משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
05.09, 22:15
|
|
SPORE: האמת
טוב, שיחקתי בספור ואני כבר בשלב החלל - רציתי לשפוך את חוות דעתי על המשחק. "משחק השאפתני ביותר אי פעם" תעשו לי טובה, זה ממש מגוחך המילים המלודרמטיות שהן כל כך רחוקות מהאמת. המשחק מהנה מאוד, אפילו מאוד מאוד, אבל הוא לא שאפתני כל כך. 4 השלבים הראשונים חוזרים על עצמם בצורה מחרידה, ניתן כמעט להגיד שנעשות אותן פעולות אם מראה שונה: עיצוב של אובייקט כלשהוא, שיכול להילחם, לקשור קשרים עם אוביקטים דומים נוספים, או לאסוף מזון\משאבים, כל זאת על מנת להוסיף לאותו אוביקט תכונות או אוביקטים נוספים שיעזרו לו להתקדם לשלב הבא.
רוב השינויים אינם באמת משמעותיים, הם זניחים, לדוגמא - עוד קרן, או עוד זוג רגליים - עד ששינויים אלא מצטברים ליתרון משמעותי, השלב יגמר והם יאבדו כל השפעה על היצור.
ארבע השלבים הראשונים בהחלט פיספסו את המטרה שלהם, ולדעתי היו קצרים מדי - הרבה יותר מדי, פשוטים מדי, ודומים מדי אחד לשני.
לעומת זאת, שלב החלל הפתיע לטובה, ויכול להוות משחק בפני עצמו - הוא מגוון, מפותח, עמוק, נותן אפשרות להישגים (התגים וכל הפיצ'פקעס) ומדרבן להמשיך לשחק.
אפשרויות העיצוב הבלתי מוגבלות ראויות לציון, אף על פי שאינן יתרון ממשי על פני יצורים אחרים, אלא רק בונוס זניח...
לסיכום:
ארבעת השלבים הראשונים הם מאכזבים, פשוטים, דומים בצורה מחרידה אחד לשני וקצרים מדי. השלב האחרון, שלב החלל, מפתיע לטובה ומהנה מאוד!
ציון שלי: 75. המשחק חביב, אבל ההייפ שלו היה מגוחך, אחרי הכל משחק בעל גראפיקה ממוצעת מינוס, שלא עמד ברוב הציפיות שלו, אבל אף על פי כן מהנה בדרכו היחודית. (לעולם לא אשכח את הקטע בו יצורי השבט מעלים רעיונות לפצצות גרעיניות, טנקים, ואז אחד מציע רעיון לעוגה ויוצא טמבל)
מה אתם אומרים? מסכימים איתי או לא?
|
החלטתי שעד להודעה חדשה לא יהיה כתוב כאן כלום.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
05.09, 22:24
|
|
א. כל הכבוד על סיקור זה.. 
ב. למה הורדת... זה משחק ששווה לקנות ולשחק באמת...
ג.אני מקווה שהמשחק באמת יהיה מהנה מאד מאד מאד כמו שאמרת... אבל אני מקווה ש- 4 השלבים הראשונים יהיו (מבחנתי) יותר עמוקים ממה שאתה אומר...אתה צודק אולי באמת הם קצרים ואולי באמת הם דיי חוזרים על עצמם אבל אי אפשר להגיד שזה משחק גרוע... Assations creed גם (כמו ששמעתי) אמרו שהוא משחק שחוזר על עצמו... אך בסוף הוא משחק מעולה...
75 זה טיפה נמוך לדעתי... אני חושב יותר מתאים שמונים וחמש... אבל כל זה לפני שאני שיחקתי בו בכלל... אני צריך לראות אותו קודם...
|

בעל Xbox 360
בעל Spore אמיתי גאה!
Xfire:yoni987
MSN:jk33@walla.co.il
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
05.09, 22:25
|
|
|
למרות שעוד לא יצא לי לשחק אני נוטה להסכים איתך..
ב-YOUTUBE יש איזה אחד שעלה סרטים של כל השלבים ברצף (הוא הקליט משהו כמו 4 שעות ברצף)...ואני רק מלראות את הסירטונים די השתעממתי......אני כבר שוקל שלא לקנות את המשחק לחכות עוד חודש ולקנות משחק אחר שיצא.
רק שאלה אחת יש לי...אם סיימת את שלב החלל,אז איך הוא נגמר(אני יודע שהמשימה העיקרית שלך זה להגיע למרכז הגלקסיה לגלות שם משהו,רק שאף אחד לא מספר מה יש שם)
נערך לאחרונה על ידי Generalyog, 05.09 בשעה 22:48.
|

זהירות אדמין!
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|
מנהל קהילת SPORE

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
05.09, 22:32
|
|
מכל הסיקור שלך אני אתייחס רק לזה:
לעולם לא אשכח את הקטע בו יצורי השבט מעלים רעיונות לפצצות גרעיניות, טנקים, ואז אחד מציע רעיון לעוגה ויוצא טמבל
הם מדברים אנגלית במשחק הזה? הם לא היו אמורים לדבר איזה חירטוש שדומה סימליש עם בלוני דיבור בסגנון ספירלה?
תאמת אחרי סיקורים שקראתי מאתרים אחרים וכמובן הידיעה על הפריצה המהירה, אני דיי מתלבט עם לקנות את המשחק הזה.
למה שלי יהיה הגבלה של 3 התקנות כשכל אדם שהוריד יוכל לצרוב ולהתקין את המשחק על שמונה המחשבים, בבית מרובה הילדים שלו?
כנראה שאני פשוט אוותר על ספור, ואלך מדיי פעם לשחק אצל חברים, כי באמת, זה לא שווה את זה.
|
|
Hyper Tal |
ציטוט: |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
05.09, 22:34
|
|
|
שלב השבט ? הוא נגמר בזה שהם נאספים מסביב למדורה ומדברים, מעלים רעיונות, וכך מגיעים לרמה הטכנולוגית הדרושה בשביל להחזיק ציביליזציה.
שוב, אני לא אומר שהשלבים הראשונים ממש משעממים, אבל כל אחד מהם לוקח כשעה, בה אתה עושה בדיוק את אותו הדבר כמה פעמים, מוסיף שיפורים מינוריים לחלוטין ליצור שלך, רק כדי להגיע לשלב הבא, שגם בו תעשה את אותו דבר (שיזכיר לך את מה שעשית בשלב הקודם) כדי להוסיף שיפורים מינוריים ליצור שלך.
POWERRUP - assasin's creed הוא לא דוגמא טובה, כיוון שהוא עמד במה שהוא הציב לעצמו, ועמד בזה יפה. הוא אכן חזר על עצמו באופן מסוים (להתנקש באנשים) אבל כל התנקשות תובלה בעלילה, תכנון ואיסוף מידע. ואי אפשר להגיד שהוא לינארי.
נתתי 75 כי לדעתי ההייפ היה מוגזם בצורה קיצונית, איכשהוא נראה לי ראוי "להעניש" אותו בציון על כך. אני מסכים שהציון יכול לנוע בין 70 ו' ל80 ו', אבל אני מרגיש הכי טוב עם 75. (שזה בהחלט ציון מכובד)
ובקשר למרכז הגלקסיה - עוד לא הגעתי לחלק הזה - שלב החלל הוא ארוך במיוחד, לשמחתי, אבל אני זוכר שבעורך היצורים עם לוחצים על מרכז הגלקסיה ומסובבים מופיע איזה אהבל.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
05.09, 22:50
|
|
|
עריכה:התכוונתי שלב החלל סליחה.........
כשאני כותב וחושב על עוד דברים אחרים ביחד יוצא משהו לא מובן...
אני גם יכולתי לכתוב לך בטעות "שלב האנליזה/הערכות אלקטרונים/שינצל"....חחח
והאהבל זה..הוא וויל רייט...היוצר של SPORE וSIMS...
נערך לאחרונה על ידי Generalyog, 05.09 בשעה 22:53.
|

זהירות אדמין!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
05.09, 22:52
|
|
|
מחזק את הביקורת של יואב.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
05.09, 22:53
|
|
|
קודם כל - אם הורדת את המשחק , הביקורת שלך לא שווה כלום . כי לקנות משחק זה לא לעשות טובה ליוצרים שלו , אלא זה משחק שעולה כסף ולקחת אותו חינם זו פשוט גניבה . אם לא רוצים לקחת סיכון - קוראים או שומעים לביקורות של אתרים או אנשים שקנו , ורואים סרטונים ותמונות .
ובנוגע למה שאמרת - זה לא נשמע רע בכלל , אני דווקא די שמח לדעת שהשלבים הראשונים די קצרים ורק מקדימים שלב אחד גדול מאוד . ושיש הרבה קסם במשחק - שהוא אותה סיבה שאהבתי את סימס .
אה והאהבל ההוא זה וויל ורייט ...
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
05.09, 22:54
|
|
|
YoAvOn |
 |
|
|
אבל אני זוכר שבעורך היצורים עם לוחצים על מרכז הגלקסיה ומסובבים מופיע איזה אהבל. |
|
|
|
|
ה"אהבל" הזה הוא אל כל הגיימרים
יוצר יצורים
ערים
עולמות!!!
(קוווווווווול...)
למרות שבמשחק עצמו אם אתה מסובב את הגלקסיה אז יוצאות תמונות של חברי הצוות של המשחק.
|
|
PoweRup |
 |
|
|
אני רוצה לאנוס מלפפונים חמוצים כדי להרגע! |
|
|
|
|
 Wii Friend Code:
6095-7609-6253-5271
Mario Kart Wii:
1075-1404-8276
Super Smash Bros Brawl Code:
2578-4583-8281
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
05.09, 22:56
|
|
|
מה שקורה לי (ואולי גם לעוד אנשים בפורום הזה שהם חולי ספור) גם אם המשחק יצא חרא אני עדיין ישבח אותו...
|

בעל Xbox 360
בעל Spore אמיתי גאה!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
05.09, 23:04
|
|
עזבו את השאלה אם קניתי או הורדתי... עם כל הכבוד זה לא עניינכם - יש לי זכות לפרסם ביקורת ואם מישהוא חושב שהיא לא ראויה להתייחסות בגלל שייתכן שהכותב שלה לא שילם על המשחק אז שלא יקרא אותה. המשחק הוא אותו משחק בלי קשר לדרך בה הוא הגיע אלי, וזה לא משפיע על הדעה שלי
וויל רייט הזה נראה ממש צעיר.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
05.09, 23:44
|
|
|
מחזק את powerup גם אם המשחק יהיה מאכזב אני עדיין יאהב את המשחק בגלל שאני כבר ממש מעריץ שלו וחיכיתי לו הרבה..
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
06.09, 06:09
|
|
אתה לא צודק בכלל!
זה המשחק הכי טבו שהיה אי פעם למחשב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני נותן לו מתוך 100
ציון: 10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000!
והשלבים כולם כייפים!!!!!!!!!!! 
|
spore -איך אתה תיצור את העולם?
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
06.09, 09:37
|
|
|
SporeMan |
 |
|
|
אתה לא צודק בכלל!
זה המשחק הכי טבו שהיה אי פעם למחשב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני נותן לו מתוך 100
ציון: 10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000!
והשלבים כולם כייפים!!!!!!!!!! !  |
|
|
|
|
אוקיי... לזה לא התכוונתי... המשחק לא מושלם...יש לו הרבה טעיות קטנות שהיוצרים עשו... הם לדעתי הפכו את המשחק ליותר מדבר על העורך היצורים ושאר העורכים מאשר השלבים... אין משחק שהוא 100... גם מה שנראה לך כזה...
|

בעל Xbox 360
בעל Spore אמיתי גאה!
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
06.09, 10:12
|
|
|
דיי ציפיתי את זה האמת, אף משחק לא יכול להעמוד בהייפ שעשו לספור.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
06.09, 10:15
|
|
|
SporeMan- אל תעלב, אבל בגיל 10 הרבה דברים נראים יותר כיפים מלאנשים קצת יותר מבוגרים.
אני מרגיש שהסקר על המשחק כבר מעבר לפינה, אבל אני מציע לחכות איתו שבועיים כדי שההתלהבות (או האכזבה) הראשונית תפוג, ונכיר את המשחק יותר לעומק. אז אפשר יהיה לתת ציון בצורה יותר אובייקטיבית.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
06.09, 10:40
|
|
אני לא יודע מה איתכם אבל מאוד אהבתי את המשחק יותר נכון את 4 השלבים הראשונים.
שלב היצור שרף לי ביום 5 שעות בלי שמתי לב.
אבל שלב החלל הוא זה שדווקא איכזב אותי מאוד.
בגלל שאני קיוויתי שבשלב החלל זה כמו שלב הציוויליזציה אבל עם חלליות.
בפועל אתה חללית ויכול לעשות רק משימות מה כיף בזה.
ציפיתי למשחק אסטרטגיה שהאזור שהוא משתרע עליו הוא מכוכב גטן לגלגסיה שלמה.
וזה לא זה לכן לדעתי רוב המשחק מהנה אבל דווקא שלב החלל הוא המאכזב. 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
06.09, 12:19
|
|
|
PoweRup |
 |
|
|
אוקיי... לזה לא התכוונתי... המשחק לא מושלם...יש לו הרבה טעיות קטנות שהיוצרים עשו... הם לדעתי הפכו את המשחק ליותר מדבר על העורך היצורים ושאר העורכים מאשר השלבים... אין משחק שהוא 100... גם מה שנראה לך כזה... |
|
|
|
|
מסכים,המשחק לא מושלם אבל כיפי,לא כל משחק צריך להיות מושלם בכל המידות, זה דעתי..
|
PSP User לכול שאלה או בקשה או פניה-
|
|
|
|
|

מנהל קהילת TM

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
07.09, 09:09
|
|
הנה הדברים שאני לא אהבתי במשחק.
|
|
|
|
|
|
מנהל קהילת SPORE

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
07.09, 11:18
|
|
|
Nyromith |
 |
|
|
הנה הדברים שאני לא אהבתי במשחק. |
|
|
|
|
סיקור שלילי למשחק אבל מאד מעניין.
בבקשה הסר את השורה האחרונה, אנחנו לא נוהגים להזכיר דברים כאלה בפורום. 
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
07.09, 13:49
|
|
|
gigamer |
 |
|
|
מכל הסיקור שלך אני אתייחס רק לזה:
לעולם לא אשכח את הקטע בו יצורי השבט מעלים רעיונות לפצצות גרעיניות, טנקים, ואז אחד מציע רעיון לעוגה ויוצא טמבל
הם מדברים אנגלית במשחק הזה? הם לא היו אמורים לדבר איזה חירטוש שדומה סימליש עם בלוני דיבור בסגנון ספירלה?
תאמת אחרי סיקורים שקראתי מאתרים אחרים וכמובן הידיעה על הפריצה המהירה, אני דיי מתלבט עם לקנות את המשחק הזה.
למה שלי יהיה הגבלה של 3 התקנות כשכל אדם שהוריד יוכל לצרוב ולהתקין את המשחק על שמונה המחשבים, בבית מרובה הילדים שלו?
כנראה שאני פשוט אוותר על ספור, ואלך מדיי פעם לשחק אצל חברים, כי באמת, זה לא שווה את זה. |
|
|
|
|
הם לא דיברו, הם מדברים כמו במשחק Sims, אבל בסוף השלב הזה כול היצורים בשבט וה"צ'יפ" היו מיסביב למדורה ושמהנהיג הניף בשרביט היה לו מעל הראש ציור של טנק או פיצוץ גרעיני ואז כל השבט עודד אותו וגם היה להם את הציור מעל הראש... ושהזה הציעה עוגה לא הייתה שום תגובה...
טוב עכשיו בקשר למשחק...
אני שיחקתי במשחק הזה, ודווקא דיי נהנתי, הוא היה הרבה פחות מהציפיות שלי, אבל בכל זאת משחק מהנה... לצערי הוא נגמר דיי מהר... (למשל היה שלב שהעולם היה מחולק לשבטים, שהיה אפשר ליצור מכוניות קרב וכדומה... ושנארתי רק אני ועוד שבט אחד גדול, במקום שאני ילחם בוא זה נגמר דיי מהר: הוא הציע לי שלום ושכולם יחיו ביחד, ובסוף חיינו ביחד והשלב ניגמר.)
בשלב של החלל עוד לא ממש שיחקתי, אבל הבנתי שהוא שלב מאוד מורחב (אפשר לעבוד בגלקסיות ויש איזה 100 גלקסיות ובכל אחת יש כמה כוכבים שאפשר להיכנס אליהם!)
אבל הוא גם ניראה לי יהיה שלב שחוזר על עצמו....
בכל מקרה אני הייתי נותן למשחק הזה 6/10 ולפתוח פורום למשחק הזה בוויגיימס הייתי אומר שזה לא היה הרעיון הכי מוצלח....
[\חפירה]
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
07.09, 15:16
|
|
|
Kasyo Boka |
 |
|
|
זה משחק מצויין וכל מי שאומר אחרת אני מתאר לעצמי שניסה לבחון אותו יותר מאשר להנות ממנו בתור משחק......פשוט מעצבן תגובות של אנשים..... |
|
|
|
|
לגביי זה ממש לא נכון. אני מאוד אהבתי כמה משחקים שקטלו אותם, לדוגמה Area 51 ו-Prey. מצד שני אני ממש לא אהבתי את Bioshock למרות כל הביקורות המהללות. גם על Doom3 אמרו שהוא לא ענה על הציפיות, אבל אף אחד לא טען שהוא לא מהנה (ומפחיד רצח!).
אני חושב שלגבי המשחק הזה ההייפ דווקא עזר. אני בספק אם ללא ההיפ המשחק היה מקבל כזה סיקור. מקסימום איזו הערה שולית על משחק ילדים מגניב. פורום בוי-גיימס בטוח לא היו פותחים לו...
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
07.09, 16:02
|
|
|
עזבו את זה, אותי מעניין האם זה משחק כיפי ששורף זמן ושווה את המחיר?
|
|
|
|
|
|
מנהל קהילת SPORE

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
07.09, 16:38
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
עזבו את זה, אותי מעניין האם זה משחק כיפי ששורף זמן ושווה את המחיר? |
|
|
|
|
שורף זמן?
אני חושב שכן, אם אתה מגיע לשלב ההתפתחות החללית ויוצא לכבוש את כל 600 אלף הכוכבים שמקסיס יצרה, סביר שכשתסיים, אני חושב שתגלה את עצמך עושה את זה באמת בשליחות מאלוהים. 
|
|
Hyper Tal |
 |
|
|
ירושלים של זהב |
|
|
|
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
07.09, 18:25
|
|
|
gigamer |
 |
|
|
שורף זמן?
אני חושב שכן, אם אתה מגיע לשלב ההתפתחות החללית ויוצא לכבוש את כל 600 אלף הכוכבים שמקסיס יצרה, סביר שכשתסיים, אני חושב שתגלה את עצמך עושה את זה באמת בשליחות מאלוהים. |
|
|
|
|
ומה עם החלק של הכיפי ושווה קניה?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
07.09, 20:13
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
ומה עם החלק של הכיפי ושווה קניה? |
|
|
|
|
ה"מולטיפלייר" (בוא נקרא לזה לרגע מולטיפלייר...) כל הקטע הזה של שיתוף היצורים הוא מגניב... העורך ממש מממש ממש ממש טוב, השלבים צבעוניים, הגרפיקה וסאונד מעולים ובכלל המשחק קיבל ציונים (בחלק מבמקרים) לא רעים...
|

בעל Xbox 360
בעל Spore אמיתי גאה!
|
|
|
|
|

משתמש עצבני