משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
16.08, 12:57
|
|
שם: ירדן
כינוי: yarden.saa
מספר ווי: בחתימה
מספר מריו קארט: בחתימה
MSN: yard1236@hotmail.co.il
|
Wii Number: 5538-8641-9515-5852
Mario Kart: 2277-8066-2066
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
16.08, 14:04
|
|
|
DiViNeToXiC |
ציטוט: |
 |
|
|
רונן למה לא הוספתה אותי???אפילו שאין לי מספר מאריו קארט או משהו,תוסיף אותי |
|
|
|
|
עודכן ל-divineT, כפי שביקשת (חיים קשים למנהל).
|
I.T.P |
 |
|
|
רונן איך זה שאני לא מופיע ברשימה הזאת? אני בשוק ממכם |
|
|
|
|
גם עודכן, אבל לא הוספתי את שאר המספרים מלבד סמאש כי לא שוכנעתי שלרבים יש את אלה. יהיה קשה לארגן להם לאדרים, אבל אם תרצה, נבחן זאת אחר כך.
|
 |
|
|
ועכשיו למשהו שונה לחלוטין: לאדר דר. מאריו (ע"פ שיטת הליגות של קהילת הסמאש)
|
|
|
|
|
לאאא ליאור. פרה-פרה. כל לאדר בתורו, בבקשה. אני בקושי משתלט על הלאדר הזה, אני לא יכול על שתיים. זה לאדר ראשון שלנו, ואנחנו צריכים שיהיה קצת סדר. גם צריך לתאם אתי או עם יונתן לגבי רעיונות ללאדרים חדשים.
ואם כבר אתה הופך את החברה שלך לגיימרית/נינדופילית, התמונה לא שלמה כל עוד היא לא פעילה בפורום שלנו
|
yarden.saa |
 |
|
|
|
|
|
|
|
ירדן, הדוא"ל כפי שמופיע ברשימה בהודעה הפותחת הוא שונה מעט, כולל 4. איזה דוא"ל הוא הנכון?
אז גם אתה רוצה להשתתף בלאדר? אני מוסיף אותך. יש לנו כבר תשעה נרשמים.
עדכנתי את ההודעה הראשונה ברשימת המשתתפים של הלאדר, ושם גם אעדכן לגבי הזמנות לתחרויות ואסכם את הניקוד.
חבר'ה, עוד לא קיבלתי הזמנות מכם, אבל ככה זה בסופ"ש, תמיד שקט כאן יחסית 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
16.08, 14:25
|
|
|
אוקיי אני חושב שיש פה הרבה ילדים שיש להם מריו כדורגל ורוצים שהיה פה רשום גם את המספרים של המשחק הזה אז אני רוצה לראות כמה ילדים יש פה ואולי זה ישפיע
אז כל אחד שרוצה שיהיה פה כתוב את המספרים מריו כדורגל שירשום את השם שלו הכינוי ואת קוד המשחק שלו
1.סער-divineT
קוד משחק-אני לא יכול עכשיו לומר כי יש לי בעיה קטנה אם הדלקת הווי(לא התקלקל).
|
wii number:5531-2164-6902-0324
mario strikers charged:2964-7876-7944
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
16.08, 14:27
|
|
|
א.התרשמתי שהרשימת שמות+פרינד קודס שיש פה היא בשביל כל אחד שרוצה לשחק משהו און ליין נגד כל אחד, ולא רק ללאדרים\ליגות\טורנירים, ולכן אני לא רואה שום סיבה שלא יופיעו שם כל המשחקי און ליין שברשות כל שחקן, או אולי אפילו תמיין את הרשימה ע"פ משחקים ולא ע"פ שחקנים.
ב. אני לא צריך את עזרתך בניהול ליגת דר. מאריו, אני מתכוון לעשות את זה לבד לחלוטין, הדבר היחיד שאני צריך ממך זה שכל פעם שמתפרסם לוח תוצאות חדש ע"י(כמובן במידה ויהיה לנו 8 שחקנים) אז אתה תעדכן אותו בהודעה הראשית במקום שייועד לכך.
מכיוון שאני לא צריך את עזרתך בנושא, ומכיוון ששיטת הליגות שלי מנהלת את זה בצורה כזאת שהשחקנים בוחרים בחופשיות מתי לשחק אחד נגד השני ורק מדווחים תוצאות ואין מגבלת זמן, באמת שאין שום סיבה לדחות את פתיחת ליגה נוספת לדעתי.
ליאור
|
אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

מספר ויי: 8160-3416-7542-8832 - I.T.P
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
16.08, 15:26
|
|
|
I.T.P |
 |
|
|
א.התרשמתי שהרשימת שמות+פרינד קודס שיש פה היא בשביל כל אחד שרוצה לשחק משהו און ליין נגד כל אחד, ולא רק ללאדרים\ליגות\טורנירים, ולכן אני לא רואה שום סיבה שלא יופיעו שם כל המשחקי און ליין שברשות כל שחקן, או אולי אפילו תמיין את הרשימה ע"פ משחקים ולא ע"פ שחקנים. |
|
|
|
|
אם יש רק לאחד או שניים את ד"ר מריו, אז זה לא כל כך פרקטי, וחבל סתם להעמיס על הרשימה בשורות לא שימושיות. אבל אולי נוספים ירצו להתווכח אתי, ואולי יתברר שאני טועה. אני דווקא אשמח לגלות שטעיתי.
הנה, divineT מנסה לבדוק לכמה יש את מריו סטרייקר, ואני אשמח לשיתוף פעולה מצד המשתתפים.
במחשבה שנייה, אולי יש טעם לציין את כולם בכל זאת, כך יהיה קל לאתר את מי שיש לו את המשחקים האלה. אני אשקול זאת בהחלט.
|
 |
|
|
ב. אני לא צריך את עזרתך בניהול ליגת דר. מאריו, אני מתכוון לעשות את זה לבד לחלוטין, הדבר היחיד שאני צריך ממך זה שכל פעם שמתפרסם לוח תוצאות חדש ע"י(כמובן במידה ויהיה לנו 8 שחקנים) אז אתה תעדכן אותו בהודעה הראשית במקום שייועד לכך. |
|
|
|
|
על זה דיברתי, על הצורך שלי לעדכן, וזה לא רק זה, אלא אני לא רוצה שתשומת הלב תתחלק בין מספר תחרויות, מהסיבות המובנות. אני רוצה שהם ייעשו לפי הסדר, גם ככה אין הרבה מגוון, אז לא צריך כמה בבת אחת. אני מבטיח שלאחר לאדר מריו קארט, ננסה את התחרות שאתה הצעת. החבר'ה יכולים להתחיל כבר עכשיו לכתוב מהו הפרנד קוד שלהם ואני אעדכן אם אראה שיש מספיק משתתפים כאלה. אני חושש שאין.
אגב, השיטה הנוכחית של הלאדר אינה מוצאת חן בעיניי. זה די שוּק שכל אחד מזמין את מי שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה. זה לא הוגן מצד אלה שיש להם פחות פנאי, ויהיה ניתן לסרב לאתגרים של אלה הנחשבים אלופים, וכך לא יזכו בנקודות. לכן ההצעה שלי היא שכל אחד יתחרה בסופו של דבר נגד כל אחד אחר שנרשם לתחרות, פעם אחת בלבד. ובסוף נסכם את הניקוד.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 16.08 בשעה 15:33.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
16.08, 16:12
|
|
|
DiViNeToXiC |
 |
|
|
אוקיי אני חושב שיש פה הרבה ילדים שיש להם מריו כדורגל ורוצים שהיה פה רשום גם את המספרים של המשחק הזה אז אני רוצה לראות כמה ילדים יש פה ואולי זה ישפיע
אז כל אחד שרוצה שיהיה פה כתוב את המספרים מריו כדורגל שירשום את השם שלו הכינוי ואת קוד המשחק שלו
1.סער-divineT
קוד משחק-אני לא יכול עכשיו לומר כי יש לי בעיה קטנה אם הדלקת הווי(לא התקלקל). |
|
|
|
|
לי יש אם אתה רוצה נגדי מתישהו אז תגיד לי 
|
מספר ווי: 8157-8649-5569-6350
מספר מריו קארט: 0216-2241-9193
דוקטור מריו: 038400798141
שלחו לי הודעה עם אתם מצרפים אותי

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
16.08, 16:19
|
|
|
כן רק בבקשה תרשום פה את הפרטים שאאמרתי אם אתה יכול...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
16.08, 16:51
|
|
|
מתי יהיה טורניר סמאש? אני רוצה להשתתף בו. פרטים בחתימה שלי.
