Fable 2 - הנושא הרשמי - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Fable 2 - הנושא הרשמי
1  2  3  36  37
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 17.09, 18:00

ברירת מחדל Fable 2 - הנושא הרשמי

פייבל 2 – הנושא הרשמי
שם באנגלית: Fable 2
פיתוח: Lionhead Studios
הפצה: Microsoft Games Studios
מפתח ראשי: פיטר מולינוקס
הפצה בעולם: 21 באוקטובר בארה"ב, 24 באוקטובר באירופה
הטריילר הרשמי: לחצו כאן

פייבל 2 (אגדת-עם בתרגום חופשי) הוא משחק בלעדי לXbox 360. הוא המשך רחוק של המשחק הראשון שיצא לקונסולת הXbox המקורית, ובהמשך גם לPC בגרסה מורחבת שנקראת Fable: The lost chapters. המשחק המקורי הוא משחק RPG בגוף שלישי המשלב פיתוח דמות, קרבות בזמן אמת, בחירה בין טוב לרע ואלמנטים נוספים שהפכו אותו למשחק שנע בין הזאנרים תפקידים-פעולה-הרפתקאות. הוא מפותח על בסיס מנוע עצמאי חדש של החברה המפתחת ולא על בסיס מנוע קיים אחר.

המשחק הקודם
המשחק המקורי לXBOX קיבל ביקורות חיוביות (ממוצע של 85%). אחת התלונות הבודדות על המשחק היו העלילה הראשית הקצרה יחסית למשחק תפקידים (בערך 10 שעות), אבל משימות צד רבות חיפו על הבעיה הזו, והאורך הכולל של המשחק סבב לא מעט שעות
הבעיה הכי גדולה של המבקרים Fable המקורי בעצם היתה ההייפ המוגזם שהמפתחים יצרו לו, ודברים שדיברו עליהם במהלך הפיתוח אך לבסוף לא נכללו במשחק. הן הבטיחו שהמשחק השני יקיים את ההבטחות.

סיפור הרקע
פייבל 2 ממשיך את המשחק הראשון בעולם הפנטזיה שנקרא Albion, בערך 500 שנה אחרי המשחק המקורי. כמו במשחק המקורי, גם כאן תתחילו את המשחק בתור ילד צעיר, ובהמשך העלילה תתבגרו.
עולם המשחק בפייבל 2 מוערך בגודל של פי 10 מהמשחק המקורי. העלילה הראשית צפויה לקחת 12 שעות בריצה מהירה, אבל יחד עם כל עלילות הצד המשחק צפוי לקחת מעל 100 שעות. העולם יהיה דינאמי ויושפע מהחלטות שתיקחו. למשל, ההחלטות אשר תבצעו במשחק בתור ילדים ישפיעו על העולם ויגרמו לו להיראות שונה כשתהיו מבוגרים, והמשחק יאפשר לכם לבחור בדרך שבה תרצו לפעול. לפי המפתחים, הדבר בא לידי ביטוי הרבה יותר מאשר במשחק הראשון ובמשחקים דומים.

מרכיבים חברתיים ומולטיפלייר
המשחק מציע גם מרכיבים חברתיים יותר (או קזואלים יותר). בראש ובראשונה המשחק יאפשר Co-op בין שני שחקנים, כך שתוכלו לבקר את החברים שלכם בממלכה שלהם, או להזמין אותם אליכם. למעשים שתבצעו בעולם שלהם גם יהיו השלכות תמידיות. בנוסף, המשחק יאפשר לכם לגדל משפחה (תוכלו להתחתן ולהחליט אם להוליד ילדים) או לאמץ כלב שילווה אתכם במהלך המשחק. גם תכנים בוגרים יותר ישולבו במשחק – כמו מין בטוח למשל (כלומר, תוכלו להידבר במחלות מין). תוכלו גם להשקיע את זמנכם בקנייה וצבירה של רכוש במשחק, על מנת להפוך לראשי ערים, מלכים, ולבסוף גם שליטי הממלכה – כל זאת בלי קשר לעלילה של המשחק עצמו
התקווה היא שהתכנים הקזואלים האלו לא יראו כמו משחקונים ויפגעו בעומק של המשחק, אלא יתרמו לו. למשל: המפתחים למשל הכניסו את האפשרות לעקוב אחרי המסלול של המשימה הראשית בצורה קלה, אך במקום מצפן הדבר נעשה באמצעות שביל של פירורי לחם. שחקנים מנוסים יותר שלא מעוניינים באפשרות הזו יוכלו להעלים אותה ולהסתובב בעולם בקצב שלהם.

על המפתחים
המשחק מגיע מבית Lionhead Studios, שמלבד המשחק הראשון בסדרה הוציאו גם את סדרת Black & White שבו שיחקתם אל, ואת The Movies שבו בניתם סטודיו ויצרתם סרטים. ראש החברה הוא (דר') פיטר מולינוקס, אחד מהותיקים בתעשיית המשחקים שאחראי לכמה מהמשחקים המקוריים והטובים ביותר שיצאו בהיסטורית משחקי המחשב. בין המשחקים שהוא אחראי להם נמצאים Populous (אולי משחק הGod Game הראשון שנחשב לאב הרוחני של Black & White), המשחק Powermonger (RTS שהקדים למעשה את Dune 2, המשחק Syndicate שבו ניהלתם תאגיד פשע מאורגן עתידני שניסה להשתלט על העולם, המשחק Theme Park שבו בניתם לונה פארק, והתחיל את זאנר משחקי הסימולציה בסגנון, המשחק Magic Carpet שהיה FPS וממשחקי התלת מימד הראשונים ובו בעצם טסתם על שטיח מעופף, המשחק Dungeon Keeper שבו שיחקתם שוב בצד הרע והייתם אחראים על בניה של מבוך ואכלוסו במפלצות על מנת למשוך גיבורים למבוך ולהרוג אותם, ואחרים

אפשר לראות פה די בבירור, שהמשחקים של פיטר מולינוקס הם בדרך כלל משחקים חדשניים ומהפכניים שאוהבים לנסות ולהגדיר מחדש את הזאנר – וברוב המקרים זה די הולך לו. הבעיה היא שבשנים האחרונות פיטר עצמו שמזוהה מאד עם המשחקים עצמם, עבר יותר לצד הניהולי שלהם ואיתו גם ליחסי הציבור. הוא מספר המון על המשחקים שלו, משווה אותם לדברים אחרים ומייצר הייפ עוד לפני שהמשחק נמצא בפיתוח. במקרה של פייבל הוא אפילו התנצל באופן רשמי אחרי יציאת המשחק כשאנשים התלוננו בפורומים שהמשחק לא מקיים את כל מה שהוא הבטיח. אבל זה לא הפריע לו לחזור על החזון שלו ועל אותם הדברים גם עכשיו לפני היציאה של Fable 2. השאלה הגדולה היא לא אם כשהמשחק יצא הוא יקיים את כל מה שפיטר מבטיח (כי הוא לא. אין משחק שמסוגל לעשות את זה), אלא כמה הוא הוא בכל זאת כן יצליח לקיים. בהתחשב בהבטחות, גם לקיים 50% מהן כנראה שיספיק לרובנו.

ציוני ביקורות:
Official Xbox Magazine: 9.5
Edge Magazine: 9
Eurogamer: 10
Videogamer: 9
CVG: 9.2
PC World: 10
IGN: 8.8
Gamespot: 8.5
1UP: 10
Gametrailers: 8.6
ביקורות נוספות

התבטאויות נבחרות של פיטר מולינוקס:
Peter Molyneux Believes ‘Fable II’ Solves The ‘Han Solo Problem
פיטר מאמין שפייבל יאפשר לשחקן גם לשחק עם מוסר חלקי, ולא ימשוך אותו לצד הטוב המוחלט או הרע המוחלט כמו שעושים משחקים אחרים.

"תשפטו אותי לפי פייבל 2!"
פיטר מכריז שפייבל 2 הוא בדיוק המשחק שהוא רצה שיהיה. הוא מודה שבפייבל הראשון היו כשלים, וגם בBlack & White היו כשלים. אבל הפעם הוא מרגיש מוכן עם שחרור המשחק והוא מוכן שישפטו אותו ואת הצוות של Lionhead לפי איכות המשחק.

במשחק המלא מצפה הפתעה עבור מי שהשתמש בציטים במשחקי הפאב של פייבל:
פיטר מאשר ש"באג" שהיה קיים במשחקוני הפאב של פייבל (משחק לXBLA) ואיפשר לאנשים להרוויח כסף בצורה לא חוקית ואחר כך לבזבז אותו במשחק עצמו, היה למעשה מכוון. הוא מוסיף שלמי שרימה במשחקונים האלו מצפה הפתעה במשחק המלא.

פיטר לא מאשר ולא מכחיש גירסת של פייבל 2 לPC בעתיד:
המשחק "עוד לא יצא לPC", "אין לי דעה חיובית או שלילית" ועוד התחמקויות אחרות. או "המשחק יצא עוד שנה, אבל אם אני אגיד משהו לפני שהמכירות של ה-360 יסתיימו אני אשלם מכיסי על ההורדות אח"כ..."

שוק הPC הוא סחבה:
פיטר מסתכל על מצב וכמות המשחקים ל-PC היום ומתבאס. הוא מסביר שבתור גיימר הוא שונא שמפיצות משחקים מתייחסות אליו בתור פושע פוטנציאלי עם הגבלות DRM, אבל בתור מפתח הוא מבין את הרצון שלהן להגן על התוכן שהן יצרו.

אני מת ליצור משחק שיתאים גם לקזואל וגם להרדקור:
פיטר מולינוקס מסביר על האובססיה שלו ליצור את פייבל 2 בתור משחק שיהיה גם נגיש למתחילים וגם מורכב למתקדמים.

בקשה אישית ממולניקס למבקרי המשחקים:
תתנו למישהו שלא משחק לשחק. ככה תוכלו באמת לדעת למה כיוונו: משחק שיתאים גם לשחקני קזואל וגם לשחקני הרדקור.

אל תעזו לשחק בפייבל הראשון:
פיטר מולינוקס מסביר שהמשחק הראשון הוא כה גרוע בהשוואה למשחק השני, שלא רק שלא צריך להשלים את הראשון לפני שמשחקים בשני, עדיף לא לשחק בו כלל!

פיטר מולינוקס טוען שהPS3 עדיין מחכה ל"כותר המאפיין" שלה
הוא מספר שלכל קונסולה יש כותר או שניים שהם אלו שמייצגים את הפלטפורמה עצמה, ושהPS3 עדיין מחכה לכאלו. בתור דוגמא הוא מביא את הWii, שהכותרים המאפיינים שלה עוד מההשקה היו Wii Play וWii sports.

Fable 2 עוד לא הגיע, אבל פיטר מולינוקס כבר אומר שיש סיכוי שהמשחק הבא של הצוות שלו יוצג בGDC 09:
הוא לפחות מעוניין כבר להציג אותו בתערוכה שתתרחש במרץ. הבעיה היא שלטענות במיקרוסופט מאד מתרגשים מהפרוייקט האמבצייוזי ולא רוצים לחשוף אותו לקהל לפני שהוא יעבור ליטוש ויהיה אפשר להציג משהו באמת מרשים.

"המשחק הבא יהיה כ"כ פורץ דרך שהוא צריך להיות על השער של ירחוני מדע!"
כך אמר פיטר לגבי המשחק הבא שכפי שנרמז יוצג ב-GDC בקרוב. "כל מי שראה אותו במיקרוסופט פשוט נפעם מהדברים. הוא היה בשוק". הוא גם הוסיף ,מעולם לא היה דבר כזה בעולם המשחקים ובמצב הנוכחי של הדברים - יהיה מדובר גם במשהו מאוד שנוי במחלוקת פוליטית."

פיטר על המטרה העליונה של מפתח משחקים:
"אני רוצה שתרגישו פאקינג קול מהמשחק"... אין מילים. (ראיון ארוך)

פיטר רוצה עוד זלדה מנינטנדו:
החבר מולינוקס יורד הפעם על נינטנדו ואומר: "לגיימרים נמאס מווי ספורט, הם רוצים יותר זלדה. ורצוי שנראה משהו לפניE3 של 2012..."

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 27.10 בשעה 16:08.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 17.09, 18:04

כבר חשבתי שהשקעת... (לפחות היית מעתיק מהנושא ה-360 ב-2008)

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Syao

מצליחן

#3   פורסם: 17.09, 18:15

אני כנראה יעשה לו פרה-אורדר בימים הקרובים,הוא הולך להיות אדיר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 17.09, 18:24

נשקיע נשקיע, בינתיים רק פתחתי את הדיון

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Syao

מצליחן

#5   פורסם: 17.09, 18:29

יש למשחק המון רשמים חיוביים כמו:
http://www.gamesradar.com/xbox360/fa...10115312575037

The reputation system really, really seems to work

We went into Fable 2 waiting to be convinced on this one. In theory it was the thing that would really make the game stand apart, but we had to see it in action before we were convinced. We really shouldn't have worried though. The depth with which your actions dictate NPCs' opinions of you is bewildering. There must be enough algorithms going on behind the scenes in Fable 2 to sink a battleship.

The sense of connection to the game world this created was incredible, and we couldn't help but be blown away at how much more alive it felt than any other game we can remember playing, GTA IV included.

The combat is satisfying and flowing

Within minutes we found ourselves ploughing through four or five enemies at a time, using a quick force blast to break up the crowd when things got too tight, before mopping up a straggler with a crossbow bolt and pushing the last one or two off a cliff edge. It all links and flows beautifully, and you cannot fail to feel like Dante and Nero's estranged medieval cousin while partaking.

It's uniquely, believably European

From the very start, it's clear that this is a game from the old country. Where most RPGs are bogged down in generic sword and sorceryor industrial sci-fi and androgyny, Fable 2 feels like the fantasy game Terry Gilliam and Guillermo Del Toro would make if given half a chance

The cities have a beautiful tumbledown design, like the buildings have been taken out of the oven too soon and started to collapse. The overall style includes all manner of rural delights, evoking anauthentic Grimm's fairy tale world made up of a cherry-picked selectionof historical European aesthetics. There's no shiny, idealised medieval fantasy here. This is an earthy, lived-in world, just as beautiful forits imperfections as its stunning, sunset vistas. If you've ever watched Monty Python And The Holy Grail or read one of Terry Pratchett's Discworld novels, you'll feel right at home in Fable 2.European gamers will lap up the opportunity to play through the kind of world we visited in the folk-tales of our youth, while everyone else will just find it very, very refreshing indeed

עוד אחד:
http://www.1up.com/do/previewPage?pa...cId=3169923&p=

ולא זוכר את המקור של זה,אבל:
How much bigger is the map in Fable II (how many cities/regions)? And how many hours of gameplay time can you put into Fable II?

Fable II is absolutely huge. There are 12 regions and each of those is about the size of the entire world in the first Fable.
These regions are also riddled with tombs, caves, dungeons and demon doors. In terms of length of gameplay,
if you just play through the core story and don't mind finishing the game as a poor lonely and unpopular hero
(having ignored a large number of side quests) then I'd estimate 15-20 hours. Depending on how you play the time will,
of course, vary but if you're a completist I'd multiply that basic time by five

So, 12 times the size of Fable 1, and 20 x 5 = 100 hours at least gameplay for those that do not rush through

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 17.09, 18:50

תגידו מישהו יודע אם הוא יהיה פרי ריג'ן???

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Syao

מצליחן

#7   פורסם: 17.09, 18:50

JinxTZ
ציטוט:
צפה בהודעה
תגידו מישהו יודע אם הוא יהיה פרי ריג'ן???
הוא משחק די מצופה וגדול אז אני מניח שכן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת משחקי פעולה

#8   פורסם: 17.09, 18:51

יום שישי אנסה לעזור לך קצת בדיון

בברכה, אסף.
מנהל קהילת משחקי פעולה ו-BattleForge.
לפניות: rodex@vgames.co.il

My Profiles:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 17.09, 18:52

מה זה קשור גדול ומצופה? GTA היה חסום איזורים. LO היה חסום איזורים. בPES אפילו לא יכולת לשחק אם אתה לא מאותו איזור! וכן יש רבים אחרים. אי אפשר עדיין לדעת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Syao

מצליחן

#10   פורסם: 17.09, 18:55

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מה זה קשור גדול ומצופה? GTA היה חסום איזורים. LO היה חסום איזורים. בPES אפילו לא יכולת לשחק אם אתה לא מאותו איזור! וכן יש רבים אחרים. אי אפשר עדיין לדעת.
אה,טוב S:
פשוט הרבה משחקים כאלה הם FR אז אני מנחש שזה גם..אני מקווה לפחות :x
אבל גם ככה הגירסא האירופאית יוצאת רק 3 ימים אחרי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#11   פורסם: 17.09, 19:54

זה פחות הזמן, כמו המחיר. קשה למצוא גירסה אירופית זולה והיורו גבוה, לעומת זאת הדולר נמוך...

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: 17.09, 20:02

סביר להניח שזה יהיה RF כי עד כמה שאני זוכר נכון, לא היה משחק בלעדי ל360 שלא היה RF/

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#13   פורסם: 17.09, 20:07

כמו שאמרתי, זה לא נכון. למשל לוסט אודיסיאהאייס קומבט 6, פורצה 2 ועוד. דווקא לבלעדיים יש סיכוי גבוה יותר להיות חסומי איזורים. בכל מקרה זה יותר תלוי בחברה המפיצה מאשר בסוג המשחק. ולכן אני אגיד שוב - הסיכוי לא ידוע, ולא נדע כנראה עד שהוא יצא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#14   פורסם: 17.09, 20:41

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כמו שאמרתי, זה לא נכון. למשל לוסט אודיסיאהאייס קומבט 6, פורצה 2 ועוד. דווקא לבלעדיים יש סיכוי גבוה יותר להיות חסומי איזורים. בכל מקרה זה יותר תלוי בחברה המפיצה מאשר בסוג המשחק. ולכן אני אגיד שוב - הסיכוי לא ידוע, ולא נדע כנראה עד שהוא יצא.
חברה מה אתם חושבים, עדיף להזמין אותו כבר עכשיו או לחקות שהוא יצא ואז להזמין...
אבל הבעיה להזמין כשהוא יצא זה אני מפחד שלא ישארו עותקים לכמה זמן...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 17.09, 21:36

לדעתי כישלון כמו טו היומן הוא לא יכול להיות, ואם אתה רוצה לשחק ורוצה כמה שיותר מהר - אז אכן שווה להזמין. (אני הזמנתי...)

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Syao

מצליחן

#16   פורסם: 17.09, 21:49

אני חושב להזמין את הLE,אך בפליי אסייה הם מראים שזה לא RF..אבל המשחק לא יצא ככה שאי אפשר לדעת עדיין.
אני יכול להזמין מGAME.CO.UK אבל שם זה עולה כמעט 100 שקל יותר..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#17   פורסם: 18.09, 06:50

אכן קשים חיים של המזמין מוקדם...

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#18   פורסם: 18.09, 09:29

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
LO לא חסום. אני שחקתי בגרסה האמריקאית שלו עם קונסולה אירופאית.

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 18.09, 09:48

נכון, אבל הגירסה האירופית חסומה לאמריקאים... (גם סוג של חסימה)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#20   פורסם: 18.09, 10:10

בוזמן אני לא מבין אותך מצד אחד אין לך זמן לשחק במשחקים שכבר קיימים אצלך ומצד
שני אתה מזמין עוד משחקים בהזמנה מוקדמת במקום לחכות לירידת מחירים, כי ביננו גם
ככה לא תשחק בו הרבה אז למה לא לחכות ? המחלה שלך ל-RPG יותר חמורה מהמחלה שלי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 18.09, 10:20

היופי שכשהמשחקים יצאו יהיה לי בדיוק זמן, כי אני מסיים את הלימודים בדיוק אז. ואז אני אחזור לפעילות מלאה לפחות לחודשיים (עד ההתרחבות של המשפחה..)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#22   פורסם: 18.09, 10:25

שיהיה בשעה טובה, תמסור ד"ש לגי דובואה שעד סוף השנה גם יוכל להתפנות להתרחבות
אחרת.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#23   פורסם: 18.09, 10:26

אין מחלת RPG קשה משלי, יש לי את Eternal Sonata ו Infinite Undiscovery בבית ועוד לא סיימתי אותם וקניתי עכשיו את אובליביון ומס אפקט, ויש לי בקושי שעתיים ביום לשחק. שלא לדבר על כמות הפרי אורדרים שיש לי (ביניהם פייבל 2 LE)

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#24   פורסם: 18.09, 10:55

אני מבין אותך, ועוד RPG הם זוללי הזמן הכי גדולים. רק על אובליביון השכבתי כבר 120 שעות... (בלי ההרחבה!)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#25   פורסם: 18.09, 10:56

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
שיהיה בשעה טובה, תמסור ד"ש לגי דובואה שעד סוף השנה גם יוכל להתפנות להתרחבות
אחרת.
בקרוב אצלך...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#26   פורסם: 18.09, 14:58

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
לדעתי כישלון כמו טו היומן הוא לא יכול להיות, ואם אתה רוצה לשחק ורוצה כמה שיותר מהר - אז אכן שווה להזמין. (אני הזמנתי...)
תראה מפריעים לי שני דברים.
שהוא לא יהיה פרי ריג'ן.
ושהוא יזול במלאי בימים הראשונים של ההשקה...
אני לא בטוח כבר מה לעשות...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#27   פורסם: 18.09, 15:10

אין לי עצה יותר ממה שאני אמרתי כבר. אבל אולי אני יכול להציע לך הקלה פסיכולוגית. ברגע שתזמין מוקדם יותר תדע לפחות שמהבחינה הזאת אתה מכונה ותוכל להינות מהמחשבה על הקניה שלך ולא תהיה בלחצים. (וגם אם בסוף זה לא יהיה נעול איזורים, אזי הגירסה האמריקאית זולה יותר, אלא אם אתה קונה PAL ואז נדפקת )

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#28   פורסם: 18.09, 15:18

טוב נראה לי אני אמתין ליציאה

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#29   פורסם: 18.09, 15:23

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אין לי עצה יותר ממה שאני אמרתי כבר. אבל אולי אני יכול להציע לך הקלה פסיכולוגית. ברגע שתזמין מוקדם יותר תדע לפחות שמהבחינה הזאת אתה מכונה ותוכל להינות מהמחשבה על הקניה שלך ולא תהיה בלחצים.

חנן, ממך לא ציפיתי...

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#30   פורסם: 18.09, 15:26

מה לא נכון?

חזרה לראש העמוד
1  2  3  36  37

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא