משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
11.09, 17:13
|
|
בעלי X360 - תשכחו מLBP! נמצא היתרון של הבלוריי
בראיון לGamesIndustry מספר אלקס אוונס מMedia Molecule (המפתחת של Little Big planet), מדוע המשחק מותאם לPS3 ולא יכול כנראה לרוץ על הX360, וגם לא על המגה דרייב.
|
ציטוט: |
 |
|
|
With LBP as it is, we couldn't have made it on the Xbox 360 and the reason for that is actually because we designed it around the PS3's strengths. |
|
|
|
|
הסיבה: המשחק תופס 40 ג'יגה בקירוב וממלא כמעט כונן בלוריי שלם.
למי ששואל את עצמו איך זה שמשחק שהיה מיועד בהתחלה להורדה בPSN תופס כל כך הרבה מקום פתאום, ההסבר פשוט מאד: טוטוריאל.
למשחק יש טוטוריאל מאד ארוך ועם דיבוב מושקע, ובגלל שהמפתחים הבינו שאין להם בעיית מקום, הם פשוט שמרו את קבצי הסאונד והוידאו כמו שהם, בלי להשתמש בדחיסה:
|
 |
|
|
So one of the things we're filling the Blu-ray up with is tutorials, and a lot of video stuff showing exactly how it's done, it's narrated by Stephen Fry and so on. It's really useful that thanks to Blu-ray we haven't needed to worry about file size, it's never crossed my mind. We'll check in another gigabyte file... it's a bit slow on our network but beyond that... |
|
|
|
|
והראיון מגלה משהו מעניין נוסף: אם מישהו מכם זוכר, מפתח של Gears התבטא לא מזמן כי המשחק קרוב לניצול מלא של הגרפיקה בX360. מסתבר שבדיוק באותו אופן, LBP מגיע לניצול מקסימלי של מעבד הCell:
|
 |
|
|
The 360 is an incredibly capable machine, and you could make a user-generated content game on it, no question - just as you could make one on the PS2 or the Megadrive, or any platform. But because we picked our platform, you go and you use every available bit of space, every little processor cycle. |
|
|
|
|
אז מה אנחנו יודעים היום:
- הנפח העצום של הבלוריי נותן יתרון עצום כשרוצים להכניס סרטוני וידאו ארוכים בלי לדחוס אותם. זה יפגע קשה בכל משחק המיועד ל-X360 עם טוטוריאל וידאו מאד ארוך שיבוא בצורה לא דחוסה. מפתחים לX360 יצטרכו למצוא פתרונות חלופיים (לדחוס את הוידאו כמו שעושים היום, להציג טוטוריאל במנוע של המשחק כמו שעושים היום, וכו')
- אם מישהו רוצה לראות את היתרון העצום שסוני דיברה עליו במעבד הCELL המרשים שלה, LBP ידגים לו את זה כי הוא מנצל את מלוא היכולת של המעבד.
- כז זה באמת לא משנה: גם אם LBP יכל לצאת על המגה דרייב, הוא לא היה יוצא למגה דרייב - בגלל שהמשחק שייך לסוני.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
11.09, 17:33
|
|
|
נראה לי שהם פשוט בחרו בדרך הקלה, אז הם לא דחסו וכד'
חבל שהם לא דחסו ושמו יותר דגש על התוכן שימלאו בלו ריי עם גראפיקה סאונד ותוכן ולא עם חצי עבודה.
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
11.09, 17:40
|
|
|
תשמעו אני לא יודע מה כל ההמולה סביב המשחק הזה, אני בטוח שאם הוא היה
יוצא ל360 אני לא הייתי קונה אותו.
ואני מקווה שעכשיו לא יבוא אף אחד ויאמר "אתה אומר את זה בגלל שאתה פנבוי",
אני לא פנבוי ולא נעליים ועובדה לזה היא שהייתי קונה את mgs4 אם הוא היה יוצא ל360.
|
גם השעה הארוכה ביותר היא רק 60 דקות... היי , גם אני ישראלי ! אם גם אתם , העתיקו זאת לחתימתכם בכדי שנדע כמה ישראלים נותרו בערוץ קונסולות !
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
11.09, 17:43
|
|
|
יש משהו בדבריך...
