האמת מאחרי AC ( עובדות מענינות) - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: האמת מאחרי AC ( עובדות מענינות)
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 21.07, 12:00

ברירת מחדל האמת מאחרי AC ( עובדות מענינות)

אז אחי שראיתי את נושא בפורום על AC החלתי לעשות קצת מחקר:
אז הנה כמה דברים:
עובדה ראשונה:
במשחק, פוגשים דמיות רבות, אבל מה שחלק מכם לא יודעים שהשמות האלו לא ממש מקורים
והנה כמה דוגמאות:
אלט'איר- פרוש השם הוא מעופף.
אל המועלים- פרוש השם הוא "המורה"
רפיק (הוא אחד מהאנשים שבערים כמו ירושלים, עכו ודמשק נותנים לך מידע על המטרה)-
פרוש השם הוא חבר

עובדה שניה:
במשחק לא אומרים לנו מה דתו של אלט'איר, אז לידע כללי הכת הזאת הי כת מוסלמית מהפלג האיסמעלי ( המילה דומה למילה ישמעאלי=ישמעאל), עכשיו שימו לב,
זה שהם היו מוסלמים זה לא אומר שהם לא ניסו להרוג מוסלמים ( הם ניסו לסלק את התורכים מהארץ, הם ניסו להתנקש מצ'לאח- אל- דין) הם ניסו. ולמרות זאת עדיין לא יודוע מה היה אלט'איר בגלל המיתוס הבא:
המיתוס מספר שהכת הזאת הייתה נוהגת לקחת ילדים יתומים ( להזכירכם לאלט'איר אין ממש משפחה ) לסממם אותם ואז לקחת אותם למקום שבו הם קיבלו אוכל, מים ועוד דברים טובים, ואז הילדים סוממו שוב, הוחזרו למקום שבו מצאו אותם ושם סיפרו להם שהמקום בו הם היו הוא גן עדן ורק מוסלמים יכולים להגיע אליו- זה אומר שאלט'איר יכול להיות מוסלמי, נוצר או יהודי שהפכו למוסלמים.

עובדה שלישית-
החשישן ניהלו את מדיניותם ממבצר, על ההר באלמות ( גם לכם השם מצלצל מוכר)
ונחשו מה באמת המנהיג שלהם היה מכונה הזקן מההר ( להזכיכם אל מועלים היה זקן )
עוד עובדה היא שהמבצר היה ממוקם ליד הים הכספי וזה יכול להסביר את הדרך הארוכה שצריך לעשות על הסוס
עובדה רבעית-
בין החשישן לטמפלרים לא הייתה כזאת יריבות, הייתה יותר יריבות בין החשישן לבין המוסלמים.
עובדה חמישית-
במשחק מסופר על אוצר בעל כוח עצום ואחד המיתוסים אומר שהטמפלרים מצאו את ארון הברית ואת קבר ישו ( למשהוא קופץ קטע הפתיחה בתוך אתר החפירות של הטמפלרים.), וכמובן את שימו לב הגביע הקדוש
בונוס-
ב-13 באוקטובר נפל מסדר הטפמלרים= בגלל זה הומצא המסורות שיום שישי ה-13 מביא מזל רע.

חיפשתי אבל לא מצאתי קשר לקטע של ה-CREED
והעובדה היחידה שיכולה להיות קשורה היא שלפי מקים המסדר חובת הרצח היא דבר קדוש באיסלם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gilnd

מצליחן

#2   פורסם: 21.07, 12:09

נחמד , יפה מאוד
הקטע שאומרים לילדים שהם היו בגן עדן הוא מרתק , לא ידעתי את זה.

לנצח אצלי בלב!
אותך אני אוהב!
הפועל תל אביב לעולם ועד!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של leibo208

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 21.07, 12:29

זה בהחלט משחק עמוק, היו כמה דברים שאמרת שכבר ידעתי

חזרה לראש העמוד

Han

משתמש רציני

#4   פורסם: 21.07, 12:47

אי-אפשר לדחות זאת, אך איסלאם היא דת מלחמה, בדיוק כמו שאמר לא מזמן האפיפיור (ואז העולם הערבי התחיל בקריאות השמדה לאפיפיור ובלה בלה בלה והוא התנצל מיד. חבורה של רוצחים).
אבל אני שמח לומר שהקטע היה מעניין במיוחד. מעציב אותי לגלות שעכשיו אני עומד לשחק במשחק של מוסלמים כשרק הרגע קניתי את AC.

That's the spirit

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של lilbigboy120

משתמש רגוע

#5   פורסם: 21.07, 13:11

נחמד תודה אבל הבנת את הסיפור של הAC סיפרו לי אותו אבל לא זוכר אותו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XyuviX

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 21.07, 13:46

כן שמעתי על זה המון..אני לפני יציאת המשחק מאוד מאוד התעניינתי והייתי חייב לקרוא קצת ולהבין את כל הסיפור..
ולגבי דתו של אלט'איר קראתי בכמה אתרי מידע על היסטוריה נודסטית..ולפי מה שהבנתי הוא היה יהודי ממוצא יווני אם אני לא טועה..ולפני מותו הוא התחתן עם מוסלמית והם עשו איזה 7 ילדים...
אהה ושכחתי להגיד שהוא היה יהודי במקור אבל הוא רק התחזה למסולמי

PSN ID: XyuviX

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#7   פורסם: 21.07, 14:45

כל הכבוד, באמת רואים שהשקעת.

דרך אגב, מה אתם חושבים שיהיה השם המעוברת של אלטאיר???

Supporting gamespot is like supporting cancer

תשכחו מגירסאת 80 הג'יגה, קבלו את גירסאת 20 הקילו!!

Criminal : A guy no different from the rest ... except that he got caught

חזרה לראש העמוד

uu2

משתמש עצבני

#8   פורסם: 21.07, 17:43

ברירת מחדל הטפלרים לא מתו הם קיימים ונושמים הם פשוט שינו שם לפריי מסיון

שהיא חברה סודית כמוהה יש עוד שהם עובדים בשביל הרוקלפרים ועוד משפחה אם הם היו מתיאם היה לנו טוב ורוקפלרים יש מטרה אחת פלוס למשפחה השניה הם רוצים סדר עולמי חדש שאנחנו עבדים שלהם ואאין שום פרטיות בשום מובן איפלו המחשבות שלכם לא יהיו שלכם הם רוצים לעקוב ולנטר על הכל והטלפלרים פשוט שינו שם לפריי מסיון

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mr.Quarky

מצליחן

#9   פורסם: 21.07, 18:22

נחמד מאוד
אבל ה"בונוס"
לא נכון....
יום השישי ה13 מייצג את הולדת השטן או משהו כזה

קרדיט למנור ממפעל Other Design מפורום אחר
הפיג'מות שליטע!!!Rock On!
מסנג'ר : galbox@hotmail.com
אייסי : 439494653

גמאני א.ל.ע.ג.ר.ו.ר -
אוהב לנגן על גיטרה רוק ולשמוע רוק
אם גם אתם כאלה צרפו את זה לחתימתכם!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#10   פורסם: 21.07, 18:30

Mr.Quarky
ציטוט:
צפה בהודעה
נחמד מאוד
אבל ה"בונוס"
לא נכון....
לא נכון . מה שנכתב קודם הוא הנכון. יום שיש ה13 מסמל את יום נפילתם של הטמפלרים. העובדה הזו הוזכרה בספר צופן דה וינצי וגירסת הקולנוע שלו

We are not the tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing I was good at. But at least I fought for what I believed in.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomsandalon

משתמש רגוע

#11   פורסם: 21.07, 18:45

נחמד, איך עלית על כל זה?

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#12   פורסם: 21.07, 20:38

Han
ציטוט:
צפה בהודעה
אי-אפשר לדחות זאת, אך איסלאם היא דת מלחמה, בדיוק כמו שאמר לא מזמן האפיפיור (ואז העולם הערבי התחיל בקריאות השמדה לאפיפיור ובלה בלה בלה והוא התנצל מיד. חבורה של רוצחים).
אבל אני שמח לומר שהקטע היה מעניין במיוחד. מעציב אותי לגלות שעכשיו אני עומד לשחק במשחק של מוסלמים כשרק הרגע קניתי את AC.
גם הנצרות והיהדות הן "דתות מלחמה", כפי שאתה מגדיר זאת. להזכירך, היהודים הגיעו לארץ ישראל לאחר העבדות במצריים והחלו במסעי השמדה של העמים שישבו בארץ באותה תקופה, ולאורך זמן רב יחסית, לפי התנ"ך, פשוט החלו במלחמות כנגד עמים אך ורק בשל היותם עמים בעלי מסורת זרה של עובדי אלילים. התנ"ך אפילו הבדיל בין מלחמת קודש = מלחמה שיש לנהל אותה מתוקף כיבוד השם, לעומת מלחמת "הנאה" = מלחמה שיש לנהל אותה לצורך משאבים כגון שטח ומזון. מלחמות השטח מזכירות מאוד את נושא "שטח המחיה" ("לבנסראום") שעמד בבסיס הגישה הנאצית במלחמת העולם השניה, לפיה העם הנבחר (=הארים) צריכים לכבוש את מזרח אירופה, שם מתגוררים העמים הנחותים מהם, לגרש אותם, ולהשתמש בשטח לצרכי המחיה של הנבחרים.

והנצרות? לא צריך להיות גאון בשביל לזכור שהנוצרים טבחו בערך בכל דבר שזז החל מהיהודים עצמם דרך השבטים הברברים של סקוטלנד ואירלנד, האינדיאנים באמריקה. להזכירך בשלב מסוים בהיסטוריה בריטניה הייתה השליטה באדמות שמהוות שליש (!) מכלל האדמות בעולם כולו. גם ההשמדה ההמונית של יהודים, צוענים ועמים קטנים אחרים במהלך תקופת השואה, על אף שלא בוצעה על רקע דתי אלא על רקע גזעי, לא זכתה לגינוי ע"י האפיפיור באותו הזמן, דבר שעד היום זכור לרעתו של הותיקן.

בקיצור, אף לא אחת משלושת הדתות היא שה תמים ככל שזה נוגע להריגת העמים השונים והלא-מובנים בעינינהם, במיוחד כשזה נעשה לצורך אספקת שטח מחיה לבני אותה דת או לאום.

ולכותב הידיעה, חצי ממה שאתה מספר פה זה בעצם מיתוסים של אוהבי קנוניות למיניהם.

1. רפיק זה חבר, את זה כולם יודעים, וזה שם ערבי די נפוץ. גם שמות ערבים אחרים הם בעלי משמעות, בדומה לשמות הנהוגים בקרב היהודים שלכל אחד יש משמעות משלו. זה שהשם מופיע במשחק אין לזה שום משמעות, זה כמו שיהיה מישהו שקוראים לו מוחמד.

2. כל נושא השימוש בסמים בכלל לא אומת על ידי שום היסטוריון, וכרגע הדעה הרווחת בקרב ההיסטוריונים היא שהשמועות לגבי השימוש בחשיש של האססינים הופצו על ידי המוסלמים על מנת לגנות את המסדר שלהם בקרב האוכלוסיה הרגילה.

3. המבצר שהיה המבצר הראשון שלהם ומעין המפקדה הראשית שלהם, והוקם על ידי חסאן, המנהיג הכי ידוע של האססינים, הוא לא Masyaf. אבל אם אתה מחפש קישורים למציאות, אז Masyaf באמת היה מבצר של ה-assassins בסוריה והחורבות שלו קיימות עד היום.

4. ישנן מספר תיאוריות מהיכן מגיעה האמונה הטפלה של מדינות אירופה ש-13 זה מספר של חוסר מזל, ואחת מהן, למרות שאין שום ראיה עובדתית לכך, היא שהיא מגיעה מה-13 באוקטובר 1307, שבו נעצרו מרבית מנהיגי המסדר הטמפלרי. למרות זאת, המסדר עצמו לא נפל באותו היום והמשיך להתקיים עד 1312, כאשר האפיפיור הורה על פירוקו. תיאוריה נוספת, דרך אגב, היא ש-12 נחשב מספר של שלמות בנומרולוגיה ובתנ"ך (12 מזלות, 12 שבטים וכו') בעוד שהמספר 13 נחשב מוזר וחריג, ואילו יום שישי זה היום שבו צלבו את ישו.

