פוגעים מחוץ לבאסטד , יש לי רקורד שמוכיח שיש להם דברים חשודים מי שרוצה PM
ואי ילדונציק אל תזיין תמוח טוב??? יש לך משהו לעלות שכולם יראו שיש משהו חשוד אז תעלה
למה אתה מחכה?? יאלה תתפוס ציטר ועוד קבוצה של ציטרים?? הקיצר אם אין למישהו
שחושד איזו שהיא הוכחה אז סתמו תפה ואל תבלבלו תמוח טוב???
פוגעים מחוץ לבאסטד , יש לי רקורד שמוכיח שיש להם דברים חשודים מי שרוצה PM
חחח איזה אפס...!!רוצה אני יאללה לפה 14-1 שעשינו נגד battalion ו ב train ב T 8-2 ל AOL?!ואז הביאו לנו קיקים רוצה?!חחחחח אפס רוצה מישחק בוא מאמי יש באסטאד!
חחח איזה אפס...!!רוצה אני יאללה לפה 14-1 שעשינו נגד battalion ו ב train ב T 8-2 ל AOL?!ואז הביאו לנו קיקים רוצה?!חחחחח אפס רוצה מישחק בוא מאמי יש באסטאד!
ata bihlal shtok-rak makpitz ta diyun haze paam 100 yalla hevanu yesh leha clan
od meat itpesu tha al cheatim "kol cheater ba yomo"
כן אה רק מוזר שכשיחקנו בבאסטד בפעם השנייה פתחנו אותכם כמו כלום תחחח אבל בסדר ניצחתם אותנו פעם ריאשונה בלי באסטד 14-1 ,ואל תשלה את עצמך מגעיל כלאן הציטרים הזה
כן אה רק מוזר שכשיחקנו בבאסטד בפעם השנייה פתחנו אותכם כמו כלום תחחח אבל בסדר ניצחתם אותנו פעם ריאשונה בלי באסטד 14-1 ,ואל תשלה את עצמך מגעיל כלאן הציטרים הזה
lo clan cheaterim noe nemesis ve quarts l cheaterim
ze casper ha cheater haze
haval taifo et casper ve yesh lahem ahla clan
David
NaNd0r
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob
האמת היא שאני מרחם על Nemesis* מהקלאבים אני מכיר אותו והוא אחד המפציצים.
מה הוא עושה עם חבורה של נובים כאלה אלוהים יודע.
מתאים לו לשחק ברמה יותר גבוהה.
חחח אשכרה התפרקות נעימה.
זה שקספר רשם פה שהסרבר שלכם הוא לא באסטד אני לא ישכח את זה כי זה אומר שיש מצב שיש לכם צ'יטרים ושהוא לא נכנס לסרברים שהוא באסדט.
dAch1 בכלל לא נכנס לויגיימס וכאלה עם באסטד.
רק Nemesis שחקן טוב, כולם בוטס.
התפרקות נחמדה חברה.
היתפרקות נעימה על מה את מדבר?!...סרבר בלי באסטד איפה רשמתי את זה?!...אני הזמנתי אותך למישחק בסרבר אם באסטד וכול אחד שאמר שאנחנו ציטרים מה אתה מנסה להגיד פה?!שאנחנו בוטים אז תפסיק לדבר ובוא מישחק בסרבר של VG
נערך לאחרונה על ידי -CasPer, היום בשעה 13:41.
סיבה: ?
היתפרקות נעימה על מה את מדבר?!...סרבר בלי באסטד איפה רשמתי את זה?!...אני הזמנתי אותך למישחק בסרבר אם באסטד וכול אחד שאמר שאנחנו ציטרים מה אתה מנסה להגיד פה?!שאנחנו בוטים אז תפסיק לדבר ובוא מישחק בסרבר של VG
שמע קאספר , לא רציתי להגיב פה עוד אבל אני פשוט לא יכול לחכות ולהגיד לך שבבאסטד אתם לא פוגעים ואתם בכוונת של הרבה מדי אנשים בקהילה ובלי שום קשר סתכל על הניק שלך (לא שאני אומר שאתה זה החשוד פה) וסתכל איך הקבוצה שלך פוגעת בלי באסטד וגם כמה שגיאות כתיב יש לך שזה מעיד שאתה לא יותר מ14. אתה תראה שיגיע הזמן האמיתי להוכיח תעצמכם (לאן , טורניר עם באסטד וכו') אתם כ"כ תתאכזבו תבינו שאף אחד לא פוגע פתאום....
אז צא מהסרט שלך "ניצחנו את Battlion 16-1 ניצחנו את AOL 8-2 " למי לעזאזל אכפת?
אם כל הכבוד , רק בגלל שאתה אומר כמה ניצחת קבוצות אחרות זה מראה תרמה שלך ושל קבוצתך להתראות מקווה שתתפרקו מהר
๖ۣۜSayeko <3 GAL: spawn moohamd
๖ۣۜSayeko <3 GAL: masriah
๖ۣۜSayeko <3 GAL: lo sam dordorant
๖ۣۜSayeko <3 GAL: eh ata hosev she hu pogea blanim
๖ۣۜSayeko <3 GAL: ho lo sam dordorant
shechter j: }: hhhhhh
๖ۣۜSayeko <3 GAL: mepil et kol mTw al arizpa ve oreg
shechter j: }: :O