1. המשחק לא מצדיק 1200 נקודות, 800 זה מחיר סביר.
2. שחקנים מדווחים על בעיות חיבור במולטי.
3. האצבעות כואבות מרוב button smashers.
4. המשחק נראה גרפית מצויין אך הוא מונוטוני מידי לטעמי והמשחקיות שבו לא מפסיקה מלחזור
על עצמה.
5. אין הרבה משחקי beat em up בארקייד ברמה שמציג castle crashers וזה מה שיפה בו
והופך את המשחק לייחודי.
6. נראה לי שאחרי שמסיימים את המשחק לא יהיה חשק לחזור שוב אליו ולשחק בו.
7. אהבתי את ה-gore אך עדיין המשחק נראה ילדותי מידי לטעמי.
1. המשחק לא מצדיק 1200 נקודות, 800 זה מחיר סביר.
2. שחקנים מדווחים על בעיות חיבור במולטי.
3. האצבעות כואבות מרוב button smashers.
4. המשחק נראה גרפית מצויין אך הוא מונוטוני מידי לטעמי והמשחקיות שבו לא מפסיקה מלחזור
על עצמה.
5. אין הרבה משחקי beat em up בארקייד ברמה שמציג castle crashers וזה מה שיפה בו
והופך את המשחק לייחודי.
6. נראה לי שאחרי שמסיימים את המשחק לא יהיה חשק לחזור שוב אליו ולשחק בו.
7. אהבתי את ה-gore אך עדיין המשחק נראה ילדותי מידי לטעמי.
החלטתי לוותר עליו מכל הסיבות הנ"ל.
הגזמת...
אחד המשחקים הכי טובים ששחקתי באקס בוקס ואני לא צוחק
כנראה שחקת בו לבד זומביט, משום שמשחקים מהסוג הזה לא נבנו כדי שישחקו אותם לבד. משחקי Beat em up ללא Co Op נועדו לכישלון, כי לא משנה עד כמה הם טובים, 90% מהכיף יורד כאשר אתה משחק לבד.
לגבי כל שאר התלונות שלך, אני לא ממש מסכים איתן, בעיקר לגבי התלונה שהמשחק חוזר על עצמו מאוד, אני זוכר ששחקתי אתמול עם חברי במשחק ובדיוק שאני וחברי התחלנו להתלונן על זה שהמשחק מתחיל לחזור על עצמו היה שם קרב בוס מאוד מאוד לא צפוי (אחרי הקטע של המדבר עם מישהו רוצה לדעת למה אני מתכוון), שמעבר לזה שהשפיך אותי ואת חברי על הרצפה, נתן תחושה גדולה של רעננות.
ישנה תלונה אחת שאני מסכים איתה מאוד, בעיות הרשת. אתמול שחקתי במשחק כמעט כל היום (בגלל חברי), בלי שום בעיות, עד שמישהו חדש הצטרף לחבורה שלנו, מאז שהוא הצטרף כל פעם מישהו אחר עף בתורו. אחרי קצת זמן פתאום התחלתי לעוף על ימין ועל שמאל, ואחרי פעם אחת שעפתי באמצע שלב בו השגתי 5 נשקים חדשים ועליתי רמה, פשוט נשברתי ויצאתי מהמשחק, ונתתי להם לסיים אותו בלעדי (חשוב לציין שאם אתה עף באמצע שלב כל מה שהישגת באותו שלב נעלם).
המשחק נהדר, ואני רואה את עצמי הולך לחזור אליו הרבה פעמים, הוא הגיע אלי בדיוק בתקופה בה אני ואחי התחלנו לשחק בהרבה משחקי Beat em up ואני יכול להגיד שהוא ללא ספק המשחק הכי טוב בז'אנר הזה ששחקתי בו עד היום.
אני עשיתי את זה גם בפורום גיימר,
המשחק נורא הצליח וחשבתי לפרסם פה שתכירו אותו,קניתי אותו אתמול וזה פשוט משחק מדהים.
Castle Crashers הוא משחק ארקייד שיצא ב27 לחודש (אוגוסט), המשחק יעלה 1200 נקודות ( 15 דולר) ויאפשרCo-Op של עד 4 שחקנים. במשחק תשחקו בכל מיני שחקנים והעיקריים הם אבירים, לכל אחד מהדמויות יש מתקפות ייחודיות ,בינתיים ידועשלאבירים יהיו כוחות קסם בנוסף לנשק שלהם,
· אביר אדום- יכול לבצע מתקפות ברקים..
· אביר כחול. - יכול לבצע מתקפות קרח..
· אביר כתום. - יכול לבצע מתקפות אש.
· ..אביר ירוק. - יכול לבצע מתקפות רעל.
· אבירשבלול (?) - לא ידוע מידע על מתקפות..
· דוב -לא ידוע מידע על מתקפות..
· מוסלמי - לא ידוע מידע על מתקפות..
· גנב -לא ידוע מידע על מתקפות..
· .בהמה -יכולה לגרום לקוצים לצאת מהאדמה.
·נינג'ה- זורקת שוריקנים מגן בעזרת מג.
· .שלד -לא ידוע מידע על מתקפות..
·. שומרמלכותי - מתקפת חצים..
· הכוורן-שולח דבורים אל האוייבים..
· החייזרהמודרני ( Alien Hominid מהמשחק)- תוקף באמצעות רובה פלסמה ( הוא יהיה לאנשים שהורידו את המשחקAlien Hominid HD). נקודות
· ככלשתהרגו יותר אוייבים כך תעלה רמתכם ותזכו בקומבויים וביכולות חדשות(קסמים וכו').
· תוכלולמצוא נשקים ולהשתמש בהם.
· בכל סוף בוס יילחמו השחקנים אחד בשני בכדי לראות מי יקבל נשיקה מהנסיכה(בשביל מה צריך לזה אין לי מושג).
· יהיו שנימודים(כך ידוע לבינתיים) - ארנה(Arena) בו יילחמו השחקנים אחד בשני,ומיני גייםבשם All You Can Quaff. זהו לבינתיים. יש משחק פלאש שיראה לכם אתהסגנון של המשחק - כאן, ואז לחצו Play These Game זה יפתח לך בדף חדש.
יוצרים - The Behemoth.
מעצבים - דן פלאדין , טום פולפ.
פלטפורמה - XBLA.
ז'אנרים- Beat em' up RPG , Sidescroller.שחקנים במצב מרובה משת' - עד ארבעה.
ישקול 148 מגה ושוב -יעלה 1200 נקודות. תמונות סרטונים טריילרים. DrawingMaps
בעניין הלאגים ובעיות של התקשרות שנכנס שחקן חדש, לוקח לחברות הרבה זמן
לתקן את הדברים הללו ולעיתים הבעייה נשארת כמו שהיא, למדתי זאת מנסיון העבר
עם משחקי ארקייד אחרים שתומכים ב-4 שחקנים לדוגמא: Tmnt 1989 arcade
ו- Mr driller online ועוד כמה כותרים שסבלו וסובלים עדיין והחברות שייצרו את המשחק
מתעלמות מאותם בעיות ולכן טענתי שהמשחק לא מצדיק את ה-1200 נקודות, עדיף לא למהר
ולרכוש את משחקי הארקייד לפני שקוראים ביקורות, אני הייתי מודע לבעיות איתו כבר אתמול ולכן
קצת קטלתי אותו בביקורת הראשונית שלי. כולנו היינו רוצים להאמין שזה יטופל ויסודר השאלה
היא מתי אם בכלל...מהנסיון שלי זה לוקח זמן והמשחק שובר את האצבעות עם משחקים בו לבד.
אני ממליץ לכם לשחק רק עם ישראלים בשביל לסבול פחות.
אחרי שסיימתי את הדמו עם חברה שלי
שחקתי שוב היום עם אחי הגדול ומצאנו את עצמנו מסיימים אותו 3 פעמים
זה פשוט כיף אין מה להגיד לא יודע איך זה ברשת אבל מקווה שבאמת הבעיות יפתרו....
