עללק שחקן פאבליק! אני משחק רק בסרבר פאבליק אחד של חברים שלי מהכיתה עם סטים אחר ולא עם RN אז יאללה שב בשקט ילד כאפות
זה שאתה לא מבין את זה זה עוד יותר עצוב למדתה מילה חדשה R/N אתה בוט זה לא משנה כמה פעמיים תגיד R/N
דרך הגב ראיתי תסירטון שאתם מדברים עליו
ניב פירק לבוטים האלו תתחת והם בוכים יש אלף ואחד מצבים כאלו
שכול שחקן טוב עושה עם לא יותר זה שאתה בוט שיצא מהפבליק וכול אחד שמפרק לו את הראש בוכה
ניב לא משחק הרבה בוא תשחק נגדי אני ישים לך ONE מחצי מפה תבכה לאמא שאני צ'יטר
זה שאתה לא מבין את זה זה עוד יותר עצוב למדתה מילה חדשה R/N אתה בוט זה לא משנה כמה פעמיים תגיד R/N
דרך הגב ראיתי תסירטון שאתם מדברים עליו
ניב פירק לבוטים האלו תתחת והם בוכים יש אלף ואחד מצבים כאלו
שכול שחקן טוב עושה עם לא יותר זה שאתה בוט שיצא מהפבליק וכול אחד שמפרק לו את הראש בוכה
ניב לא משחק הרבה בוא תשחק נגדי אני ישים לך ONE מחצי מפה תבכה לאמא שאני צ'יטר
עללק אני פאבליק יא ילד כאפות מסכן חושב הוא איזה סוס עולם.
עללק שחקן פאבליק! אני משחק רק בסרבר פאבליק אחד של חברים שלי מהכיתה עם סטים אחר ולא עם RN אז יאללה שב בשקט ילד כאפות
WOW, אתה משחק בפאבליק עם סטים אחר שלא יזהו אותך( מי-אתה-בכלל :\), מטורף, ועוד בלי RN?, חח פתטי.
ניב לא היה ולא יהיה צ'יטר אני מכיר אותו הרבה זמן, והוא עשה דברים הרבה יותר יפים מהדמו הזה, דרך אגב, תעלה את הTV הוא רוצה את הפראגים ^^.
בכל מקרה... לגבי הקללות שקיללת אותי... אני לא יורד לרמה שלך, אבל לקלל את אמא שלי זה לקבל X גדול ממני... ובטח שאם הייתה אומר את זה בפנים הייתה נמצא בתא מטען של האוטו שלי עכשיו... בדרך לים.
בכל מקרה... לגבי הקללות שקיללת אותי... אני לא יורד לרמה שלך, אבל לקלל את אמא שלי זה לקבל X גדול ממני... ובטח שאם הייתה אומר את זה בפנים הייתה נמצא בתא מטען של האוטו שלי עכשיו... בדרך לים.
זה אתה שיחקתה? שקוף מטומטם עללק לא צ'יטר דיי הרגתה אותי עם המיקס הזה..
עריכה:
ראיתי ת'סרטון עוד פעם ואתה בן של זונה מדבר פה על סאונד? יילד מסכן אתה שקוף בקטע שהייתה בסרטז הייתי שם במידל B הלכתי בשקט פתאום אתה זורק פלאש ומחורר ת'דלת לך לך יא ילד כאפות מטומטם.
WOW, אתה משחק בפאבליק עם סטים אחר שלא יזהו אותך( מי-אתה-בכלל :\), מטורף, ועוד בלי RN?, חח פתטי.
ניב לא היה ולא יהיה צ'יטר אני מכיר אותו הרבה זמן, והוא עשה דברים הרבה יותר יפים מהדמו הזה, דרך אגב, תעלה את הTV הוא רוצה את הפראגים ^^.
kizer hevre azvo kula sahkan meiutar keep on playing bitches
שמע תמיר תמר איך שלא תרצה גבר אני לא בא פה לריב איתך אל תגן עליו כי הוא ילד בן 8
הוא משחק פאבליק כול החיים לפני דקה הוא יודע מזה מירק והוא חושב שהוא שחקן שיש לו rn
הוא בוט מסריח הניק שלו זה PITON אני לא חושב שמישהו מכיר אותו בכלל
הוא הכין סרט איך הוא מוריד 2 נו באמת הוא בוט מסריח
ושלא תכתוב לי בוא תעשה PCW למה נגד בוט כמוך לא תודה
וניב כפרה אל תגזים בסך הכל בוט מסריח שלא יודע כלום מהחיים שלו
ובאמת שאני לא מתאר איך אתם משחקים בתור כלאן עם הבוט הזה חח