ש:שלום גל,נא הצג את עצמך בפניי קוראינו שעוד לא הספיקו להכירך
ת: שמי גל אני בן 16 ומשחק כ 4 שנים בסיאס
ש:לאחרונה נפתחתם כקבוצה חדשה ספר לנו כיצד הכול התחיל?
ת: אני ואדאנסי וסרולי משחקים ביחד בסביבות הכמה חודשים והיינו כבר בקלאן ביחד ואחרי שהקבוצה הקודמת שלנו התפרקה רצינו לפתוח עוד משהו בתקווה שיחזיק יותר זמן אז הבאנו את וירט שהוא שחקן טוב וחבר טוב והבאנו את קלו ששיחקנו איתו בלאנים קודמים שחקן טוב והכול זורם ביחד.
ש:מהם סדרי האימונים שלכם?
ת:ת: אנחנו משתדלים להתאמן ולשחק יחד כמה שיותר, ללמוד אחד את השני וכמובן ללמוד מטעויות ולשפר כל הזמן.
ש:ע"פ איזה פרמטרים בחרת את השחקנים שעימם אתה משחק?
ת:ההחלטה של בחירת השחקנים התבצעה קודם כל ע"י ההכרה האישית שלי עימם, ורק לאחר מכן אם הם בני אדם ואנשים שיכולים לשתף פעולה ולא חשוב באיזה מצב בנוסף אנחנו חברים טובים כבר הרבה זמן גם לפני הקלאן וכיף לשחק ביחד.
ש:ציפיות לעתיד?
ת: כן אנחנו מקווים להגיע למקום טוב בלאן הקרוב ולהשאר ביחד כמה שיותר.
ש:לסיכום,ספר לנו בכמה מילים על שחקנייך לקבוצה.
ת: sruli : שחקן מצויין עם חוכמת משחק גבוהה וביצועים עם אוופ.
adancy : שחקן מצויין שמביא לנו משפטי מחץ באמצע משחק ועוזר להרים את מצב הרוח גם במצבים לא קלים.
virt - שחקן חכם ואיימר טוב.
clue - שחקן מצויין שיודע לקחת ראונדים חשובים.
sonxty - האחד והיחיד :]
ש:תודה שהתראיינת,ושיהיה בהצלחה
ת: תודה רבה שמחתי להתראיין רק משהו אחד לסיום
#eNigmatic! תתמכו בנו =]
"בין הפטיש לסדן"
בהצלחה להם
נערך לאחרונה על ידי equix, 18.09 בשעה 21:15.
<vG|equix> צחי תוריד גרביים שחורות אני מבקש
<Aqura> קודם תוריד אתה
<vG|equix> אני בלי
<Aqura> מגע ישיר של עור כף הרגל ואצבעות כף הרגל עם הרצפה עלול לגרום לאפידמיה בעור ובאצבעות כף הרגל, על כן יש להמנע ממגע ישיר כמה שיותר
LOL <vG|equix
<vG|equix> לך לכוכב נולד 7
<vG|equix> צחי
<vG|equix> אני ישלח לך סמס
<Aqura> אני גם ב6 אחי
<Aqura> בתור האולפן
<Aqura> יאללה התחיל
<Aqura> O:
<vG|equix> :}
<vG|equix> י
ראסמי גם שאני מרגיש שאני חורש בCS אנלא יכול לשחק יותר מ30 שעות בשבועיים
אני רואה ילדים בכנופיית OverGraced משחקים לי 140שעות .. פאק זה רק CS פיפי ולישון... מפחיד
אלרון אגש : למה אשכנזי לא יכול להיות גמל? כי הוא כבר חמור חחחחחחחחחחחחחחחח
השיר השבועי :
הייתה בינינו אהבה טהורה ולך נתתי את הכל נערה לא שכחתי מעולם את יום הולדתך את היית מלכתי לא חסכתי ממך אך את הלכת בדרך זרה נשמתך מכרת לשטן הרעע שברתי חסכונות ניסיתי הכלל מכרתי את רכושי כמה אני יכוללל נותרתי בלי דבר מה כבד הוא העול
השיר השבועי :
הייתה בינינו אהבה טהורה ולך נתתי את הכל נערה לא שכחתי מעולם את יום הולדתך את היית מלכתי לא חסכתי ממך אך את הלכת בדרך זרה נשמתך מכרת לשטן הרעע שברתי חסכונות ניסיתי הכלל מכרתי את רכושי כמה אני יכוללל נותרתי בלי דבר מה כבד הוא העול
לא הייתי יודע מה אני הייתי עושה בלי ה9 אצבעות של בן אבדר
9>
אצבעוניייייייי
ראסמי גם שאני מרגיש שאני חורש בCS אנלא יכול לשחק יותר מ30 שעות בשבועיים
אני רואה ילדים בכנופיית OverGraced משחקים לי 140שעות .. פאק זה רק CS פיפי ולישון... מפחיד
השיר השבועי :