היי,
אני רוצה לקנות פלאפון חדש עכשיו יש לי 2 אפשריות N95 או c902
אני מתלבט בין 2 הפלאפונים האלה איזה פלאפון כדי ?
באיזה מצלמה רואים יותר טוב ?
ובאיזה נגן שומעים יותר יפה ויותר חזק.
ואיזה פלאפון יותר טוב וחזק אל תגיבו בשביל הודעות,הודעות לא רצויות ימחקו !
אני עם ה - c902 פלאפון מדהים !
ואחד הדברים שאולי אתה לא יודע ! אז עכשיו אתה יודע .! שבמשחקים ב - c902 בוא ניקח לדוגמא NFS אתה לא משחק עם המקשים של הפלאפון ! אתה משחק על ידי הזזה של המכשיר מצד לצד! והעברת שירים בנגן מוסיקה זה כמו הסליידר של סוני הריקסון ! על ידי תנועה של המכשיר ולחיצה על כפתור קטן למעלה! 5 מגה פיקסל כמו ה N95 ואני מבטיח לך אותה איכות בידיוק ! הדבר היחיד שפחות טוב מה - N95 זה החוזק של השירים ! שבסוני הריקסון שומעים פחות חזק מה - N95 אבל באיכות יותר טובה ! [ החוזק של השירים של ה- C902 זה כמו הסוני הריקסון k610i רק באיכות יותר טובה !
וואלה אחי במזל ראיתי תאשכול הזה היה לי N95 לפני שבוע החלפתי לc902 אם תרצה אני יעלה לך תמונות של איכות מצלמה משהו נדיר אין ממש הבדל אבל רואים יותר צבעוני כזה יותר אמיתי בC902 והנגן הרבה יותר חזק סוני אריקסון הפציצו הפעם עם המוזיקה פלאפון קטן מחליק לכיס חולה עליו החלטה שלך
לפני שאתה קונה משהו,אל תלך על IPHONE.
אני יסביר לך גם למה,אני מכיר מלא ילדים שיש להם את זה והם אומרים שזה חרא,קליטה מעפנה,אתה צריך להצמיד את המכשיר כדי לשמוע שיר אתה מבין מזה?
לנושא שלך,יש לי את ה-N95 8GB אני יכול להגיד לך שזה אחד הפלאפונים.שמיעה באיכות גבוהה,שלא נדבר על הוויליום שלו,יותר חזק מכל פלאפון אחר.יש לו אינטרנט מובנה ממש אחלה.זה קולט לך WIFI ממרחקים שאתה לא מאמין.אני ממש ממליץ לך על ה-N95 8GB.לך על זה,זה אחד הפלאפונים שיצאו עד היום.
יש לך עוד אפשרות,לחכות ל-N96 שהולך לצאת בעוד פחות מחודש בסלקום.