ל VGames ברוך השם יש הרבה שרתים אולי נשתמש בשרת אחד שבוא נריץ את המוד הישן של וויגמס עוד שלא השמשו בסאון אופ וכל אחד ירגיש איך זה להיות במוד הישן אני חושב שזה יהיה מה זה כיףף
ומה זה משנה?
הרי שחקנים יוכלו לקנות את הסאון ולהשתמש בו כמו היום..
הרצה של המוד הישן תהיה אותו הדבר כמו הרצה של המוד הנוכחי, רק בלי כל החידושים וההתקדמות הטכנולוגית מבחינת תכנות שחלה בשנה האחרונה.
מה הטעם?
ומה זה משנה?
הרצה של המוד הישן תהיה אותו הדבר כמו הרצה של המוד הנוכחי, רק בלי כל החידושים וההתקדמות הטכנולוגית מבחינת תכנות שחלה בשנה האחרונה.
מה הטעם?
באמת צודק.
אפילו שלא ראיתי את המוד הישן..
קרדיט לדני!
Vg3: [TpM]Alon[P]
המוטו שאני הכי אוהב:אחרי בקבוק וודקה תרגיש לא טוב,אחרי 2 בקבוקי וודקה תרגיש חרא,אחרי 3 בקבוקי וודקה תרגיש מצוין!!
קרדיט למקס XD
Rp: Alon_Trachte
מדיק בשרת ה RP מנהל המדיקים!!!
תג מדיק:
גאסטין ראש העיר!!
למען עתיד טוב יותר!!
*קרדיט לתומר הסעס.
גם אין הרבה שרתים פנויים :S אולי עכשיו אבל הם לא פתוחים... אבל יש כבר לכל אחד תיכנונים (לרובם, לפחות)....
וגם ניראה לי מיותר ברמות... במוד הישן היה סאון, פשוט לאף אחד לא היה מושג... וגם ד"א במוד החדש של עמית יהיה אפשר להשתגר למקומות שיש בהם רק נשק מסוים...
אז לדעתי מיותר מאוד...
VG3 - רמה 10 - קלאן gmR VG1 - רמה 2 - קלאן ICQ VG6 - רמה 2 - קלאן Grove קבוצת בוני המפקדות | עומר לא עומרי! | קרדיט לי על החתימה | מתכנת פאנו מתקדם|עידן מת מסלייר לבל 2 בוומפייר
Favorite Weapon: LMG - M60E4 ACOG scope Woodland Side Arm: M1911.45 silencer
Console: PlayStation 3
Level: 25 Name: [gmR]OmeRinG
ומה זה משנה?
מה הטעם?
ומה זה משנה?
מה הטעם?
המוד הקודם היה סתם מעפן
אם יריצו אותו ילדים ייכנסו אליו רק ב-3 ימים הראשונים ואחרי זה הוא כל הזמן יהיה ריק
אוליי אפשר להריץ אותו ליום אחד שילדים חדשים ייראו מה היה פעם בויגיימס
ואז ייסגרו אותו [יש אפשרות כזאת ? ]
שרתים: Vg1 - Vg3 רמות: Vg1 Level 11 - Vg3 Level 8 שם בשרת: PsP- Op JaCk_RoGeR שם בוונט: PsP-Op JaCk_RoGeR מי שיכול להגיב לי לקלאן !! http://forum.vgames.co.il/showthread...35#post2507135 ________________________________
תודה לדולב על החתימה !!