רשימת מוזמנים
בתאריך 16/10/2008, יום חמישי בסוכות, יערך מפגש סוכות של הפורום שלנו. המפגש יערך במשרדי אתר ויגיימס. כרגע מי שנרשם הוא מי שמגיע, מוזמנים נוספים יהיו רק אם יתאפשר ויתפנו מקומות. על כל מי שנרשם לאשר עכשיו את הגעתו. נא לרשום את שם המשתמש באתר ולידו את השם המלא שלו. זה נעשה לצורכי זיהוי בכניסה לבניין (אבטחה) וכן לארגון התחרויות שלנו. רק מי שיופיע ברשימה מאושר.
מגיעים למפגש:
bozeman 1 - חנן
2 ITAYBRON - איתי ברונשטיין
3. golanyael7 - גולן ר
4. Guts- דניאל יוחנה
5. master chief - בר
6. F.P - דין אשבל
7. JinxTZ-רועי מליקין
8. אלון1 - אלון
9. Cortez.D - יהונתן דיין
10. omriking12 - עומרי
11. origlo - אורי
12. DarkBloOd - יקיר עוז
13. Naorahum - נאור רחום
14. Hipno - ליאור חדשיאן.
15. mrpopo92 - עידו כרמי
16. Balaga Boy- אסף בלגה
17. wokinstorm - ודים
18. benbalulu1 - בן בלולו
19. Omri.Bd - עומרי פרי
מביאים שלטים:
bozeman - שלט
ITAYBRON - שני שלטים
golanyael7 - שלט
master chief - שלט
F.P - שלט
DarkBloOd - שלט
mrpopo92 - ארבעה שלטים
Balaga Boy - שני שלטים
JinxTZ - שלט
benbalulu1 - שני שלטים
powercsczs - שלט
Omri.Bd - שני שלטים
מביאים משחקים:
ITAYBRON - היילו 3, גירס, GTA
master chief - היילו 3 + משחקים אחרים
mrpopo92 - היילו 3
JinxTZ - היילו3 , COD4, GTA4, SC4
וכן עומרי מביא - ביושוק, גירס, אססינס קריד ולוסט אודיסאי
powercsczs - גירס, COD4, היילו
הסבר כללי
אנחנו נערוך מפגש פורום בסוכות ביום חמישי - 16/10/2008 בשעה 16:30 במשרדי ויגיימס (רח אלכסנדר ינאי 1, אזור תעשיה סגולה פ"ת, בבניין SMILE מדיה). המפגש יהיה עד 30 אנשים ולכן כל הקודם להרשם זוכה. ניתן יהיה לבטל הרשמה עד יום ראשון 12/10 בשעה 20:00.
הערות:
* במקום יהיה כיבוד קל לצורך נשנוש. מחוץ למשרדים ישנו דוכן מזון.
מועד הלאן ביום חמישי - 16/10/2008 בשעה 16:30 במשרדי ויגיימס
מבנה הטורניר ולו"ז
16:30 - הגעה למשרדים עם הציוד הנלווה למביאים (נא להשתדל להביא שלטים גם מי שלא רשם, לפחות לעצמו). והכנת כל הדברים לטורניר (סינכרון שלטים וכו)
17:30 - התחלת הטורניר בהיילו 3
19:30 - התחלת הטורניר השני במשחק שייבחר
21:30 - משחקים חופשיים במשחקים שנוים שתביאו
חלוקת הפרסים בלאן
מקום ראשון - ווגס 2
ואולי פרס הפתעה
אופן ההגעה למשרדי Vgames
לבאים מצפון ודרום לפ"ת - יש להגיע לת"א אוניברסיטה ולקחת רכבת פרברים (מרציף 3) אשר נוסעת לתחנות בני ברק, פ"ת מרכז, פ"ת סגולה... כפר סבא. עליכם לרדת בתחנה פ"ת סגולה, להגיע לכביש הראשי ולקחת אוטובוס מהתחנה (ממש כשאתם הולכים בדרך עפר אתם רואים את התחנה) לאיזור תעשיה צומת סגולה. זוהי תחנה אחת קדימה מהתחנה של הרכבת - לתשומת לבכם.
כאשר תרדו תכנסו לאיזור תעשיה ותראו בניין ענק (יש, אפשר להשוויץ!) שכתוב עליו "SMILE" עם הלוגו של אינטרנט זהב .
לאלו שגרים בבני ברק, ראש העין, הוד השרון וכפר סבא - יש להגיע באמצעות רכבת הפרברים אל פ"ת סגולה ולפעול ע"פ ההנחיות שלעיל.
הערה חשובה: אין לרדת בפ"ת קריית אריה, זוהי אינה התחנה הקרובה!
על המוזמנים האחרים שהסכימו להביא שלטים - להביא אותם ובכלל כל מי שיכול עדיף שיביא את השלט שלו במידה ויש לו.
מי שיכול אנא שיכתוב איזה משחק הוא יכול להביא. כרגע לפחות צריך 4 משחקי היילו 3.
כמו כן נקיים שוק החלפות ומכירות, כל מי שרוצה למכור או להחליף משחקים וציוד ל-360 מוזמן להביא ולהחליף ולסחור עם חברי הפורום (תמורת עמלה למנהל הפורום של 5% מכל עסקה... סתם לא, זה בצחוק. אל תתבעו אותי...)
שאלות ושונות
המייל שלי פתוח לשאלות תמיד בכתובת bozeman@vgames.co.il כמו כן, ניתן לשאול פה בדיון
נערך לאחרונה על ידי bozeman, 20.09 בשעה 18:43.
Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years. Man: [hic] Kill me.
[hic] Man: Kill me.]
אולי אני יגיע אני אצטרך לשאול את ההורים שלי ועוד שאלה אני אוכל להשתתף בטורניר הילו 3
גם עם אני לא בן 16 (ESRB) כי כבר סימתי את המשחק (הסוף היה מאכזב השלב לא הסרטון)
אולי אני יגיע אני אצטרך לשאול את ההורים שלי ועוד שאלה אני אוכל להשתתף בטורניר הילו 3
גם עם אני לא בן 16 (ESRB) כי כבר סימתי את המשחק (הסוף היה מאכזב השלב לא הסרטון)
אנחנו לא עושים הגבלת גיל - ההורים שלך צריכים להחליט אם להגיע למפגש לפי מה שהם רואים שהולך להיות.
Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years. Man: [hic] Kill me.
[hic] Man: Kill me.]
סוף סוף מפגש 360 שאני יכול להגיע אליו, ועוד 4 ימים לפני יום הולדתי =-)
מאשר!
אם תהיה לי עד אז קונסולה אני מניח שאני אביא שלט או משו.
אני יכול להביא משחקים- ביושוק, אססין קריד, גירס אוף וור ולוסט אודיסאי.
עריכה: שם- עמרי כץ =-)
נערך לאחרונה על ידי omriking12, 08.09 בשעה 19:51.
omerkot
ציטוט:
WII זה כמו כלב. זה נורא נחמד שאתה מגיע מדי פעם לחברים ומשחק בכלב שלהם אבל כשאתה לוקח כלב הביתה אתה מגלה שאתה בעיקר מתעסק בקקי ופיפי.
אני מזכיר שניתן להציע עוד משחק לטורניר השני (רצוי בצורה שניתן לשחק על 4 קונסולות.)
אני ממליץ על המשחקים האלה בשביל טורניר שני:
1)RAINBOW SIX VEGAS(הראשון)
2)BATTLEFIELD BAD COMPANY
3)GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER 2
4) HALO 2(לזכר הימים הטובים).