גם אני חושב ככה
לאדע יש נטיה כזאת להתגעגע למה שהיה בעבר ולהגיד למה אין את זה היום ^.^
במיוחד שיותר מ 80% מהשחקנים שם כבר לא משחקים... אם תשים לב
eSr\lnl רק neut עדיין משחק
ELE פעם משחקים פעם לא...
GW רק Pisti עדיין משחק
EnD רק impact עדיין משחק
זהו
רק אני חושב שהתקופה הזאת הייתה הכי פעילה בשנים האחרונות היה איזה 2 לאנים של מוזמנים, היה לאן ענק בגני התערוכה, היה מלא קבוצות בזמנו EG שגם חזרו והיום נראה לי גם כולם פרשו...
במיוחד שיותר מ 80% מהשחקנים שם כבר לא משחקים... אם תשים לב
eSr\lnl רק neut עדיין משחק
ELE פעם משחקים פעם לא...
GW רק Pisti עדיין משחק
EnD רק impact עדיין משחק
זהו
רק אני חושב שהתקופה הזאת הייתה הכי פעילה בשנים האחרונות היה איזה 2 לאנים של מוזמנים, היה לאן ענק בגני התערוכה, היה מלא קבוצות בזמנו EG שגם חזרו והיום נראה לי גם כולם פרשו...
לא משנה מי פרש מי חזר
היום יש שחקנים יותר טובים ולא משנה מה יגידו לך
המשחק של פעם כל כך גרוע תסתכל על דמואים ( לא שאני ראיתי לא ראיתי דמו בחיים אולי איזה 1-2 והם היו של הקבוצה)
סתכל היום המשחק הרבה יותר טוב ומתקדם
לא משנה מי פרש מי חזר
היום יש שחקנים יותר טובים ולא משנה מה יגידו לך
המשחק של פעם כל כך גרוע תסתכל על דמואים ( לא שאני ראיתי לא ראיתי דמו בחיים אולי איזה 1-2 והם היו של הקבוצה)
סתכל היום המשחק הרבה יותר טוב ומתקדם
מצטער לאכזב אותך אבל אני בקהילה כבר 4 ומשהו שנים
ואין הבדל בין לפני שנה-שנתיים לעכשיו.
אתה בטח מדבר על התקופה היותר ישנה של EnD,NET,eSr וכ'ו אני צודק?
זה שאתה בקהילה יפה לך
תראה איך אנשים משחקים
היום יש שחקנים הרבה יותר טובים מפעם
מבחינת AIM וחשיבה ( הילדים הגדולים יותר )
עזוב אני לא בא להתווכח על קטנות, אני רק יכול להגיד לך שמפעם לפעם הסגנון משחק משתנה לדוגמא פעם אף אחד לא עשה את ה duck שעכשיו רוצים להוריד והינה זה נכנס למשחק כבר בסביבות שנה+
אתה מבין את הכוונה שלי?
אבל בכללי ממתי שויגיימס עשו את ה delux הזה ועד היום הסגנון משחק לא השתנה אני יכול להגיד לך בלי צל של ספק. מדובר בסך הכל בשנה וחצי לא מתקופת Gamer\3Dv
עזוב אני לא בא להתווכח על קטנות, אני רק יכול להגיד לך שמפעם לפעם הסגנון משחק משתנה לדוגמא פעם אף אחד לא עשה את ה duck שעכשיו רוצים להוריד והינה זה נכנס למשחק כבר בסביבות שנה+
אתה מבין את הכוונה שלי?
אבל בכללי ממתי שויגיימס עשו את ה delux הזה ועד היום הסגנון משחק לא השתנה אני יכול להגיד לך בלי צל של ספק. מדובר בסך הכל בשנה וחצי לא מתקופת Gamer\3Dv
מה אתה חופר תגיד לי..אתה לא מבין כלום מהחיים שך אז שתוק..
הקהילה היום הרבה יותר טובה ברמה ובחשיבה..פעם היה סיגנון משחק שונה וזה השתנה
נגמר הסיפר
אז ככה, פעם קלאן זה היה קלאן - לא כמו היום שקלאן מתפרק אחרי חודש בגלל איזה הפסד ב PCW, אין מה להשוות את הטימפליי של היום לטימפליי של פעם.
פעם זה היה קבוצה ולא סתם עוד משחק של יופיסי שחושבים שהם קבוצה.
מה אתה חופר תגיד לי..אתה לא מבין כלום מהחיים שך אז שתוק..
הקהילה היום הרבה יותר טובה ברמה ובחשיבה..פעם היה סיגנון משחק שונה וזה השתנה
נגמר הסיפר
אוי סתום כבר!
תפסיק לבלבל את המוח שום דבר לא השתנה מאז, שחקתי אז עם השחקנים האלה ואני משחק היום עם חלק קטן ממה שנשארו ואני אומר לך שלא השתנה שום דבר.
מלפני שנתיים+ זה כן, השתנה די הרבה אבל מלפני שנה וחצי? nothing.