אני לא מאמין לזה אישית אין שחקן בארץ שאין לו צ'יטים במחשב!!!
זה קורא שמשתמשים בצ'יטים במשחק בסבר פאב ואז מעיפים את הWH בלי RR למחשב זה נשאר בזכרון כך זה קרה
חרטא אש..זה שיש לו צ'יטים על המחשב..לא אומר שהוא השתמש..למה נראה לכם ששחקן שהגיע לטופ שבטופ בארץ שלנו ישתמש בצ'יטים ? בשביל מה ? בשביל להראות שהוא טוב בקלאבים ?!
עשו לי טובה יש הרבה שחקנים שרואים דמואים עם WH וזה ידוע וזה מקובל..ואולי אפילו ויגיימס עושים את זה בשביל יותר פרסום או משו :| אני לא חבר שלו ולא באתי להגן עליו אני רק אמרתי את הדעה שלי. יום טוב.
אני לא מאמין לזה אישית אין שחקן בארץ שאין לו צ'יטים במחשב!!!
זה קורא שמשתמשים בצ'יטים במשחק בסבר פאב ואז מעיפים את הWH בלי RR למחשב זה נשאר בזכרון כך זה קרה
אותי תפסו???
מתי?
חחחח
זה שזה יורה לי לבד לראש זה לא אומר שזה צ'יט.
רוצים לראות איך עובדים על ילד מפגר? לחץ כאן
shlomizStyle-_^
ציטוט:
אחי למה אתה מעלה גיחוחים עלי !??! אתה לא מאמין אז אפילו תשאל אותםם!!!@!
pm MYM|LUq במירקק לי אין עם היה היתי מביא לך הוכחה ידנית
ורגע אם הם מפולאניה אז למה הוא לא דיבר איתי באידיש ???
חרטא אש..זה שיש לו צ'יטים על המחשב..לא אומר שהוא השתמש..למה נראה לכם ששחקן שהגיע לטופ שבטופ בארץ שלנו ישתמש בצ'יטים ? בשביל מה ? בשביל להראות שהוא טוב בקלאבים ?!
עשו לי טובה יש הרבה שחקנים שרואים דמואים עם WH וזה ידוע וזה מקובל..ואולי אפילו ויגיימס עושים את זה בשביל יותר פרסום או משו :| אני לא חבר שלו ולא באתי להגן עליו אני רק אמרתי את הדעה שלי. יום טוב.
לא התכוונתי להגיב פה . אבל עשית את זה בשבילי תודה.
גם עם ראו שהוא הפעיל ציטים וגום עם זה נכון אני לא מאמין שהוא שיחק איתם :!
יכול להיות לבדוק כמה דברים או משהו
בכול זאתת אוהבים אותו
חאלאס ראובן!
רוצים לראות איך עובדים על ילד מפגר? לחץ כאן
shlomizStyle-_^
ציטוט:
אחי למה אתה מעלה גיחוחים עלי !??! אתה לא מאמין אז אפילו תשאל אותםם!!!@!
pm MYM|LUq במירקק לי אין עם היה היתי מביא לך הוכחה ידנית
ורגע אם הם מפולאניה אז למה הוא לא דיבר איתי באידיש ???
יש לו צ'יטים על המחשב סבבה,
אבל אתם לא תפסתם אותו משחק איפה שהוא עם הצ'יטים אתםפ שוט מצאתם את זה על המחשב שלו :|.
ותאמין לי הוא כבר הוכיח מספיק איזה שחקן הוא אז זה לא משנה
וגם אם תעשו עכשיו חיפוש בבאסטד לכולם תראו שלכוולם יש וואלק במחשב אבל הם לא שיחקו איתו אז הם יקבלו באן ? ולא יהיה שחקנים