מי שמכיר את השחקן SHAY ששיחק פעם בגטרים(כשהם עוד פעלו LOL),יודע שהוא בן 14 ואחד השחקנים הטובים שם-הוא ביקש ממני להכין לו סרט ושלח לי איזה 4-5 פראגים פשוטים-הבעיה היא שהוא פשוט נעלם ואני לא יודע איך להשיג אותו ולקבל פראגים טובים שלו-אז הכנתי לו סרטון פרישה
הנה : http://www.youtube.com/watch?v=ktr8DLySknU
כדי לראות באיכות-תלחצו על WATCH IN HIGH QUALITY גם זה לא ממש משפר אבל אין מה לעשות...
אז תהנו(או שלא ... זה קצר מאוד בגלל חוסר בקטעים SORRY)...
David
NaNd0r
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob
אז ככה בוא נתחיל מי זה שאתה ציטר וסע סע מהפורום הזה...אני יזכיר לכולם דודו "pointblank" תפס אותך על ציטים דבר שני לגבי הסרט אחד תוריד צאט...מי זה שיי ביכלל?!ואת האמת לא אהבתי ביכלל את הסרט
זה לא אני יעילג.....
אני זה SmokiE יילד עילג...רק הניק שלי פה בפורום זה של השחקן הזה-ודרך אגב-גם השחקן הצ'יטר מהקהילה הוא פייקר...
אה ודרך אגב-אני בטוח שיש דברים שלא כולם יודעים עליך Casper...
טוב רוצה לדבר ככה אז יאללה בוא...נתחיל מי זה שלא רציתי ליפגוע בנאנדורנו כי הוא היה אחלה גבר אבל אם זה לא הוא אז יאללה סרט עלוב!דבר שני מה לא יודעים עלי שהיה לי מישתממש סטים של ציטר אז מה?!תפסו אותי על ציטים לא!אני יודע שכולם חושדים ורק מנסים לידפוק אותי אבל לא נורא יש לי סטים חדש "נקי" יאללה נשמה אם כבר פתחתה את הפה אז יאללה תגיד פה מול כולם מה לא יודעים עלי פחחחחח אפס...יום טוב שנה טובה לכולם =]
נחמד - ואמרת שזה סרט אימון שלך? דווקא סבבה לגמרי..
אתה מדבר כאילו זה מעפן לדעתי זה יותר מבסדר :O
ישר כוח - תביא לנו עוד כאלה
וCASPER - "שכל הקנאים ימותו" למה להיות קנאי?
Casper אתה אומר לא לספר ששיחקת עם צ'יטים?
אגב אתה יודע מה אומרים? פעם צ'יטר תמיד צ'יטר אבל עזוב-בהצלחה שיהיה לך... עם הקלאן שאתם אוכלים 16-9 מUPC אז עזוב...
Casper אתה אומר לא לספר ששיחקת עם צ'יטים?
אגב אתה יודע מה אומרים? פעם צ'יטר תמיד צ'יטר אבל עזוב-בהצלחה שיהיה לך... עם הקלאן שאתם אוכלים 16-9 מUPC אז עזוב...
HUH?!!!נשמה?!!!!מה אתה מזיין פה תשכל פעם ציטר תמיד ציטר האאא תראה לי הוחכה...הפסדנו 16-9?תראה הוחכה...אם אתה רוצה תביא את האייסיי שלך אני ילשח לך את כול הרקורדים של המיחקים שלנו וSS ותעשה לי טובה תפסיק לזיין תשכל...ובדרך אני ישלח לך כמה כמה עשינו נגד באטאליונס...נשמה ואני אומר לך עוד פעם אם אתה מדבר בלי הוחכות מה אתה שווה נשמה?<!
אין לי כוח להתווכח איתך-אתה צודק טוב??
עכשיו אתה שמח?
אה ועוד משהו-מי שלא מבין על מה אני מדבר-תיראו את הפראג האחרון פה-הוא לא רק מזל בוא נגיד ככה... http://www.youtube.com/watch?v=-r11tJOfsm0
אין לי כוח להתווכח איתך-אתה צודק טוב??
עכשיו אתה שמח?
אה ועוד משהו-מי שלא מבין על מה אני מדבר-תיראו את הפראג האחרון פה-הוא לא רק מזל בוא נגיד ככה... http://www.youtube.com/watch?v=-r11tJOfsm0
מה אתה אפס נירא לי בחיים לא עשיתה אייס!אתה יודע מה זה סאומד יא אפס אתה יודע?!כן אתה יודע אז מה אתה מזזין תשכל ותכלס זה שאתה אומר לי שאני ציטר זה רק מחמיא לי...תסים לב שאחרי שהרגתי את הרביעי באתי לרדת למטה ואש שמעתי אותו וחזרתי והרדתי אותו
מה אתה אפס נירא לי בחיים לא עשיתה אייס!אתה יודע מה זה סאומד יא אפס אתה יודע?!כן אתה יודע אז מה אתה מזזין תשכל ותכלס זה שאתה אומר לי שאני ציטר זה רק מחמיא לי...תסים לב שאחרי שהרגתי את הרביעי באתי לרדת למטה ואש שמעתי אותו וחזרתי והרדתי אותו
אם זה מחמיא לך אז למה אתה מגיב...?
סאונד אתה אומר-איך אתה יכול לשמוע משהו ממרחק כזה? ואיך סאונד נותן לך את המיקום המדוייק?
אני לא אמרתי כלום-אתה התחלת עם העלבות אז המשכתי מה קרה?
אני היתחלתי?!חחח טוב נשמה!טוב טעיתי חשבתי שאתה הציטר האפס הזה ואז בה לפורום עוד בלי בושה אז טעיתי טוב כפרה?!וסתם שאלה איפה בידיוק העלבתה אותי חחח אז סתם סורק מילים לאוויר בלי הוכחות חחחח טוב אחי כשתבין תיגדל...אני יודע שהמישפט כשתיגדל תבין =]
אני היתחלתי?!חחח טוב נשמה!טוב טעיתי חשבתי שאתה הציטר האפס הזה ואז בה לפורום עוד בלי בושה אז טעיתי טוב כפרה?!וסתם שאלה איפה בידיוק העלבתה אותי חחח אז סתם סורק מילים לאוויר בלי הוכחות חחחח טוב אחי כשתבין תיגדל...אני יודע שהמישפט כשתיגדל תבין =]
כמה דברים:
היתחלתי= התחלתי
בה= בא
בידיוק= בדיוק
העלבתה= העלבת
סורק= זורק
תיגדל= תגדל