ולאחד המגיבים שכנראה אין לו שמץ של מושג בהיסטוריה - מסדר הטמפלרים היה קיים בימי הביניים, בעוד שאגודת הבונים החופשיים (Free Masons) הוקמה כ-500 שנה לאחר מכן. לאגודת הבונים החופשיים יש מסדר טמפלרים משלה, אבל אף אחד לא טוען בכלל שיש קשר בין מסדר הטמפלרים הזה ובין אותו מסדר טמפלרים שהיה קיים בימי הביניים, ואין שום ראיות לגבי קשר כזה. אני לא יודע מאיפה אתה מסיק ש"מסדר הטמפלרים שינה את שמו לפרימייסון" אבל זה פשוט לא נכון ואין לזה שום ביסוס במציאות, מדובר בשתי קבוצות אוכלוסיה שונות לגמרי בשני זמנים שונים לגמרי - הטמפלרים הוקמו בירושלים במאה ה-11, הפרימייסונס הוקמו בבריטניה במאה ה-16.

נערך לאחרונה על ידי MrBlond, 21.07 בשעה 21:01.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של aquaeyed

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 21.07, 22:10

אהבתי את הדברי של פותח הדיון ועוד יותראהבתי של מר בלונד=) רק רציתי לגיד שכל דת בתקופה מסויימת היא דת מלחמה. לדעתי זה פשוט תלוי בגיל הדת. הדת איסלמי היא הצעירה מבין הדתות הפופולריות. לכן היא הכי תוקפנית בימינו. אבל אני בטוח שאם תשאלו את איש הדת מוסלמי והוא יגיד שזה דת של שלום וקיום הדדי כלומר ככל דת אחרת. פשוט בכל עם ודת תמיד יש אנשים שמעדיפים מלחמה על שלום ומשתמשים בדת ככלי לשליטה על בני אדם.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#14   פורסם: 21.07, 22:18

aquaeyed
ציטוט:
צפה בהודעה
אהבתי את הדברי של פותח הדיון ועוד יותראהבתי של מר בלונד=) רק רציתי לגיד שכל דת בתקופה מסויימת היא דת מלחמה. לדעתי זה פשוט תלוי בגיל הדת. הדת איסלמי היא הצעירה מבין הדתות הפופולריות. לכן היא הכי תוקפנית בימינו. אבל אני בטוח שאם תשאלו את איש הדת מוסלמי והוא יגיד שזה דת של שלום וקיום הדדי כלומר ככל דת אחרת. פשוט בכל עם ודת תמיד יש אנשים שמעדיפים מלחמה על שלום ומשתמשים בדת ככלי לשליטה על בני אדם.
ברור. ועדיין יש כאלה שעושים את זה גם בנצרות וגם ביהדות לדעתי.

כמו כל דבר, הדת היא עניין של פרשנות. אני מניח שאם תנסה מספיק קשה תמצא גם כאלה שחושבים שצריך להרוג הומוסקסואלים כמו שכתוב בספר ויקרא:

"ואיש אשר ישכב את-זכר משכבי אישה, תועבה עשו שניהם, מות יומתו, דמיהם בם. ואיש אשר יקח את-אישה ואת-אימה, זימה הוא; באש ישרפו אותו ואתהן ולא-תהיה זימה בתוככם. ואיש אשר יתן שכבתו בבהמה מות יומת, ואת-הבהמה תהרגו. ואישה אשר תקרב אל-כל-בהמה לרבעה אתה, והרגת את-האישה ואת-הבהמה; מות יומתו, דמיהם בם."

אישית פגשתי מוסלמים מלבנון וסוריה בקנדה ואין לי מילה אחת רעה להגיד עליהם, דווקא להיפך, הם התייחסו אלי כאורח של כבוד וקראו לי "שכן" כשהם הבינו שאני בא מישראל.

פנאטים יש בכל מקום, בכל דת, בכל גזע ובכל צורה, ולפעמים הם עושים מספיק רעש בשביל לגרום לאנשים לחשוב שהמיעוט הקיצוני הוא הרוב ושהרוב השקט הוא המיעוט.

