רעיון יפה
אני חושב שזה יהיה יפה
ותפתחו את זה כמו קלאב
אבל קלאב של סטנטים
דימה יעשה טסטים למי שרוצה בשרתי הDM
(כי אין מקום נורמלי ופתוח לעשות טסטים, או אם כבר לעשות טסטים באותו שרת של הסטנטים)
דימה יעבור עם מתכנת על איך לבנות את המוד
(כמובן אם הוא רוצה להיכנס לזה..)
בסופו של דבר זה יהיה כמו ארגון אבל ארגון קהילתי גדול שיצא ממנו מלא סרטים וכבוד.
Gta Samp Player NicK: Re[D]BoY
LvL: 10
Drift City Player
NicK: Branch
LvL 45
Car: Fondo
אני אחראי שרת הסטאנטים לבינתיים,ואני יכול להגיד לכם שזה יהיה יותר ממה שציפיתם והרבה יותר
המוד הולך להיות כיפי והשרת לא הולך להיות רק של סטאנטים
אתם תוכלו לעשות בו הרבה דברים ולא חייבים להיות סטאנטרים בשביל להיות בו,ואני מבטיח שכל יום שעה אחת אני יערוך שיעורי סטאנטים למתחילים ומתקדמים בשרת ככה כולם יהנו
1. "לעשות שאי אפשר ליפול מהאופנוע" עזבו אתכם שזה בילתי אפשרי, זה לא חוקי בסטאנטים.
2. אם אתם עושים את זה סגור רק למשתמשים שמשקיעים בפורום אני יכול להגיד לכם כבר עכשיו שעיבדתם איזה 20 סטאנטרים נורמאליים.
3. "פארק סטאנטים" זה לא נחשב לסטאנטים בכלל.. אלא אם כן אתם יוצרים באמפים מחפצים או פאקר באמפים מראמפות.
4. והכי חשוב, הייתי ממליץ על טסטים לשרת.. בשרת הסטאנטים הכי טוב בעולם, מי שמתנהג כמו נוב מקבל באן תוך שניה..
תעשו טסטים ותחסכו מכל העולם ריבים עם נובים ועוד שטויות שרק וונאבי סטאנטרים יכולים לעשות..
(כמו שלי גנבו פעם ספוטים שהראתי וכ'ו.)
1. "לעשות שאי אפשר ליפול מהאופנוע" עזבו אתכם שזה בילתי אפשרי, זה לא חוקי בסטאנטים.
2. אם אתם עושים את זה סגור רק למשתמשים שמשקיעים בפורום אני יכול להגיד לכם כבר עכשיו שעיבדתם איזה 20 סטאנטרים נורמאליים.
3. "פארק סטאנטים" זה לא נחשב לסטאנטים בכלל.. אלא אם כן אתם יוצרים באמפים מחפצים או פאקר באמפים מראמפות.
4. והכי חשוב, הייתי ממליץ על טסטים לשרת.. בשרת הסטאנטים הכי טוב בעולם, מי שמתנהג כמו נוב מקבל באן תוך שניה.. תעשו טסטים ותחסכו מכל העולם ריבים עם נובים ועוד שטויות שרק וונאבי סטאנטרים יכולים לעשות.. (כמו שלי גנבו פעם ספוטים שהראתי וכ'ו.)
1. אנחנו לא הולכים לעשות דבר כזה, רק הציעו את זה פה ..
2. השרת הולך להיות פתוח לכולם, אבל אולי נפתח את אפשרות הV.I.P בויגיימס גם בשרת זה, זאת אומרת שנעשה כמה דברים רק לV.I.P אבל זה גם לא בטוח ...
3. יש הרבה סוגים של פארקי סטאנטים, גם סתם לכיף וגם עם סטאנטים שנבנו במיוחד.
4. הרעיון הזה לא ניראה לי ממש טוב ... זה אמור להיות שרת פתוח לכולם, חוץ מזה הוא מחולק לכמה "עולמות ווירטואליים", אולי בעתיד גם נעשה עולם למתקדמים, ועולם למתחילים.
שם פרטי: אבידור
VGames 1 - Hard Core: Injection, Level: 1
VGames 2 - Role Play: Avidor_Torgeman, Level: 7, Job: LSPD
VGames 3 - Death Mach: [Perm]Injection, Level: 10