אוקיי אז ככה כמו שאתם יודעים עד עכשיו אני הייתי מתכנת המפקדות. ובזמן האחרון יש לי הרבה דברים על הראש וממש אין לי זמן לזה. אז אני רוצה למנות שני מתכנתים שהיו אחראים על זה ויקחו את הקטע הזה רציני. כי זה לא צחוק.
אז ככה אני הולך לבחור תצוות החדש. כל מי שרוצה להיות בצוות ירשום את הפרטים הבאים:
שם:
כינוי בשרת:
כינוי בונטרילו:
רמה[כמו שהוא חושב]:1-10
עכשיו זה ככה יהיה כל מי שירצה ירשם אפשר להירשם עד 20 אנשים.
כל ה20 אנשים האלה אני יקח אותם לשיחה בונט ואני יעשה להם כמו מבחן קטן.
מתוך ה20 יבחרו 10 ילדים שיקבלו עוד מבחן קטן,ואז מתוך ה10 יבחרו 2 מתכנתים.
ןככה אנחנו נבחר את 2 המתכנתים שיבנו את המפקדות של השרת.
הערה:מי שיבחר והוא לא אדמין שלא יחשוב שבגלל זה הוא יקבל אדמין.
אני יכול לעזור רוצה לעזור אבל אני לא ממ מיתמצא בזה ואני יודע קצת תוכלו ללמד אותי קצת אני יתפוס את זה מהר מאוד וממש יעזור שם: נאור כינוי בשרת: [BaO]ScRizZ[BP] כינוי בונטרילו:[ScRizZ[BP רמה[כמו שהוא חושב]:7.5
אבל שמה עם תלמד אותי אני בשמחה יעשה את זה שעה ושעה אני יעשה עם צריך... כל מקרה אין לי מה לעשות /: אז אני ישמח להכין מפקדות רק למד אותי קצת עם אני יבחר...
Server : Vgames 1 HardCore Nick:[BaO]OmRi Clan:BaO LeVeL : Semi Pro
אוקיי דבר ראשון שם : בן כינוי בשרת : LorD SaMaRa S כינוי בוונט : LorD SaMaRa S
אז ככה מה שאני יכול לגדיר על עצמי זה : שכרגע אני יכול לעזור רק ב רכבים (פיקאפים +-) אין לי MTA אני לא מצליח להשיג למחשב הוא לא עולה ולכן אני לא יכול לעשות Move Objects ואובייקטים
אז אני פנוי כל הזמן יש לי זמן מלא אני ישמח לעזור במכוניות למפקדה אופנועים סירות והכול תנו לי צ'אנס ותראו
רמה[כמו שהוא חושב] : אני יודע לבנות והכלל... יודע להשתמש ב Mta אבל לא ממש מתמצאא... אני מוכןןן ללמוד שעות על גבי שעות איך בונים מפקדות והכללל!!! אני תופס חומר מהר מאוד וקל לי ללמוד דברים... אני מאמין שאני יהיה טובבב מאוד בזהה!!
מקווה שאני יהיה הבחירה ... אם זה כרוך בלמידה אז בשמחהה
שם: רונן כינוי בשרת: [BaO]Ron3N כינוי בונטרילו: [BaO]Ron3N רמה[כמו שהוא חושב]:7-8
אדיר אתה חייב לראות דוגמא שלו.. אנחנו בשרת ביתי שלו לפעמים (הרבה פעמים ) והוא מתכנת מעולה
בחון לו מפקדה אחת... הוא בנה אזור דריפטים + מעלית כזאת + מוב אוביקט בקיצור יודע הכל נסה אותו אני חושב שהוא עושה מושלם
בדוק תראה שישתלם
Server : Vgames 1 HardCore Nick:[BaO]OmRi Clan:BaO LeVeL : Semi Pro
אוקיי אז ככה כמו שאתם יודעים עד עכשיו אני הייתי מתכנת המפקדות. ובזמן האחרון יש לי הרבה דברים על הראש וממש אין לי זמן לזה. אז אני רוצה למנות שני מתכנתים שהיו אחראים על זה ויקחו את הקטע הזה רציני. כי זה לא צחוק.
אז ככה אני הולך לבחור תצוות החדש. כל מי שרוצה להיות בצוות ירשום את הפרטים הבאים:
שם:
כינוי בשרת:
כינוי בונטרילו:
רמה[כמו שהוא חושב]:1-10
עכשיו זה ככה יהיה כל מי שירצה ירשם אפשר להירשם עד 20 אנשים.
כל ה20 אנשים האלה אני יקח אותם לשיחה בונט ואני יעשה להם כמו מבחן קטן.
מתוך ה20 יבחרו 10 ילדים שיקבלו עוד מבחן קטן,ואז מתוך ה10 יבחרו 2 מתכנתים.
ןככה אנחנו נבחר את 2 המתכנתים שיבנו את המפקדות של השרת.
הערה:מי שיבחר והוא לא אדמין שלא יחשוב שבגלל זה הוא יקבל אדמין.
תודה, ויום טוב אדיר
יש לי ידע רחב בפאונו, ואני טוב ב MTA בכל הנוגע לבניית דברים.
אבל אין לי את הזמן הנדרש, אם אתם רוצים אני מוכן לעזור מדי פעם..