Too Human מתרסק - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק

נושא: Too Human מתרסק
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Death_119

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 19.08, 21:24

ברירת מחדל Too Human מתרסק

לא הייתי פה כל היום, ולא ראיתי שמשהו מדבר על הביקורות שפורסמו על המשחק. הספקתי להציץ רק בציונים אבל התוצאות לא מזהירות, המשחק מתנדנד כרגע על ה-60-70. קיצר אכזבה. אני כרגע באטרף לגבי מחר כי יש מבחן, אז אני אצטרף לקללות שיופנו נגדי ונגד סוני מחר, בכל מקרה, מי שרוצה בכל זאת לדון בסוגייה אפשר להתחיל .

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 19.08, 21:29

בהצלחה במבחן

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 19.08, 21:32

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הייתי פה כל היום, ולא ראיתי שמשהו מדבר על הביקורות שפורסמו על המשחק. הספקתי להציץ רק בציונים אבל התוצאות לא מזהירות, המשחק מתנדנד כרגע על ה-60-70. קיצר אכזבה. אני כרגע באטרף לגבי מחר כי יש מבחן, אז אני אצטרף לקללות שיופנו נגדי ונגד סוני מחר, בכל מקרה, מי שרוצה בכל זאת לדון בסוגייה אפשר להתחיל .
האמת שאין יותר מדי קללות, זאת לא אשמת סוני או דודי שמיקרוסופט גרמו להם להוציא את המשחק לפני הזמן.
ההבדל הוא שכאן, בניגוד לחבר'ה של הPS3, אנחנו לא הולכים לצעוק "סוני שלמו להם!!11!!11!" או משהו כזה.
פשוט נודה בעובדה שTH כנראה אכזבה ונמשיך לחכות לגירס 2

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 19.08, 21:36

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
בהצלחה במבחן
אני צריך את העזרה שלך בפיסיקה 2 באיזה שאלה. אף אחד באוניברסיטה לא ידע לעזור לי. אם מתחשק לך שלח לי את המספר פלאפון שלך בפרטי.

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 19.08, 22:43

לא הייתי באיזור אבל שלחתי כרגע.
תרגיש חופשי להתקשר בשעה הקרובה.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#6   פורסם: 19.08, 23:03

אחרי הדמו כבר היה ברור שהמשחק הזה לא יהיה מדהים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#7   פורסם: 19.08, 23:16

nimi87
ציטוט:
צפה בהודעה
אחרי הדמו כבר היה ברור שהמשחק הזה לא יהיה מדהים
דווקא הדמו שלו מצויין לדעתי.
השאלה היא האם הדמו יכול להגיד לנו אם נאהב אותו או לא.
האם מי שאהב את הדמו יאהב את המלא או שהמלא פחות טוב מהדמו?

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#8   פורסם: 19.08, 23:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
דווקא הדמו שלו מצויין לדעתי.
השאלה היא האם הדמו יכול להגיד לנו אם נאהב אותו או לא.
האם מי שאהב את הדמו יאהב את המלא או שהמלא פחות טוב מהדמו?
אגב, האם יש ציטוט מאחת הביקורות לגבי אורך החיים של המשחק? כי על אף מה שגולמר אומר, שאת המשחק הזה נסיים עוד הרבה פעמים, בכל זאת חשוב לי לדעת מה יהיה אורך החיים שלו בפעם הראשונה... כמובן כאשר אני אקנה את המשחק הזה (בתקופת היובש של השנה הבאה, כאשר הוא יעלה לי פחות מ-30$ כולל משלוח), אני ארצה מאוד לדעת את זה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 19.08, 23:34

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
אגב, האם יש ציטוט מאחת הביקורות לגבי אורך החיים של המשחק? כי על אף מה שגולמר אומר, שאת המשחק הזה נסיים עוד הרבה פעמים, בכל זאת חשוב לי לדעת מה יהיה אורך החיים שלו בפעם הראשונה... כמובן כאשר אני אקנה את המשחק הזה (בתקופת היובש של השנה הבאה, כאשר הוא יעלה לי פחות מ-30$ כולל משלוח), אני ארצה מאוד לדעת את זה!
עכשיו אני (וגם אתה ידידי) נכנסים לעומס של לימודים גבוהים אז אולי 10 שעות זה לא כזה רעיון רע
אבל יותר חשוב לי האיכות של המשחק מאשר האורך שלו, COD4 הוא במקרה הטוב 6 שעות והוא חווית סינגל מדהימה, פורטל הוא במקרה הטוב 3 והוא המשחק הכי טוב בדור הזה בנתיים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 20.08, 00:05

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
עכשיו אני (וגם אתה ידידי) נכנסים לעומס של לימודים גבוהים אז אולי 10 שעות זה לא כזה רעיון רע
אבל יותר חשוב לי האיכות של המשחק מאשר האורך שלו, COD4 הוא במקרה הטוב 6 שעות והוא חווית סינגל מדהימה, פורטל הוא במקרה הטוב 3 והוא המשחק הכי טוב בדור הזה בנתיים.
מה? מו? מי? מה קרה לMGS4? זה לא המשחק הטוב ביותר ב12 מיליארד שנות היקום?
ולא להגזים בעומס הלימודים, אחרי החודש חודשיים של שוק התחלתי, מגלים שיש די והותר זמן פנוי.
בשגרת העבודה יש פחות...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#11   פורסם: 20.08, 00:20

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
ולא להגזים בעומס הלימודים, אחרי החודש חודשיים של שוק התחלתי, מגלים שיש די והותר זמן פנוי.
בשגרת העבודה יש פחות...
לא, פורטל עדין הכי טוב בדור הזה
אם MGS3 היה יוצא בדור הזה הייתי נותן לו את התואר אבל 4 לא ברמה שלו (למרות שהוא קרוב) עכשיו שנתתי לו להתבשל.

לא יודע, אולי הסיום שלו פשוט היה נגרר מדי וקצת הרס דברים שבנו בסדרה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ulmerido

משתמש רציני

#12   פורסם: 20.08, 02:55

מה שאמרו בביקורות זה מה ששאלתי את עצמי כשחקתי בדמו
- הקטע המפגר עם המוות והיען הזאת שלוקחת אותך לשום מקום ואתה ממשיך בדיוק מאיפה שהפסקת
- האויבים שעולים בדיוק לפי הרמות שלך ככה שבעצם לא מרגישים בהבדל הקושי
-העלילה המוזרה
-הסקילים -** שדווקא אמרו שזה הצד החזק של המשחק והיכולת לאתחל את הסקילים ולהחליף אותם טובה ושכל סקיל מורגש באופן משמעותי...
- המצלמה המפגרת

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#13   פורסם: 20.08, 03:11

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
בשגרת העבודה יש פחות...
תכלס, אני באמת די מתקשה לראות איך 3 ימי לימודים בשבוע, אשר תופסים בערך חצי יום בממוצע, הם עומס של ממש. כל הזמן אנשים אומרים לי עד כמה לימודי משפטים הם קשים, וכמה אאלץ להשקיע בהם, אבל אני חושב שאם אני אהיה חצי מובטל (כלומר אעבוד בעבודות זמניות), יהיה לי די והותר זמן להרבה דברים אחרים מעבר ללימודים בלי להרגיש בלחץ... כמובן יכול להיות שאני טועה, אני פשוט מתקשה לראות איך...

באמת, אני רוצה שמישהו יבוא לפה ויגיד לי איך 5.5 ימים (4 ימים ועוד יום וחצי) של "זמן חופשי" מתמלאים ע"י עבודות, שיעורי בית ועוד דברים שקשורים ללימודים. אני מבין איך זה יכול ליצור עומס עבור מישהו שכבר יש לו חיים, והלימודים הם תוספת, אבל בתור איש צעיר שעדיין חי על חשבון ההורים שלו, ולא ממש מחזיק בעבודה קבועה, אני לא רואה איך נוצר עומס עבורי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#14   פורסם: 20.08, 07:01

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
תכלס, אני באמת די מתקשה לראות איך 3 ימי לימודים בשבוע, אשר תופסים בערך חצי יום בממוצע, הם עומס של ממש. כל הזמן אנשים אומרים לי עד כמה לימודי משפטים הם קשים, וכמה אאלץ להשקיע בהם, אבל אני חושב שאם אני אהיה חצי מובטל (כלומר אעבוד בעבודות זמניות), יהיה לי די והותר זמן להרבה דברים אחרים מעבר ללימודים בלי להרגיש בלחץ... כמובן יכול להיות שאני טועה, אני פשוט מתקשה לראות איך...

באמת, אני רוצה שמישהו יבוא לפה ויגיד לי איך 5.5 ימים (4 ימים ועוד יום וחצי) של "זמן חופשי" מתמלאים ע"י עבודות, שיעורי בית ועוד דברים שקשורים ללימודים. אני מבין איך זה יכול ליצור עומס עבור מישהו שכבר יש לו חיים, והלימודים הם תוספת, אבל בתור איש צעיר שעדיין חי על חשבון ההורים שלו, ולא ממש מחזיק בעבודה קבועה, אני לא רואה איך נוצר עומס עבורי.
כי בגדול אתה צריך להשקיע על כל שעת לימוד בכיתה שעתיים בבית, זה למה... אתה עדיין חושב שזה בית ספר ומה שמעניין את המורה זה שתקשיב בכיתה. אז זה לא ככה. אם נדון בלימודי המשפטים שלך נקודתית, אזי תדע כמה דברים. גם אם יש לך רק 6 שעות לימוד ביום, אם יש לך שעתיים חור באמצע - הן אבודות... (אלא אם אתה ממש חרשן) עכשיו תחשוב על זה שיהיו לך קורסים שתצטרך להגיד משהו כמו 2 עבודות בשבוע (כל אחת זה כמה וכמה שעות טובות) וכנראה לפחות בוחן אחד בשבוע (וצריך כמובן ללמוד אליו). ואם תרצה להיות ממש מהטופ של הכיתה ובכלל ציונים גבוהים תצטרך להשקיע מאוד. גם אם אין עבודה לאיזה שיעור או משהו תמיד יש הרבה חומר לקרא לקרא לפניו (פסקי דין ענקיים, חוקים ומאמרים) בקיצור - תאמין לי שלא כדאי לך לעבוד בשנה ראשונה. בנוסף תזכור כי הציונים הם לפי התפלגות נורמאלית, כלומר במשפטים הם לוקחים את כל הציונים ומסדרים אותם סביב 75 כחציון. מה שאומר שאם יש הרבה הצלחה במבחן גם אם היה למעשה מגיע לך 85 אתה יכול לקבל 75. וכדי לקבל ציון גבוהה אתה חייב ממש להפציץ (וכמובן לדעת מאוד טוב את החומר).
אז אחרי כל ה"רע" ולמה זה יהיה לחוץ, אני יכול להגיד לך שאם תקפיד על הכללים שתציב בלימודים לעצמך, למשל כל יום לפחות להשקיע 4 שעות מעבר ללימודים בכיתה וכו' תוכל לפנות לעצמך את הסופ"ש למה שאתה רוצה. (אני דתי אז זה מנוחה, אבל לך זה...אתה מבין )

Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years.
Man: [hic] Kill me.
[hic]
Man: Kill me.]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 20.08, 08:05

ואם נחזור לנושא. המשחק מתחיל להתייצב לכיוון איזור של 75. זה יכול דווקא להעיד שאולי הביקורות הקוטלות היו קוטלות מדי?
הביקרת של XPLAY

Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years.
[hic]

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Wan7ed

משתמש רציני

#16   פורסם: 20.08, 08:39

גיימספוט וגיימספיי סתם הגזימו עם הציונים שלהם... הרי ברור שהמשחק שווה יותר מציון 50... זה סתם החמרה בגלל ההייפ המטורף.
אבל אין ספק שהמשחק לא טוב- אכזבה.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#17   פורסם: 20.08, 09:34

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ואם נחזור לנושא. המשחק מתחיל להתייצב לכיוון איזור של 75. זה יכול דווקא להעיד שאולי הביקורות הקוטלות היו קוטלות מדי?
הביקרת של XPLAY
יש אנשים שאוהבים לקחת את זה לקיצוני.
יש למשל משחק כמו HAZE או LAIR שמקבלים בכל מקום 5 ויש משחקים כמו TH שיש את האחד או השניים שהתלהבו לרגע מהעובדה שהוא לא משחק של 9 והחליטו להפציץ עם 5 (שזה הרי מגוכח, הם כותבים בכתבות שלהם שהגרפיקה טובה, שהסאונד מדהים, הגיימפליי כיף והעלילה מעולה אבל קצת מבלבלת, רק על הדברים האלה משחק לא אמור לקבל 5) אבל אחרי שההתלהבויות מלתת לו ממש נמוך או ממש גבוה כדי להיות יוצא דופן יעברו אז הציונים יתחילו להיות יותר הגיוניים.

לפחות לפי הדמו אני משער שהוא בכיף יכול לקבל המון 8, בסופו של דבר הוא בטח יתיצב על 7 גבוה או 8 נמוך שזה כנראה מה שמגיע לו (לפחות לפי הדמו, שם הוא לדעתי 8 גבוה אבל אם הוא קצר ויש בעיות באלמנטים של הRPG אז זה באמת צריך להיות רק 8 נמוך או 7 גבוה).

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#18   פורסם: 20.08, 09:43

וזה אותם אתרים שסמכת עליהם שהם נתנו ל-GTA4 את ה-10?

זה בדיוק מה שאני כבר אמרתי בעבר, שאין לסמוך על אתרים בימינו. הציונים שהם מחלקים נראים פאנבוייזם לחלוטין. רובם לפחות.

עם זאת, כשאתה קורא את הביקורת של יורוגיימר, אז אתה מבין את הבעיות של המשחק ומקבל שהציון 6 אכן מגיע לו.

יש לי יותר בעיה עם היחס של דניס דייאק לקהילה והקישקושים שהוא מדבר, מאשר המשחק עצמו. חבל לי מאוד שכל ההבטחות לא קוימו, ובכל זאת דניס חושב שזו יצירת מופת שאנשים כנראה לא מבינים.

Saeve certando pugnandoque splendor crescit

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 20.08, 09:52

אני מסכים עם עדי לשם שינוי, אין לסמוך על אתרים שנתנו למשחקים כמו מריו גלקסי וTP ציונים גבוהים.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#20   פורסם: 20.08, 10:03

אוכזבתי קשות.
שיחקתי בדמו ולא הבנתי דבר אחד אז - על המשחק הזה השקיעו 10 שנים!!!
אין לי מושג של מי האשמה אבל עדיין אני חושב שמי שציפה למשחק הזה כ"כ הרבה שנים יקנה אותו למרות הציון הנמוך (אני לא נמנה עם אחד מהם!)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 20.08, 11:05

זה שדניס נעלב/נפגע/מסכן זה משהו אחד וזה שאתרים משום מה כותבים משהו אחד ונותנים ציון אחר זאת הבעיה. לפי תיאורים משחק שאמור לקבל 8 מקבל 6.

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#22   פורסם: 20.08, 11:28

אני ממזמן הפסקתי להתייחס לציונים של משחקים, חווית ה-Gameplay של הגיימר מהמשחק
היא שקובעת ולא ביקורת משוחדת.

FP אולי במקום עבודות זמניות תמצא לך משרד עו"ד לטרום התמחות, וזה החל מהשנה השנייה
שלך ללימודים, הדבר יקנה לך ידע מעשי ולא תיאוריה מה שיעזור לך לעבור את מבחן הלשכה בעתיד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#23   פורסם: 20.08, 11:54

בגדול לא בטוח בכלל שזה יעזור לו במבחני לשכה (בד"כ זה לא, ומה גם שיש סטז' שנה לפני). מה שכן זה יכול לעזור לו קצת בכסף (למרות שטוחנים את הצורה) וקומבינות למשרדים אחרי קבלת העו"ד. אולם מכיוון שהוא כבר די מקומבן בעניין מאבא שלו, אני מניח שיותר כדאי שהוא יחפש משהו שיעניין אותו לעסוק בו.

[hic]

חזרה לראש העמוד
פרסומת

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#24   פורסם: 20.08, 12:16

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
FP אולי במקום עבודות זמניות תמצא לך משרד עו"ד לטרום התמחות, וזה החל מהשנה השנייה
שלך ללימודים, הדבר יקנה לך ידע מעשי ולא תיאוריה מה שיעזור לך לעבור את מבחן הלשכה בעתיד.
לא רק שזו אופציה, זוהי עובדה שאני הולך לעשות את זה, בין אם אני ארצה או לא .

אתה מבין, כפי שחנן אמר, אבי הוא עו"ד, הוא גם זה שמשלם על התואר (וגם שילם על הפסיכומטרי בשביל התואר), הוא מת שאהיה עו"ד, ומאחר ובתקופה הלימודים אחיה אצלו, אני לא חושב שהוא ממש יתן לי לחיות בלי להעביר עלי טרום סטאג'...

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 20.08, 12:23

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה

3 ימים בשבוע? אתה לומד חצי תואר?
איך אני תקוע כל יום בשבוע כ-10 שעות באוניברסיטה רק בהרצאות ותרגולים בלי חורים.

מה שמזכיר לי שסמסטר הבא יום חמישי יש לי מ-8 בבוקר עד 8 בערב, אלוהים ישמור. יחד עם התרגולים בבית אין אפילו זמן לעשות כלום. אפילו לא לקרוא ספרות נוספת.

תחשוב שתרגיל ממוצע לוקח משהו כמו 4-5 שעות לעשות. ויש לך שישה כאילו בשבוע. אם זה תרגיל תכנותי בכלל כמה ימים. לפחות אין לך כאילו . אין דבר כזה סופ"ש לנוח, סופ"ש זה זמן לתרגולים, אתה תגלה מהר מאוד שאין לך זמן לכלום. וזה עוד בלי לעבוד.

דרך אגב, לגבי הנושא, לאחר 24 ביקורות הממוצע עומד על 69.1, 70 גבוה? אתם חיים בסרט. המשחק הוא אסון, אני לא מבין למה אתם מנסים לתאר אותו בצורה אחרת. זה לא כתב אחד או שניים שחושבים שהוא רע, זה כולם.

זומביט, אתה גם חושב שSOF הוא משחק רציני, איך אפשר לקחת דעה כזאת ברצינות? דווקא מתאים לך לרכוש את המשחק הזה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 20.08 בשעה 12:31.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#26   פורסם: 20.08, 12:30

דודי, מבחינת היקף העבודה שצריך לעשות במחשבים ומשפטים לא ניתן להשוות. כשאתה עושה תרגיל במחשבים, אתה לא יכול להגיש אותו לא עובד (גם אם הוא לא מטפל בכל מקרי הקצה, זה המון עבודה גם ככה) בעוד שעבודה במשפטים יכולה בהחלט לסבול "חצי עבודה" אם אתה עמוס.

[hic]

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#27   פורסם: 20.08, 12:36

אפשר לחשוב כמה קורסים תכנותיים כבר היו לי, כולה שניים השנה, ובאמת כל תרגיל שם זה פרוייקט לכל הסמסטר. אבל מתמטיקה זה גם עסק לא מהיר, כשאתה צריך לפתור 40 אינטגרלים, לחקור התכנסות שלהם ושאר ירקות בכל תרגול זה לוקח שעות על גבי שעות וגם ימים.

וזה עוד בלי להזכיר את המפלצת של כל הקשיים, תרגולים בפיסיקה שאפילו אם תשקיע ימים לא תפתור את התרגולים השונים.

בסופו של יום אתה לא מספיק כלום במהלך השבוע, לא כי אתה לא מנסה, כי פשוט אין זמן לכלום. תמיד סופ"ש זה זמן הכנת שיעורי בית.

וזה עוד בלי להזכיר את זמן הבחינות שלשם דוגמא רק לפיסיקה 2 ביליתי במהלך כל השבוע כל יום מ-9 בבוקר על 11 בלילה באוניברסיטה ללמוד למבחן המושתן הזה.

מחר אנחנו מתחילים גם מל"ס, אלוהים ישמור.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#28   פורסם: 20.08, 12:42

מוזר שהזכרת את SOF כי הרגע קבלתי אותו, אני אוהב את המשחקיות שהוא מציע, הביקורות
הרעות שהוא קיבל בגלל שהשוו אותו גרפית ל-cod4. מעבר לתג המחיר הזול שלו אני הולך להנות ממנו כי זהו סוג המשחקים שאני מתחבר אליהם יותר מהשאר, shooters מכל הסוגים אין לי
בעייה איתם, וכמה שיותר מהם יותר טוב. במיוחד אם הם קלילים היות וכל הרציניים
כבר נטחנו אצלי ואני מחפש משהו קליל.

לגבי לימודי משפטים ומבחן לשכה, אתה לא נבחן על הידע שלך במשפטים אלא על היכולת שלך
לזכור את הכל בע"פ ולכשיגיע היום fp יבין למה התכוונתי.

נערך לאחרונה על ידי zombit, 20.08 בשעה 12:51.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#29   פורסם: 20.08, 15:01

טוב, ראיתי שתי ביקורות של המשחק, אחת טובה ואחת גרועה.

אין מה להגיד, גיימספוט - וואו!!! איזה ביקורות מקצועית, פשוט כיסו את כל האופציות במשחק מלבד המולטי באינטרנט. נגעו בכל הבעיות של המשחק ובאמת נכנסו לעומק הקורה.

Xplay - עלוב. לא דיברו בכלל על הגיימפליי (איך אפשר לא לדבר על הגיימפליי במשחק מסוגו?) וגם כשכן בחרו לדבר רק הזכירו את היכולת הבלתי אפשרית לכוון. אפילו לא הזכירו את סצנת המוות המעזעת. בכלל כל התוכנית הזאת היא בדיחה, בשל מגבלות הזמן אני מניח.

מה שכן, כולם אומרים אותו הדבר, גיימפליי לא מלוטש, במיוחד בקרבות מרחוק, מערכת שלא באמת עובדת תמיד בכל הקשור לשימוש באנלוג, אלמנטים מעולים של RPG ואפשרויות בלתי מוגבלות לפיתוח הדמות, שלבים שחוזרים על עצמם, עלילה חלשה ועיצוב שלבים רע.

55 בהחלט מתאים למשחק. לפחות מהסתכלות בביקורות השונות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 20.08, 15:08

עברה בשלום הבחינה?

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames