משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
27.09, 22:46
|
|
איך השגתם את גירס?
בשביל לישב ויכוח קטן שרץ בפורום שלנו אני אשמח אם תקדישו כמה שניות לענות על השאלה, איך השגתם את גירס?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
28.09, 12:10
|
|
|
origlo |
ציטוט: |
 |
|
|
אני לא מאמין שפתחת נושא כדי לגלות כמה אנשים קנו את גירס בבאנדל....  |
|
|
|
|
יותר עצוב שבן אדם חושב שסקר סטטיסטי בין 20 איש הוא מדד לאוכלוסייה של 20 מיליון.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
27.09, 22:48
|
|
|
אני לא חושב שהבנתי לאיזו תשובה אתה מצפה?
האם זה משהו כמו: גנבתי אותו מהחנות כשהמוכר הלך לשירותים.
|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
27.09, 22:48
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בשביל לישב ויכוח קטן שרץ בפורום שלנו אני אשמח אם תקדישו כמה שניות לענות על השאלה, איך השגתם את גירס? |
|
|
|
|
דרך החבילה של ה-360+גירס. ככה כולם הרי השיגו את זה לא? כל החברים שלי השיגו את גירס ככה!
וברצינות, איביי. קניתי פעם אחת משומש, הוא הגיע אלי הביתה ביום שבו קיבלתי את ה-360, אבל הוא לא עבד. אז קניתי אחד חדש מאיביי, והוא עובד כמו שצריך.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
27.09, 22:59
|
|
|
Omri.cg |
 |
|
|
הבאתי אותו ביחד עם ה360. |
|
|
|
|
רגע, קנית אותו כשקנית את ה360 על דעת עצמך בנפרד או שקנית חבילה שכוללת את גירס בתוך ה360?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
27.09, 23:46
|
|
|
אני בנפרד.
מהבאנדל יש לי את פורצה 2
|
Currently Playing: Shadow Complex, Trials HD
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
28.09, 01:28
|
|
|
קיבלתי עותק יד שנייה במצב מצויין ללא החוברת מחנן כהן תמורת שני משחקים אחרים אשר קיבלתי יחד עם הקונסולה . לאחר מכן בגלל שהמשחק הזה כזה אדיר וגליתי שיש גירסא חדשה יחד עם המפות החסומות , שידעתי שאני חייב לעצמי , מכרתי את העותק הישן , וקניתי את החדש ב- 175 שקלים .
|
שואף לאי -שלמות .
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
28.09, 10:23
|
|
|
Asi.P |
 |
|
|
קיבלתי עותק יד שנייה במצב מצויין ללא החוברת מחנן כהן תמורת שני משחקים אחרים אשר קיבלתי יחד עם הקונסולה . לאחר מכן בגלל שהמשחק הזה כזה אדיר וגליתי שיש גירסא חדשה יחד עם המפות החסומות , שידעתי שאני חייב לעצמי , מכרתי את העותק הישן , וקניתי את החדש ב- 175 שקלים . |
|
|
|
|
וככה אני השגתי את שלי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
28.09, 10:43
|
|
|
Darkhail |
 |
|
|
וככה אני השגתי את שלי. |
|
|
|
|
SAVE MY BABY....
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
28.09, 06:31
|
|
|
קניתי מPA את גרסאת הפלטינום.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
28.09, 11:10
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני רוצה להגיד שהבאנדל היה יחסית זמן קצר בשוק ואישית כשרציתי לקנות 360 לא היה באנדל כלל (וכל הזמן שעוד חיפשתי 360) וזה היה מחודש מיציאת גירס ועד 4 חודשים כשקניתי. |
|
|
|
|
וגם אני קניתי במיוחד את ה360 בשביל גירס בנובמבר 2006 ולא היה שום באנדל בשום מקום.
הבאנדל הזה הוא פיקציה, היו בטח איזה 100,000 יחידות במקרה הטוב וה360 מכרה איזה 2+ מליון יחידות באותה תקופה.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
28.09, 10:55
|
|
|
השאלתי מחבר.
סיימתי ת'סינגל והחזרתי לו.
איך הוא השיג?
אני ועוד 3 חברים קנינו לו ליום הולדת.
לא, זה לא בבאנדל.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
28.09, 12:17
|
|
|
יותר עצוב שאתה חושב שכולם קנו גירס בבאנדל כשבקושי שמעו שהיה אותו בבאנדל...
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
28.09, 12:20
|
|
|
חנן, תזכיר לי מתי פעם אחרונה ביקרת בחנות משחקים?
בלי כל קשר, אני לא מופתע לראות שאתה חושב שסקר של 20 איש הוא מדד לכמה באנדלים נמכרו. אני לא שוכח שאתה הבן אדם שהחליט שכל אירופה רכשה PS3 בגללה בלוריי רק בגלל שחבר שלך רכש את הקונסולה מהסיבה הזאת.
לפי מה שאני בכלל מהתגובות של אנשים פה, כמעט אף אחד לא רכש גירס אם כי כולם רכשו גרסה יד 2 מאנשים אחרים שמכרו את הגירס שלהם. או שזה גם נחשב במכירות?
גם כששולחים קונסולה ולתיקון ומקבלים אחת במקומה זה גם נחשב עוד מכירה של מייקרוסופט?
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
28.09, 12:28
|
|
|
ומתי אתה ביקרת לאחרונה?
לפחות אני יכול לדבר מנסיון שכשאני קניתי את הקונסולה ביררתי הרבה חודשים לפני וחבר קנה לי אותה בחנות (כן! חנות!) בארה"ב. היו לי קרובי משפחה שחיפשו. מכיוון שכבר ידעתי באותו זמן שגירס יצא ואני רוצה לקנות אותו חיפשתי בברור דיל עם גירס - לא היה למצוא.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
28.09, 12:31
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
ומתי אתה ביקרת לאחרונה?
לפחות אני יכול לדבר מנסיון שכשאני קניתי את הקונסולה ביררתי הרבה חודשים לפני וחבר קנה לי אותה בחנות (כן! חנות!) בארה"ב. היו לי קרובי משפחה שחיפשו. מכיוון שכבר ידעתי באותו זמן שגירס יצא ואני רוצה לקנות אותו חיפשתי בברור דיל עם גירס - לא היה למצוא. |
|
|
|
|
ב-VGZ לפני ארבעה חודשים, היו שם שישה באנדלים של גירס עם ה-360 על הריצפה. כשאתה עולה במדרגות הלוליניות.
למה אני לא מופתע שאתה אפילו לא יודע איך נראית חנות משחקים בארץ ובעולם.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
28.09, 12:42
|
|
|
כי הרבה יותר זול להזמין מחו"ל, כאילו דא?
אבל זה לא אומר שאין לי מידע מה הולך בחנויות.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
28.09, 12:51
|
|
|
איוש אתה יותר גרוע מפולניה זקנה. העלתי נקודה, שאתה כמובן לא התייחסת אליה רצינות וכמובן אפילו לא הבנת אותה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
28.09, 13:07
|
|
|
זה ויכוח מפגר לחלוטין, רק שתדעו.
את שלי הורדתי וצרבתי!
סתם לא, קניתי יחד עם הבוקס, אבל . לא באנדל!
כשאני קניתי את שלי, הבאנדל בכלל נגמר בחנות.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
28.09, 15:36
|
|
|
מסתבר שמשתלם לשמור על קשר טוב עם האקסית. בייחוד שהיא גרה בארה"ב. יש לה חנות יד שנייה לא רחוק מהבית ומשחקים שם עולים בין 5-20 דולר. גירס עלה 6 דולר כשהוא סגור בניילון ועם החוברות שלו. פשוט מציאה. כמובן שהיא נתנה לי את זה במתנה.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
28.09, 15:42
|
|
יש סיכוי שהיא יכולה לסדר לחברה כמה דברים? 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
28.09, 15:58
|
|
|
קניתי מבאג
|
להשאיר את העולם קצת יותר טוב מאיך שמצאת אותו - זה הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות.