תגיד מותר שיהיהיו שני שחקנים מאותו ווי כאילו אם אח שלי יחזור מהצבא מתי שיהיה תחרות הוא
יוכל להשתתף בטורניר גם? או שזה רק שחקן אחד מכל קונסולה?
סתם שאלה: אני צריך להיות מחובר שמוסיפים אותי (את המשספר שלי) בסמאש או שהווי יכול להיות כבוי?
|

Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872
Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801
ציטוטים נבחרים:
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אז בעצם ג'ונו טיפש וסוטה כי הוא לא נהג בך בעדינות?  |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב. |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מיקי רוצה למשש ולגעת  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
16.08, 16:58
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אגב, השיטה הנוכחית של הלאדר אינה מוצאת חן בעיניי. זה די שוּק שכל אחד מזמין את מי שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה. זה לא הוגן מצד אלה שיש להם פחות פנאי, ויהיה ניתן לסרב לאתגרים של אלה הנחשבים אלופים, וכך לא יזכו בנקודות. לכן ההצעה שלי היא שכל אחד יתחרה בסופו של דבר נגד כל אחד אחר שנרשם לתחרות, פעם אחת בלבד. ובסוף נסכם את הניקוד. |
|
|
|
|
לפי דעתי צריך שכול אחד יצטרך מתישהו נגד מישהו אחר ולא יוכל נגד מישהו אחר פעמים והיה אפשר לסרב אבל בסוף יהיו חייבים לאשר כי כולם חייבים נגד כולם אז פשוט עד תאריך לא משנה שהלאדר יגמר כולם יהיו חייבים לשחק נגד גול האחרים
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
16.08, 17:58
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אם יש רק לאחד או שניים את ד"ר מריו, אז זה לא כל כך פרקטי, וחבל סתם להעמיס על הרשימה בשורות לא שימושיות. אבל אולי נוספים ירצו להתווכח אתי, ואולי יתברר שאני טועה. אני דווקא אשמח לגלות שטעיתי.
הנה, divineT מנסה לבדוק לכמה יש את מריו סטרייקר, ואני אשמח לשיתוף פעולה מצד המשתתפים.
במחשבה שנייה, אולי יש טעם לציין את כולם בכל זאת, כך יהיה קל לאתר את מי שיש לו את המשחקים האלה. אני אשקול זאת בהחלט.
על זה דיברתי, על הצורך שלי לעדכן, וזה לא רק זה, אלא אני לא רוצה שתשומת הלב תתחלק בין מספר תחרויות, מהסיבות המובנות. אני רוצה שהם ייעשו לפי הסדר, גם ככה אין הרבה מגוון, אז לא צריך כמה בבת אחת. אני מבטיח שלאחר לאדר מריו קארט, ננסה את התחרות שאתה הצעת. החבר'ה יכולים להתחיל כבר עכשיו לכתוב מהו הפרנד קוד שלהם ואני אעדכן אם אראה שיש מספיק משתתפים כאלה. אני חושש שאין.
אגב, השיטה הנוכחית של הלאדר אינה מוצאת חן בעיניי. זה די שוּק שכל אחד מזמין את מי שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה. זה לא הוגן מצד אלה שיש להם פחות פנאי, ויהיה ניתן לסרב לאתגרים של אלה הנחשבים אלופים, וכך לא יזכו בנקודות. לכן ההצעה שלי היא שכל אחד יתחרה בסופו של דבר נגד כל אחד אחר שנרשם לתחרות, פעם אחת בלבד. ובסוף נסכם את הניקוד. |
|
|
|
|
אוקיי, קיבלתי, נדחה את התחרות דר. מאריו.
לגביי הלאדר - מערכות לאדרים בנויות למשחקי און ליין 24 שעות שיש בהם הרבה אנשים, בגלל זה אני מעדיף שיטת ליגה, שבה באמת כל אחד משחק נגד כל אחד אחר מספר מוגבל של פעמים(5) ואותה כמות פעמים מול כולם, ואז יש לך בדיוק 35 קרבות לכל אחד, וניקוד שרץ בין 0-70 נקודות בקפיצות של 2.
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
16.08, 18:01
|
|
תתחילו לעדכן אותי במספרי מריו סטרייקר שלכם, ואני אעדכן את הרשימה. אתם יכולים גם לעדכן את שאר המספרים שלכם, כמו של ד"ר מריו, ונראה אם נוכל לארגן ליגות גם להם.
|
darkes |
 |
|
|
מתי יהיה טורניר סמאש? אני רוצה להשתתף בו. פרטים בחתימה שלי. |
|
|
|
|
אני אתן לליאור (I.T.P) לארגן לנו אותו, ואפילו בפורום שלו. טורניר סמאש יהיה הטורניר הבא, אם לא נצליח לארגן לד"ר מריו אחד.
|
 |
|
|
תגיד מותר שיהיהיו שני שחקנים מאותו ווי כאילו אם אח שלי יחזור מהצבא מתי שיהיה תחרות הוא
יוכל להשתתף בטורניר גם? או שזה רק שחקן אחד מכל קונסולה? |
|
|
|
|
זאת תהיה בעיה אם לא יהיה לו מספר מזהה אינדוודואלי.
|
 |
|
|
סתם שאלה: אני צריך להיות מחובר שמוסיפים אותי (את המשספר שלי) בסמאש או שהווי יכול להיות כבוי? |
|
|
|
|
גם אני שאלתי את עצמי את זה. כשמתחברים אז החבר מתווסף, אני חושב.
thexsile, אניאענה לך על זה יותר מאוחר, או מחר.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
16.08, 18:41
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
גם אני שאלתי את עצמי את זה. כשמתחברים אז החבר מתווסף, אני חושב.
thexsile, אניאענה לך על זה יותר מאוחר, או מחר.
|
|
|
|
|
אני לא חושב שצריך להיות מחובר אבל אם ההוספה לא הדדית לא יקרה כלום.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
16.08, 18:59
|
|
טוב אני לא חושב כמו רונן בנושא של מספרי חבר. אני חושב שכן צריכים לפרסם את כל המספרים הקיימים של כל אחד ואחד מהחברי הפורום בכל המשחקים שמאפשרים משחק און ליין אפילו אם הם מעטים. כמו שליאור אמר אני חושב שהת'רד הזה, מלבד לפתיחת לאדרים\אליפויות\תחוריות כן יאפשר לדעת לאיזה מחברי הפורום יש איזה משחק ומה הדרך ליצור קשר איתו בשביל לשחק מולו אפילו אחד על אחד בלי קשר לתחוריות או למשחקים הפופלרי - בנוסף זה יעזור לי להעיף את מספרי החבר שיש לי בחתימה, זה מתחיל להיות ארוך 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום משחקי פעולה

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
16.08, 19:48
|
|
|
DiViNeToXiC |
 |
|
|
אז כל אחד שרוצה שיהיה פה כתוב את המספרים מריו כדורגל שירשום את השם שלו הכינוי ואת קוד המשחק שלו |
|
|
|
|
כן, גם לי יש סטרייקרס, אין לי כוח לחפש את הפרנד קוד עכשיו, קמתי לפני 20 דקות.
גם ל-nemesh יש סטרייקרס אני חושב, שיחקתי איתו במפגש.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
16.08, 21:14
|
|
|
גם לי יש סטריקרס ואני מוכן להשתתף באיזה טורניר או לאדר (למרות שאני לא כול כך טוב אבל לא משנה )
אם יהיה איזה טורניר או משהו אני יוסיף תפרינד קוד שלי
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
16.08, 21:40
|
|
אני עזבתי את מריו קארט חלקית,אז לא לצפות שאני אהיה מחובר לאונליין... 
(הסיבה:במילה אחת: אוקמי  )
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
16.08, 22:01
|
|
|
יאללה לכל אלה שיש מריו סטאייקר תכתבו את השם שלכם פה הכינוי ואת המספר ואני מדבר אל:JONO00,nemesh,נינטנדופיל,thexsile ועוד כמה...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
16.08, 22:03
|
|
|
שמרו לי מקום בתחרות מריו קארט אני אצל בני דודים ולא בבית ולא יכול לתת פרטים, שאני יבוא הביתה אני את הפרטים...
עוד משהוא, יש לי מריו סטרייקס ואני אשמח להישתתף בתחרות כל שהיא שתיהיה...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
17.08, 00:35
|
|
|
כאילו התכוונתי אם הווי יכול להיות כבוי או שהוא צריך להיות על סטנד בי (הנורה הכתומה) או שצריך להפעיל את הCONECTOR24 (או איך שלא קוראים לזה)
|

Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872
Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801
ציטוטים נבחרים:
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אז בעצם ג'ונו טיפש וסוטה כי הוא לא נהג בך בעדינות?  |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב. |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
מיקי רוצה למשש ולגעת  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
17.08, 02:34
|
|
|
darkes |
 |
|
|
כאילו התכוונתי אם הווי יכול להיות כבוי או שהוא צריך להיות על סטנד בי (הנורה הכתומה) או שצריך להפעיל את הCONECTOR24 (או איך שלא קוראים לזה) |
|
|
|
|
הוא יכול להיות כבוי.
רונן, תעדכן בבקשה ברשימה .. תמחק את מספר הסמאש שלי, הוא כבר לא תקף, יש לי חדש אירופאי (שרק עכשיו נזכרתי לבדוק אותו) והנה הוא: 0559-8589-0827
קדימה להוסיף אותי המחשב מתסכל 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
17.08, 07:24
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
טוב אני לא חושב כמו רונן בנושא של מספרי חבר. אני חושב שכן צריכים לפרסם את כל המספרים הקיימים של כל אחד ואחד מהחברי הפורום בכל המשחקים שמאפשרים משחק און ליין אפילו אם הם מעטים. כמו שליאור אמר אני חושב שהת'רד הזה, מלבד לפתיחת לאדרים\אליפויות\תחוריות כן יאפשר לדעת לאיזה מחברי הפורום יש איזה משחק ומה הדרך ליצור קשר איתו בשביל לשחק מולו אפילו אחד על אחד בלי קשר לתחוריות או למשחקים הפופלרי - בנוסף זה יעזור לי להעיף את מספרי החבר שיש לי בחתימה, זה מתחיל להיות ארוך  |
|
|
|
|
אכן, החלטתי להוסיף את כולם, אז אתם יכולים להתחיל לעדכן אותי 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
17.08, 08:35
|
|
|
טוב לשמוע שהקשבת לקול ההגיון, אני אכתוב את כל המשחקים והפרינד קודס שלי בקרוב
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
17.08, 11:30
|
|
|
thexsile |
 |
|
|
לפי דעתי צריך שכול אחד יצטרך מתישהו נגד מישהו אחר ולא יוכל נגד מישהו אחר פעמים והיה אפשר לסרב אבל בסוף יהיו חייבים לאשר כי כולם חייבים נגד כולם אז פשוט עד תאריך לא משנה שהלאדר יגמר כולם יהיו חייבים לשחק נגד גול האחרים |
|
|
|
|
|
I.T.P |
 |
|
|
לגביי הלאדר - מערכות לאדרים בנויות למשחקי און ליין 24 שעות שיש בהם הרבה אנשים, בגלל זה אני מעדיף שיטת ליגה, שבה באמת כל אחד משחק נגד כל אחד אחר מספר מוגבל של פעמים(5) ואותה כמות פעמים מול כולם, ואז יש לך בדיוק 35 קרבות לכל אחד, וניקוד שרץ בין 0-70 נקודות בקפיצות של 2. |
|
|
|
|
ההצעה שלי דומה: כל אחד ישחק פעם אחת נגד מישהו מהרשומים, וכל אחד יצטרך לעבור על כולם. שיטת הניקוד תישאר זהה. מה דעתכם? ז"א, אם יש 10 רשומים, אז כל אחד יתחרה 9 פעמים (חוץ מעצמו, כמובן). לא לשכוח שבמריו קארט מדובר בארבעה מסלולים.
|
nadavk91 |
 |
|
|
שמרו לי מקום בתחרות מריו קארט אני אצל בני דודים ולא בבית ולא יכול לתת פרטים, שאני יבוא הביתה אני את הפרטים... עוד משהוא, יש לי מריו סטרייקס ואני אשמח להישתתף בתחרות כל שהיא שתיהיה... |
|
|
|
|
הוספתי אותך לרשימה. מתי אתה חוזר הבייתה? המשחקים אוטוטו מתחילים...
כל מי שמשתתף בליגה שיעיף מבט ברשימת המשתתפים בהודעה הראשונה, ויכול להתחיל לזמן לתחרות נגדו. ניתן רק פעם אחת נגד משתתף אחד (כמובן, במריו קארט מדובר בארבעה מסלולים כל פעם). נא לעדכן אותי כאן את מי הזמנתם (ישד להודיע לי כדי שאאשר), ומה התוצאה ביניכם. המנצח יוכתר כאלוף הקהילה במריו קארט
בינתיים, הפרס "צנוע", אך אני מנסה לבדוק אפשרות להציע פרס כספי למנצח בתחרות.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 17.08 בשעה 12:50.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
17.08, 11:56
|
|
|
Advance Wars: Days of Ruin: 4253-4089-6594
Planet Puzzle League: 1246-6046-0023
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
17.08, 12:46
|
|
|
I.T.P |
 |
|
|
Advance Wars: Days of Ruin: 4253-4089-6594
Planet Puzzle League: 1246-6046-0023 |
|
|
|
|
סבבה. עדכנתי את המספרים שלך ושל איתי (רק חסר לי את של צ'וקובו שלך), וגם שיניתי את השפה של השמות של המשחקים, כי זה נראה לי מגוחך ופחות קל לקרוא את "אנדלס אוישן" 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
17.08, 12:47
|
|
|
אני לא נרשמתי ללאדר מריו קארט!!!
אני סך הכל רשמתי את המספר ווי קוד שלי ועוד מעט אני ארשום את המספר מריו כדורגל שלי לא מספר מריו קארט!!!אין לי מריו קארט!!!
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
17.08, 12:52
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
סבבה. עדכנתי את המספרים שלך ושל איתי (רק חסר לי את של צ'וקובו שלך), וגם שיניתי את השפה של השמות של המשחקים, כי זה נראה לי מגוחך ופחות קל לקרוא את "אנדלס אוישן"  |
|
|
|
|
יש לי גם להוסיף את מגמן סטאר פורס אחרי שאני אחבר אותו לאינטרנט ואקבל פרינד קוד, ויהיה לי בקרוב מאוד לדיאס את צ'וקובו טיילס ומגמן סטאר פורס 2 
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
17.08, 13:33
|
|
לצ'וקובו של הווי יש אונליין? 
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
17.08, 14:01
|
|
|
DiViNeToXiC |
 |
|
|
אני לא נרשמתי ללאדר מריו קארט!!! אני סך הכל רשמתי את המספר ווי קוד שלי ועוד מעט אני ארשום את המספר מריו כדורגל שלי לא מספר מריו קארט!!!אין לי מריו קארט!!! |
|
|
|
|
לא קרה אסון, מחקתי 
|
|
|
|
|
|
|