טוב אז ככה חברה
צר לי להרוס לכם את השמחה שאני צי'טר כי אני לא
לפני שלושה ימים פרצו לי לסטים.
אתמול נוכחתם לראות כי באמת משחקים על הסטים שלי ועוד צי'טר
לי בחיים לא היה צי'טים על המחשב ולא יהיה.
עוד בר אחד שנותן לי אור ירוק אין לי windows vista ככה שאם ההיתם עושים עליי באסט ההיתם רואים את המשחק שלי
לכל אלה שלא מבינים למי שיש ויסטה לא ניתן לעשות עליו באסט ולראות את המשחק.
לכן אני רוצ שתדעו שאני
LO CHEATER
שבוע טוב.
מה אכפת שאתה צ'יטר אתה יכול פשוט לקנות סטים חדש תחליף ריל ניק וזהו
חח החזרתי את הסטים ומי ששיחק עליו אם צי'טים שיחק בגרסא שלו מקבלת באן וואק למזלי
מודעות עצמית אני אחראי למעשים שלי אני יודע בעצמי שאני לא צי'טר כל השאר יכולים לדחוף אצבע לתחת.
חח החזרתי את הסטים ומי ששיחק עליו אם צי'טים שיחק בגרסא שלו מקבלת באן וואק למזלי
מודעות עצמית אני אחראי למעשים שלי אני יודע בעצמי שאני לא צי'טר כל השאר יכולים לדחוף אצבע לתחת.
אז ככה
אתה ילד חרטטן מסכן אתתה מוכן להשבע במזוזה בשביל CS לאן הגענו :\
ומעניין מאוד
שזה פרץ
וזה ששיחק לפני חודשים עם אותו מסך
או שגם את זה הוא פרץ לך?
תמסך?
טווווווווווווב-אחי
עזוב בקיצורר GG VALENEES
חתיכת חנון אתה באלוהים
תסתכל בתאריכים
אתה תראה שיש מרווח של המון זמן
זה היה עוד שהיה לי מחשב ישן
קיבלתי חדש לפני שבועיים אם windows xp
ושמע מותק
מי שבאמת מכיר אותי יודע שלעולם לא ההיתי משתמש באקים
שיתקע לך החמין בגרון
שבתשלום
למה שמישהו יגנוב סטים ואז יקבל בכוונה באן ?
BUSTED
לאורך כל התמונות שהיו לך בבאסטד, יש מכנה זהה, גם מההתחלה ניתן לראות שיש לך ויסטה.
לשקר ולהוסיף שאין לך וויסטה, ש"גנבו" לך את החשבון למרות שבבירור רואים שלא גנבו לך, ממש לא יעזור לך.
נכון לעכשיו ההוכחות מצביעות על כך שאתה צ'יטר, וגם אם נפרץ לך הסטים - לא יימנע את ההרחקה על-סמך צ'יטים שהשתמשו דרך הסטים הזה. תשמור על החשבון שלך יותר טוב לפעם הבאה ניתן לומר.
ההוכחה החותכת היא שבמשתמש הזה היה צ'יטים, והיה על חשד המון זמן, בין אם אתה שיחקת או לא - המשתמש הזה הורחק לשנה שלמה. עצה לפעם הבאה - פשוט אל תשחק עם צ'יטים ;-)
אחי אני מכיר אותך אני מקווה שאתה לא צ'יטר מקווה שלא תאכזב אני אישית מאמין למרות שאם מישהו אחר היה אומר את זה זה היה נשמע תירוץ לא יודע למה לך אני מאמין קיצור מאמין לך
אני יכול לומר לך בוודאות, מבדיקה שנעשתה גם בפרוססים, שהמחשב שנתפס עם הצ'יטים, הוא בדיוק אותו המחשב כמו בשאר התמונות, גם אלה שהיו לפני שכביכול נגנב לך החשבון.
מבדיקה מדוקדקת גם מצאנו את הקובץ החשוד, אך לא ייתפרסם פה על מנת שמירת סיווג לפעמים הבאות.
צ'יטרים שחושבים שהם יוכלו להשתמש בצ'יט הזה ולהתחמק בשקט - אתם טועים, אל תנסו אותנו.
rofl mi ata bihlal
mi hashav she ata cheater?
ata a bot ahi masriah ba aretz ya misken
ראסמי גם שאני מרגיש שאני חורש בCS אנלא יכול לשחק יותר מ30 שעות בשבועיים
אני רואה ילדים בכנופיית OverGraced משחקים לי 140שעות .. פאק זה רק CS פיפי ולישון... מפחיד
אני יכול לומר לך בוודאות, מבדיקה שנעשתה גם בפרוססים, שהמחשב שנתפס עם הצ'יטים, הוא בדיוק אותו המחשב כמו בשאר התמונות, גם אלה שהיו לפני שכביכול נגנב לך החשבון.
מבדיקה מדוקדקת גם מצאנו את הקובץ החשוד, אך לא ייתפרסם פה על מנת שמירת סיווג לפעמים הבאות.
צ'יטרים שחושבים שהם יוכלו להשתמש בצ'יט הזה ולהתחמק בשקט - אתם טועים, אל תנסו אותנו.