בתכלס הם יצורים חמודים והכל אבל שיסתכלו תמיד אחורה למקרה שהאבירים של קאסל קראשרס בפינה... חחחח
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
11.09, 17:54
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
בראיון לGamesIndustry מספר אלקס אוונס מMedia Molecule (המפתחת של Little Big planet), מדוע המשחק מותאם לPS3 ולא יכול כנראה לרוץ על הX360, וגם לא על המגה דרייב.
הסיבה: המשחק תופס 40 ג'יגה בקירוב וממלא כמעט כונן בלוריי שלם.
למי ששואל את עצמו איך זה שמשחק שהיה מיועד בהתחלה להורדה בPSN תופס כל כך הרבה מקום פתאום, ההסבר פשוט מאד: טוטוריאל.
למשחק יש טוטוריאל מאד ארוך ועם דיבוב מושקע, ובגלל שהמפתחים הבינו שאין להם בעיית מקום, הם פשוט שמרו את קבצי הסאונד והוידאו כמו שהם, בלי להשתמש בדחיסה:
והראיון מגלה משהו מעניין נוסף: אם מישהו מכם זוכר, מפתח של Gears התבטא לא מזמן כי המשחק קרוב לניצול מלא של הגרפיקה בX360. מסתבר שבדיוק באותו אופן, LBP מגיע לניצול מקסימלי של מעבד הCell:
אז מה אנחנו יודעים היום:
- הנפח העצום של הבלוריי נותן יתרון עצום כשרוצים להכניס סרטוני וידאו ארוכים בלי לדחוס אותם. זה יפגע קשה בכל משחק המיועד ל-X360 עם טוטוריאל וידאו מאד ארוך שיבוא בצורה לא דחוסה. מפתחים לX360 יצטרכו למצוא פתרונות חלופיים (לדחוס את הוידאו כמו שעושים היום, להציג טוטוריאל במנוע של המשחק כמו שעושים היום, וכו')
- אם מישהו רוצה לראות את היתרון העצום שסוני דיברה עליו במעבד הCELL המרשים שלה, LBP ידגים לו את זה כי הוא מנצל את מלוא היכולת של המעבד.
- כז זה באמת לא משנה: גם אם LBP יכל לצאת על המגה דרייב, הוא לא היה יוצא למגה דרייב - בגלל שהמשחק שייך לסוני. |
|
|
|
|
אין לי כוח להגיב לכל הזלזולים הללו, אני אסכם הכל במילה אחת:
RAGE
|

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
11.09, 18:30
|
|
|
אתה מתכוון "ביושוק לPS3 גראפיקה מעולה כמו לפני שנה!"
|
Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years.
Man: [hic] Kill me.
[hic]
Man: Kill me.]
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
11.09, 18:32
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אתה מתכוון "ביושוק לPS3 גראפיקה מעולה כמו לפני שנה!" |
|
|
|
|
אה...? מה הקשר לבלוריי? משהו ציפה שהמנוע הגראפי (שנראה מדהים דרך אגב בדיוק כמו לפני שנה) ייראה אחרת?
אני לא.
|

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
11.09, 18:41
|
|
|
|
Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years.
[hic]
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
11.09, 18:45
|
|
|
יש לי רק שאלה אחת בקשר לנושא הזה, בלי להתייחס לתוכן:
מה הקשר לפורום 360?
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
11.09, 19:09
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
|
|
|
|
|
שוב, אם יש משהו שהמגמה הזאת מראה זה רק עוד, ועוד אותות והוכחות להתחזקות מאוד משמעותית של הליין של סוני. כותרים שנחשבו לפני שנה הלחם והחמאה של קונסולת 360 עוברים לאט, לאט ל-PS3, בעוד שכותרים מהצד השני לא עוברים לכיוון הקונסולה של מייקרוסופט.
זה קרה עם Lost Planet, Bioshock, Eternal Sonata, L4D ועוד...
אם כבר להזכיר משהו, אני חושב שראוי לציין את ההחלשות של ה-360 אל מול ה-PS3 (אנו רואים זאת יפה מאוד בכל הקשור למכירות) וההתחזקות המאוד משמעותית עד כדי הפיכת הקונסולה למובילה בכל הקשור לליין המשחקים העתידי שלה וליין נוכחי מאוד, אבל מאוד מרשים (אל נשכח את העובדה שה-360 נמצאת בשוק שנה יותר).
וכן, אין שום קשר בין הידיעה לבין הפורום הזה, מדובר בעוד ניסיון לצחוק לכאורה על הקונסולה של סוני מצד אנשים שרק מתים לרכוש את הקונסולה בעצמם  .
|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
11.09, 19:50
|
|
|
sabotageangel8 |
 |
|
|
חבל שהם לא דחסו ושמו יותר דגש על התוכן שימלאו בלו ריי עם גראפיקה סאונד ותוכן ולא עם חצי עבודה. |
|
|
|
|
כל הקטע בLBP זה שאת התוכן השחקנים יוצרים בעצמם... כנס לפורום PS3 לדיון הרשמי של המשחק
|
sxs777 |
 |
|
|
תשמעו אני לא יודע מה כל ההמולה סביב המשחק הזה, אני בטוח שאם הוא היה יוצא ל360 אני לא הייתי קונה אותו. |
|
|
|
|
אולי אתה לא, אבל אני כן. יש למשחק הרבה הייפ כי הוא נראה יחודי ומעניין, והוא משלב יצירה של תוכן. זה אחד המשחקים לPS3 שהייתי דווקא מאד שמח לראות על הX360 (אבל שוב, זה כנראה לא יקרה)
החשש היחיד שלי מהמשחק הוא הרקוד של המפתחת: המשחק הקודם והיחיד שלהם היה גם מלא הייפ (Rag Doll Kong Fu) ובסוף אכזב לחלוטין.
|
origlo |
 |
|
|
יש לי רק שאלה אחת בקשר לנושא הזה, בלי להתייחס לתוכן:
מה הקשר לפורום 360? |
|
|
|
|
פשוט מאד: הגעתי לזה דרך קישור שהכותרת שלו היתה "LBP לא יכול לרוץ על הX360 כי הוא תופס 40 ג'יגה".
זה קשור לא פחות לPS3, ואתה מוזמן לקחת את זה ולהעתיק לפורום PS3, או אפילו לשנות את זה איך שנראה לך. אני לא רציתי לשים את זה שם בעצמי כדי שלא יקפצו עלי בגלל הציניות שלי.
|
Death_119 |
 |
|
|
כותרים מהצד השני לא עוברים לכיוון הקונסולה של מייקרוסופט. |
|
|
|
|
חוץ מVF5? או UT2008? או כל המשחקים שהוכרזו בהתחלה כבלעדיים לPS3 ובסוף יצאו במקביל לX360 כמו DMC4 או AC?
אל תשכח שבסופו של דבר, לא היו לPS3 הרבה אקסלוסיביים, אז לא כל כך היה מה שיעבור...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
11.09, 19:57
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
.
פשוט מאד: הגעתי לזה דרך קישור שהכותרת שלו היתה "LBP לא יכול לרוץ על הX360 כי הוא תופס 40 ג'יגה".
זה קשור לא פחות לPS3, ואתה מוזמן לקחת את זה ולהעתיק לפורום PS3, או אפילו לשנות את זה איך שנראה לך. אני לא רציתי לשים את זה שם בעצמי כדי שלא יקפצו עלי בגלל הציניות שלי. |
|
|
|
|
LBP הוא לפחות משחק שקשור לPS3, לא שאני אומר שהנושא שאתה מדבר עליו נורא אינטיליגנטי.
הבעיה היחידה שיש לי עם הנושא הזה הוא שאתה יכול בקלות לשנות את הכותרת ל"תראו כמה חסרונות יש לPS3", וזה ישקף במדויק את מטרת הדיון, אלא אם פיספסתי אותך לחלוטין.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
11.09, 20:13
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
חוץ מVF5? או UT2008? או כל המשחקים שהוכרזו בהתחלה כבלעדיים לPS3 ובסוף יצאו במקביל לX360 כמו DMC4 או AC?
אל תשכח שבסופו של דבר, לא היו לPS3 הרבה אקסלוסיביים, אז לא כל כך היה מה שיעבור... |
|
|
|
|
UT היה בלעדי זמני, ביושוק לא היה ידוע דבר לגביו. גם כל השאר שהזכרתי. DMC מעולם לא היה אמור להיות בלעדי, הוא פשוט הרבה יותר מוצלח בגרסה המקורית שלו על הסוני.
AC זה סיפור ישן (ותודה לאל, בסופו של יום המשחק מחורבן).
ההפתעות היחידות שאני יכל באמת לחשוב עליהן זה כמובן FF13 ו-VF5 באמת, אבל בכל זאת מדובר במתי מעט לעומת כמות דיי נכבדת של בלעדים מחברות צד ג' שה-360 מאבדת מכל הכיוונים. אפילו ל-WII עם Dead Rising!
יש כמובן המון פצצות גדולות מהכיוון השני, במיוחד בנושא הבלעדיים של ה-360:
Star Ocean, Ace Combat, Katamari וכו... אבל זה עניין וסיפור לדיון אחר  .
דרך אגב, לגבי כל מה שהולך פה לגבי LPB, גם אני אישית מתקשה להתחבר לסוג המשחקים הילדותי משהו הזה, אבל חייבים להעריך את הרעיון שעומד מאחורי המשחק ואת התעוזה והיצירתיות. גם אם בסופו של יום הבלון יתפוצץ והמשחק יכשל. אני אישית בחיים לא אראה את עצמי רוכש משחק כזה.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.09 בשעה 20:28.
|

|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
11.09, 23:28
|
|
|
sabotageangel8 |
 |
|
|
נראה לי שהם פשוט בחרו בדרך הקלה, אז הם לא דחסו וכד'
חבל שהם לא דחסו ושמו יותר דגש על התוכן שימלאו בלו ריי עם גראפיקה סאונד ותוכן ולא עם חצי עבודה. |
|
|
|
|
אני מסכים עם הגישה הזאת, אבל לא שהם היו צריכים למלא במקום הסרטים את הבלו ריי בעוד תוכן, אלא שדחיסה פשוט כן יכולה להתאים בסופו של דבר ל-DVD DL (להערכתי כמובן)
באותה מידה יכלו גם לקחת כמעט כל משחק אחר, לעשות לו סרטיםלא דחוסים ולהגיד "תראו גם את זה אי אפשר לעשות ל-360".
עריכה: אני זוכר שבזמנו גם המפתחים של UT3 אמרו שהוא לא יכול להתאים ל-360 בגלל נפח דיסק והיום UT3 קיים ל-360 אפילו עם אפשרויות שלא קיימות ל-PS3
נערך לאחרונה על ידי PMG-MAN, 11.09 בשעה 23:30.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
11.09, 23:28
|
|
|
origlo |
 |
|
|
הבעיה היחידה שיש לי עם הנושא הזה הוא שאתה יכול בקלות לשנות את הכותרת ל"תראו כמה חסרונות יש לPS3", וזה ישקף במדויק את מטרת הדיון, אלא אם פיספסתי אותך לחלוטין. |
|
|
|
|
הדיון הזה, והראיון הזה שהבאתי, מדבר על הX360 ועל למה LBP לא אפשרי עליו. מדובר פה גם על חיסרון של הX360. פשוט הוספתי דעה אישית שלי.
בנוסף, הדיון מתחבר ישירותעל מיצוי יכולת של הקונסולות. שם דיברו על מיצוי הX360, פה מדברים על מיצוי הPS3. אולי החלק הזה יותר קשור לPS3, אבל בגלל ההקשר נראה לי שחשוב להכניס אותו גם פה.
אתה חושב שזה דיון שצריך להיכנס רק בפורום PS3? תאמין לי שאין לי שום בעיה אם זה יועבר לשם.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
12.09, 07:29
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
וכן, אין שום קשר בין הידיעה לבין הפורום הזה, מדובר בעוד ניסיון לצחוק לכאורה על הקונסולה של סוני מצד אנשים שרק מתים לרכוש את הקונסולה בעצמם . |
|
|
|
|
לא, כי אין HDMI!
|
[hic]
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
12.09, 08:28
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
הדיון הזה, והראיון הזה שהבאתי, מדבר על הX360 ועל למה LBP לא אפשרי עליו. מדובר פה גם על חיסרון של הX360. פשוט הוספתי דעה אישית שלי.
בנוסף, הדיון מתחבר ישירותעל מיצוי יכולת של הקונסולות. שם דיברו על מיצוי הX360, פה מדברים על מיצוי הPS3. אולי החלק הזה יותר קשור לPS3, אבל בגלל ההקשר נראה לי שחשוב להכניס אותו גם פה.
אתה חושב שזה דיון שצריך להיכנס רק בפורום PS3? תאמין לי שאין לי שום בעיה אם זה יועבר לשם. |
|
|
|
|
לא, בניגוד לכמה מנהלים אחרים אני לא מנסה לחנך פורום אחר, זה התפקיד של חנן לעשות מה שהוא רוצה עם הפורום הזה, לא שלי.
|
 |
|
|
אז מה אנחנו יודעים היום:
- כז זה באמת לא משנה: גם אם LBP יכל לצאת על המגה דרייב, הוא לא היה יוצא למגה דרייב - בגלל שהמשחק שייך לסוני. |
|
|
|
|
תסלח לי, אבל אני לא רואה כאן שום משפט שמתייחס לחיסרון על ה360, חוץ מהמסקנה הראשונה שבעצם נכתבה בציניות.
אה, והמסקנה השנייה שאומרת שמעבד הCELL מנוצל במלואו על LBP.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
12.09, 08:34
|
|
|
origlo |
 |
|
|
לא, בניגוד לכמה מנהלים אחרים אני לא מנסה לחנך פורום אחר, זה התפקיד של חנן לעשות מה שהוא רוצה עם הפורום הזה, לא שלי.
|
|
|
|
|

|
[hic]
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
12.09, 09:35
|
|
origlo,תוותר.
אתה מנסה בכוח לפתוח פה עוד מריבה "למה אתם יורדים על הקונסולה שלי?!" וקראתי תגובה תגובה פה, ואין פה שום הודעה שיורדת ולועגת על המכשיר שלך, אז שב כבר בשקט.
Death_119, אין לי כוח להגיב לכל מה שכתבת כי לדעתי זה יהיה מיותר להגיב לך שאתה נעול לגמרי שהאקס בוקס היא עכשיו כישלון, העיקר היא שירתה אותך שנים ועכשיו אתה רק יורד עליה לטובת הPS3.
אני רוצה אבל להגיב למשפט הזה "וכן, אין שום קשר בין הידיעה לבין הפורום הזה, מדובר בעוד ניסיון לצחוק לכאורה על הקונסולה של סוני מצד אנשים שרק מתים לרכוש את הקונסולה בעצמם  ."
שקררררר. מבחינתי הPS3 היא כישלון, ובתור מעריץ PS2 אין לאף אחד מושג כמה אני מאוכזב מהPS3.
אז לא כולם מתים לרכוש אותה 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
12.09, 09:48
|
|
|
Guy950 |
 |
|
|
origlo,תוותר.
אתה מנסה בכוח לפתוח פה עוד מריבה "למה אתם יורדים על הקונסולה שלי?!" וקראתי תגובה תגובה פה, ואין פה שום הודעה שיורדת ולועגת על המכשיר שלך, אז שב כבר בשקט.
Death_119, אין לי כוח להגיב לכל מה שכתבת כי לדעתי זה יהיה מיותר להגיב לך שאתה נעול לגמרי שהאקס בוקס היא עכשיו כישלון, העיקר היא שירתה אותך שנים ועכשיו אתה רק יורד עליה לטובת הPS3.
אני רוצה אבל להגיב למשפט הזה "וכן, אין שום קשר בין הידיעה לבין הפורום הזה, מדובר בעוד ניסיון לצחוק לכאורה על הקונסולה של סוני מצד אנשים שרק מתים לרכוש את הקונסולה בעצמם ."
שקררררר. מבחינתי הPS3 היא כישלון, ובתור מעריץ PS2 אין לאף אחד מושג כמה אני מאוכזב מהPS3.
אז לא כולם מתים לרכוש אותה  |
|
|
|
|
מה לעשות, כזה אני.
אני הבהרתי את עמדתי, אם אתה לא מסוגל לראות למה אני מתכוון - אתה עיוור.
אבל כמו שאמרתי, זה לא הפורום שאני מנהל, תעשו חיים בלטחון כמה שה360 יותר טובה.
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
12.09, 09:53
|
|
גם אם אתה היית המנהל והיית מנהל דיקטטורי, היינו ממשיכים לטחון כמה שה360 יותר טובה 
אנחנו לא באים לפורום של PS3 ומתלהבים כמה ששלנו יותר טובה, אנחנו סך הכל מעלים הרבה דיונים שיוצרים השוואה בין הקונסולה שלך לבין הקונסולה שלי.
יש פה כמה ילדותים שישר טסים "הקונסולה שלנו יותר טובה!" ותאמין לי אני בטוח שזה מרגיז כמה אנשים מהפורום שלנו, אבל גם מהפורום שלך לא מפסיקים לבוא לפה ולנהל מלחמות חסרות תקנה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
12.09, 10:00
|
|
|
אף פעם לא הבנתי מה הטעם לריב על זה, לא כפו עלינו לקנות אקס בוקס כמו שלא כפו על אחרים לקנות PS3 אז מה הקטע של המאבקי חומרה ומשחקים האלה?
מי שלא מרוצה שימכור את הקונסולה שלו ויקנה את השניה מי שהומו שיקנה WII.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
12.09, 10:04
|
|
|
לאוריגלו:
הנושא בא כמענה למפתחים של LPB ללמה המשחק לא יעבוד ב- 360.
ואם תבדוק את הנימוקים של המפתחים, תבין למה גולמר פתח את הנושא.
הלעג הוא יותר למפתחי המשחק, וממש לא על ה-PS3.
ואני הייתי בכיף רוכש PS3 אם הייתי יכול להרשות לעצמי שני קונסולות.
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
12.09, 10:04
|
|
|
נכון, אף אחד לא כפה עלינו לקנות, אבל יש אנשים משני הצדדים שלא כל כך בטוחים אם הם עשו קניה נכונה ומנסים לפצות את זה ככה שהם יירדו על הקונסולה השניה ויוציאו את הקונסולה שלהם למקום ראשון.
אגב, "מי שהומו שיקנה WII."-אתה רוצה עכשיו להביא לפה את הפאנבויז של ויי כדי שתיהיה פה מריבה משולשת?
מה הפואנטה במשפט הזה?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
12.09, 10:15
|
|
|
Guy950 |
 |
|
|
נכון, אף אחד לא כפה עלינו לקנות, אבל יש אנשים משני הצדדים שלא כל כך בטוחים אם הם עשו קניה נכונה ומנסים לפצות את זה ככה שהם יירדו על הקונסולה השניה ויוציאו את הקונסולה שלהם למקום ראשון.
אגב, "מי שהומו שיקנה WII."-אתה רוצה עכשיו להביא לפה את הפאנבויז של ויי כדי שתיהיה פה מריבה משולשת?
מה הפואנטה במשפט הזה? |
|
|
|
|
סתם לצנן את האווירה עם הומור זול
לא שלפאנויז של ויי יש למה לריב עם בעלי הקונסולות האחרות...
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
12.09, 10:15
|
|
|
לא חייבים להיתפס לכל שטות.
|
[hic]
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
12.09, 10:16
|
|
|
תכלס הצחיק אותי המשפט הזה. D:
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
12.09, 11:04
|
|
|
Guy950 |
 |
|
|
נכון, אף אחד לא כפה עלינו לקנות, אבל יש אנשים משני הצדדים שלא כל כך בטוחים אם הם עשו קניה נכונה ומנסים לפצות את זה ככה שהם יירדו על הקונסולה השניה ויוציאו את הקונסולה שלהם למקום ראשון. |
|
|
|
|
זה דווקא מאפיין בעיקר אנשים שרכשו WII.
מי שרכש את השתיים האחרות די בטוח שהוא עשה קניה נכונה... מנסיון... 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
12.09, 11:10
|
|
|
אין ספק שלא הייתי מתנגד גם לPS3 אם היתה לי אפשרות כלכלית
כמובן שקודם הייתי קונה משחקים מקוריים לבוקס אבל לו הייתי רוטשילד אז הייתי מביא גם את הPS3
ולו הייתי אישה הייתי מביא WII.
טוב די בסוף תכעסו עלי
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
12.09, 11:22
|
|
|
נשים לא באמת מתלהבות על הויי, חברה שלי מתלהבת רק מהויי טניס אבל לא יותר מזה.
[לא אין לי ויי.]
אני בהתחלה רציתי לקנות PS3 אבל אין שום סיבה שמצדיקה את המחיר המוגזם שלו.
אבל אחר כך השאלתי את המכשיר של חבר שלי למס' ימים והתאכזבתי.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|