נערך לאחרונה על ידי MrBlond, 21.07 בשעה 22:21.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 22.07, 00:12

Mr.Quarky
ציטוט:
צפה בהודעה
נחמד מאוד
אבל ה"בונוס"
לא נכון....
יש הרבה מיתוסים על יום שישי ה-13,אך מה שההיסטוריונים מאמינים בו והדעה של הרוב היא שזה היום שבו הוציעו להורג את מנהיג הטמפלרים והם הוכרזו ככופרים.

תודה לאריאל המלך על התמונה של god of war!!!!!!!!!!!!

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 22.07, 00:12

uu2
ציטוט:
צפה בהודעה
שהיא חברה סודית כמוהה יש עוד שהם עובדים בשביל הרוקלפרים ועוד משפחה אם הם היו מתיאם היה לנו טוב ורוקפלרים יש מטרה אחת פלוס למשפחה השניה הם רוצים סדר עולמי חדש שאנחנו עבדים שלהם ואאין שום פרטיות בשום מובן איפלו המחשבות שלכם לא יהיו שלכם הם רוצים לעקוב ולנטר על הכל והטלפלרים פשוט שינו שם לפריי מסיון
אתה חי בסרט...

תודה לאריאל המלך על התמונה של god of war!!!!!!!!!!!!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#17   פורסם: 22.07, 01:03

uu2
ציטוט:
צפה בהודעה
מזכיר מאוד מה שה PATRIOTS עושים או מנסים לעשות ב MGS2

We are not the tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing I was good at. But at least I fought for what I believed in.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 22.07, 08:53

אני גם ממש שלא מוצא טעם בדיון הזה...
כל מי שלמד ערבית ביסודי יודע שרפיק זה חבר, מועלים זה מורה וטאירה זה אוירון (אותו שורש של אלטאיר)
גם ההתפלספות ההיסטורית נראית לי חסרת טעם וכשם שאין לי בעיה לשחק בתור איזה אביר צלבני רוצח אז גם אין לי בעיה לשחק מוסלמי רוצח (וכמו שרשמו פה כבר, הרבה הרבה הרבה יותר יהודים נרצחו ע"י צלבנים/נוצרים מאשר על ידי מוסלמים) ואני גם ממש לא מרגיש צורך לחפש לו מתחת לצציות אולי הסבא רבה רבה שלו היה יהודי תימני מומר ובסתר הוא אוכל ג'חנון כל שבת.
המונח CREED באנגלית משמעותו אמונה/זרם דתי ובהקשרים מסוימים המונח משמש לתיאור שנאה דתית.

כי גם אני גרוזיני
שימו את זה בחתימה שלכם למה שידעו כמה גרוזינים יש בקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של leibo209

משתמש עצבני

#19   פורסם: 22.07, 09:03

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
אני גם ממש שלא מוצא טעם בדיון הזה...
כל מי שלמד ערבית ביסודי יודע שרפיק זה חבר, מועלים זה מורה וטאירה זה אוירון (אותו שורש של אלטאיר)
גם ההתפלספות ההיסטורית נראית לי חסרת טעם וכשם שאין לי בעיה לשחק בתור איזה אביר צלבני רוצח אז גם אין לי בעיה לשחק מוסלמי רוצח (וכמו שרשמו פה כבר, הרבה הרבה הרבה יותר יהודים נרצחו ע"י צלבנים/נוצרים מאשר על ידי מוסלמים) ואני גם ממש לא מרגיש צורך לחפש לו מתחת לצציות אולי הסבא רבה רבה שלו היה יהודי תימני מומר ובסתר הוא אוכל ג'חנון כל שבת.
המונח CREED באנגלית משמעותו אמונה/זרם דתי ובהקשרים מסוימים המונח משמש לתיאור שנאה דתית.
זה גם מה שאני חשבתי כשראיתי את זה...
בשביל מה לחפור לו בכל ההיסטוריה של הסב סב סבתא שלו וכל הדברים המוזרים האלה שלא רציתי לדעת.
ד"א ידעתי מזה רפיק כבר מהגן כשראיתי מלך האריות.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames