משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
23.09, 11:07
|
|
רוקסטאר: GTA על הWII "לא נראה טבעי"
GTA, משחק מולטי פלטפורם רחב יריעה, מגיע גם עכשיו לDS - כפי שכבר אנחנו יודעים. עכשיו נשאלת השאלה האם, לאחר שהDS קיבל גרסה לGTA, אנו נראה גרסה של GTA לWII. הרי זה מתבקש לא? בנתיים רוקסטאר לא פיתחו גרסה לWII ונינטנו פאוור בראיון עם דן האוזר, אחד ממיסדי רוקסטאר, את שאלת מיליון הדולר. האם עכשיו לאחר הוצאת GTA לDS תצא גרסה לWII?
|
ציטוט: |
 |
|
|
Question: It seems like a more natural progression for the series to move to Wii rather than the DS. Is there any reason why you didn’t take it there first?
Answer: It didn’t feel natural to us, I guess. It really was that the DS felt like it had a lot of interesting challenges that would be totally different from what we’d done in the past. The stylus and the chance to use minigames in that way was really interesting and exciting to us, and we thought we could integrate seamlessly between those two modes. And it would be the chance to make something really good on a handheld with our handheld-focused team. That was really why we went that way. We haven’t really done any concrete, major thinking about the Wii, one way or another. They’re sort of separate issues. |
|
|
|
|
התרוץ שהDS מעניין אותם בגלל הסטיילוס והWII יותר מדי משפחתי - לפחות כך נובע מהתשובה - נראה לי די מצוץ מהאצבע. כנראה שהם יראו איך הלך להם עם קונוסולת הDS ואז הם יחליטו עם לשחרר גם לWII גרסה של GTA. היי זה כסף שיושב שם.
מקור: Seceond Story Gamer
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
24.09, 03:45
|
|
תודה, איתי.
יש ידיעה על כך (לא שלי) במערכת webcp שממתינה לעלות כאייטם באתר. צריך להתכונן לכוננות ספיגה של בוץ מעופף
דווקא את Bully הם הביאו לקונסולה, ויש את God Father שיצא גם כן לקונסולה, אמנם לא שלהם. אני חושב שאם הם היו מביאים את המשחק לווי, והוא היה איכותי, אין סיבה שלא היה נמכר טוב.
דעתכם?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
24.09, 16:04
|
|
זה נשמע מאוד מתרץ.
דווקא GTA לווי מגניב,לזרוק רימון עם שקשוק,יש בזה פוטנציאל.
לא הכי מבין אותם... 
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
24.09, 21:36
|
|
אמנם אני בעל DS ואני ממש מחכה לGTA:CWאבל אפילו אני לא כל כך מאמין שזה יצא טוב.הגרפיקה נראית כמו של GTA הראשונים,וזה נראה לי התרכך,כי הסגנון קומיקסי מידי.
חוץ מזה,על ה-WII זה גם לא היה נראה משהו,תסתכלו על BULLY ותבינו.משחק שנראה,מרגיש ונשמע חרא על הWII.זאת דעתי לפחות.
בכול מקרה,אני מחכה ל-GTA:CW ויכול להיות שזה יפתיע אותי. 
|
I think i might start smoking...
well,if you do, don't you be surprised when you see your lungs turned gray and then black...
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
24.09, 21:57
|
|
|
Ninjakid |
 |
|
|
חוץ מזה,על ה-WII זה גם לא היה נראה משהו,תסתכלו על BULLY ותבינו.משחק שנראה,מרגיש ונשמע חרא על הWII.זאת דעתי לפחות |
|
|
|
|
הווי יריץ בכיף את המשחקים הקודמים בסדרה, והווימוט מתאים לשליטה של סאן-אנדראס כמו.. שלט ליד. חוץ מזה, גם GTA4 לא נראה משהו לדעתי, ויש בו נפילות פריימים רציניות כשנהיה עמוס מדי.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
24.09, 22:46
|
|
|
אני מקווה שהם מאכזבים את בעלי הWII
בכוונה כדי להפציץ בעוד כמה זמן שיהיה
GTA גם לWII
|
מספר ווי:6748-7505-7681-5654
מספר מריו סטריקרס:128965347569
מספר גיטר הירו 3: 034491061872
מספר גיטר הירו אירוסמית':176243116171
The Conduit: 0646-3640-7274
רוק בנד 2: 200507353302
סמאש: 2879-7552-2290
מי שמאשר אותי שיודיע לי בפרטי.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
26.09, 21:30
|
|
|
גם אני לא חושב שהוא נראה טבעי במיוחד, ובטח שיש שם פחות קהל.
אולי כי בשבילם זאת חזרה אחורה למשהו שנראה כמו SA, וסתם צורך להשקיע למרות שזה לא ימכור טוב.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
28.09, 22:41
|
|
|
Cel-Shaded GTA
Confirmed.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום משחקי פעולה

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
28.09, 22:50
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
Cel-Shaded GTA
Confirmed. |
|
|
|
|
לצערי הרב, זה נכון.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
28.09, 22:55
|
|
אוי, שכחתי מגרסת ה-DS.
אבל עכשיו ברצינות, GTA סטייל הישנים לPS2 בגרפיקת סל שיידינג= אדיר. במיוחד אם יקחו אלמנטים מ-4 (כמו השיפור המשמעותי בקטעי היריות וכו')
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|