אהלן וסהלן חברה תקשיבו אני רוצה לספר פה על כמה מצבים ולהסביר מספר דברים ( המדריך מיועד בעיקר לאלה שלא כל כך שולטים ב RP )
***** אם יש כבר כזה מדריך מצטער פשוט אני לא מצאתי *****
אז ככה קודם כל ב ROLE PLAY ( משחק תפקידים ) חוק ברזל שקיים תמיד:
בכל מצב תעשה את מה שהכי מציאותי.
תמיד או שתעשו מה שאתם הייתם עושים דברים באמת ( עם הדמות שלכם מבוססת עליכם ) או מה שנראה הכי מציאותי שיקרה בחיים האמתיים.
הנה למשל כמה מצבים:
1- מישהוא נתקע לך באוטו..מה אתה עושה ?? אולי אתה יכול לקלל אותו וגם זה תלוי על פי אופי הדמות אבל...מכות זה כבר במקרים קיצוניים וממש לא תמיד אבל בסדר...אבל תאמינו לי זה כמעט בחיים ( אלא אם כן הבנאדם חולה נפש ) הוא לא יוציא אקדח ויתחיל לירות...כמו שאני ראיתי שקורה המון פעמים אז תלמדו...זה לא קורה והמכות...כמעט גם אף פעם ( תלוי בדמות שלכם ) וגם המכות זה לא עד המוות ( אבל שוב אם הדמות עם אופי כזה אז היא כן יכולה לשלוח לבית חולים מישהוא אחריי מכות )
2- אני אישית הייתי עד למקרים כאלה....אני הולך במקום ציבורי...פתאום מישהוא ניגש אליי שואל אותי: אחי רוצה לקנות סמים ?? תחשבו....זה יקרה במציאות ?? ל-א אותו דבר עם נשק וגם אם אתם רומזים לזה אז אתם לא באים למישהוא ברחוב אומרים: אני מוכר צעצועים טובים לילדים רוצה לראות ? " זה גם לא קורה במציאות.
3- זה קורה אבל לא תמיד...נגיד הרבה אנשים באים לאנשים שואלים אותם : אחי איך קוראים לך או אדוני איך קוראים לך.
כאילו אתם באים לכל בנאדם שאתם רואים ברחוב שואלים אותו: אחי איך קוראים לך...אני לא אומר שאתם לא יכולים להכיר אנשים ככה אבל לא כל הזמן אתם באים לאנשים שואלים " אחי מקורה איך קוראים לך ".
יש עוד מספר מצבים רק שאני צריך להיזכר בשבילם...
בינתיים מקווה שלפחות העליתי פה כמה נקודות שיעזרו לאנשים לשחק טוב יותר...אם אפשר ללינקייה
ושוב תזכרו...ב RP תמיד תעשו מה שהכי מציאותי...מקווה שעזרתי.. AG,Peace Out