האם ל XBOX360 יש מספיק משחקים לעונת החגים? - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק

נושא: האם ל XBOX360 יש מספיק משחקים לעונת החגים?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.09, 15:17

ברירת מחדל האם ל XBOX360 יש מספיק משחקים לעונת החגים?

We saw yesterday how many games the Playstation 3 has to offer this Holiday season and from the looks of the gamers, it will be a great Holiday season for the Playstation 3. Now, we’re going to take a look at Playstation 3’s competition, the XBOX 360.

The XBOX 360 has improved a lot compared to the original XBOX. The support of third party developers has increased and it somehow managed to get what the Playstation 3 has, which is the exclusivity of games. That trend slowly stopped as the Playstation 3 picked up sales all around the world making the exclusive games the XBOX 360 ported to the Playstation 3. It’s a matter of time until the Playstation 3 is back on top with the exclusives. The XBOX 360 is on the lead with the Playstation 3 in a matter of 4,000,000 sales worldwide. The XBOX 360 has been out for almost 3 years while the Playstation 3 has been out for 2 years.

The recent price drop of the XBOX 360 has somehow increased the sales of the system worldwide but not quite enough to overpass the Playstation 3 and Nintendo Wii’s sales. As we all know, the XBOX 360 flopped in Japan but thanks to Namco Bandai’s Tales of Vesperia, the XBOX 360 in Japan is still on life support.

Let’s take a look at what the XBOX 360 has to offer this Holiday season. Will the recent price drop justify the upcoming games the 360 has to offer?

תרגום:ראינו אתמול כמה משחקים טובים יש ל PS3 בעונת החגים הזאת ומהמבט של הגיימרים,זאת הולכת להיות עונת חגים גדולה ל PS3.עכשיו נראה איזה משחקים הולכים לצאת ל XBOX360 בעונת החגים הזאת:

ל XBOX360 יש הרבה משחקי המשך שהיו גם ב XBOX(משחקי צד ג').
זה עיניין של זמן עד שה PS3 יחזור להוביל עם האקסלוסיבים.
ה XBOX360 מוביל על ה PS3 רק ב 4000000 מיליון יחידות בעולם.ה XBOX360 יצא לשוק לפני 3 שנים,וה PS3 לפני שנתיים.

המחיר שירד לאחרונה,יגביר איכשהו את המכירות של ה XBOX360,אבל לא מספיק כדי לעבור את ה WII וה PS3 במכירות שבעונת החגים.כמו שאנחנו יודעים,ה XBOX360 מרפרף ביפן,אבל אודות ל Namco Bandai’s Tales of Vesperia,ה XBOX360 עדיין נשאר בחיים.

האם המחיר שירד לאחרונה,מצדיק את המשחקים שיוצאים בקרוב?

פה הם נותנים את המשחקים והסבר עליהם(תכנסו ללינק כדי לראות אותם).

יש 7 משחקים שיוצאים ל XBOX360 בעונת החגים,אבל רק 3 מהם מבטיחים:Gears of War 2, Fable II, and Last Remnant.

האם זה יהיה מספיק כדי לגבור על ה PS3 בעונת החגים הזאת?על תשכחו את משחקי ה arcade של מיקרוסופט, אבל אני לא חושב שהמשחקים האלה צריכים להלקח בחשבון.

תגידו לנו מה אתם חושבים!

מקור: http://www.gamersplatform.com/2008/09/12/will-the-xbox-360-have-enough-games-this-holiday/

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: 13.09, 15:33

כמה שפחות משחקים טובים ל-360, ככה טוב יותר לכיס שלי!

אבל ברצינות, יש מספיק משחקים. גם אם לשם העניין היה רק את Gears 2 ואת פייבל 2, זה עדיין שני משחקים ענקיים שמסוגלים למכור מיליונים אפילו אם כל האינטרנט יגיד שהם משחקים נוראיים.
עכשיו מעבר למשחקים הטובים האחרים שיש, יש לך גם את B&K שעולה "רק" 40$, אני בטוח שלקמצנים שרוצים לקנות משחק 360 חדש בזול זה יראה כמו אחלה דיל, והמשחק גם הוא יעבור את המיליון בקלות יחסית.

סה"כ 3 המשחקים של MS לעונת החגים הקרובה יכולים למכור מיליונים של יחידות בקלות יחסית, ובסופו של דבר מה שמשנה זה כמות המכירות הכללית, ולא כמות המשחקים שיוצאים. זה לא הכמות, אלא האיכות (כפי שאוהדי נינטנדו היו אומרים בעבר).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 13.09, 16:26

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
כמה שפחות משחקים טובים ל-360, ככה טוב יותר לכיס שלי!

