג קונג משחקים שמגיעים מאיזורים אחרים בעולם אולם בד"כ המחירים שלהם שם יהיו פחות אטרקטיביים. זה לא רלוונטי כל כך לWII אבל עבור PS3 וXbox 360, הרבה פעמים זול הרבה יותר לקנות משחק בגירסתו האסייתית (זו שנמכרת בהונג קונג) מאשר בארה"ב או אירופה. יש לוודא שהמשחקים הנ"ל לא חסומי איזורים ומגיעים גם באנגלית (ולא רק סינית או יפנית) אבל היום זה די סטנדרטי. נקודות (wii points או xbox live points) גם כן חסומות איזורים ויש להשגיח לרכוש נקודות שמתאימות לאיזור של הקונסולה.
ציוד היקפי בד"כ לא חסום איזורים ולכן ניתן לרכוש שלטים, כבלים וכדומה בכל מקום בעולם והשתמש בהם בקונסולות מכל מקום בעולם. כמובן שיש לוודא זאת פרטנית מול כל רכיב בנפרד אבל באופן כללי הדברים היחידים שצריכים להדאיג זה ספקים שמתאימים למתחים שונים וכבלים מיוחדים לטלויזיה (למשל כבלים מסוג SCART או D-Type).

ו. רשת חשמל וטלויזיה - המתח בשקעים בישראל הוא 220V והתדר 50Hz. בהונג קונג ובאירופה רשתות החשמל זהות לישראל. בארה"ב, קנדה ויפן מתח החשמל הוא 110V והתדר 60Hz. זה חשוב לדעת משום שאם רוכשים מכשיר חשמלי שאינו מתאים לרשת החשמל בארץ, יש לרכוש בארץ מתאם שמפחית מתח. עבור PS3/Xbox 360 יש לרכוש מתאם כזה שעומד בהספק של 500W ועולה כ250 שקל. עבור WII כנראה מספיק 100W (לא יודע באופן אישי, מצריך בדיקה) ועבור מכשירים קטנים כמו DS (הPSP מגיע עם שנאי עולמי) מספיק לקנות שנאי כזה של 27W ב30 שקל בסופר.
פועל יוצא של הבדלי התדרים הוא ששיטת השידור של טלויזיה בארץ ובאירופה היא PAL ואילו בארה"ב ויפן היא NTSC ולכן יש לוודא שהטלויזיה שלכם מתאימה למכשיר שמביאים מחו"ל למרות שהיום לרוב הטלויזיות החדשות אין שום בעיה עם זה.

* נקלח מהת'רד המקורי שפתח ברווזון לפי המדריך של נועם.

חניות אינטרנט מומלצות:

א. הונג קונג:
www.play-asia.comגדולה, ותיקה ואמינה.
www.divineo.cnאמינה ומהירה.
www.superufo.com
www.winsunx.com
לשתי הראשונות משלוחים זולים מאוד. לשתי האחרונות משלוחים יקרים אך מחיריםזולים ולפעמים עושות לאנשים קצת בעיות.

ב.קנדה:
www.videogamesplus.ca
www.dvdboxoffice.ca

ג. בריטניה:
www.sendit.com
www.amazon.co.uk
www.hmv.com
www.game.co.uk

ד. ארה"ב - מחייב שירותי mustop/ezbuyus ודומיהם:
www.amazon.com
www.buy.com
www.ebgames.com
www.bestbuy.com
www.cduniverse.com

* גם חלק זה נלקח מהת'רד של ברוזון ונועם.
* במידה ויש לכם הערות\ביקורות על אחת החנויות נשמח לשמוע, בנוסף במידה ויש לכם חנות נוספת שאתם מכירים רשמו זאת ואעדכן את הרשימה.

הזמנה דרך EBAY
יעודכן בקרוב

מבצעים

SendIT.com במבצע משחקי טיפוח מוח - לינק.

* במידה ואתם מכירים מבצעים נוספים אנא רשמו פה בת'רד
* במידה ואתם מקבלים קופונים אלקטורנים שאינכם צריכים אנא רשמו בת'רד זה גם כן
* אשמח לדיון ותוספות נוספות מכם שקשורות לחנויות אינטרנט, קניות בח"ול כודומה אנא פרסמו בת'רד זה.
* אם ישנה טעות במידע שהצגתי או עדכונים שאליהם אתם מודעים, אנא רשמו הודעה על הנושא ואעדכן את ההודעה הפותחת הזו.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.02 בשעה 18:46.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~ערן

שואף לשלמות

#2   פורסם: 17.07, 13:08

ווי במונסטר גיימינג-
http://www.monster-gaming.com/produc...&platformid=13

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חשבון משתמש נעול

#3   פורסם: 17.07, 13:28

אני חושב שמקור שלך לא עדכני כי קניתי ווי אירופאי לפני 4 חודשים ב-VGS בסביבות ה 1840 שקל, ממש לא 2200.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

חשבון משתמש נעול

#4   פורסם: 17.07, 13:46

Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שמקור שלך לא עדכני כי קניתי ווי אירופאי לפני 4 חודשים ב-VGS בסביבות ה 1840 שקל, ממש לא 2200.
זה בדיוק המקום לעדכן אותנו במחירים, מבצעים קופונים ועוד.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: 17.07, 15:54

ברירת מחדל הערות

במונסטר גיימינג יש נאנצ'ק ב175 שקלים.
מכשיר wii בגיימסטיישן עולה כיום 1650 שקל,pal, לא פרוץ.
המחיר בבאג לנאנצ'ק הוא 220 שקלים.

אבל תודה על ההשקעה בכל אופן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מכביסט

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 17.07, 20:01

מכשיר ארופאי wii 1830 ש"ח!!!בENJOYSTICK!!!

איזה ציטוט:
עוד ילד "אני לא אוהב פלאפל",תסתכל טוב טוב במראה ותראה כמה אתה אוהב את זה?
נערך לאחרונה על ידי Fizz, היום בשעה 19:54
הקהל ההכי טוב בארץ בכל מצב:http://img172.imageshack.us/img172/4...36166c1jb7.jpg

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sovereign

משתמש רציני

#7   פורסם: 17.07, 21:39

יש כרגע מבצע של 25% הנחה על כל המוצרים במלאי בPlay-Asia.
על אף שמוצרים רבים אזלו מהמלאי ולכן כבר אינם מוזלים, מספר מוצרי פריפריה לווי עדיין זמינים.

ניתן להשיג את את הWiimote ב$33.67, את הWii Wheel (הרשמי) ב-$14.93 ואת הNunchuk ב-$14.93 (המחירים לא כולל משלוח). ייתכן כי מוצרים נוספים ישובו למלאי, אך המבצע קרב לסיומו.

הערה: לא ניתן להשתמש בקופוני הנחה כאשר מוצרים מוזלים נמצאים בעגלת הקניות.

ניתן לראות פרטים נוספים על המכירה ורשימה חלקית של מוצרים מוזלים בכל האגפים (על אף שחלקם כבר לא במלאי) כאן (לינק אישי, ניתן להיכנס גם מכאן).

עריכה: ניתן כעת לקנות גם את הClassic Controller ב$14.93

נערך לאחרונה על ידי Sovereign, 18.07 בשעה 09:41. סיבה: עדכון

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

שואף לשלמות

#8   פורסם: 17.07, 22:36

צריך לעדכן את "חנויות בארץ שמוכרות WII"

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#9   פורסם: 18.07, 12:23

ברירת מחדל חנות בבריטניה

אני רוצה להמליץ על חנות שאני קונה בה בבריטניה.

game.co.uk

יש אפשרות למשלוח לארץ תמורת 4.95 פאונד, ויש גם אפשרות לחבר מועדון באיסוף נקודות. על כל 1000 נקודות שנאספו (מקבלים 10 נקודות לפאונד, או 20 נקודות לפאונד בהזמנה מראש), מקבלים הנחה של שניים וחצי פאונד..

גל.

חזרה לראש העמוד

חשבון משתמש נעול

#10   פורסם: 23.07, 17:12

יש לי קופון הנחה לplay-asia למי שרוצה הוא בסך 5 דולר.
הקופון תקף עד ה8 לספטמבר 2008 ורק אם אתם קונים בעלות של 50 דולר ומעלה (לא כולל משלוח)
מס' קוד: DS-QGZ-YYN
מי שמשתמש בו בבקשה לעדכן פה כי הוא תקף כמובן רק פעם אחת.

נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 23.07 בשעה 20:57.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#11   פורסם: 24.07, 15:22

מישהו יודע אם Video Games Plus שולחים ישירות לארץ בדואר אויר???

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DMaster

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 24.07, 15:27

אלון111
ציטוט:
צפה בהודעה
מישהו יודע אם Video Games Plus שולחים ישירות לארץ בדואר אויר???
שולחים

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jesse

משתמש רגוע

#13   פורסם: 24.07, 15:27

למישהו יש שמץ מה קורה עם 'דרקון ירוק' בימים אלו? או עם 'מושי'?!

Aussie, Aussie, Aussie - Oi Oi Oi

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DMaster

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 24.07, 15:30

Jesse
ציטוט:
צפה בהודעה
למישהו יש שמץ מה קורה עם 'דרקון ירוק' בימים אלו? או עם 'מושי'?!
דקרון ירוק החליפו בעלים. האתר עדיין רץ אבל הוא לא מה שהוא היה פעם..
מושי נסגרה בכל הסניפים בארץ.. יש בסינמה סיטי חנות משחקים עם אותה בעלים בשם gamez

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tamiron

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 24.07, 21:46

גיים סטיישן

קונסולת Wii (מכשיר ארופאי) - 1650 ש"ח

ואני קניתי מEnjoystick!!!
(שם מגניב!)
ד"א
יש לי קרובים בארה"ב ובקנדה!!

תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!

מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 27.07, 23:21

יש לי שאלה לגבי קניה מPlay-Asia
אני רוצה לקנות את המוצר הבא:
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-2ola.html

הקניה (ללא משלוח) תעלה לי 85 שקל, שזה מצוין בשבילי.
השאלה שלי היא, איזה סוג משלוח כדאי לי לקחת?

האתר מציע לי את השירותים הבאים:
Economy Air Bubble- עשרה דולר
Economy Air Box- שלוש-עשרה דולר
Fedex- ארבעים דולר
Ems Speedpost- ארבעים דולר
UPS- חמישים וחמש דולר

לשתי האפשרויות הראשונות כתוב שאין Tracking (אני מניח שזה אומר שהם לא יוכלו להגיד לי אם כבר נשלח לארץ/הגיע לארץ/ בעוד כמה זמן יגיע לארץ וכו'), כך שאם תקרה תקלה, לא יהיה לי אם מי לדבר.
מצד שני, כל שאר האפשרויות יקרות בטירוף, ויוצא שכבר שווה לקנות חיקוי של איזה חברת Third Party סוג ג'.

על איזה שירות אתם (אתם שקניתם מפליי אייז'ה) ממליצים?

עריכה: הא כן, אם המוצר עולה 25$, כמה יעלה לי המכס?

נערך לאחרונה על ידי Kazura, 27.07 בשעה 23:25.

חזרה לראש העמוד

חשבון משתמש נעול

#17   פורסם: 28.07, 07:38

אני תמיד הולך על economy עם זה באריזה או בקופסה (תלוי בגודל החבילה) שאר האופציות זה למי שרוצה שיגיע אליו יותר מהר או עד הבית. בנתיים, טפו טפו טפו, החבילות מגיעות כמו שצריך ללא שום בעיה ולא שילמתי מכס על שום דבר. מכס משלמים על מעל 50 דולר וגם לא על כל דבר.

חזרה לראש העמוד

חשבון משתמש נעול

#18   פורסם: 28.07, 07:38

אני תמיד הולך על economy עם זה באריזה או בקופסה (תלוי בגודל החבילה) שאר האופציות זה למי שרוצה שיגיע אליו יותר מהר או עד הבית. בנתיים, טפו טפו טפו, החבילות מגיעות כמו שצריך ללא שום בעיה ולא שילמתי מכס על שום דבר. מכס משלמים על מעל 50 דולר וגם לא על כל דבר. הו כן והם שולחים מייל על זה שהחבילה נשלחה כך שתוכל לחשב פחות או יותר מתי זה יגיע (בדרך כלל שבועיים) אך לא לעקוב אחרי זה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

שואף לשלמות

#19   פורסם: 28.07, 09:30

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי קופון הנחה לplay-asia למי שרוצה הוא בסך 5 דולר.
הקופון תקף עד ה8 לספטמבר 2008 ורק אם אתם קונים בעלות של 50 דולר ומעלה (לא כולל משלוח)
מס' קוד: DS-QGZ-YYN
מי שמשתמש בו בבקשה לעדכן פה כי הוא תקף כמובן רק פעם אחת.
The coupon you entered cannot be used! The coupon either does not exist, is already expired, cannot be used with the products from your order or is linked to a different customer account.

נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tamiron

נינג'ה בלגי

#20   פורסם: 28.07, 09:46

הצלחתי לסחוט הנחה של 50 ש"ח בENJOYSTICK!!!
אתה מזמין משהו אפילו קטן במשלוח מהיר של 50 ש"ח,זה מגיע אליך תוך יומיים,ואז אתה מתלונן שהגיע אליך יותר מאוחר
לי זה עבד!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#21   פורסם: 28.07, 11:07

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
אני תמיד הולך על economy עם זה באריזה או בקופסה (תלוי בגודל החבילה) שאר האופציות זה למי שרוצה שיגיע אליו יותר מהר או עד הבית. בנתיים, טפו טפו טפו, החבילות מגיעות כמו שצריך ללא שום בעיה ולא שילמתי מכס על שום דבר. מכס משלמים על מעל 50 דולר וגם לא על כל דבר.
אוקיי מצויין, תודה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tamiron

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 31.07, 21:08

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
ת'רד זה נועד להקל על כולנו, הרבה מאד משתמשים חדשים וגם ותיקים מחפשים מקום לקנות בו קונסולות, אבזרים ומשחקים משלל האזורים. מלבד ת'רד מכירות וקניות – שבו אתם מפרסמים מוצרים יד שנייה שאתם רוצים למכור\לקנות – לא היה ת'רד מסודר שהכיל את כל נושא חנויות בכלל העולם – אלא באופן חלקי - לכן הגיע הזמן שיהיה.
מה עובר על הגופן שלך?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של dor_73

משתמש רציני

#23   פורסם: 01.08, 23:21

טוב, לא היה לי לאן להעלות את הנושא שאני מעלה כאן, ולכן אני רואה לנכון להעלות אותו בת'רד הזה כי פה זה הכי רלוונטי.

את Rayman RR 2 מיצתי, את super mario galay גמרתי, ואני לא יודע איך לגרום לקונסולה שלי להשיאר דולקת מבלי שאשתעמם. יש לי רשימה גדולה של משחקים אך כסף קטן. אני צריך עזרה במה לקנות קודם, ואיפה למצוא אותו הכי זול.

קודם כל, הרשימה:
  • Metroid Prime 3: Corruption
  • Okami
  • Big Brain Academy Wii Degree
  • זלדה tp
  • SSBB
  • mario Kart wii
  • שלט + נאנצ'אק
ביקורות, סיקורים,תמונות, סרטונים. מה לא עברתי כדי לדעת איזה משחק לקנות קודם. אני אכן אקנה את כולם בסופו של דבר, אבל מה לקנות קודם? אוחח.

יש לי בערך 870 שקל. כך שאני יכול לקנות שלטים+משחק (יכול ללכת מצויין עם SSBB או מריו קארט בגלל המולטי) או משחק + משחק.

כך שאני צריך עצה באיזה סדר עדיפויות לקנות את המשחקים. וגם קצת עזרה באיפה הכי אמין,זול ומהיר (עדיף שלא בחו"ל). אגב, יש לי קונסולת ווי PAL.

תודה מראש, דור.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 01.08, 23:42

אני הייתי מוותר על נאנצ'ק נוסף. מיותר.
לפני הכל, קנה את SSBB+ווימוט נוסף.
הייתי גם קונה את זלדה/אוקאמי, ומחכה עם השאר.
עכשיו נשארנו עם מטרויד, ביג בריין אקדמי ומריו קארט

יש לך כבר משחק מולטיפלייר אחד, כך שהייתי מחכה עם מריו קארט.
אישית הייתי מוותר על ביג בריין אקדמי (בעיקר כי הוא לא קיבל ביקורות משבחות במיוחד).

אני חושב שאת מטרויד עדיף שתקנה בפעם הבאה שיהיה לך כסף, כנ"ל זלדה/אוקמי (תלוי מה בחרת).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tamiron

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 03.08, 19:46

הרשימה שלי היא:
  • Metroid Prime 3: Corruption
  • Okami
  • Big Brain Academy Wii Degree
  • זלדה tp
  • SSBB
  • wii sport resort
  • wario ware
  • toki tori
  • lost winds

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 06.08, 19:12

הזמנתי לפני יומיים שלט גיימקיוב מPlay-Asia, ואתמול שלחו לי מייל שהוא נשלח והכל בסדר.
השאלה שלי היא, החבילה אמורה להגיע אליי הביתה, או שאני אמור לאסוף את זה מהדואר? ואם אני צריך ללכת לדואר, איך אדע שהחבילה הגיעה?

אף פעם לא הזמנתי משהו מהאינטרנט כך שהידע שלי בנושא לא משהו. תודה מראש

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חשבון משתמש נעול

#27   פורסם: 06.08, 19:33

Kazura
ציטוט:
צפה בהודעה
הזמנתי לפני יומיים שלט גיימקיוב מPlay-Asia, ואתמול שלחו לי מייל שהוא נשלח והכל בסדר.
השאלה שלי היא, החבילה אמורה להגיע אליי הביתה, או שאני אמור לאסוף את זה מהדואר? ואם אני צריך ללכת לדואר, איך אדע שהחבילה הגיעה?

תבדוק אם במייל שקיבלת מצויינת שיטת המשלוח. אם שלחו את זה דרך חברה כמו fedex תקבל את זה עד הבית, אבל אם זה דרך דואר רגיל אני חושב שזה תלוי בגודל החבילה (שבמקרה הזה תשב בדואר לדעתי).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של "נינטנדופיל"

משתמש רציני

#28   פורסם: 06.08, 20:42

שכחתה את החנות של דוד של טמיר(tamiron).

מספר ווי: 8157-8649-5569-6350
מספר מריו קארט: 0216-2241-9193
דוקטור מריו: 038400798141
שלחו לי הודעה עם אתם מצרפים אותי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של dor_73

משתמש רציני

#29   פורסם: 06.08, 21:02

Kazura
ציטוט:
צפה בהודעה

אני לא יודע אם מה שאומר זה רלוונטי גם לחו"ל (רוב הסיכויים שכן אם זה לא משלוח עד הבית) אבל כשאני מזמין משהו מהאינטרנט ומודעים לי שזה הגיעה לרשות הדואר בדרך-כלל הדוור עוצר ליד הבית ודופק בדלת, אם יש מישהו אז רק צריך לחתום על איזה דף והוא נותן לך את המשלוח. אם אין אף אחד בבית את הוא ישאיר אישור מיוחד ואיתו אדם שיש לו תעודת זהות (בלבד!) יוכל לגשת לדואר ולקחת את החבילה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 07.08, 12:27

המשלוח שבחרתי זה Air Economy Box, לא פדקס.

אם אף אחד לא יבוא אליי הביתה אצטרך ללכת לדואר?
חבר שלי אמר לי שהוא חושב שהדואר שולח מכתב שההזמנה הגיעה ושצריך לקחת לאסוף את זה

חזרה לראש העמוד
1  3  4

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא