אני לא יודע איך זה הולך או איך אתם עושים את זה, אבל אני מציע לכם לסיים עם הסיפור הזה של כל הצ'יטרים הבוטים האלה אחת ולתמיד (לפחות לתקופה הקרובה ) .
פשוט תתפסו שבוע שלם שאתם עושים פרוססים על כל הקלאבים שלכם.
כל השחקנים שנמצאים בקלאבים תעשו פרוססים בלי שהם ידעו שבוע שלם. תאמינו לי הבטחה שלי לפחות עוד 10-20 צ'יטרים אתם תתפסו.
תתחילו לנקות את הקהילה, אני רואה שאתם עושים עבודה טובה אבל זה לא מפסיק זה כמו מחלה, הצי'טרים המסריחים האלה.
אני לא יודע איך הגעת לרעיון הזה, אבל מבחינתנו הוא בלתי-אפשרי.
גם כי תמיד יהיו עוד ועוד צ'יטרים, תמיד יהיו אנשים חדשים שרוצים לנסות את זה, וגם כי זה פשוט יותר מדי, ואנחנו מעט מדי. אין לנו את האפשרות והיכולת לעבור על כולם, ובשביל זה יש לנו אתכם, אתם העניים שלנו נגד הצ'יטרים, כל אחד שאתם חושדים בו - אתם עושים bust ומדווחים, זה עוזר לנו לבדוק את הנכונים ביותר.
00:02… @10vG|unSeen|HYS: אני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם 00:02… @10vG|unSeen|HYS: ! 00:03… @10myop|Aqura: מי יסתכל על החשפניות 00:03… @10myop|Aqura: שיש שווארמה 00:03… @10myop|Aqura: LOL 00:03… @10vG|unSeen|HYS: HDAHAHAA 00:03… @10vG|unSeen|HYS: OMG
כמו שצוות Vact אמר: זו משימה בלתי אפשרית, ובטח ובטח בזמן כזה שהוא מלא בתחרויות, טורנירים, ליגות ועוד מיליון ואחד דברים שאנחנו צריכים להתרכז בהם. נכון, זו משימה חשובה לא פחות, אבל באמת שאני מקווה שלאט-לאט נמגר את התופעה הזו.
כמו שצוות Vact אמר: זו משימה בלתי אפשרית, ובטח ובטח בזמן כזה שהוא מלא בתחרויות, טורנירים, ליגות ועוד מיליון ואחד דברים שאנחנו צריכים להתרכז בהם. נכון, זו משימה חשובה לא פחות, אבל באמת שאני מקווה שלאט-לאט נמגר את התופעה הזו.
יום טוב.
זה משימה לא חשובה פחות" זה המשימה הכי חשובה מה אתה עושה צחוק בחייאת דינאק לשחק בלי ציטר'ים זה הדבר הכי כיף בארץ..
לא הבנת אותי נכון. תסתכל על המצב ככה: תפסנו למעלה מ-120 צ'יטרים מאז נכנס צוות Vact לפעולה. ברגע שלא יהיו תחרויות\טורנירים\ליגות ועוד ועוד, לא תהיה כאן פעילות. לכן אמרתי שזו משימה חשובה לא פחות, אבל כשיש מאה ואחד דברים אחרים לדאוג להם, טיפה קשה לקחת שבוע של "חופש" ולתפוס פער.
לא הבנת אותי נכון. תסתכל על המצב ככה: תפסנו למעלה מ-120 צ'יטרים מאז נכנס צוות Vact לפעולה. ברגע שלא יהיו תחרויות\טורנירים\ליגות ועוד ועוד, לא תהיה כאן פעילות. לכן אמרתי שזו משימה חשובה לא פחות, אבל כשיש מאה ואחד דברים אחרים לדאוג להם, טיפה קשה לקחת שבוע של "חופש" ולתפוס פער.
ani batoah she ha kehila tavin im tahito laasot nikuy
az tidhu et ha lan be shavua ani hoshev she hakvootsot yavinu
David
NaNd0r
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob
ata omer tamid ihyu ani omer she im kol hodshaim yaasu nikuy tihye hartaa ve ha tofaa tafsik
אני חושב שבזכות הפעולה שלך יהיו פחות ציטרים אבל תמיד תמיד תמיד תמיד יהיו ציטרים ....
זה כמו להגיד שדבר מסויים 100% יצליח.. אין לך את הזכות לאמר את זה ...
אני חושב שזה רעיון טוב ושיקחו כל שבוע מקבץ של שחקנים ( Steamid's ) ויבדקו.. או פעם בחודש או פעם בחודשיים....
זה לא שעם הזמן יש יותר שחקנים בדרך כלל אותם שחקנים ... תשיגו עוד שיעזרו אבל הרעיון באמת יעיל ..
לפני שבוע וחצי שבועיים אני חושב התחילה המכה הזאתי.
שיחקתי וכשהיה לי משעמם נכנסתי לאינטרנט וגלשתי פה בפורום, כל שתי דקות ראיתי הודעה אחרת של מישהו אחר שהוא תפס צ'יטר.
אני לא צוחק, נשבע לכם שאמרתי לעצמי איכס המצב נהייה פה מגעיל זה כבר לא מקורי זה האמאמא של הפרוץ!
כל שנייה צ'יטר אחר, סיכוי של אחד לשלוש שיש צ'יטר בקלאב שאתה משחק בו. אז אמרתי אני חייב להציע משהו.
ראיתי כמה השחקנים של GLC וכל השאר כועסים שהלאדר עכשיו נמשך המון זמן והלאן נדחה, אני בטוח שהם יוכלו להבין אם תודיעו להם שלאן נדחה בעוד שבוע על מנת "לנקות" את הקהילה שלכם.
זה ישתלם לכם תאמינו לי אחרי זה כולם יכנסו לקלאבים ביותר כיף ויותר רצון לשחק פאבליק.
אני לא אומר שצריך עכשיו את כל הסטימים לבדוק, אבל אתם יודעים, גם קבוצה של עשרה סטימים ביום לא יזיק ולא לוקח המון זמן..
לפני שבוע וחצי שבועיים אני חושב התחילה המכה הזאתי.
שיחקתי וכשהיה לי משעמם נכנסתי לאינטרנט וגלשתי פה בפורום, כל שתי דקות ראיתי הודעה אחרת של מישהו אחר שהוא תפס צ'יטר.
אני לא צוחק, נשבע לכם שאמרתי לעצמי איכס המצב נהייה פה מגעיל זה כבר לא מקורי זה האמאמא של הפרוץ!
כל שנייה צ'יטר אחר, סיכוי של אחד לשלוש שיש צ'יטר בקלאב שאתה משחק בו. אז אמרתי אני חייב להציע משהו.
ראיתי כמה השחקנים של GLC וכל השאר כועסים שהלאדר עכשיו נמשך המון זמן והלאן נדחה, אני בטוח שהם יוכלו להבין אם תודיעו להם שלאן נדחה בעוד שבוע על מנת "לנקות" את הקהילה שלכם.
זה ישתלם לכם תאמינו לי אחרי זה כולם יכנסו לקלאבים ביותר כיף ויותר רצון לשחק פאבליק.
אני לא אומר שצריך עכשיו את כל הסטימים לבדוק, אבל אתם יודעים, גם קבוצה של עשרה סטימים ביום לא יזיק ולא לוקח המון זמן..