במידה ואתם עונים על הדרישות הנ"ל, כל שעליכם לעשות הוא לשלוח אלי מייל לכתובת: holtex@Vgames.co.il עם הפרטים הבאים:
*שם מלא.
*תאריך לידה.
*כינוי(במירק).
*השם של החשבון קיו.
*מדוע אני מתאים לתפקיד.
בהצלחה לכל השולחים!
צוות ניהול הגאטרים העומד לרשותכם: מנהל גאטרים ראשי - אלון "holtex". מנהל גאטר בוט 1 - ירון "opponnents". מנהל גאטר בוט 2 - שמואל "Bonafider".
00:02… @10vG|unSeen|HYS: אני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם 00:02… @10vG|unSeen|HYS: ! 00:03… @10myop|Aqura: מי יסתכל על החשפניות 00:03… @10myop|Aqura: שיש שווארמה 00:03… @10myop|Aqura: LOL 00:03… @10vG|unSeen|HYS: HDAHAHAA 00:03… @10vG|unSeen|HYS: OMG
Love come quietly... but yout know when it is there, because suddenly... you are not alone any more, and there is no asdness inside you
Love is a happy feeling that stays inside your heart for the rest of your life
אתם כל יום משנים מנהל בגלל זה בטח המצב של הגטרים בכזה מצב
כל שינוי ההנהלה בוצע תחת ביקורת והשגחה, וכמובן שמסיבות מסוימות. יש הנהלה גבוהה שמנהלת מעל הגאטרים שמקפידים שהכל ייזרום חלק, שלא רשומים ברשימה שאלון רשם. אל חשוב שמצב הגאטרים נובע ממצב המנהלים... זה ממש לא ככה.
NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תצית אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
00:02… @10vG|unSeen|HYS: אני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם 00:02… @10vG|unSeen|HYS: ! 00:03… @10myop|Aqura: מי יסתכל על החשפניות 00:03… @10myop|Aqura: שיש שווארמה 00:03… @10myop|Aqura: LOL 00:03… @10vG|unSeen|HYS: HDAHAHAA 00:03… @10vG|unSeen|HYS: OMG