שאלה על הדרך
שקונים נקודות פשוט מכניסים את זה ברידים קוד כמו של כרטיס גולד?
It's a lot like a jacuzzi, you see. There's nothing to stop you enjoying it by yourself, but it's even more fun with other people
בקיצור, מי שיש לו 4 שלטים בבית כנראה יאהב את המשחק יותר ממישהו שישחק בו לבד. מוזר לי שיורוגיימר נתנו "ג'קוזי" בתור אנלוגיה, ולא את הדוגמא הברורה יותר...
וואו טל, קבל ח"ח על ההשקעה!
איתן, דווקא חשבתי שתאהב אותו.. אם קנית\תקנה אני אשמח לשחק איתך בו ולהוציא קצת אצ'יוומנטים.
מה נשמע אחי ? :]
קניתי כבר :] אתמול ...
אני ממליץ לכולם זה משחק מאד כיף,יש שם הרבה אנשים ונכון שיש בעיות עם האונליין,
אבל לא נוראיות,לפעמים שנכנסים למשחק אז אי אפשר להיכנס אבל לרוב זה לא קרה לי,רק פעמיים ככה.
לא חייבים 4 שלטים,יש המון המון אנשים שמשחקים בזה,גם הרבה ישראלים.
אוקי, עכשיו אני יכול להגיד שחוץ מכאשר אני שיחקתי עם Arellion לא היו לי בעיות עם האונליין... מסקנה: אל תשחקו איתו! .
לא ברצינות כמובן...
על כל פנים, סיימתי היום את המשחק, והתחלתי לשחק באינסיין מוד, וואו, הוא ממש קשה בהשוואה למצב הרגיל. אני חושב שאת האינסיין מוד אני כבר אעשה עם החברים שלי במציאות .
אוקי, עכשיו אני יכול להגיד שחוץ מכאשר אני שיחקתי עם Arellion לא היו לי בעיות עם האונליין... מסקנה: אל תשחקו איתו! .
לא ברצינות כמובן...
על כל פנים, סיימתי היום את המשחק, והתחלתי לשחק באינסיין מוד, וואו, הוא ממש קשה בהשוואה למצב הרגיל. אני חושב שאת האינסיין מוד אני כבר אעשה עם החברים שלי במציאות .
חרשתי את המשחק, ומה שיש לי להגיד זה - וואו.
המשחק פשוט מעולה!! יש בו אלמנטים מעולים של RPG, והוא ממש לא מרגיש (לפחות לי) כמו משחק ארקייד.
הבעיות היחידות שנתקלתי בהן זה כמה גליצ'ים פה ושם (ללכת על השמיים), ולא המון זמן עד שהלידרבורדס מתעדכנים.
ממליץ בחום
טוב אחרי 3 שעות משחק רצופות עם אחי הגדול לא הגענו לרבע מהמשחק נראה לי
פשוט כיף צרוף והמשחק שהכי נהנתי ממנו עד עכשיו באקס בוקס זה אני חייב לציין כנראה נפתח בפני עולם חדש של משחקי ארקייד וכסף לבזבז.
טוב אחרי 3 שעות משחק רצופות עם אחי הגדול לא הגענו לרבע מהמשחק נראה לי
פשוט כיף צרוף והמשחק שהכי נהנתי ממנו עד עכשיו באקס בוקס זה אני חייב לציין כנראה נפתח בפני עולם חדש של משחקי ארקייד וכסף לבזבז.
רק עוד לא החלטתי מה לקנות ב400 נקודות שנשארו...
Marble Blast Ultra אחלה משחק תנסה את ה-trial עולה רק 400 MSP יש לי את הדמו נראה די כיף ולדעתי משחק טוב בשביל 400 MSP
יש עוד כמה משחקים טובים ב-400 נק' פשוט תבדוק
אני חושב יש שם soulcalibur (הישן כמובן) ו-Doom ב-400 נק' אם אני לא טועה