כמו שפורסם ההכרזה של באנג'י. היום בשעה 17:07 בדיוק באנג'י "הכריזה" על ההמשך החדש להיילו 3! הפרטים הראשונים נחשפו זה עתה ונמשיך לעדכן ככול שיחשפו פרטים חדשים.
בטיזר ששוחרר רואים מאוד יחידות המתרסקות על עיר המזכירה את העולם של היילו בכדור הארץ. כמו כן בסופו של הטיזר נכתב HALO 3. מה בדיוק הולך להיות ההמשך הזה, נחכה ונראה.
למה בנגי מה ביקשתי שפעם אחת תגידו יש halo חדש ולפרט חייב כל המתח זה הורג אותי
כל פעם בסירטונים הם אומרים דברים כמו אין מצב שאני מראה את לכם למה?????????.
והסרטון היה יפה
[SUPERINTENDENT]: “METROPOLITAN EMERGENCY!”
[SUPERINTENDENT]: “METROPOLITAN EMERGENCY!”
[SUPERINTENDENT]: “METROPOLITAN EMER--!”
[COMM.DUTY.OFFICER]: “We know. Personnel are en route. Can you--”
[SUPERINTENDENT]: “DETOUR! PROCEED WITH CAUTION!”
[COMM.DUTY.OFFICER]: “--put Kinsler on the line?”
[SUPERINTENDENT]: [UNITELLIGIBLE > DOG GROWLING(?)]
[COMM.DUTY.OFFICER]: “Sorry, what?”
[SUPERINTENDENT]: “BE A HERO! REPORT VIOLATORS!”
[COMM.DUTY.OFFICER]: “Oh, come on... ”
[SUPERINTENDENT]: “METROPOLITAN EMER--!”
[COMM.DUTY.OFFICER]: “Listen. We have a report of core data corruption.”
[COMM.DUTY.OFFICER]: “I need you to upload your--”
[SUPERINTENDENT]: “PARDON OUR DUST!”
[SUPERINTENDENT]: “YOUR TAX DOLLARS AT WORK!”
[COMM.DUTY.OFFICER] “--logs for the last twenty-four hours!”
[SUPERINTENDENT]: “KEEP IT CLEAN!”
[COMM.DUTY.OFFICER]: [UNINTELLIGIBLE > PROFANITY (?)]
[COMM.DUTY.OFFICER]: “We're sending a team, alright?”
[COMM.DUTY.OFFICER]: “Until they arrive, all additional comm needs to route through me.”
[COMM.DUTY.OFFICER]: “Repeat and acknowledge.”
[SUPERINTENDENT]: “OBEY POSTED LIMITS!”
[SUPERINTENDENT]: “YIELD TO UPHILL TRAFFIC!”
[COMM.DUTY.OFFICER]: “I'll take that as a ‘yes’...”
[SUPERINTENDENT]: “PLEASE REMAIN CALM!”
הנה מה שאנחנו יודעים מהטיזר בינתיים:
1) זה מתחבר ישירות להיילו 3, כי הכותר מאוזכר בטיזר
2) משהו הולך להיהרס בגדול. אנחנו לא יודעים באיזה תקופה זה קורה (לפני, תוך כדי, או אחרי טרילוגיות היילו).
3) על המטאור שנופל מבצבץ משהו ירוק. שוב מאסטר ציף? או ספארטן אחר?
4) על אחר המבנים רואים את השם Traxus בגדול. Traxus Heavy Industries היא חברה שהוזכרה בהיילו 3, וקופסאות עם השם שלה אפשר לראות בשלבים שונים כמו האי של זנזיבר במפת המולטיפלייר Last Resort.
5) במקרה, או שלא במקרה,Traxus הוא גם שם של AI מהטרילוגיה הקודמת (והכביכול לא קשורה) של באנג'י משנות ה-90: Marathon. מדובר בAI שהשתגע (מצב שנקרא Rampancy - כמו Guilty Sparks מהיילו 3 או GlaDOS מפורטל). כבר היתה השערה שמשחק חדש יחבר בין הטרילוגיות.
6) בתמונות אנחנו גם רואים את הכיתוב "MBARAKI 2552". ו-Mbaraki הוא מקום במדינת קניה שמככבת במשחקי היילו. יותר מזה, שנת 2552 היא השנה שבה קורים רוב האירועים של טרילוגיית היילו (שמתחילה בספטמבר 2552). סביר להניח שטריילר הוא למשהו שקורה באותה תקופה של הטרילוגיה, או טיפה לפניה (כשעוד היו ספארטנים אחרים).
7) t-ger, מה שהבאת פה הופיע כבר לפני לא מעט זמן ומתאר שיחה בין superintendent (ככל הנראה AI שמשמש לתשתיות בערים בעולם של היילו) ואיזשהו קצין.
האזכור של "חוקי טוקיו" של האו"ם מתייחס לסט של חוקים שמדבר על מעורבות של הקהילה בפעילות שיטור או משהו בסגנון. אני לא מכיר את זה כל כך, וההודעות האלו של באנג'י תמיד נוטות להיות לא ברורות.
טוב, עיון יותר מעמיק בסרטון מגלה עוד דברים:
1) יש שם EMP בפעולה באמצע העיר
2) מוזכרים מקומות נוספים כמו Tananga וLumumba
3) רואים בבירור שלפחות חלק מה"מטאורים שיורדים" פותחים מצנחים, ולכן כנראה מדובר בdrop-pods
4) מונה הזמן שרץ דווקא לא בדיוק מראה תאריך מדויק למעט השנה והשעה. קשה למקם את התאריך בסרטון
5) כנראה שדווקא לא מדובר בכותר לארקייד. על כותרים כאלו כתוב תמיד "Xbox live arcade" ופה אנחנו לא רואים את הלוגו הזה (רואים רק "Xbox live")
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. לדעתי זה חייב להיות משהו יותר מאשר איזה שלב נוסף בהיילו או משהו כזה. משחק ארקייד מתאים לעניין (אולם גם זה לא בדיוק) הרחבה רצינית היא אולי בעניין.
Kent Brockman: Tonight on Eye on Springfield, we meet a man who's been hiccupping for 45 years. Man: [hic] Kill me.
[hic] Man: Kill me.]
קודם כל,הדברים שנופלים זה פודים שכנראה מכילים ODST
כל הקטע שאתם רואים זה מהיילו 2,לא?
לפחות ככה הבנתי מפורומים אחרים.
הפיצוץ הזה היה גם בהיילו 2,וזה אחרי הקטע שמאסטר צ'יף עוזב את העיר הזאת אני חושב.
כנראה שנהיה חיילי ODST במשחק הזה.
"High action and deep mystery await players in this new Halo 3 campaign experience. Prepare to drop."
כלומר, מדובר בקמפיין. זה מסתדר עם המידע על האציבמנטים שפורסמו וכוללים גולגלות חדשות במשחק. גולגלות בהיילו מופיעות במפות קמפיין ולא במפות מולטיפלייר.
אז אם אני אחבר את כל ההימורים שיש לנו עכשיו ואזרוק ניחוק שלי, זה יהיה זה:
מדובר בקמפיין חדש של היילו שיגיע ב-6 בינואר, נשחק בו Helljumpers כמו אלו שראינו בסרטונים להיילו 3 שבהם הם מחלצים את הציף - ואולי זה אפילו מה שנעשה. יהיו בו 6 שלבים והוא יתרחש באפריקה בתקופה שבין היילו השני לשלישי.
מישהו רוצה לנחש אחרת?
כלומר, מדובר בקמפיין. זה מסתדר עם המידע על האציבמנטים שפורסמו וכוללים גולגלות חדשות במשחק. גולגלות בהיילו מופיעות במפות קמפיין ולא במפות מולטיפלייר.
אז אם אני אחבר את כל ההימורים שיש לנו עכשיו ואזרוק ניחוק שלי, זה יהיה זה:
מדובר בקמפיין חדש של היילו שיגיע ב-6 בינואר, נשחק בו Helljumpers כמו אלו שראינו בסרטונים להיילו 3 שבהם הם מחלצים את הציף - ואולי זה אפילו מה שנעשה. יהיו בו 6 שלבים והוא יתרחש באפריקה בתקופה שבין היילו השני לשלישי.
מישהו רוצה לנחש אחרת?
אמממ,לא.
האצ'יוומנטים החדשים מדברים בבירור על גולגולות במפות של מולטיפלייר.
יש אצ'יוומנט להשיג את כל הגולגולות על מפות הMythic.
כל האצ'יוומנטים החדשים לא מתקשרים למה שראינו כאן,ככל הנראה נקבל אצ'יוומנטים אחרים יחד עם ההורדה(שכנראה תצא ללייב במחיר של..1600 נקודות מינימום)
אמממ,לא.
האצ'יוומנטים החדשים מדברים בבירור על גולגולות במפות של מולטיפלייר.
יש אצ'יוומנט להשיג את כל הגולגולות על מפות הMythic.
כל האצ'יוומנטים החדשים לא מתקשרים למה שראינו כאן,ככל הנראה נקבל אצ'יוומנטים אחרים יחד עם ההורדה(שכנראה תצא ללייב במחיר של..1600 נקודות מינימום)
השאלה היא מאיפה לך שמדובר ב-6 מפות למולטיפלייר ולא לסינגלפלייר? אולי מדובר על אותו הדבר בעצם: מפות חדשות במסגרת הקמפיין החדש, שיהיה ניתן לשחק בהן גם במולטיפלייר?
אולי זה הימור לונג-שוט ובאמת מדובר בשני דברים שונים, אבל גם אם לא מדובר ב-6 מפות בדיוק או אפילו באותן 6 מפות שדיברו עליהם ברשימת האציבמנטס, אני עדיין נשאר עם ההימור המקורי: משחק squad based בסביבה אורבנית, שיתרחש בין העלילה של היילו 2 להיילו 3, שבה נשחק ביחידת הלג'מפרס, כנראה במקומות שהוזכרו בסרטון.
לדעתי:
זה הולך להיות מעין ספין-אוף של היילו, רק עם דמות ראשית אחרת, בסביבה אפלה, ריאליסטית יותר, וכמובן אורבנית.
אני חושב שזה כדי לפגוע משמעותית בהמולה סביב KILLZONE2 שיוצא בפברואר, ובגלל זה גם הסגנון יהיה יחסית דומה.
סתם, השערות...
אגב, כנראה יהיה לי 360 בגירסת ה-60 ג'יגה בשבוע הבא או עוד שבועיים... מכין את עצמי לGEARS2
אם מישהו מתכנן לקנות אותו, חכו לסביבות ינואר שאני אמכור אותו כנראה