משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
04.10, 20:24
|
|
|
VACT |
ציטוט: |
 |
|
|
חבל שלא קראת את התגובה הקודמת שלי.
כבר נאמר פה פעמיים, פעם אחת ניצן אמר, ובפעם השניה אני אמרתי והדגשתי וזו הפעם השלישית:
סדרת הצ'יטים החדשה, החל מ SSWV4.6\7 פועלת היישר דרך Pre Fetch ולא דרך רישמת הDLL הפועלים, לכן אין לנו דרך לאמת את דבריו של דור שהצ'יטים לא היו בשימוש בזמן משחק בשרתי VGAMES לכן נוצר מצב חדש :
מעתה והלאה (למרות שהמצב הזה קיים כבר מספר שבועות), כל שחקן שימצא אצלו צ'יט על המחשב יורחק לאלתר מפעילות ויגיימס, ניצן אף הוסיף דבר שלדעתי מיותר, יעמדו לצד השחקן הנ"ל 48 שעות להוכיח את חפותו בדרך זו או אחרת (שכנראה תעבור דרכי ומספר מנהלים בכירים נוספים וכמובן שתצטרך רוב.).
בקשר לבית משפט והעניין הגדול שעשית סביבו,
אני נמנע מלהגיב על דבריו של ניצן והחלטותיו כי אחרי הכל הוא המנהל גם שלי.
אבל אני אגיד את דעתי, אני לפחות מחכה לתגובתו של דור בגלל שאני מכיר את דור עוד מ2005 וגם לפני. אני לא בטוח שהוא זוכר אותי, אבל ראיתי אותו בלאנים, ראיתי אותו בתחרויות ואני יודע עד כמה הפעילות שלו חשובה לגיימינג הישראלי, בין אם זה בארגון ESRAEL שיכניס את הגיימינג לכותרות נוספות ויפתח את הקהילה, ובין אם זה כל דבר אחר.
לכן אני מקווה שדור יצליח להוכיח את חפותו, אבל זה יהיה קשה, תאמינו לי. |
|
|
|
|
אז בוא אני אגיב לך בחזרה, אתה מאשים אותי שאני צ'יטר כי אין באפשרותך לבדוק אם הצ'יטים פעלו בזמן פעילות או לא?
עשיתי סרט הבאסטד פעל.
תוכיח שלא ותוכיח שכן.
לכן למעת יראת הספק אני חושב שהכי נכון זה לא להשהות ולשנות את החוקים.
זו רק דעתי כן, אבל אני מחכה להתייחסות של ניצן.
|
|
|
|
|
|
CS VACT Support

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
04.10, 20:30
|
|
|
Meropie |
 |
|
|
אז בוא אני אגיב לך בחזרה, אתה מאשים אותי שאני צ'יטר כי אין באפשרותך לבדוק אם הצ'יטים פעלו בזמן פעילות או לא?
עשיתי סרט הבאסטד פעל.
תוכיח שלא ותוכיח שכן.
לכן למעת יראת הספק אני חושב שהכי נכון זה לא להשהות ולשנות את החוקים.
זו רק דעתי כן, אבל אני מחכה להתייחסות של ניצן. |
|
|
|
|
בוא אני אגיב לך שוב, והדיון הזה בינינו לא יגמר אם לא תוותר.
במצב שציינת, כל הקהילה יכולה להוריד SSWV5.1 או כל גרסא קודמת ולשחק איתה בשרתי VGAMES ולקוות שהBUST לא יקלוט את הצ'יט בזמן פעולה.
במצב שציינת, הקלאבים יתרוקנו מהר מאד מכיוון שהצ'יטרים יחגגו.
עכשיו, המצב החדש שציינתי, פועל כבר למעלה ממספר שבועות ועד כה לא היה שום קול נגדו, שום התרעמות שכזו, שום דיון. לכן, כדי למנוע את מה שציינתי למעלה נוצר המצב החדש הזה.
לא מניסיון שלנו להכניס מצב חדש ודרך חדשה לתפוס צ'יטרים, ההתפחות של הצ'יט יצרה את המצב הזה.
אל תבוא בטענות לויגיימס. תבוא בטענות למי שמפתח ומשתמש בו.
|
Vgames Anti Cheat Team
לפניות: VACT@Vgames.co.il
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
04.10, 20:34
|
|
|
VACT |
 |
|
|
חבל שלא קראת את התגובה הקודמת שלי.
כבר נאמר פה פעמיים, פעם אחת ניצן אמר, ובפעם השניה אני אמרתי והדגשתי וזו הפעם השלישית:
סדרת הצ'יטים החדשה, החל מ SSWV4.6\7 פועלת היישר דרך Pre Fetch ולא דרך רישמת הDLL הפועלים, לכן אין לנו דרך לאמת את דבריו של דור שהצ'יטים לא היו בשימוש בזמן משחק בשרתי VGAMES לכן נוצר מצב חדש :
מעתה והלאה (למרות שהמצב הזה קיים כבר מספר שבועות), כל שחקן שימצא אצלו צ'יט על המחשב יורחק לאלתר מפעילות ויגיימס, ניצן אף הוסיף דבר שלדעתי מיותר, יעמדו לצד השחקן הנ"ל 48 שעות להוכיח את חפותו בדרך זו או אחרת (שכנראה תעבור דרכי ומספר מנהלים בכירים נוספים וכמובן שתצטרך רוב.).
בקשר לבית משפט והעניין הגדול שעשית סביבו,
אני נמנע מלהגיב על דבריו של ניצן והחלטותיו כי אחרי הכל הוא המנהל גם שלי.
אבל אני אגיד את דעתי, אני לפחות מחכה לתגובתו של דור בגלל שאני מכיר את דור עוד מ2005 וגם לפני. אני לא בטוח שהוא זוכר אותי, אבל ראיתי אותו בלאנים, ראיתי אותו בתחרויות ואני יודע עד כמה הפעילות שלו חשובה לגיימינג הישראלי, בין אם זה בארגון ESRAEL שיכניס את הגיימינג לכותרות נוספות ויפתח את הקהילה, ובין אם זה כל דבר אחר.
לכן אני מקווה שדור יצליח להוכיח את חפותו, אבל זה יהיה קשה, תאמינו לי. |
|
|
|
|
what the hell do you mean by:"yurhak lealtar" you mean not for one year as before??
i think you should just change the rules-you cant(you know what i mean) ban someone for having a program on his private computer-even cheats.
next:ban for having none steam cs on the computer?
by the way-there is a simple way to beat your famouse busted system
you want me to tell it?
because then your busted program will never be able to catch cheaters by process check-rofl i talk to much
|

David "NaNd0r" Apa
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob 
"גם כשלא מוצאים את האור בקצה המנהרה, צריך לזכור שהוא קיים"
|
|
|
|
|
CS VACT Support

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
04.10, 20:41
|
|
|
NaNd0r |
 |
|
|
what the hell do you mean by:"yurhak lealtar" you mean not for one year as before??
i think you should just change the rules-you cant(you know what i mean) ban someone for having a program on his private computer-even cheats.
next:ban for having none steam cs on the computer?
by the way-there is a simple way to beat your famouse busted system
you want me to tell it?
because then your busted program will never be able to catch cheaters by process check-rofl i talk to much |
|
|
|
|
יורחק לאלתר הכוונה יורחק ברגע זה, מיידית. (אל תנסו ללמד אותי עברית, למילה הזו יש מספר פירושים.)
הבאסטד, היא לא מערכת שלי, אני רק "עובד" של VGAMES. אני אפילו לא חלק מהצוות, ורוב הצוות לא מכיר אותי.
וכן, ויגיימס יכולה להרחיק מישהו על זה שהשתמש בצ'יט שמונע ממנה לדעת אם הצ'יט הופעל בשרתיה או לא, בגלל המצב הזה נוצר המצב החדש שאתה כל כך מתנגד אליו.
ובקשר למה שאמרת בסוף
No one talks too much, but many talk too wrong
|
Vgames Anti Cheat Team
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
04.10, 20:45
|
|
|
VACT |
 |
|
|
לא נעשתה פה שום אפליה.
אחרי ההרחקה הזו הייתה מחשבה ארוכה, נעשה פה אפילו תהליך הפוך לאפליה.
דור קיבל הרחקה בדיוק כמו ה100 הקודמים לו, במקרה שלו, הוא שחקן מוכר ולכן כולם רועמים וזועמים על ההחלטה. |
|
|
|
|
שערורייה, 100 הקודמים לו?
אני מבין שבר Intrexing הוא מקרה מיוחד? כי הוא במקרה עשה הרבה פחות ממה שbade עשה אבל מסתבר שלהיות קרוב להנהלה יותר חשוב.
וככה כשבר משחק בקלאבים של ויגיימס עם צ'יטים בסבבה שלו וכולם צוחקים ואומרים שהוא מסטול כאילו משהו פה מצחיק בכלל, bade מקבל באן לשנה על צ'יט שיכול להיות שהוא הפעיל אותו לפני שבועיים כדי להסתכל בדמו או בשרת פבליק?
ועוד עם העבר שלו זה באמת חתיכת מחדל.
לפי דעתי אתם צריכים לזכור שלא הכל פה צריך להיות טכני, ואתם בני אדם בעלי כושר שיפוט הגיוני.
בדיוק כמו שבבית משפט מקצרים עונשי מאסר בהתחשב בנסיבות אני חושב שפה זה ממש עלוב לתת עונש בכלל.
רק דעתי, לא מסכים עם שיטת הניהול פה.
|
<era|ANGELiC> FEBONAITC : ani roze holzot fliz la clan
<era|ANGELiC> LOL
<era|Febonatic> עם איפי של הסרבר
<era|raymaNZ^> ROFL
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
04.10, 20:52
|
|
!
|
VACT |
 |
|
|
יורחק לאלתר הכוונה יורחק ברגע זה, מיידית. (אל תנסו ללמד אותי עברית, למילה הזו יש מספר פירושים.)
הבאסטד, היא לא מערכת שלי, אני רק "עובד" של VGAMES. אני אפילו לא חלק מהצוות, ורוב הצוות לא מכיר אותי.
וכן, ויגיימס יכולה להרחיק מישהו על זה שהשתמש בצ'יט שמונע ממנה לדעת אם הצ'יט הופעל בשרתיה או לא, בגלל המצב הזה נוצר המצב החדש שאתה כל כך מתנגד אליו.
ובקשר למה שאמרת בסוף
No one talks too much, but many talk too wrong |
|
|
|
|
by saying i talk to much i meant "Hafira" ok-so ....there is no need in these old chineses notes
|

David "NaNd0r" Apa
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob 
|
|
|
|
|
CS VACT Support

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
04.10, 20:54
|
|
|
SolAriC |
 |
|
|
שערורייה, 100 הקודמים לו?
אני מבין שבר Intrexing הוא מקרה מיוחד? כי הוא במקרה עשה הרבה פחות ממה שbade עשה אבל מסתבר שלהיות קרוב להנהלה יותר חשוב.
וככה כשבר משחק בקלאבים של ויגיימס עם צ'יטים בסבבה שלו וכולם צוחקים ואומרים שהוא מסטול כאילו משהו פה מצחיק בכלל, bade מקבל באן לשנה על צ'יט שיכול להיות שהוא הפעיל אותו לפני שבועיים כדי להסתכל בדמו או בשרת פבליק?
ועוד עם העבר שלו זה באמת חתיכת מחדל.
לפי דעתי אתם צריכים לזכור שלא הכל פה צריך להיות טכני, ואתם בני אדם בעלי כושר שיפוט הגיוני.
בדיוק כמו שבבית משפט מקצרים עונשי מאסר בהתחשב בנסיבות אני חושב שפה זה ממש עלוב לתת עונש בכלל.
רק דעתי, לא מסכים עם שיטת הניהול פה. |
|
|
|
|
זו תיהיה התגובה האחרונה שלי להיום, אני מבזבז כאן יותר מדי זמן.
אני באמת מסכים איתך.
אבל חוק זה חוק, ובעמדה שאני נמצא היום אין לי מה לעשות עם זה. תפקידי הוא אחד והוא לבדוק את הפרוססים. אני אישית גם לא בדקתי את דור, אלא איש צוות אחר ולכן אני יכול להגיד בלב מלא שאם אני הייתי בודק אותו ספק אם הייתי מספר. אני מכיר את דור ואני באמת מקווה שהצ'יט לא היה בשימוש ועד מחר בערב הוא יוכל לבוא עם טענה חד משמעית שתעזור לנו להוריד לו את הבאן.
אני לא מאמין שיש מישהו שמעוניין בהשהייה שלו, הוא חשקן חשוב לקהילה ולגיימינג הישראלי.
בקשר למקרה של בר ומקרים נוספים בסגנון דומה
אני מתנגד אליהם בכל תוקף. אני באמת כעסתי ששמעתי על כך בזמנו, אבל באמת שאנחנו חיים בעולם של פרוטקציות ואין מה לעשות בנידון.
אתה מוזמן לשאול כל איש הנהלה בכיר שלהמון החלטות היה לי את האומץ לצאת נגד ההנהלה הבכירה ולאחרונה הייתה החלטה שגם כן קשורה בדור שיצאתי נגדה, אבל הפעם יצאתי נגד דור
אבל אחרי הכל המפתח לכל זה לא בידיים שלנו, אנחנו רק משחקים במה שנותנים לנו.
נערך לאחרונה על ידי VACT, 04.10 בשעה 23:21.
|
Vgames Anti Cheat Team
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
04.10, 20:56
|
|
|
harastem le bade shem tov. . . . ONE BIG BULLSHIT
נערך לאחרונה על ידי 1mperfect, 04.10 בשעה 20:58.
|
.
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
04.10, 20:58
|
|
|
da_k1ng |
 |
|
|
כולה צ'יטים..
אז מה גם prknN משחק עם צ'יטים מה הקטע:X |
|
|
|
|
תראה עד כמה אתה מסכן ..
אז אתה טס עוד כמה זמן אז אתה מתחיל לדדבר לא לעניין לפני שידעת שאתה עובר לחו'ל
היית מבקש ממור רשות להגיב בשביל שלא היה משהו אז מה אתה רוצה..
גם אותך תפסו על צי'טים..ווואותך זה כבר לא מענין כי אתה לא תהיה פה יותר
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
04.10, 21:05
|
|
!
|
Smile |
 |
|
|
תראה עד כמה אתה מסכן ..
אז אתה טס עוד כמה זמן אז אתה מתחיל לדדבר לא לעניין לפני שידעת שאתה עובר לחו'ל
היית מבקש ממור רשות להגיב בשביל שלא היה משהו אז מה אתה רוצה..
גם אותך תפסו על צי'טים..ווואותך זה כבר לא מענין כי אתה לא תהיה פה יותר |
|
|
|
|
tahles zodek-ha manyak gam lo itgayes...hara
|

David "NaNd0r" Apa
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob 
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
04.10, 21:36
|
|
|
wulzer |
 |
|
|
מסכים איתך 100%
אבל לדעתי בקטע עם דור לא נכון
שבת שלום |
|
|
|
|
+1
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
04.10, 21:54
|
|
|
תשמעו זה באמת לא בסדר
אז היה לו צ'יטים במחשב , אז מה
מצאתם תמונה שלו עם ואללאק? לא נכון ?
סתם הסתכלתם לו על המחשב כמו משועממים
אם הייתה תמונה שלי בBUSTED משחק SILKROAD
אז הייתי אוכל גם באן ?
אפשר לחשוב , אז היה לו צ'יטים על המחשב
לא סיבה להרוס שם של אחד כמו דור
UNBAN AHSAV.
איך אומר WARFARE ?
PEACE
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
04.10, 22:01
|
|
|
בוא אני אסכם לכם את זה
badE יכול לשים זין על כל הקהילה המסכנה הזו ולשחק בשרתים שהוא רוצה עם 'ציטים כל עוד זה לא נוגע אליכם תשבו בשקט..כשהוא יתפס בשרתים שלכם על צ'יטים אז תפתחו כזה נושא ותעשו רעש והמולה.
כל אחד שישי לו צ'יטים על המחשב יקבל באן?
יאללה תביאו לי ראשון לי יש..
תפסיקו להתעסק בדברים שלא נוגעים אליכם וכמו שדור אמר..
סקופ חיפשתם ותכלס מצאתם..ראייתי את כמות הצפיות והתגובות..זכיתם !
תאמינו לי שזו לא השיטה ובאן צריך לקבל רק על שימוש ב'ציטים בשרתים של Vgames
למרות שזה שימושי לדעת מי השתמש עם צ'יטים לא בבאסטד זה מגלה על השחקן דברים חדשים..
בקיצור..טעות גדולה
תשנו ת'שיטה..שימוש בשרתים של Vgames=ban
מקווה שהתגובה תשפיע
|
זול עולה ביוקר 
תחשבו על זה..
קרמבו..אולי תן איזה טיפ של אלופים " אתה מתחיל הכי מהר שלך..ולאט לאט אתה מגביר "
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
04.10, 22:05
|
|
|
ציטוט של VACT :" אני אישית גם לא בדקתי את דור, אלא איש צוות אחר ולכן אני יכול להגיד בלב מלא שאם אני הייתי בודק אותו ספק אם הייתי מספר."בגלל אנשים כמוך יש צ'יטרים....אתה לא מספר והוא ממשיך עם הצ'יטים.אל תנסה גם להביא תגובה חזרה...אני בטוח שימחקו לי תגובה כמו כל התוגובות הבאות אתם פשוט קהילה אינטרסנטית קשה לכם לקבל תאמת בפנים ואנלא מדבר על זה..על התוגבה שעברה שלי שרשמתי שחבר שלי שיחק בלאן שלכם עם צ'יטים ישר מחקתם....אתם פשוט אינטרסנטים וזה מגעיל.
|
|
|
|
|
|
CS VACT Support

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
04.10, 22:16
|
|
|
Quitten |
 |
|
|
ציטוט של VACT :" אני אישית גם לא בדקתי את דור, אלא איש צוות אחר ולכן אני יכול להגיד בלב מלא שאם אני הייתי בודק אותו ספק אם הייתי מספר."בגלל אנשים כמוך יש צ'יטרים....אתה לא מספר והוא ממשיך עם הצ'יטים.אל תנסה גם להביא תגובה חזרה...אני בטוח שימחקו לי תגובה כמו כל התוגובות הבאות אתם פשוט קהילה אינטרסנטית קשה לכם לקבל תאמת בפנים ואנלא מדבר על זה..על התוגבה שעברה שלי שרשמתי שחבר שלי שיחק בלאן שלכם עם צ'יטים ישר מחקתם....אתם פשוט אינטרסנטים וזה מגעיל. |
|
|
|
|
בגלל אנשים כמוני, יש 100 שחקנים ברשימה השחורה.
ואתה צריך להגיד לי תודה שאני משקיע שעות על גבי שעות ובודק שחקנים ובודק אימיילים ופניות אישיות דרך ההנהלה.
אתה צריך, וכל הקהילה צריכה להגיד לי תודה, לא לכל צוות VACT, להגיד לי אישית כי עד לפני חודש אני עשיתי את כל העבודה הזו לבד. בגלל שזה חסוי גם לא קיבלתי תודה והערכה על מה שעשיתי. בזבזתי זמן של לימודים לבגרויות ולימודים לפסיכומטרי על זה ואתה בא עם כל הבושה הזו ומתלונן עליי?
ואם היית מצוטט משפט שלם והיית מנסה להבין אותו היית מבין מה שרשמתי. לא הייתי מספר בגלל שאיכפת לו מהקהילה, שרוצה להשקיע ומשקיע.
לא הייתי מספר בגלל שדור שחקן טוב, דור שחקן שיכול לפתח את הקהילה הזו בשביל אנשים כמוך, אנשים שלו מגיע להם להיות חלק ממנה. וכמובן בגלל שאני מכיר את דור, הייתי פונה אליו אישית דרך ההנהלה ומברר את העניין.
אז אל תכניס לי מילים לפה. אתה יכול להגיד תודה, להסתכל על הרשימה השחורה, ולחשוב, 10 דקות לבנאדם (תנסו קצת בסביבות החצי שעה.) ל100 אנשים זה 1000 דקות. תחלקו ב60, זה כמעט 17 שעות שבזבזנו רק על בדיקת השחקנים. בלי שעות שאני מיוזמתי עושה בדיקות אקראיות שבזכותן נתפסו לפחות 15 שחקנים, בלי שעות שאני מבלה עם ההנהלה על החלטות כאלה ואחרות.
אז בבקשה, תגובות כמו שלך אתה יכול לדחוף לתחת, סליחה על הביטוי.
ואחרי כל זה אתה בא ומצטט לי חצי משפט ? משלים לי משפטים שאני רשמתי איך שנוח לך ? תצטט את הכל, תקרא ותשכיל. אל תסכיל.(כדאי לך לחפש במילון מזה סכל לפני)
נערך לאחרונה על ידי VACT, 04.10 בשעה 23:52.
|
Vgames Anti Cheat Team
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
04.10, 22:16
|
|
|
VACT אתם חסרי חיים!
לדור ביכלל יש גישה לבאסטד והחוק המיסכן הזה שלמי שיש צ'יטים במחשב אוכל באן
זה חוינה ,קיצור אתם קהילה גרוע רצח
שבוע טוב.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
04.10, 22:32
|
|
|
צריך ללכת לפי החוקים הוא הישתמש בהם בויגימס או לא..
זה שיש לו אותם על המחשב זה לא מופיע בחוקים אז או שתשנו את החוק או שתורידו לו את הבאן
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת CS

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
04.10, 23:41
|
|
|
כל התגובות הלא רלוונטיות נמחקו, והבא שיגיב לא לעניין - יורחק.
שבוע טוב.
|
בן יודלביץ'
מנהל קהילת CS,
לפניות\מענות\בקשות: EuforiA@vgames.co.il

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
04.10, 23:45
|
|
|
timmy |
 |
|
|
חבר'ה,
אנחנו לא בית משפט, ואין לנו זמן להתעסק בנכון לא נכון.
יש לנו דברים יותר חשובים לעשות, כמו לדאוג שכל השחקנים משחקנים בצורה הוגנת, לדאוד לשמור על איכות וטוהר הפעילויות שלנו.
על כן נקבע החוק החד משמעי: צ'יטים על המחשב, גישות OFF.
אם לא זה, היינו צריכים לבזבז את הזמן היקר שלנו בהתדיינות עם כל שחקן, הנחה לשחקנים שכן חטאו, והענשת שחקנים שלא חטאו - וכל ההתעסקות בזה הייתה באה על חשבון השקעה בקהילה.
השורה התחתונה: השחקן יותר ממוזמן לפנות אלי ולצוות הנהלת CS במייל ולהסביר את הצד שלו, מבחינתנו זכות התגובה וההתגוננות היא זכות נעלה שכל שחקן זכאי לה.
לגבי מה יקרה עם השחקן לאחר מכן, ובכן, אני פה מספיק שנים, ויותר מדי שחקני מקצועיים נתפסו על צ'יטר בעבר כדי שמשהו יזעזע אותי.
סופ"ש נעים וגמר חתימה טובה,
ניצן. |
|
|
|
|
למרות שאני מת על דור ניצן צודק, מי שזוכר ED - FANATIC אז שיבין לבד  
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
04.10, 23:48
|
|
|
VACT
באמת אני מוריד תכובע אחי שאתה משקיע והכל אבל אני לא מדבר על כל ה100 צ'טירים שתפסת...אני מדבר על המקרה הזה..אתה בא אומר אתה מכיר את דורלמה זה שאתה מכיר אותו אז זה אומר שהוא לא השתמש בצ'יטים? גם חברים שלי שכן חשבתי שהם לא צ'יטרים נתפסו על צ'יטים...ומי המשיך לך תמשפט? ועוד אומר שאני מכניס לך דברים לפה... עוד משו... זה שדור הפציץ בלאנים וכל השטויות זה בסדר פנאן יש לו סקילז מה אתה חושב יש אנשים שמתמשים בצ'יטים ונכון עם הזמן באים גם סקילים זה שאתה משתמש נגיד בוואלאק אני סתם מביא דוגמא.. אתה עדיין משחק ואתה עדיין משתפר בחירור והכל.. זה לא קשור אני אומר עצם זה שהוא צ'יטר פשוט צריך להוריד לו תגישות בדיוק איך שעשיתם ולא לחפור על זה יותר מדי פתחתם נושאים זה עוד נושא עשיתם מזה עיניין תורידו תגישות ותשתקו ד"א הוצאת אותי לא בסדר בתגובה שלך =] אכן ההגנה הכי טובה היא ההתקפה...
נערך לאחרונה על ידי NaNg, 04.10 בשעה 23:55.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
04.10, 23:49
|
|
|
StealthZ |
 |
|
|
ניצן שלום,
קצת מגעיל לראות אותך מתעסק עם זה אבל ישנה סיבה לכך והיא:
1. דור לא שיחק באף אחת מפעילויות ויגיימס עם צ'יטים.
2. ברישיון ההסכם של באסטד רשום במפורש שאתה מסכים לקבל באן על שימוש בצ'יטים אך ורק
תחת פעילויות ויגיימס השונות.
3. אני מאמין שאתה מכיר את דור מספיק זמן בשביל להבין שהבחור אגדת CS מהלכת, היית איתו
בצרפת, הענקת לו את רוב הפרסים של ויגיימס בתחרויות השונות במשך כל השנים.
4. אנחנו שחקני הקבוצה שלו לא יודעים מה לעשות כרגע, מחר ישנם שני משחקי קדם לאן שאנחנו
צריכים להופיע בהם ואין לנו שחקן.
אבקש קצת להתחייס לנושא שוב, לקבל התנצלות או משהו כזה (לא שיש על מה) בסך הכל נמצאו אצלו צ'יטים שלא הופעלו כבר חצי שנה, אין לי מושג מה הוא עשה איתם את האמת אבל אני לא מאמין שהוא ירמה על מנת להרוג 50 אנשים בקלאבים של ויגיימס. |
|
|
|
|
מסכים איתך רשום בהסכם על שימוש בצ'יטים אך ורק תחת פעילויות vgames כל אלה שקיבלו באן ולא השתמשו בסרברים צריך לרדת להם ..
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
04.10, 23:53
|
|
הוא לא ציטר 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
04.10, 23:58
|
|
|
Quitten |
 |
|
|
VACT
באמת אני מוריד תכובע אחי שאתה משקיע והכל אבל אני לא מדבר על כל ה100 צ'טירים שתפסת...אני מדבר על המקרה הזה..אתה בא אומר אתה מכיר את דורלמה זה שאתה מכיר אותו אז זה אומר שהוא לא השתמש בצ'יטים? גם חברים שלי שכן חשבתי שהם לא צ'יטרים נתפסו על צ'יטים...ומי המשיך לך תמשפט? ועוד אומר שאני מכניס לך דברים לפה... עוד משו... זה שדור הפציץ בלאנים וכל השטויות זה בסדר פנאן יש לו סקילז מה אתה חושב יש אנשים שמתמשים בצ'יטים ונכון עם הזמן באים גם סקילים זה שאתה משתמש נגיד בוואלאק אני סתם מביא דוגמא.. אתה עדיין משחק ואתה עדיין משתפר בחירור והכל.. זה לא קשור אני אומר עצם זה שהוא צ'יטר פשוט צריך להוריד לו תגישות בדיוק איך שעשיתם ולא לחפור על זה יותר מדי פתחתם נושאים זה עוד נושא עשיתם מזה עיניין תורידו תגישות ותשתקו ד"א הוצאת אותי לא בסדר בתגובה שלך =] אכן ההגנה הכי טובה היא ההתקפה... |
|
|
|
|
ברק אתה חנון אפשר ללקק אותך  חחח איזה מסטול
ניצן תסתכל טוב טוב מ - stealthz רשם
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
05.10, 01:16
|
|
|
אני לא ממש נימצא בפורום אבל ראיתי פה תגובה שיש טורניר עוד כמה זמן תרחיקו אותו רק מהטורניר .... , יש הרבה אנשים שיש להם צ'יטים במחשב והוא לא הישתמש בזה בקלאבים ... תשלחו לו הודעה רק שימחק את הצ'יטים ותוציאו חוק או משהו שמעכשוי מי שייתפס שיש לו צ'יטים על המחשב יורחק.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
05.10, 02:12
|
|
|
יאללה יאללה כמה קנאה יש פה..כולכם בכיינים...אני בטוח שגם אלו שאומרים לא לוותר לו יודעים שהוא לא צ'יטר..אתם פשוט קנאים...השחקן שיחק ב200 לאנים מול 20 אלף איש..ואת יודעים טוב מאוד שהוא לא צ'יטר...אז מה אתם בוכים כוסראבק
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
05.10, 06:02
|
|
|
דור בטוח לא השתמש בציטים!!!
|
|
|
|
|
|
CS VACT Support

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
05.10, 08:03
|
|
|
תגובה אחרונה בעניין
מופנית לכל הקהילה, ולמתלוננים בעיקר.
דור הורחק בגלל 2 סיבות, סיבה אחת שנבעה מטעות שהוא עשה וסיבה נוספת שלא יכולה להיות בשליטה שלנו או בשליטה של מישהו אחר.
הסיבה הזו היא התפתחות הצ'יט, ההתפחות גרמה לכך שהוא הרבה יותר קשה למציאה ולאיתור מה שגרם לו לפעול ישירות מהPRE FETCH. הוכחה לכך היא עשרות צ'יטרים שהתמונות מדברות בעד עצמן אך אין DLL פגום, רק קובצי PRE FETCH.
המצב הזה שנוצר גרם לבעיה, אי אפשר לדעת בודאות אם השימוש בצ'יט היה בזמן משחק בויגיימס או לא, הבעיה הזו גרמה למצב החדש, מעתה, כל שחקן שימצאו אצלו צ'יטים על המחשב מהסוג הנ"ל יורחק כדי למנוע מצב שהצ'יט היה בשימוש בשרתי המשחק של Vgames.
הסיבה השניה היא טעות שדור עשה, וניסיון לטייח את זה ולהעלים את זה כמו שנעשה בהודעה של Stealthz שטען כי הצ'יט לא היה בשימוש חצי שנה, כמובן שזהו שקר, הצ'יט היה בשימוש בשבוע וחצי האחרונים ויש לי ראיות לכך.
אני מקווה שבתשובה הזו שהגבתי לכל הקהילה המצב החדש יתקבל.
למרות שהוא פועל כבר מספר שבועות.
עכשיו, Somthing, תודה על המחמאה שהצוות שלנו חסר חיים.
החוסר חיים הזה נובע בשביל לעזור לילדים כמוך שיהיה לכם מקום מסודר, חסר צ'יטים לשחק בו.
אני יודע שזה אולי קצת קשה לשמוע אבל לדור א-י-ן גישות לבאסטד. היו לו, דבר שהתנגדתי אליו מאד וכמדומני הגישות ירדו לפני זמן מה.
אם הקהילה הזו כל כך גרוע, והצוות חסר חיים
אני בעצמי אעשה לך טובה נוספת! אני אעביר את הפנייה שלך למנהלים הבכירים יותר והם בכיף יעזרו לך.
כמובן שזה היה בצחוק, תחכה להרחקה.
|
Vgames Anti Cheat Team
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
05.10, 09:43
|
|
|
זה כמו שקרה פעם עם Fanatic ( לחדשים זה תקופת 3dv)
בידיוק אותו דבר , ההבדל היחיד היה שבפעם הזאת כל הקהילה רצתה להפיל אותו כי חשבו שהוא ציטר ובאמת הפילו אותו.
הפעם הזאת זאת תיהיה תיהיה טעות להפיל את badE כי השחקן הוכיח יותר מידי פעמים שהוא לא ציטר וגם אתה VACT יודע שהוא לא עשה את זה ב vgames.
תן לו סיבה אחת להרוס את מה שהוא בנה שנים ( עוד מ 3dv) .
פשוט תיתן לו סיבה אחת!
אני לא אומר ש bADE לא עשה טעות, זה קורה , הוא גם בן אדם. כולם טועים.אין דבר כזה מושלם, פשוט אני אומר שאפשר להבליג, ולא בגלל שכולם אוהבים אותו , אלא בגלל כל הדרך שהוא עבר... כל השנים האלה..
לפי דעתי אתם צריך לתת לו עוד היזדמנות...
אבל זאת רק דעתי.
לשיקולכם
נערך לאחרונה על ידי eradicate, 05.10 בשעה 09:47.
|
http://www.sk-gaming.com/member/eradicate-
|
|
|
|
|
CS VACT Support

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
05.10, 09:52
|
|
|
לא אמרתי שאני יודע שהוא לא עשה את זה בשרתי VGAMES
אני מכיר את דור ויודע שהוא שחקן מצויין, ראיתי אותו בשלושה לאנים ואני יודע למה הוא מסוגל
אבל מה שהוא עשה זה באמת ללכת כמה צעדים אחורנית, וכמו שרשמתי למעלה, אין לי שום דרך להוכיח שהוא לא השתמש בהם בשרתי Vgames , שוב אני אומר, נכנס מצב חדש שפירטתי אותו כבר מספר פעמים. עקב המצב הזה דור הורחק.
כמובן שהנושא יעבור בירור מעמיק יותר.
דור יקבל הזדמנות נוספת לפי הצורך והממצאים שיעלו משיחה איתו ועם המנהלים, במידה וההחלטה תשאר כמו שהיא עכשיו, ההרחקה תעמוד על שנה מיום התפיסה, במידה ויתקבלו החלטות אחרות אנחנו נעדכן אתכם.
בתור שחקן בקהילה אני מאמין ויודע עד כמה דור חשוב לגיימינג הישראלי ואין לי ספק שזהו מקרה חד פעמי.
אבל בשם צוות VACT, ובשמי (יש מספר חברי צוות, אני היחיד שהגיב בנושא הזה) אני לא יכול להתעלם מכך שנמצאו צ'יטים על המחשב שלו, צ'יטים שמתאימים לשיטה החדשה ועל כן הוא הורחק.
|
Vgames Anti Cheat Team
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|