אבל ברצינות, יש מספיק משחקים. גם אם לשם העניין היה רק את Gears 2 ואת פייבל 2, זה עדיין שני משחקים ענקיים שמסוגלים למכור מיליונים אפילו אם כל האינטרנט יגיד שהם משחקים נוראיים.
עכשיו מעבר למשחקים הטובים האחרים שיש, יש לך גם את B&K שעולה "רק" 40$, אני בטוח שלקמצנים שרוצים לקנות משחק 360 חדש בזול זה יראה כמו אחלה דיל, והמשחק גם הוא יעבור את המיליון בקלות יחסית.

סה"כ 3 המשחקים של MS לעונת החגים הקרובה יכולים למכור מיליונים של יחידות בקלות יחסית, ובסופו של דבר מה שמשנה זה כמות המכירות הכללית, ולא כמות המשחקים שיוצאים. זה לא הכמות, אלא האיכות (כפי שאוהדי נינטנדו היו אומרים בעבר).
אבל מה קורה כשלמתחרה שלך יש לא פחות משחקי איכות רק בכמות יותר גדולה?

אין מה לעשות, הליין של ה-PS3 מתייצב ובגדול, ורואים זאת יפה מאוד במכירות, זה לא הדישדוש של 2007.

אבל כמו שאמרת, אני לא רואה סיבה לגיימר לרכוש יותר משניים שלושה משחקים בחצי שנה, ככה שבהחלט כל עוד יש שניים שלושה משחקים איכותיים, זה בהחלט מספק.

אבל אני שמח לראות שעוד אנשים רואים את המעבר של ה-"אקסקלוסיביים" הישנים יותר של ה-360 עוברים לצד של סוני גם, דעה שגם אני מחזיק בה.

ביושוק, Eternal Sonata ועוד...

אבל העורך שכח כמה כותרים כמו Rockband 2, שלמרות שהוא לא אקסקלוסיבי יוצא בקרוב ל-360, הוא לא גדול כמו GH, אבל בהחלט משחק שיכל מאוד לעורר עניין מקדים ב-360.

ו-The last remnant יוצא גם ל-PS3 בתחילת 2009.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 13.09 בשעה 16:42.

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mpower

משתמש רציני

#4   פורסם: 13.09, 17:21

דבר ראשון שלום לכולם , חזרתי מתקלות במחשב + חופשה באיטליה.

בכל מקרה אני לא דואג, ואני לא רואה סיבה למה צריך בכלל לדאוג.

בבירור המאמר הזה נכתב בידי פאנבוי של ה PS3.
הוא שכח כל מיני משחקים שיצאו ל 360.

למשל: FALLOUT 3 - ממה שהבנתי יוצא לו תוכן נוסף להורדה , לכן אפשר להגיד שהוא אקסקלוסיבי. (לא?!)

LIPS - דבילי לחלוטין, אבל אמור לעזור ל 360 ביפן.
בבגרות הקודמת באנגלית קראתי מאמר שנלקח מעיתון אמיתי שביפן הם אוהבים את השטויות האלה.

התוכן הנוסף של GTA 4

HALO WARS - אמור להיות טוב.

APB - זה גם משחק מבטיח

ועוד ועוד...

וכמו ש FP אמר , כמה שפחות יותר בריא לכיס .

ובכלל למי איכפת מאקסקלוסיבים? , יש מספיק מולטי פלטפורם טובים שיתחזקו את המכשיר והשחקנים שלו לא רע בכלל.

חוץ מזה , זה רק אני או שהוא באמת השתמש במילה PS3 יותר מ360 , למרות שזה מאמר שאמור להיות מוקדש ל 360?

נערך לאחרונה על ידי Mpower, 13.09 בשעה 17:27.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

משתמש רציני

#5   פורסם: 13.09, 17:25

Target אז לא שווה לקנות עכשיו XBOX 360?

?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mpower

משתמש רציני

#6   פורסם: 13.09, 17:39

Harel Gur
ציטוט:
צפה בהודעה
?
עכשיו זה מצויין לקנות 360.
ירידת מחירים+ כל המשחקים שלפני כמו:
MASS EFFECT
BIOSHOCK (שיהיה יותר זול מל PS3 , כי הוא יותר זמן בשוק).

ועוד...

תבדוק את רשימות המשחקים לשתי הקונסולות ותראה בעצמך מה יותר מתאים לך.
אני קניתי את ה360 ואני לא מתחרט לשניה.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#7   פורסם: 13.09, 21:22

אני מסכים עם מי שמעלי.
ולנושא: gears 2 ו-fable 2 אמורים לספק לדעתי את האנשים לכמה שבועות טובים, ואז גם יש את התוכן של GTA ועוד

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ulmerido

משתמש רציני

#8   פורסם: 13.09, 21:59

מה זה השטויות האלה?
מי שכתב את זה לא מבין כלום
FABLE 2
VP2
GEARS2
(יוצא בתקופת החגים?!)HALO WARS
banjo kazooie
יש את RED ALERT (שאם אני לא טועה הוא לא הוכרז לPS3)
PORTAL STILL ALIVE
LEFT FOR DEAD
ואיזה משחקי איכות יש כבר לPS3?
LB2
RE2 ונגיד שSCOOM?
התוכן של GTA IV FALLOUT
קיצור סתם טמטום מי שכתב את זה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 13.09, 22:03

לי אישית לא מזיז מה שיש או אין לקונסולה המתחרה... אותי מעניין ה360. ואני מניח שלא כולם פה מתכננים לקנות 2-3 משחקים בו זמנית אלה רק משהו אחד כמו GEARS 2 או FABLE2 (כמו שאני קונה)
אז תאמת מצידי שיצאו לקונסולות האחרות עוד 1000000 (מיליון) משחקים זה לא יזיז לי העיקר שיש לי את המשחקים שאני רוצה ואני אשחק בהם אפילו אם הם לא ימכרו מיליונים (כמו FABLE 2 שאני קונה אותו גם אם ימכור וגם אם לא)

אם אתם בלארוסים אמיתיים תוסיפו את זה בחתימה שלכם!

ב27.7.2008 באחד הראונדים נגד אלוף ישראל בטקן 5 לשנת 2007 ,ניצחתי אותו ב"PERFECT" בטקן 5!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#10   פורסם: 13.09, 22:08

אצלי כמות המשחקים אפילו מבלבלת אותי
אני לא יודע מה לקנות
לא יודע אם להחליף GTA בעד ME כי יש חבילת הרחבה ל-GTA וזה נשמע טוב
אני מתכנן על fable 2 ו-gears 2 אבל SR2 נראה ממש ממש כיף:

http://www.gamespot.com/xbox360/acti...tle%3B2&page=2

יש co-op!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#11   פורסם: 14.09, 12:01

פרסמתי את הרשימה המלאה של המשחקים אשר יצאו במהלך חודש הבא ויש יותר מידי
משחקים לכבוד החגים... לא פחות מידי....

הרשימה:

יום שני 6/10/08
Monopoly
יום שלישי 7/10/08
Disney Sing It
Fracture
NBA 2K9
NBA Live 09
יום שני 13/10/08
Blitz: The League II
יום שלישי 14/10/08
Dance Dance Revolution Universe 3
Dead Space
Deer Hunter Tournament
FIFA Soccer 09
Golden Axe: Beast Rider
Rise of the Argonauts
Rock Revolution
Saints Row 2
יום שלישי 21/10/08
Fable II
Hei$t
Legendary
Midnight Club: Los Angeles
יום חמישי 23/10/08
Far Cry 2
יום ראשון 26/10/08
Guitar Hero: World Tour
יום חמישי 28/10/08
Fallout 3
MotoGP 08
Pro Evolution Soccer 2009
Raven Squad: Operation Hidden Dagger
Scene It? Box Office Smash

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#12   פורסם: 14.09, 12:05

מונופול!
אם יש עוד משחק ארקייד שמדבר אלי - זה זה...

Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years.
Man: [hic] Kill me.
[hic]
Man: Kill me.]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#13   פורסם: 14.09, 12:21

יאללה קונים את דיזינגוף והבורסה.........

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sabotageangel8

מצליחן

#14   פורסם: 14.09, 12:23

מתי יוצא דיאבלו 3 מישהו יודע?
יכול להיות שמיקרוסופט פשוט לא הוציאו משחקים לקריסמס בגלל שכולם יברחו לדיבאלו?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 14.09, 12:24

הוא יצא רק ב-2009 (אם בכלל) וכנראה בחגים של 2009.

Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years.
[hic]

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של sabotageangel8

מצליחן

#16   פורסם: 14.09, 12:29

כל התיאוריה שלי נזרקה לפח אם כך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

שואף לשלמות

#17   פורסם: 14.09, 13:00

השאלה היא אם יש מספיק משחקים לעונת החגים ולכן פרסמתי את השיחרורים של החודש
הבא, לשיפוטכם...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#18   פורסם: 14.09, 13:01

אבל צריך להודות על האמת שהרעיון הוא כמה אקסלוסיביים יצאו, לא בכללי. (אחרת למה לא לקנות PS3? (רמז: כי שם המצב לא משהו))

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

נינג'ה בלגי

#19   פורסם: 14.09, 13:38

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל צריך להודות על האמת שהרעיון הוא כמה אקסלוסיביים יצאו, לא בכללי. (אחרת למה לא לקנות PS3? (רמז: כי שם המצב לא משהו))
תראה חנן זאת בדיוק הפואנטה למה לא PS3! רציני לא מזיז לי אם ל360 לא היו אקסקלוסיבים בכלל... פשוט המצב של ה360 טוב הרבה יותר משל הPS3!
ואני עוד מדבר כפאן בוי של סוני (אני מת על סוני אבל PS3 הוא בדיחה גסה יחסית ל360 ולPS2 ההאגדי{הקונסולה הטובה ביותר משחר הימים})

אם אתם בלארוסים אמיתיים תוסיפו את זה בחתימה שלכם!

ב27.7.2008 באחד הראונדים נגד אלוף ישראל בטקן 5 לשנת 2007 ,ניצחתי אותו ב"PERFECT" בטקן 5!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#20   פורסם: 14.09, 16:52

mattanman
ציטוט:
צפה בהודעה
ראינו אתמול כמה משחקים טובים יש ל PS3 בעונת החגים הזאת ומהמבט של הגיימרים,זאת הולכת להיות עונת חגים גדולה ל PS3.עכשיו נראה איזה משחקים הולכים לצאת ל XBOX360 בעונת החגים הזאת... האם זה יהיה מספיק כדי לגבור על ה PS3 בעונת החגים הזאת?
במקום להביא את כל המלל הזה, יכולת לציין את הדבר הכי חשוב שהופיע שם: רשימת המשחקים הבלעדיים שהם ציינו שאומרת בעצם הכל.
במקביל, מה שכתבת היה נשמע יותר במקום אם היית טורח לקשר גם לרשימה המקבילה שהם פרסמו שם לPS3 ומראה כמה לא מאוזנת הכתבה.
נתעלם רגע מהגישה הפאנבויית המטומטמת של מי שכתב את המאמר במקור (אני לא מאשים אותך, אתה רק מביא קישורים חלקיים) ונסתכל על מה שכתבו בפועל.

הנה המשחקים שהם טרחו לציין ויוצאים לX360 בעונת החגים הזו:
1. Warriors Orochi 2
2. Fable 2
3. Gears of War 2
4. Red Alert 3
5. Banjo Kazooie 3
6. Left 4 Dead
7. Last Remnant
אגב, שני משחקים מהרשימה יוצאים גם לPC ואחד יוצא בעתיד לPS3.

במקביל, הנה המשחקים שהם טרחו לציין בכתבה על הPS3 בעונת החגים:
1. NBA 09: The Inside (לא לבלבל עם משחקי הNBA האחרים של EA או 2K)
2. Socom: Confrontation
3. LittleBigPlanet
4. Motorstorm Pacific Rift
5. Resistance 2
6. Naruto: Ultimate Ninja Storm
7. Valkrya Chronicles

עכשיו, ברור לכולם שמשהו מוזר ומסריח ברשימה. יש כמה דברים שכל אחד צריך לשאול את עצמו:

השאלה הראשונה היא האם מהרשימה הזו בלבד נראה בכלל הגיוני שעונת החגים של הPS3 עולה במשהו על זו של הX360? השילוב גירס-פייבל-באנג'ו כשלעצמו הוא שילוש קדוש שלסוני קשה להתחרות איתו, לא משנה מה היא תטיל לזירה.

השאלה השנייה שצריך לשאול, היא האם כל המשחקים האלו באמת שווים אזכור? האם Warrior Orochi 2 לX360 מעניין מישהו? האם NBA 09: The Inside לPS3 מעניין מישהו?

השאלה השלישית שצריך לשאול, היא למה דברים מסויימים מוזכרים רק בהקשר של קונסולה אחת? מצויין בכתבה משחק כמו Naruto לPS3, כשבמקביל לX360 כבר יש משחק Naruto בלעדי, ואחד בלעדי נוסף יוצא בעונת החגים (The Broken Bond). אז למה מזכירים רק את זה שיוצא לPS3? או שבכתבה החליטו להכניס רק 7 משחקים בלעדיים והחליטו שלPS3 אין משחק בלעדי טוב יותר בעוד לX360 יש, או שהם פשוט לא יודעים איזה משחקים יוצאים בחגים.

השאלה הרביעית שצריך לשאול, היא מה עם משחקים שיוצאים לקונסולות ממש עכשיו? הX360 קיבל החודש את Tales of Vasperia, את Viva Pinata 2 ואת Infinite Undiscovery. הPS3 קיבל...מה בדיוק? רוק באנד 2 גם מגיע בלעדית עכשיו לX360 ולא ברור אם שאר הקונסולות יקבלו אותו רק אחרי החגים או לא.

השאלה החמישית שצריך לשאול, היא מה עם שאר המשחקים שלא הוזכרו ויוצאים אקסלוסיבית לאחת מהקונסולות? אני די בטוח שעבור חלק מהאנשים משחקים בלעדיים לX360 כמו Lips, DDR Universe 3, Guilty Gear Overtune, Scene It 2 מהווים פלוס גדול, והגיוני שלPS3 יש גם משחקים שלא הוזכרו כאן.

השאלה האחרונה שצריך לשאול, היא למה הכתב מתעלם מהXBLA? הוא כותב "אני לא חושב שהמשחקים לXBLA צריכים להילקח בחשבון" אבל בכתבה על הPS3 הוא כותב "אל תשכחו משחקים שמגיעים לPSN כמו JeoPardy או Fat Princess!". הXBLA היא מאד משמעותית וכשלעצמה שווה קניה של הקונסולה. זו בדיחה שהכתבה מתעלמת ממנה (ועוד יותר מצחיק שהכתבה המקבילה דווקא מציינת את מה שיוצא לPSN).

mattanman, במקום להעתיק דברים מאתרים אחרים (וכשיבואו בטענות להגיד "אני רק העתקתי את זה") , בוא ותגיד לנו מה אתה חושב על המשחקים שיוצאים בחגים לשתי הקונסולות ולמי באמת יש יתרון. יש לך גם דעה משלך, נכון?
כמו שאני רואה את זה, היחידים שצריכים להיות מאוכזבים בעונת החגים הזו הם בעלי הWII, וכל מי שיש לו PS3 או X360 יכול להיות רגוע רק בזכות משחקי מולטיפלטפורם שמגיעים העונה.

אבל עדיין, הPS3 לא מצליחה לצמצם את פער האקסלוסיביים לעומת הX360: פשוט מאד כי לשתי הקונסולות ממשיכים לצאת משחקים אקסלוסיביים בכמות די דומה. כמו שMPower כתב, מדובר בכתבה פאנבויית לחלוטין שמכילה יותר פעמים את המילה "PS3" מאשר "X360". אולי גם אותה Origlo חושב שצריך להכניס לפורום PS3 ולא לפורום X360?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 14.09, 17:27

יפה סיכמת ידידי.
(ואכן רוב האנשים בPS3 ישמחו לראות את הכתבה שם...)

[hic]

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#22   פורסם: 15.09, 00:20

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
במקום להביא את כל המלל הזה, יכולת לציין את הדבר הכי חשוב שהופיע שם: רשימת המשחקים הבלעדיים שהם ציינו שאומרת בעצם הכל.
במקביל, מה שכתבת היה נשמע יותר במקום אם היית טורח לקשר גם לרשימה המקבילה שהם פרסמו שם לPS3 ומראה כמה לא מאוזנת הכתבה.
נתעלם רגע מהגישה הפאנבויית המטומטמת של מי שכתב את המאמר במקור (אני לא מאשים אותך, אתה רק מביא קישורים חלקיים) ונסתכל על מה שכתבו בפועל.

הנה המשחקים שהם טרחו לציין ויוצאים לX360 בעונת החגים הזו:
1. Warriors Orochi 2
2. Fable 2
3. Gears of War 2
4. Red Alert 3
5. Banjo Kazooie 3
6. Left 4 Dead
7. Last Remnant
אגב, שני משחקים מהרשימה יוצאים גם לPC ואחד יוצא בעתיד לPS3.

במקביל, הנה המשחקים שהם טרחו לציין בכתבה על הPS3 בעונת החגים:
1. NBA 09: The Inside (לא לבלבל עם משחקי הNBA האחרים של EA או 2K)
2. Socom: Confrontation
3. LittleBigPlanet
4. Motorstorm Pacific Rift
5. Resistance 2
6. Naruto: Ultimate Ninja Storm
7. Valkrya Chronicles

עכשיו, ברור לכולם שמשהו מוזר ומסריח ברשימה. יש כמה דברים שכל אחד צריך לשאול את עצמו:

השאלה הראשונה היא האם מהרשימה הזו בלבד נראה בכלל הגיוני שעונת החגים של הPS3 עולה במשהו על זו של הX360? השילוב גירס-פייבל-באנג'ו כשלעצמו הוא שילוש קדוש שלסוני קשה להתחרות איתו, לא משנה מה היא תטיל לזירה.

השאלה השנייה שצריך לשאול, היא האם כל המשחקים האלו באמת שווים אזכור? האם Warrior Orochi 2 לX360 מעניין מישהו? האם NBA 09: The Inside לPS3 מעניין מישהו?

השאלה השלישית שצריך לשאול, היא למה דברים מסויימים מוזכרים רק בהקשר של קונסולה אחת? מצויין בכתבה משחק כמו Naruto לPS3, כשבמקביל לX360 כבר יש משחק Naruto בלעדי, ואחד בלעדי נוסף יוצא בעונת החגים (The Broken Bond). אז למה מזכירים רק את זה שיוצא לPS3? או שבכתבה החליטו להכניס רק 7 משחקים בלעדיים והחליטו שלPS3 אין משחק בלעדי טוב יותר בעוד לX360 יש, או שהם פשוט לא יודעים איזה משחקים יוצאים בחגים.

השאלה הרביעית שצריך לשאול, היא מה עם משחקים שיוצאים לקונסולות ממש עכשיו? הX360 קיבל החודש את Tales of Vasperia, את Viva Pinata 2 ואת Infinite Undiscovery. הPS3 קיבל...מה בדיוק? רוק באנד 2 גם מגיע בלעדית עכשיו לX360 ולא ברור אם שאר הקונסולות יקבלו אותו רק אחרי החגים או לא.

השאלה החמישית שצריך לשאול, היא מה עם שאר המשחקים שלא הוזכרו ויוצאים אקסלוסיבית לאחת מהקונסולות? אני די בטוח שעבור חלק מהאנשים משחקים בלעדיים לX360 כמו Lips, DDR Universe 3, Guilty Gear Overtune, Scene It 2 מהווים פלוס גדול, והגיוני שלPS3 יש גם משחקים שלא הוזכרו כאן.

השאלה האחרונה שצריך לשאול, היא למה הכתב מתעלם מהXBLA? הוא כותב "אני לא חושב שהמשחקים לXBLA צריכים להילקח בחשבון" אבל בכתבה על הPS3 הוא כותב "אל תשכחו משחקים שמגיעים לPSN כמו JeoPardy או Fat Princess!". הXBLA היא מאד משמעותית וכשלעצמה שווה קניה של הקונסולה. זו בדיחה שהכתבה מתעלמת ממנה (ועוד יותר מצחיק שהכתבה המקבילה דווקא מציינת את מה שיוצא לPSN).

mattanman, במקום להעתיק דברים מאתרים אחרים (וכשיבואו בטענות להגיד "אני רק העתקתי את זה") , בוא ותגיד לנו מה אתה חושב על המשחקים שיוצאים בחגים לשתי הקונסולות ולמי באמת יש יתרון. יש לך גם דעה משלך, נכון?
כמו שאני רואה את זה, היחידים שצריכים להיות מאוכזבים בעונת החגים הזו הם בעלי הWII, וכל מי שיש לו PS3 או X360 יכול להיות רגוע רק בזכות משחקי מולטיפלטפורם שמגיעים העונה.

אבל עדיין, הPS3 לא מצליחה לצמצם את פער האקסלוסיביים לעומת הX360: פשוט מאד כי לשתי הקונסולות ממשיכים לצאת משחקים אקסלוסיביים בכמות די דומה. כמו שMPower כתב, מדובר בכתבה פאנבויית לחלוטין שמכילה יותר פעמים את המילה "PS3" מאשר "X360". אולי גם אותה Origlo חושב שצריך להכניס לפורום PS3 ולא לפורום X360?
פירסמתי את זה כי לא האמנתי שיש קצת משחקים אקסלוסיבים ל XBOX360,אבל עכשיו שהראתה לי את כל המשחקים,אני חושב שהולכת להיות לכולם עונת חגים גדולה.
מה שאני לא מבין,איך באתרים מוכרים יחסית,יש כתבות פאנבויות שמתעלמות מהמציאות?
למה הם עושים את זה?
עכשיו שהבנתי שהכתב היה פאנבוי,אני לא קורא יותר כתבות באתר הזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#23   פורסם: 15.09, 00:37

אל תשלול אתר שלם בגלל כתבה אחת. גם בויגיימס יש לא מעט כתבות פאנבואיות (מעניין מי ינחש של מי), אבל זה לא מעיד על כתבות אחרות.
פשוט תסמן לעצמך לקחת בערבון מוגבל כתבות שמגיעות מהכתב הזה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#24   פורסם: 15.09, 07:20

ועל זה נאמר, לא להתפתות לכתבות בשטח, אחרת אתה אוכל אותה, אוכל אותה בחזק ואוכל אותה בגדול...

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#25   פורסם: 16.09, 14:26

אני עדין מחפש את ה"מגה עונת חגים של הPS3" שאין לי מושג מי המציא אותה.
משום מה ב2007 גם שאלו אם יש ל360 מערך שיכול להתחרות בPS3 באותה שנה ואז אנשים לאט לאט נזכרו שביושוק והיילו 3 יוצאים.

כנ"ל קורה השנה.
סוני עשו המון הייפ אבל משום מה כולם שוכחים שאין שום GT5 או KZ2 או אינפמס וכו' ב2008.
סך הכל יש לסוני את רזיסטנס 2 שאם הקודם הוא אנדקציה אין לו סיכוי מול גירס 2 (ציונים ומכירות), מוטורסטורם 2 שנראה יותר סתמי מאפרת בויוולד ו-LBP שנראה מעולה.
מול זה יש למיקרוסופט את העדכון דאשבורד שנותן ל360 את כל הפונקציות של HOME ועוד כמה פונקציות שאין בHOME, פייבל 2, גירס 2, באנג'ו קזואי 3, L4D, וויווה פינאטה 2 ו-C&C3.

אם משהו מחכה יותר לרזיסטנס מגירס או חושב שמוטורסטורם מרגש יותר מפייבל אז שיהיה לו לבריאות, עניין של טעם.
אבל להגיד שלמיקרוסופט אין עם מה להתחרות מול סוני בחגים? אם כבר זה הפוך.

כל מה שמיקרוסופט צריכה זה לשים את הסמל של נטפליקס בגדול על האריזה והם יעופו כמו לחמניות.

חגים 2008:
1) נינטנדו
2) מיקרוסופט
3) סוני

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#26   פורסם: 16.09, 14:35

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני עדין מחפש את ה"מגה עונת חגים של הPS3" שאין לי מושג מי המציא אותה.
משום מה ב2007 גם שאלו אם יש ל360 מערך שיכול להתחרות בPS3 באותה שנה ואז אנשים לאט לאט נזכרו שביושוק והיילו 3 יוצאים.

כנ"ל קורה השנה.
סוני עשו המון הייפ אבל משום מה כולם שוכחים שאין שום GT5 או KZ2 או אינפמס וכו' ב2008.
סך הכל יש לסוני את רזיסטנס 2 שאם הקודם הוא אנדקציה אין לו סיכוי מול גירס 2 (ציונים ומכירות), מוטורסטורם 2 שנראה יותר סתמי מאפרת בויוולד ו-LBP שנראה מעולה.
מול זה יש למיקרוסופט את העדכון דאשבורד שנותן ל360 את כל הפונקציות של HOME ועוד כמה פונקציות שאין בHOME, פייבל 2, גירס 2, באנג'ו קזואי 3, L4D, וויווה פינאטה 2 ו-C&C3.

אם משהו מחכה יותר לרזיסטנס מגירס או חושב שמוטורסטורם מרגש יותר מפייבל אז שיהיה לו לבריאות, עניין של טעם.
אבל להגיד שלמיקרוסופט אין עם מה להתחרות מול סוני בחגים? אם כבר זה הפוך.

כל מה שמיקרוסופט צריכה זה לשים את הסמל של נטפליקס בגדול על האריזה והם יעופו כמו לחמניות.

חגים 2008:
1) נינטנדו
2) מיקרוסופט
3) סוני
כן, אה?

Motorstorm 2, LBP, Resistance 2, Wipeout HD, Valkyr chronicles, White knight chronicles

בכלל לא הרבה יותר עדיף.

אני לא מאמין ששמת C&C3 ו-L4D ברשימה. L4D מוד של הלף לייף שמפגר טכנולוגית 4 שנים זה הגאולה הגדולה שלך? כמו שהאורנג' בוקס הוא "הדבר" ב-360 כיום? אני חושב שאתה מתבלבל.

סימולציית דשא+מוד של האלף לייף 2+מוד של גירס 1+משחק אסטרטגיה שכבר יצא לפני שנתיים+משחק שלא יודע אם להגדיר את עצמו כפלטפורמר או כל יצור אחר

אין ספק, מצבה של מייקרוסופט מעולם לא היה טוב יותר. אני מניח שלהפסיד במכירות בכל שוק אפשרי לא מספיק כדי להעיר אותם, אולי הכישלון של שנת 2009 בנוסף לשנת 2008 יעזור למייקרוסופט להתעורר ולהבין שצריך להשקיע במשחקים ולא ב-Mii חדשים בעדכונים שלה או בניסיונות העלובים שלהם לנסות להעתיק דברים מניטנדו או הניסיון הנוא ששלהם לבלום את סוני.

עונת החגים:
1) ניטנדו.
2) סוני.
3)בנק פועלים.

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#27   פורסם: 16.09, 14:50

דודי, רוצה לשים עוד כדור באולינג על זה?

[hic]

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#28   פורסם: 16.09, 14:54

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
דודי, רוצה לשים עוד כדור באולינג על זה?
אפילו אספרין.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#29   פורסם: 16.09, 14:56

אני מניח שאח"כ תצטרך כמה כדורי אספירין...

[hic]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#30   פורסם: 16.09, 16:29

דודי, אתה שוב מגזים ומשווה רשימה חלקית מול רשימה חלקית. המצב של סוני בחגים טוב. המצב של מיקרוסופט בחגים יותר טוב. בדיוק כמו בשנה שעברה ולפני שנתיים.

ואגב, למי שמודאג לגבי 2009 (או לבעלי הPS3 שאומרים "חכו חכו ל2009"), פיל ספנסר ממיקרוסופט מבטיח שהמצב לא הולך להשתנות בשנה הבאה, ומזמין את סוני גם להשוות את המצב גם היום ובעבר לפי מכירות משחקים, ציוני משחקים, וכמות משחקים אקסלוסיביים:
http://www.gamesindustry.biz/article...t-party-titles

בקצרה, הוא מסביר שגם בE3 של 2007 וגם בE3 של 2008 הוא תמיד שמע את אותו המשפט מעיתונאים "יש לכם ליין אפ מצויין לחגים השנה , אבל מה עם שנה הבאה", ובכל שנה הוא היה צריך להבטיח להם שעד E3 הבאה הם ישמעו כבר על מה שיגיע בהמשך ולא יהיה להם ממה להתאכזב.

ציטוט:
"Now the news, when you're talking about something like Ensemble, that's us building that franchise pipeline that you've seen come to market for the last three Holidays. I remember last E3, sitting there, people looking at our line-up and saying that they get we had a very strong line-up - Mass Effect and everything that's coming - but what about next Holiday?
"Then I was sitting at this E3 and I go through Too Human, Viva Pinata, Banjo, Fable, Lips, Gears of War, Scene It - that's all before Holiday - and then Halo Wars. And the press are saying exactly the same, that they get it's an incredibly strong Holiday relative to the competition, saying we'll win this year in terms of content...but what about next Holiday?"
He continued: "And I'm confident for next Holiday as well, that we're going to stand up at the next E3, or at the right time, and we'll show a line-up that will continue to win. We talk about our games when we understand what they are. I'm not going to put a billboard up on stage and say, "Boy, I hope you buy this game when it comes out and when I know what it is..."
Spencer believes the press side with Microsoft's line-up of titles, as do the consumers who buy the games, and he's happy to compare review scores or any other metrics against Sony's portfolio.
"We talk about games when we know what they are, when we can guarantee the quality to the customers, and we'll say when they're going to come out - I think the customers want that. But lining us up against Sony first party - I love that comparison. Review score average, exclusive hits to-date, you pick the metric and we can talk about it," he said.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames