שתי גרסאות חדשות של SteelSeries Siberia + גרסה חדשה של 5Hv2
בקרוב (בנובמבר) מגיעות שתי אוזניות חדשות בסדרת SteelSeries Siberia. האוזניות בנוחות והאיכות הידועה של סדרת Siberia, אבל מתהדרות בשני צבעים חדשים - ורוד ואדום חזק.
lo shuk-aval ata lo mevin ma hem osim?kaha mekablim pirsum hinam
bimkom leashkia ve latet spons le lan hem mefarsemim po muzarim hinam
hem korim et ze ve uly gam yeyasmu
im ata kone ozniot be 415 shekel ahi-asu aleha hawa haha
lo shuk-aval ata lo mevin ma hem osim?kaha mekablim pirsum hinam
bimkom leashkia ve latet spons le lan hem mefarsemim po muzarim hinam
hem korim et ze ve uly gam yeyasmu
im ata kone ozniot be 415 shekel ahi-asu aleha hawa haha
א. למוצר יש מחיר, אף אחד לא מוכרח לשלם אותו. סה"כ אוזניות גיימינג זה לא משהו שקונים כל יום או שבוע או חודש או שנה. כל מי שניסה את ה Siberia (שמונחות גם על הראש שלי עכשיו ) יודע שמדובר באוזניות נוחות ואיכותיות.
ב. מי אמר שאנחנו לא משתתפים בלאן (שנה שעברה היינו בין הספונסרים שלו) ומה הקשר בכלל?
ג. מכיוון שמדובר בדגם מאד פופולארי של אוזניות גיימינג, אני חושב שיש מקום לפרסם הודעה בנושא הזה. כמו שאם היה יוצא משחק חדש היה אפשר לפרסם אותו למרות שבסופו של דבר גם במקרה של משחק חדש המטרה היא שאנשים יקנו אותו.
א. למוצר יש מחיר, אף אחד לא מוכרח לשלם אותו. סה"כ אוזניות גיימינג זה לא משהו שקונים כל יום או שבוע או חודש או שנה. כל מי שניסה את ה Siberia (שמונחות גם על הראש שלי עכשיו ) יודע שמדובר באוזניות נוחות ואיכותיות.
ב. מי אמר שאנחנו לא משתתפים בלאן (שנה שעברה היינו בין הספונסרים שלו) ומה הקשר בכלל?
ג. מכיוון שמדובר בדגם מאד פופולארי של אוזניות גיימינג, אני חושב שיש מקום לפרסם הודעה בנושא הזה. כמו שאם היה יוצא משחק חדש היה אפשר לפרסם אותו למרות שבסופו של דבר גם במקרה של משחק חדש המטרה היא שאנשים יקנו אותו.
bediuk-sah akol ozniot gaming az lama 415 shekel-agav baatar shel steelseries ze ole pahot hashvaa: http://www.steelseries.com/teaser_heaven/front/5hv2
bekizur baatar shel steelseries siberia adom ole 80$=80*3=240shekel
+mishloah
az taasu tova
dereh agav yesh davar ehad nahon-ha ozniot mamash tovot aval 415 shekel?
נערך לאחרונה על ידי NaNd0r, אתמול בשעה 19:57.
David
NaNd0r
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob
bediuk-sah akol ozniot gaming az lama 415 shekel-agav baatar shel steelseries ze ole pahot hashvaa: http://www.steelseries.com/teaser_heaven/front/5hv2
bekizur baatar shel steelseries siberia adom ole 80$=80*3=240shekel
+mishloah
az taasu tova
dereh agav yesh davar ehad nahon-ha ozniot mamash tovot aval 415 shekel?
אם אתה עושה חישובים אז תעשה אותם כמו שצריך. 80$ זה מבצע השקה שיש שם, ברגיל זה 100$, אבל נניח.
80$*3.5 (לא ברור לי למה חישבת דולר לפי 3 ש"ח לדולר).
הגענו ל 280 ש"ח
תוסיף לזה מע"מ ומס קניה והגעת ל 365 ש"ח.
אמנם המשלוח הוא רק בארה"ב, אבל גם אם הוא היה בינלאומי, הוא לא היה עולה לך 50 ש"ח.
וזה כמובן בלי לקבל אחריות על האוזניות (שאותה אתה כן מקבל כשאתה קונה אצלנו).
אם אתה עושה חישובים אז תעשה אותם כמו שצריך. 80$ זה מבצע השקה שיש שם, ברגיל זה 100$, אבל נניח.
80$*3.5 (לא ברור לי למה חישבת דולר לפי 3 ש"ח לדולר).
הגענו ל 280 ש"ח
תוסיף לזה מע"מ ומס קניה והגעת ל 365 ש"ח.
אמנם המשלוח הוא רק בארה"ב, אבל גם אם הוא היה בינלאומי, הוא לא היה עולה לך 50 ש"ח.
וזה כמובן בלי לקבל אחריות על האוזניות (שאותה אתה כן מקבל כשאתה קונה אצלנו).
1.ze lo shum mivtsa
2.maam+mas ze 50shekel
3.a mishloah ho ken ben leumi ani kaniti sham ahbar le ah sheli al tagido stam
4.mishloah kalol ba mehir
5.kaniti sham ahbar be 340shekel ve shilamti basof400 az 60 shekel nosafim kolel mishloah
aval azvu ma ani mitvakeah ithem zot ha avoda shelahem
David
NaNd0r
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob