קודם כל, מי שלא יודע, זה העבר הכי טוב שיצא לגיימרים!
הוא קיבל ציון 10 מתוך 10 בכל הביקורות!
זהו העכבר האחרון שיצא מסדרת SteelSeries.
העכבר מהיבואן PCGames.co.il עולה 444.00 ש"ח אך מחיר סופי שאני מוכרת אותו - 400ש"ח! http://pcgames.co.il/products/produc...productid=6467
אני מוכרת את העכבר עד יום שבת!
מקום הגעה - צפון ת"א!
אופן תשלום - מזומן או אשראי! (יש 3% הנחה באשראי).
יש אפשרות לבוא ולנסות את העכבר לפני הקניה כדי שתהיו בטוחים שזהו עכבר ממש יפה ונוח!
KittyCat: " אני כשראיתי את העכבר Ikari Lazer, חשבתי זה לשמאליים בגלל המבנה שלו. הוא גם נראה קצת מגושם אבל ברגע שהנחתי את היד שלי עליו, זה פשוט התאים בול! נוח, לא מעייף את היד, ופגעתי כמו פרויית "
jADAKISS: " אני שיחקתי 5 שנים עם עכבר של מיקרוסופט שאי אפשר היה להשיג כיום בארץ ולא היה אותו לאף שחקן. אחרי שהעכבר הישן התקלקל לי, הייתי בטוח שאין מצב שאתרגל לעכבר חדש. הופתעתי לראות שהתחברתי מהר מאוד לIkari והוא פשוט חלק בתנועה ואין ספק שזהו אחד העכברים הטובים שיצאו לשוק! "
jADAKISS: " אני שיחקתי 5 שנים עם עכבר של מיקרוסופט שאי אפשר היה להשיג כיום בארץ ולא היה אותו לאף שחקן. אחרי שהעכבר הישן התקלקל לי, הייתי בטוח שאין מצב שאתרגל לעכבר חדש. הופתעתי לראות שהתחברתי מהר מאוד לIkari והוא פשוט חלק בתנועה ואין ספק שזהו אחד העכברים הטובים שיצאו לשוק! "
תגיד אתה אוהב לדבר באוויר? אני משתמש רק ב LASER IKARI , יתרה מכך, אני כרגע במשרד ומשתמש בעכבר IKARI, בגלל שהוא נוח לי ומדויק.
אף פעם לא השתמשתי ב-G5 והוא בחיים לא יגיע לרמה של ה-IKARI. שונא אנשים שכותבים בלי קשר למציאות.
תגיד אתה אוהב לדבר באוויר? אני משתמש רק ב LASER IKARI , יתרה מכך, אני כרגע במשרד ומשתמש בעכבר IKARI, בגלל שהוא נוח לי ומדויק.
אף פעם לא השתמשתי ב-G5 והוא בחיים לא יגיע לרמה של ה-IKARI. שונא אנשים שכותבים בלי קשר למציאות.
ראיתי תמונה שלך מבלאן של ויגיימס עם עכבר G5 שהתלהבת שרשום תחתיו jadakiss
בואנ'ה יש פה כמה אנשים שלא יודעים לקרוא !
זה עכבר חדש מהקופסא היא אומרת לכם מה לא מובן ? היא מוכרת אותם במחיר מוזל וגם אפשר לבוא ולנסות את העכבר. ת ק ר א ו ! יווו זה משגע.. "מי יקנה עכבר יד שניה ?" "מעניין למה את מוכרת?" יווו תקראו סאממק !