- פול אוסטר
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON

מחפש חתימה טובה
רוצים לעשות קצת כסף תצטרפו לאתר הזה
http://www.ipanel.co.il/default.php?page=join1&referrer_id=57429
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
28.09, 21:15
|
|
|
הזמנתי מחו"ל
[PLAY ASIA]
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
29.09, 08:08
|
|
|
לא. באנדל זה שזה בא עם הקונסולה (וללא תוספת מחיר)
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
30.09, 00:35
|
|
|
אני חייב רק להציג עוד כמה עובדות כדי להבהיר למה שוב נדב משתמש בכלים שכנראה אין לי מושג כמה חסרי תועלת הם:
1) כמה אנשים מבאי הסקר לא רכשו את הקונסולה שלהם בארץ?
2) כמה אנשים מבאי הסקר לא רכשו את הקונסולה שלהם דרך אתר מכירות באינטרנט?
3) כמה אנשים מבאי הסקר רכשו את הקונסולה שלהם בחנות בחו"ל כאשר הם עצמם ביצעו את הרכישה כלקוחות מביני עניין ולא הטילו את המשימה על הורים או חברים שאין להם כל קשר או הבנה מה זה "באנדל"?
4) מספר מייצג של קהל בן 5 מיליון אנשים הוא לערך 500 איש אם להתייחס לסקרים בארץ. האם סקרנו 500 לקוחות של המשחק ברחבי ארה"ב?
5) מה הייתה מדיניות מייקרוסופט לגבי הבאנדל מחוץ לגבולות ארה"ב? האם בדומה לסוני באנדלים ספציפיים לאזורים מאוד מסויימים ומשוחררים בזמנים מאוד מסויימים?
6) כמה אנשים מחזיקים קונסולה אמריקאית שנרכשה בארה"ב שעמדה בכל הקריטריונים הנ"ל?
סתם עוד כמה דברים שיש להתייחס אליהם אם באמת רוצים לקבל תמונת מצב אמיתית.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
30.09, 17:18
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני חייב רק להציג עוד כמה עובדות כדי להבהיר למה שוב נדב משתמש בכלים שכנראה אין לי מושג כמה חסרי תועלת הם:
1) כמה אנשים מבאי הסקר לא רכשו את הקונסולה שלהם בארץ?
2) כמה אנשים מבאי הסקר לא רכשו את הקונסולה שלהם דרך אתר מכירות באינטרנט?
3) כמה אנשים מבאי הסקר רכשו את הקונסולה שלהם בחנות בחו"ל כאשר הם עצמם ביצעו את הרכישה כלקוחות מביני עניין ולא הטילו את המשימה על הורים או חברים שאין להם כל קשר או הבנה מה זה "באנדל"?
4) מספר מייצג של קהל בן 5 מיליון אנשים הוא לערך 500 איש אם להתייחס לסקרים בארץ. האם סקרנו 500 לקוחות של המשחק ברחבי ארה"ב?
5) מה הייתה מדיניות מייקרוסופט לגבי הבאנדל מחוץ לגבולות ארה"ב? האם בדומה לסוני באנדלים ספציפיים לאזורים מאוד מסויימים ומשוחררים בזמנים מאוד מסויימים?
6) כמה אנשים מחזיקים קונסולה אמריקאית שנרכשה בארה"ב שעמדה בכל הקריטריונים הנ"ל?
סתם עוד כמה דברים שיש להתייחס אליהם אם באמת רוצים לקבל תמונת מצב אמיתית. |
|
|
|
|
אל תהיה מגוכח.
אתה אמרת שגירס מכר טוב בגלל שיש לו באנדל לא?
גירס מכר איזה 3 מליון עותקים בשלושה חודשים, באותם שלושה חודשים נמכרו קצת פחות מ2 מליון מכשירי 360.
פאק קטן במתמטיקה לא?
אתה פשוט יוצא מגוכח כשאני מראה לך שפה יש 0 אנשים עם הבאנדל הזה בפורום, שאף אחד לא ראה או שמע על הבאנדל הזה וכו'.
צא מזה, גירס מכר טוב כי הוא מכר טוב, השטות שלך על הבאנדל כל כך מגוכחת שזה כבר מצחיק.
כן, היה באנדל מסתבר ואולי איזה 50 או 100 אלף מכשירים נמכרו בבאנדל הזה שאף אחד לא שמע, ראה או הצליח להשיג.
אבל מכאן להפליץ שגירס מכר 5 מליון עותקים בגלל הבאנדל... אולי סרטי מלחמת הכוכבים הצליחו כי מאסטרים של ג'דיי כפו על כולנו לאהוב אותם? כי זה הגיוני בערך באותה מידה.
לפחות אני הבאתי לך הוכחות, בערך מליארד.
אף אחד לא ראה, שמע או קנה את הבאנדל הזה ובכלל לא ידענו עליו עד תחילת הויכוח ואתה החלטת שגירס מכר טוב בגללו.
באמת שאין לי מושג למה אני משקיע מאמץ להוכיח לך משהו כשלך אין שמץ של בסיס או הוכחה לטענה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
30.09, 17:49
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אל תהיה מגוכח.
אתה אמרת שגירס מכר טוב בגלל שיש לו באנדל לא?
גירס מכר איזה 3 מליון עותקים בשלושה חודשים, באותם שלושה חודשים נמכרו קצת פחות מ2 מליון מכשירי 360.
פאק קטן במתמטיקה לא?
אתה פשוט יוצא מגוכח כשאני מראה לך שפה יש 0 אנשים עם הבאנדל הזה בפורום, שאף אחד לא ראה או שמע על הבאנדל הזה וכו'.
צא מזה, גירס מכר טוב כי הוא מכר טוב, השטות שלך על הבאנדל כל כך מגוכחת שזה כבר מצחיק.
כן, היה באנדל מסתבר ואולי איזה 50 או 100 אלף מכשירים נמכרו בבאנדל הזה שאף אחד לא שמע, ראה או הצליח להשיג.
אבל מכאן להפליץ שגירס מכר 5 מליון עותקים בגלל הבאנדל... אולי סרטי מלחמת הכוכבים הצליחו כי מאסטרים של ג'דיי כפו על כולנו לאהוב אותם? כי זה הגיוני בערך באותה מידה.
לפחות אני הבאתי לך הוכחות, בערך מליארד.
אף אחד לא ראה, שמע או קנה את הבאנדל הזה ובכלל לא ידענו עליו עד תחילת הויכוח ואתה החלטת שגירס מכר טוב בגללו.
באמת שאין לי מושג למה אני משקיע מאמץ להוכיח לך משהו כשלך אין שמץ של בסיס או הוכחה לטענה. |
|
|
|
|
שוב אתה קופץ למסקנות ועורך סקרים בלי לחשוב.
באנדלים הן החלטות לגבי שווקים מסויימים. סתם לשם דוגמא: הבאנדל של MGS 4 הופץ לראשונה ביפן תחת 80 אלף עותקים ביום ההשקה הראשון.
בעוד שאירופה וארה"ב זכו לכמויות יותר מוגבלות ולזמן הפצה איטי יותר.
אתה מצד שני מנסה להתנער מקיומו של באנדל לגירס, כאשר הוכח לך מפורשות שהוא היה קיים.
כאשר סוני לא הצליחה לעמוד בדרישות הבאנדל של MGS 4 כל העולם התרעם ונפוצו אין ספור ידיעות בסוגייה ברחבי הרשת.
מדוע מייקרוסופט לא סבלה מבעיות זהות בכל הקשורים לבאנדלים של משחקים גדולים ואחרים שלה כדוגמאת גירס והיילו 3? כי הבאנדלים זרמו לחנויות כמו מים, ובטח בארץ המוצא ארה"ב.
הרוב המוחלט של גולשי הפורום הם אנשים שרכשו את המשחק או ביד שנייה, בחנות בארץ, בחנות באינטרנט או שלחו הורה שאינו מבין דבר לרכוש להם את המשחק והקונסולה בחו"ל.
אף אחד מהנ"ל לא מאפשר לך או להם להגיע במגע עם הבנאדל.
ישראל לא נכללת כאירופה או בכל מקום אחר בכל הקשור לראייה של ה-360 מצידה של מייקרוסופט בארצנו (מי אמר שהבאנדל הגיע בכלל לאירופה? מייקרוסופט ידועה בזלזול שלה בשווקים אחרים). האנשים שרכשו את המשחק בארץ היו נתונים לגחמות של חנויות פרטיות ולהחלטות שלהן האם להביא את הבאנדל שלו.
לשם דוגמא, VGS כן השכילה והביאה אין ספור באנדלים, מדיה גיים אולי לא, ואולי גם באג. למה? כי אין משהו מלמעלה שיתווה מדיניות כלפי החנויות השונות בארץ, הייתה להן יד חופשית לעשות כרצונן.
ואישית: אני חושב שהחלטה להביא באנדל ולהפסיד רווח אפשרי של 400 ש"ח על משחק חדש היה מתפרש כטיפשות מצדן של חנויות בארץ. אני בטוח שגם VGS הביאו את הבאנדלים שלהם בשלב הרבה יותר מאוחר מאשר ביום הראשון ליציאת המשחק כפי שהיה בארה"ב.
מה גם שהקהל הישראלי הוא לא מבין גדול במשחקים ולא היה מתרעם על עצם קיום הבאנדל מבורות.
אנשים שרכשו את הקונסולה שלהם באינטרנט לא נחשפים תמיד לבאנדלים אלא אם כן חיפשו אותם במפורש.מה גם, שהרוב המוחלט של האנשים שרכשו את הקונסולה ביצעו זאת או בשלב מאוד מוקדם לפני יציאת גירס או בשלב מאוד מאוחר לאחריו. מעטים הם האנשים פה שרכשו את הקונסולה שלהם בנובמבר 2006. ומעטים הם עוד יותר האנשים שרכשו את הקונסולה שלהם אישית בארה"ב בנובמבר 2006.
הנקודה היא, אתה מנסה לתאר את המציאות כסיפור של שחור ולבן, כאשר היא אינה ככה.
ניגש לעובדות הפשוטות:
1) באנדל של גירס הופץ ביום הראשון להפצתו של המשחק בארה"ב.
2) מאחר ולא פורסמו תגובות לגבי קשיים של מייקרוסופט בהפצת הבאנדל או ידיעה שמדברת על כך שמייקרוסופט הציגה מספר מאוד מגובל של יחידות כמן צ'ופר או גרסאת אספנים מסוג כלשהו יש להניח שלא היו כל בעיות הספקה בכל הקשור לבאנדל של גירס.
3) אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה מדגם, אני לא יודע מאיפה זה נובע, אבל לא צריך ללמוד שלוש שנים סטטיסטיקה באוניברסיטה כדי לגחך אל מול המאמצים שאתה מנסה לתאר כאמת מוחלטת.
דרך אגב, הסיבה המרכזית למה החלטת שהבאנדל לא היה קיים:
Gears of War is biggest Xbox 360 release to date, and Microsoft knows it. It is therefore releasing a special Gears of War Xbox 360 bundle for the Christmas period. Retailing for £299.99, you get the Xbox 360 (with hard drive and wireless controller) plus a copy of the chart topping Gears of War.
It needn't cost as much as £299.99 though. A quick shop around some online retailers reveals that Play.com is selling the bundle for only £269.99.
You can find out just how good the game is by reading our Gears of War review review.
הוא היה מוגבל בזמן, לשלושת החודשים של החגים, מה שבעצם מכר את כל היחידות של המשחק.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 30.09 בשעה 17:53.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
30.09, 20:24
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
שוב אתה קופץ למסקנות ועורך סקרים בלי לחשוב.
באנדלים הן החלטות לגבי שווקים מסויימים. סתם לשם דוגמא: הבאנדל של MGS 4 הופץ לראשונה ביפן תחת 80 אלף עותקים ביום ההשקה הראשון.
בעוד שאירופה וארה"ב זכו לכמויות יותר מוגבלות ולזמן הפצה איטי יותר.
אתה מצד שני מנסה להתנער מקיומו של באנדל לגירס, כאשר הוכח לך מפורשות שהוא היה קיים.
כאשר סוני לא הצליחה לעמוד בדרישות הבאנדל של MGS 4 כל העולם התרעם ונפוצו אין ספור ידיעות בסוגייה ברחבי הרשת.
מדוע מייקרוסופט לא סבלה מבעיות זהות בכל הקשורים לבאנדלים של משחקים גדולים ואחרים שלה כדוגמאת גירס והיילו 3? כי הבאנדלים זרמו לחנויות כמו מים, ובטח בארץ המוצא ארה"ב.
הרוב המוחלט של גולשי הפורום הם אנשים שרכשו את המשחק או ביד שנייה, בחנות בארץ, בחנות באינטרנט או שלחו הורה שאינו מבין דבר לרכוש להם את המשחק והקונסולה בחו"ל.
אף אחד מהנ"ל לא מאפשר לך או להם להגיע במגע עם הבנאדל.
ישראל לא נכללת כאירופה או בכל מקום אחר בכל הקשור לראייה של ה-360 מצידה של מייקרוסופט בארצנו (מי אמר שהבאנדל הגיע בכלל לאירופה? מייקרוסופט ידועה בזלזול שלה בשווקים אחרים). האנשים שרכשו את המשחק בארץ היו נתונים לגחמות של חנויות פרטיות ולהחלטות שלהן האם להביא את הבאנדל שלו.
לשם דוגמא, VGS כן השכילה והביאה אין ספור באנדלים, מדיה גיים אולי לא, ואולי גם באג. למה? כי אין משהו מלמעלה שיתווה מדיניות כלפי החנויות השונות בארץ, הייתה להן יד חופשית לעשות כרצונן.
ואישית: אני חושב שהחלטה להביא באנדל ולהפסיד רווח אפשרי של 400 ש"ח על משחק חדש היה מתפרש כטיפשות מצדן של חנויות בארץ. אני בטוח שגם VGS הביאו את הבאנדלים שלהם בשלב הרבה יותר מאוחר מאשר ביום הראשון ליציאת המשחק כפי שהיה בארה"ב.
מה גם שהקהל הישראלי הוא לא מבין גדול במשחקים ולא היה מתרעם על עצם קיום הבאנדל מבורות.
אנשים שרכשו את הקונסולה שלהם באינטרנט לא נחשפים תמיד לבאנדלים אלא אם כן חיפשו אותם במפורש.מה גם, שהרוב המוחלט של האנשים שרכשו את הקונסולה ביצעו זאת או בשלב מאוד מוקדם לפני יציאת גירס או בשלב מאוד מאוחר לאחריו. מעטים הם האנשים פה שרכשו את הקונסולה שלהם בנובמבר 2006. ומעטים הם עוד יותר האנשים שרכשו את הקונסולה שלהם אישית בארה"ב בנובמבר 2006.
הנקודה היא, אתה מנסה לתאר את המציאות כסיפור של שחור ולבן, כאשר היא אינה ככה.
ניגש לעובדות הפשוטות:
1) באנדל של גירס הופץ ביום הראשון להפצתו של המשחק בארה"ב.
2) מאחר ולא פורסמו תגובות לגבי קשיים של מייקרוסופט בהפצת הבאנדל או ידיעה שמדברת על כך שמייקרוסופט הציגה מספר מאוד מגובל של יחידות כמן צ'ופר או גרסאת אספנים מסוג כלשהו יש להניח שלא היו כל בעיות הספקה בכל הקשור לבאנדל של גירס.
3) אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה מדגם, אני לא יודע מאיפה זה נובע, אבל לא צריך ללמוד שלוש שנים סטטיסטיקה באוניברסיטה כדי לגחך אל מול המאמצים שאתה מנסה לתאר כאמת מוחלטת.
דרך אגב, הסיבה המרכזית למה החלטת שהבאנדל לא היה קיים:
Gears of War is biggest Xbox 360 release to date, and Microsoft knows it. It is therefore releasing a special Gears of War Xbox 360 bundle for the Christmas period. Retailing for £299.99, you get the Xbox 360 (with hard drive and wireless controller) plus a copy of the chart topping Gears of War.
It needn't cost as much as £299.99 though. A quick shop around some online retailers reveals that Play.com is selling the bundle for only £269.99.
You can find out just how good the game is by reading our Gears of War review review.
הוא היה מוגבל בזמן, לשלושת החודשים של החגים, מה שבעצם מכר את כל היחידות של המשחק. |
|
|
|
|
כן, הבאנדל מכר את כל היחידות של המשחק... אלוהים...
מצאתי קצת חורים בתאוריה המגוכחת שלך דודי.
דבר ראשון מעולם לא היה באנדל בארה"ב, רק באירופה, כך שכבר יש לך 3.5 מליון יחידות שנמכרו בנפרד.
