|
~God-of-War~ |
ציטוט: |
 |
|
|
תודה רבה!! תוכל לכתוב לי את השמות באנגלית ומה המחיר שלהם? וכל הרשימה יצאה? ואני אשמח להסבר על הרשימה.. מצטער על החפירה.. |
|
|
|
|
סייפון פילטר - Syphon Filter: Logan's Shadow קיבל ביקורות מעולות, משחק יריות טקטי בגוף שלישי ממש מומלץ.
פטפון 2 - patapon 2 - קשה להסביר.., עדיף לך לראות סרטונים לפני (או להוריד את הדמו)
לוקורוקו 2 - locoroco2 - משחק פלטפורמה שהמטרה בו היא... שוב, קשה להסביר כמוו פטפון גם פה תצפה בסרטונים לפני (או להוריד את הדמו).
ראצ'ט וקלאנק - Ratchet & Clank: Size Matters, בין המשחקים הגדולים שיצאו לPSP, משחק פלאטפורמה עם גראפיקה צירוית מדהימה שמשלב גם יריות.
קלאנק סוכן חשאי - Secret Agent Clank: כמו R&C רק שהפעם במקום רובים יהיו לך כל מיני גאדג'טים מגניבים כאלה כמו עט שיורה רעל וכו'.
פיינאל פנטזי קרייסיס קור - Final Fantasy VII:Crisis Core: משחק גדול, פשוט גדול. זה משחק תפקידים, ארןך, עם קסמים וחרבות, ממש מומלץ.
רוק באנד - Rock Band Unplugged: משחק קצב שהמטרה בו היא ללחוץ על כפתורים בזמן. אולי זה יראה לך דבילי אבל הוא ממש ממכר.
סטאר וורס דה פורס אנלישד - Star Wars The Force Unleashed - משחק מלחמת הכוכבים מצויין, עם יחסית הרבה שלבים וכוחות כמו חישמול, PUSH, שיפורים לכוחות, אחלה של משחק.
כל המשחקים האלה מומלצים, אני מציע לך לקרוא את התקצירים הממש קטנים האלה ואז ללכת ל
www.gamespot.com, ללכת לקטגורייה של הPSP, ללכת לALL GAMES, לבחור את האות הראשונה של המשחק ואז לחפש אותו שם, יהיו לך שם גם סרטונים וגם ביקורת (באנגלית כמובן), אני מציע לך לראות את הסרטונים של הGAMEPLAY, ולקרוא את הביקורת אם אין לך בעיה של אנגלית.
ד"א, לחלק מהמשחקים יש דמו (כמו לPATAPON2, LOCOROCO 2. ROCK BAND ןאןלי עוד שאני לא זוכר, אז תבדוק).
בקשר למחירים, כנס לאתר:
www.game.co.uk, תרשום את השם של המשחק ותקבל את המחיר.