צודק... בלי איזשהו ביקורת הדיון הזה לא שווה... אבל כמובן שלכתוב שהיצור סתם חרא (סליחה על הביטוי) זה לא נכון וגם צריך טיפה לפרגן... אבל בתכלס ביקורת זה הדבר הכי חשוב בדיון הזה...
בעל Xbox 360
בעל Spore אמיתי גאה!
Xfire:yoni987
MSN:jk33@walla.co.il
לא אמרתי שזה יצור חרא וזה, רק אמרתי שהיצורים נחמדים אבל כמו שאמרו מקודם שחסרים הפרטים הקטנים, כל אחד מוסיף פרטים קטנים כראות עיניו זה לא שאני יבוא למישהו ויגיד לו "שמע היצור שלך חרא" רק כי הוא שם 5 כנפיים במקום דברים אחרים.
לדעתי...אם תעשה שהצורה של הרגליים תראה יותר מציאותית אז הם יראו יותר מרשימים וגם ההליכה שלהם תראה נורמלית יותר ולא איזה ברווז צולע על הקביים(כמו ביצורים הראשונים שלי..חח)
מי שרוצה אתגר..נראה אתכם יוצרים עכביש שלא רק נראה מציאותי אלא גם הולך ככה.
הנה אחד שעשיתי(ועוד בדמו! לקח לי רבע שעה רק לעשות את הרגליים!)
לדעתי...אם תעשה שהצורה של הרגליים תראה יותר מציאותית אז הם יראו יותר מרשימים וגם ההליכה שלהם תראה נורמלית יותר ולא איזה ברווז צולע על הקביים(כמו ביצורים הראשונים שלי..חח)
מי שרוצה אתגר..נראה אתכם יוצרים עכביש שלא רק נראה מציאותי אלא גם הולך ככה.
הנה אחד שעשיתי(ועוד בדמו! לקח לי רבע שעה רק לעשות את הרגליים!)
אל תתנשא...
בעל Xbox 360
בעל Spore אמיתי גאה!
אני לא מתנשא...ניסיתי לעזור לו יותר מה שרובכם "עזרתם"...
לא חוכמה להגיד "יצור סבבה וזהו"....תגידו למה..תגידו מה לדעתכם צריך לשנות..
אני לא התכוונתי לומר שאני טוב ממכם ואני לא חושב ככה..אולי קצת התלהבתי מהיצור שלי כי פשוט זה היצור שלקח לי הכי הרבה זמן לעשות,הוא היצור הכי אהוב שלי, והוא היחיד שלדעתי יצא בדיוק כמו שרציתי.
שמתי לב שבהרבה מקומות ב-vgames שפותחים דיון בקשר למשהו תמיד סותים מהנושא (לפעמיים זה כל הכיף... אבל לפעמיים לא...) ... אז כדאי שנתחיל לדבר על היצורים מאשר על משהו אחר...
בעל Xbox 360
בעל Spore אמיתי גאה!
אז Jextrick הבעיה העיקרית שהופכת את היצורים לסתמיים היא חוסר ההבעה!
אני לא יודע עם זה בגלל הצילום הלא משהו או בגלל שליצור הראשון את פה והידיים של השני מאחורה מדי ולכן אי אפשר לראות את התנועות שלו בברור......