דבר שני הבאנדל יצא שבועיים אחרי היציאה של המשחק באירופה, כלומר הלכו לך עוד 560,000 יחידות באירופה שנמכרו לפני שהבאנדל יצא בכלל.
אחרי שנגמר הבאנדל (אמרת שהוא היה ל3 חודשים לא?) נמכרו 668,000 יחידות של גריס.
אם כך מה יש לנו?
560,000 יחידות באירופה שנמכרו לפני צאת הבאנדל.
668,000 יחידות של גירס באירופה אחרי שנגמר הבאנדל.
3,420,000 יחידות שנמכרו בארה"ב ששם לא היה באנדל.
80,000 יחידות שנמכרו ביפן ללא באנדל.
סך הכל הגענו ל4,728,000 יחידות של גירס שנמכרו ב200% ללא שום באנדל, יותר ממליון וחצי ממה שרזיסטנס עשה עם הבאנדלים השונים שלו שלו.
אם אתה רוצה להגיד ששאר ה522,000 יחידות של גירס נמכרו בבאנדל אז בבקשה.
שנינו יודעים שזה ממש לא המצב אבל יאללה, קבל את הקצת מעל חצי מליון יחידות האלה.
כך או כך אני מוכן להתערבות קטנה שאני די בטוח שלא תקח כי אני משער שאפילו אתה יודע שאתה נאחז בקשים.
אם גירס 2 מוכר יותר מרזיסטנס 2 אתה מחליף את החתימה שלך ל"Nadav Pwnd me" ואם רזיסטנס 2 מוכר יותר מגירס אני מחליף ל"Dudy Pwnd me".
הולך או שאתה צ'יקן מקפליי? 
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 30.09 בשעה 20:52.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
30.09, 23:43
|
|
אין לי בעייה, רק שאף פעם לא אמרתי שהוא יעבור בהכרח את גירס אלא ישתווה אליו. אני חושב שתווך של כמה מאות אלפים בודדים מתחתיו זה משהו שאני מוכן להתערב עליו.
וזה Dudi  .
השם הישראלי באנגלית לא נגזר בסופו של יום מ-Doody שזה קקי  .
בלי כל קשר, צריך לתת מסגרת זמן מספיק ארוכה, כי שלושה חודשים זה לא.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
30.09, 23:57
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אין לי בעייה, רק שאף פעם לא אמרתי שהוא יעבור בהכרח את גירס אלא ישתווה אליו. אני חושב שתווך של כמה מאות אלפים בודדים מתחתיו זה משהו שאני מוכן להתערב עליו.
וזה Dudi .
השם הישראלי באנגלית לא נגזר בסופו של יום מ-Doody שזה קקי .
בלי כל קשר, צריך לתת מסגרת זמן מספיק ארוכה, כי שלושה חודשים זה לא. |
|
|
|
|
אני מוכן לעשות את ההתערבות על בסיס הפרש של מליון לטובת גירס, הולך?
אני עד כדי כך בטוח בעצמי קקי 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
01.10, 00:23
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני מוכן לעשות את ההתערבות על בסיס הפרש של מליון לטובת גירס, הולך?
אני עד כדי כך בטוח בעצמי קקי  |
|
|
|
|
אין שום בעייה. רק צריך לקבוע מסגרת זמן  .
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
01.10, 00:26
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אין שום בעייה. רק צריך לקבוע מסגרת זמן . |
|
|
|
|
אין לי בעיה שאתה תגדיר, זרוק תאריך ונוסיף לחתימה זמן הסדר התערבות.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
01.10, 00:55
|
|
סוף החופשת סמסטר הקרובה, אני לא יודע מתי זה יוצא, לטעמי בסביבות פברואר, נגיד ששלושה חודשים ייתנו את התמונה המלאה.
תתן לחנן העורך דין לאשר את העיסקה  .
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
01.10, 00:57
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
סוף החופשת סמסטר הקרובה, אני לא יודע מתי זה יוצא, לטעמי בסביבות פברואר, נגיד ששלושה חודשים ייתנו את התמונה המלאה.
תתן לחנן העורך דין לאשר את העיסקה . |
|
|
|
|
אני חותם, מחר כשחנן יקום הוא יאשר את העסקה 
|
|
|
|
|
|