אוקי, מישהו שאל איך עושים את זה אז החלטתי ליפתוח מדריך, זה יותר בגדר "מיני מדריך" למה זה ממש פשוט והרוב מתבצע לפי תוכנה.
דבר ראשון, את התוכנה אפשר להוריד מכאן:
http://www.fileflyer.com/view/D6lhnBA
אוקי, עכשיו אחרי שהורדתם, תכנסו לתוכנה, ואמור ליהיות לכם שם מפה, דבר ראשון מימין יש 3 טאבים, אחד Plot Output Config, השני Plot Output, והשלישי Pawn Output, אתם צריכים לבחור ב-Pawn Output.
אחרי שבחרתם אתם במפה מחפשים את המקום שרציתם שיהיה בוא את הגאנג זון, מסמנים אותו ואמור להיפתח לכם חלון. (ד"א, יש לכם זום על חלק מהערים במשחק, השמות של הערים בכפתורים למעלה, תלחצו על אחד מהם וזה אמור לעשות זום לעיר שבחרתם).
אוקי עכשיו עם החלון שנפתח אל תיגעו בכלום, פשוט תלחצו על הטאב
Gang Zones and World Boundaries
עכשיו תסמנו את Use Gang Zones
ב-Variable Name תירשמו את השם של המישתנה שבוא הוא יכניס את ה-Gang Zone (זה כדי ליהיות בטוח שהוא לא יפתח משתנה שכבר קיים אצלכם, אז הוא מבקש שתגידו לו באיזה משתנה להשתמש).
אחרי זה תבחרו בצבע שאתם רוצים שיהיה ל-GangZone.
עכשיו בדבר הזה שזז ימינה ושמאלה (Transparency - שקיפות) אתם בוחרים כמה "שקוף" אתם רוצים שיהיה הצבע של הגאנג זוון על המפה.
עכשיו תלחצו Ok וזה אמור להביא לכם קוד בצד שאמור להיראות פחות או יותר ככה:
אוקי, זה בעצם הקוד שנשים במוד, אבל לא נשים אותו בידיוק ככה.
אני עכשיו יגיד רק את השורות שנצטרך, אם לא אמרתי את אחת השורות סימן שאפשר למחוק אותה. כל השורות כאן זה מהקוד שאני קיבלתי, אבל תיראו איפה כל שורה בקוד שפירסמתי למעלה, ותתאימו אותה לזאת שלכם...
הכי למעלה במוד את השורה הזאת, (המילה Zone מישתנה אצל כל אחד, זה בעצם אמור ליהיות בימקום את השם של ה-Variable שבחרכתם):
את השורה הזאת בפובליק- OnGameModeInIt
(אצלכם יהיה מספרים שונים כמובן...)
את השורה הזאת בפובליק OnPlayerSpawn -
עכשיו שתתחברו למשחק אמור ליהיות במפה את הGang Zone בידיוק איפה שרציתם D:!
תהנו... בבקשה תגובות השקעתי איזה חצי שעה פלוס מינוס על הדבר הזה אני רוצה הרבה תגובות ולינקייה