בעיה במירק - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק

נושא: בעיה במירק
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של EnZyM-

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: אתמול, 12:44

ברירת מחדל בעיה במירק

יש לי בעיה כזאת שהלחצן הימני של העכבר לא עובד במירק... אני לא יכול לתת אופ ולא וויס.. בכלל בשום מקום הוה לא עובד במירק.. זה עושה תצליל המעצבן הזה כזה רושמים לך פיאם וכל זה... מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?

Не еби мозги.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ScubA

מנהל פורום CS

חבר בקהילת: -

#2   פורסם: אתמול, 12:46

EnZyM-
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי בעיה כזאת שהלחצן הימני של העכבר לא עובד במירק... אני לא יכול לתת אופ ולא וויס.. בכלל בשום מקום הוה לא עובד במירק.. זה עושה תצליל המעצבן הזה כזה רושמים לך פיאם וכל זה... מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?
ctrl + r

Popups -> view -> nick list
Info:/uwho $1 Whois:/whois $$1 Query:/query $$1 - Control .Ignore:/ignore $$1 1 .Unignore:/ignore -r $$1 1 .Op:/mode # +ooo $$1 $2 $3 .Deop:/mode # -ooo $$1 $2 $3 .Voice:/mode # +vvv $$1 $2 $3 .Devoice:/mode # -vvv $$1 $2 $3 .Kick:/kick # $$1 .Kick (why):/kick # $$1 $$?="Reason:" .Ban:/ban $$1 2 .Ban, Kick:/ban $$1 2 | /kick # $$1 .Ban, Kick (why):/ban $$1 2 | /kick # $$1 $$?="Reason:" CTCP .Ping:/ctcp $$1 ping .Time:/ctcp $$1 time .Version:/ctcp $$1 version DCC .Send:/dcc send $$1 .Chat:/dcc chat $$1 - Slap!:/me slaps $$1 around a bit with a large trout

לפניות: ScubA@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames