Application: שם פרטי ושם משפחה : Yakov_Benion תאריך לידה : 25/5/1982 גיל : 26 מספר פלאפון : 7583 (לא בטוח, צריך לבדוק ולערוך) חינוך/אקדמיה : אוניברסטיה, ועברתי בהצלחה טסט ראשון. עבודות קודמות : עורך דין, ועכשיו מוסכניק כי התחלתי להתעניין בזה. עבר פלילי : אין. מדוע ברצונך להצטרף לדי אם וי : יש לי ניסיון רב בתחום הרכב ונהיגה, וגם נהיגה מתקדמת יותר ואני רוצה להעביר את הידע הזה ולהעביר אך ורק אנשים שבאמת יודעים לנהוג ולגרום לפחות תאונות דרכים. איזה רשיונות יש לך : נהיגה. מה תוכל לתרום לדי אם וי : את ניסיוני הרב בתחום הנהיגה והרכב. (( **OOC** שם : יניב גיל : 17 רמת הארפי שלך 1-10 : 8-9 ))
Jason Glen לא התקבל ( ביטל את המעומדות בעצמו ) Willi Jonson לא התקבל ( האפלייקישן שלך לא מראה את מה שאנחנו מחפשים) Yuval Sasaki לא התקבל ( מצטער אבל אתה לא מה שאנחנו מחפשים ) כפיר כהן לא התקבל ( אתה לא מה שאנחנו מחפשים ) Bar Hardy התקבל ( בהצלחה בעבודה ) Sasuke Uchiha לא התקבל ( מצטער אבל רמת הארפי שלך כפי שראיתי לא מספיקה לנו ) Tony Devichi התקבל ( בהצלחה בעבודה ) Tsuruki Yang בהמתנה ( נסה ליצור איתי קשר IC`ly ולקבל את העבודה ) Akiro Satou התקבל ( בהצלחה צור איתי קשר IC לקבלת המבחן לעבודה )Itazi Shimoro לא התקבל ( רמת האר פי שלך לא מתאימה לנו (אי אפשר להוציא נשק מלוקר נעול שלא הכנסתה עליו את הנשק !)) Yakov Benion בהמתנה ( נסה ליצור איתי קשר IC`ly ולקבל את העבודה )
מצטער למי שלא התקבל אין מה לעשות תמיד יש דרך לנסות להתקבל בסבב הבא
למי שהתקבל צרו איתי קשר IC וגם OOC להתחלת המבחן שלכם
למי שבהמתנה נסו להשיג את העבוד בדרך IC'ly בהצלחה!
זהו נגמרו האפליקיישנים לסבב זה !
אני מקווה שמי שבהמתנה יש לו מקרופון מי שאין לו לא יוכל להיות בדי אם וי
טופס נשק: שם:Eli
משפחה:Conik
טלפון:6435
עבודה:גונב מכוניות
תעודת יושר: (תמונה משוטר) אין
מדוע אתה רוצה לקבל רשיוון לנשק:כדי להגן על עצמי ולעזור למשטרה
האם יש לך את כל הכסף הדרוש:כן
האם יש לך עבר פלילי:לא
טופס נשק:
שם:Eli
משפחה:Conik
טלפון:6435
עבודה:גונב מכוניות
תעודת יושר: (תמונה משוטר) אין
מדוע אתה רוצה לקבל רשיוון לנשק:כדי להגן על עצמי ולעזור למשטרה
האם יש לך את כל הכסף הדרוש:כן
האם יש לך עבר פלילי:לא
לא מאושר
תביא תעודת יושר
((אינך יכול לרשום בטופס שמשתמשים בו IC שאתה גנב מכוניות אתה צריך להגיד מובטל אני יתעלם מזה רק להפעם))
תשובתך למדוע אתה רוצה לקבל רשיון זה אינה מספקת
נסה שוב בפעם אחרת