Vgames.Club - הרשמה ותשובות לשאלות נפוצות - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Vgames.Club - הרשמה ותשובות לשאלות נפוצות
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של tomer

מנהל מועדונים CS

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 10.09, 08:52

ברירת מחדל Vgames.Club - הרשמה ותשובות לשאלות נפוצות

מה זה Vgames.Club?
Vgames.Club הוא מועדון פרטי של חברת Vgames בשיתוף עם הליגה. השחקנים הטובים ביותר בישראל משחקים במועדונים אלו, בהם הרמה היא הגבוהה ביותר בארץ, וההגדרות בשרתים הן הטובות ביותר. בניגוד לסרברים רגילים, הכניסה למועדון מתבצעת לפי SteamID, ולכן שחקן אשר רוצה להיכנס, חייב למסור את המספר שלו.
מה ההבדל בינו לבין סרברים אחרים?
ההבדלים בין Vgames.Club לבין סרברים רגילים מתבטאים במספר מובנים:
1.צ'יטרים - בVgames.Club אין צ'יטרים, בניגוד לסרברים אחרים. לVgames יש צוות שלם שמטפל בנושא ותופס אותם.
2.פינגים - הפינגים בVgames.Club הם הטובים ביותר בארץ. אנו לא מוכרים שרתים, לכן אנו שמים 2 סרברים על מחשב אחד בלבד. חברות אחרות שמות 4 מינימום, וזה יוצר לאגים.
3.הגדרות השרת - בVgames.Club פוגעים. בגלל שישנם רק 2 סרברים על מחשב אחד, ההגדרות הן הטובות ביותר. בסרברים אחרים ההגדרות נמוכות, מה שגורם לכך שמכל 10 יריות – אתם פוגעים רק 3. אצלנו תפגעו 10 מתוך 10.
4.אדמינים – בסרברים רגילים האדמינים הם ילדים קטנים. בVgames.Club כל אדמין נבחר מתוך מאות בקשות, והאדמינים הם הטובים והמקצועיים ביותר. הם לא יעשו RR באמצע משחק כי בא להם.
5.תוכנת אנטי צ'יטיג - במועדון Vgames פועל אנטי הטוב בישראל - Busted, לכן במועדוני Vgames אין צ'יטרים בשונה משרתים אחרים! ע"מ להכנס לשרתים של Vgames חובה להוריד, להתקין ולהפעיל את התוכנה.
6.מערכת משוכללת - לאתר Vgames מערכת מועדונים משוכללת אשר נבנתה במיוחד עבור פרויקט זה.
7.צוות מנצח - אתר Vgames מורכב ממנהלים מנושאים בתחום עם ידע נרכש. בנוסף, מנהל המועדון בכבודו ובעצמו הוא זה שהמציא את שיטת הקלאבים לפני כ- 7 שנים עם העיקרון של מועדון סגור עם STEAMID.
הרשמה

האם אני צריך להיות רשום באתר בכדי לקבל גישה למועדון?
כן. עלייך להירשם באתר על מנת לקבל גישה למועדון. כאשר תירשם לאתר, אנא הזן אימייל אמיתי, כי התשובה תישלח לאימייל שנרשמת עליו באתר.
כיצד אני נרשם ל-Vgames.Club?
בשביל להרשם למועדון Vgames (לקלאבים שלנו), עליכם להיות רשומים לאתר. לאחר שנרשמתם, מצד שמאל תראו קוביה להרשמה למועדון (ראו תמונה). עליכם למלא את הפרטים, לקרוא את התקנון, לאשר קריאתו ולהרשם. זהו, נרשמתם! כל שעליכם לחכות זה שהמפה תתחלף בשרת, ואתם יכולים להכנס!
מה אני צריך למסור בשביל להירשם?
כאשר תירשם עלייך למסור 2 פרטים:
1.הניק שלך בסרברים (זהו הניק שאתה חייב לשחק איתו בשרתים).
2.הסטים איי.די שלך.
אני לא מצליח להרשם (כאשר אני לוחץ על הרשם, זה לא עושה כלום), מה הבעיה?
עקב אי תאימות הדפדפן שלכם עם תקני האינטרנט העולמיים החדשים, מספר פונקציות לא עובדות על הדפדפן שלכם. אנא התקינו דפדפן חדש, FireFox (פייר פוקס), IE6+ (אינטרנט אקספלורר 6 ומעלה) או כל דפדפן אחר חדש (אשר תומך בתקני אינטרנט עולמיים) שברצונכם.
איך אני מוצא את הSteamID שלי?
הסטים איי.די הוא התעודת זהות שלך במשחק. רק איתו ניתן להיכנס למועדונים של Vgames, והוא בא בצורה הזו: STEAM_0:0:12345678 וכ'ולי. בכדי למצוא את הSTEAMID שלך, עלייך לנקוט בפעולות הבאות:
1.היכנס לסרבר באינטרנט (אל תפתח סרבר על המחשב שלך!).
2.פתח את הקונסול וכתוב: /status
3.מצא את השם שלך, והבא את כל השורה החל מ: STEAM_

איך אני נרשם?
לאחר שמצאת את הSTEAM שלך, והחלטת מה הניק שאתה רוצה לשחק איתו, לך תרשם למועדון! מלא את הפרטים, ושלח אותם.
כמה זמן אני צריך לחכות לאחר שליחת הפרטים?
במידה והזנת STEAMID חוקי ולא אמורה להיות בעיה עליך להמתין 30 דקות עד להחלפת המפה הבאה.
נרשמתי, ועדיין אין לי גישה, מה עכשיו?
האם המתנת שבוע? במידה וכן, עלייך לפעול על פי ההוראות הבאות:
1.שלח אימייל ל- clubs@vgames.co.il
2. ציין באימייל את הSTEAMID המלא שלך.
3. כתוב את הניק האמיתי שלך שאיתו תשחק בסרברים
4. כתוב את הניק האמיתי עליו אתה רשום באתר
זכור! במידה ולא חיכית שבוע ימים, לא תקבל גישה בכלל.

לאיזה מועדון אני אקבל גישה?
בפעם הראשונה כאשר תירשם לVgames, תקבל גישה למועדון הנמוך ביותר ברמתו Vgames.Club. למועדון יש כ7 סרברים שבכולם תוכל לשחק.
מה יקרה עם הפרטים שמסרתי לאחר הרישום?
הפרטים ישארו בידי Vgames בלבד, ולאף אחד לא תהיה גישה אליהם. כמו כן, הסטים איי.די שלך יוכנס למאגר הישראלי, ויתחילו להצטבר לגבייך סטטיסטיקות מהשרתים, על מנת שתוכל לדעת איך אתה משחק וכמובן להיכנס לדירוג הישראלי.
איך אני נהפך להיות אדמין?
עלייך ראשית כל לברר עם אחד האדמינים או מנהלי המועדון אם התיק האישי שלך נקי. במידה ויש בו הערות, לא תוכל להיות אדמין. במידה ואין הערות, עלייך לפעול על פי ההוראות הבאות:
1.כניסה לרשימת הסרברים ורשימת מנהלי הסרברים.
2.פנייה לאחר ממנהלי הסרברים בבקשה להיות אדמין שלו.

איך אני משנה כינוי במועדון\STEAMID שהוקלד בצורה שגוייה?

לשינוי STEAMID שהוקלד בטעות או עקב בעיה כל שהיא.

1. כינוי בשרת
2. STEAMID ישן
3. STEAMID חדש

לשינוי כינוי בשרת.
  1. STEAMID נוכחי.
  2. כינוי ישן.
  3. כינוי חדש.
נא לשמור על הכללים הבאים:
  • כל המעוניין לשנות את הניק שלו צריך לשלוח מייל ל clubs@vgames.co.il
  • זמן השינוי או כ 5 ימי עבודה.
  • אין לשלוח יותר ממייל אחד משתמש שישלח יותר ממיל אחד ימחק מהקלאב לתקופה של חודש.
  • הכינוי חייב להכיל לפחות 3 אותיות ואין להוסיף מספרים או תווים מסויימים.
  • שחקן אשר מבקש לשנות ניק ויש לו כ3 הערות בתיק האישי לא יוכל לשנות ניק אלה במידה וישלח מייל מפורט.
  • אם למישהו לא שונה הניק, כנראה שהניק המבוקש תפוס.
  • שינוי ניק למשתמש יתאפשר פעם בשבועיים, אם שיניתם ניק, אל תבואו למחרת ותבקשו שוב.
  • הודעות שירשמו בפורום לא יטופלו.
כיצד אני יכול להפוך לאדמין במועדוני Vgames?
תמיד רציתם להיות אדמינים בשרת שלנו?
אתם לא אוהבים שמקללים,חוסמים,מפריעים בשרת?
יכול להיות שאתם מתאימים!!!!!!
שלחו מייל ל clubs@vgames.co.il
עם פרוט הנ"ל:
  • steamid
  • שם ושם משפחה
  • טלפון
  • פרוט פקודות שאתם מכירים.
  • למה אני צריך לבחור בכם מכול

הבהרות:
פניות רציניות \ מתאימות יענו בלבד.
יש להזכיר שאין פרוטקציות בבחירת הפקחים/האדמינים.
הבחירה מתקבלת על פי הנתונים שאתם שולחים אלינו במייל.
יש לי שאלה, אל מי אני יכול לפנות?
בכל הנושאים למיניהם ניתן לפנות אל מנהל המועדונים של Vgames בדוא"ל: clubs@vgames.co.il

נערך לאחרונה על ידי wsT, 14.09 בשעה 21:12.

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא