טוב אז ככה במדריך פה אני יראה מספר מקומות חשובים בעיר שהחדשים צריכים להכיר אותם בשביל להתמצא בשרת.
דרך אגב אם אתה צריכים למצוא עוד מקומות פנו אליי בפורום בפרטי או איך שבא לכם אני בכיף יעזור.
למדריך-.
אז זאת מפת העיר שאנחנו משחקים בה Los Santos
http://www.2send.us/upload_download....9d54800 1a913
אז ככה כל צבע אני יסביר מזה ולמה המקום הזה מיועד.
אדום - פה נמצאת תחנת המשטרה...אם אתם צריכים לדבר עם המשטרה..להתלונן או לבקר זה פה כי פה זה ה HQ של המשטרה של LS.
ירוק - בירוק נמצאת עיריית העיר LOS SANTOS.שם מתקיימים כנסים,ראשי העיר באים לשם,ושם כאשר נכנסים לעירייה אתם יכולים למצוא שם את העבודות החוקיות שהעירייה מציעה לכם לעבוד בהם.
כחול - פה נמצא ה DMV ( Department Of Motor Vehicles שפה אתם יכולים לעשות רישיון להכל שזה כולל נהיגה,סירה,דיג,טייס,נשק ( בשביל לקבל רישיון עליכם לשלם וה DMV פתוח כאשר כתוב על המסך בצבע ירוק " THE DMV IS NOW OPWN "
חום - פה אתם יכולים לדוג דגים ואם אתם תופסים דגים גדולים אתם יכולים למכור אותם לחנויות של 24/7 או להכין מהדגים האלה אוכל באחת מחנויות המאכל כמו BURGER SHOT ואז כאשר ירד לכם חיים אתם תוכלו לאכול וזה יעלה לכם את החיים.
אך תיזהרו אם אין רישיון והשוטרים באים...נדפקתם
כחול כהה - פה נמצא מועדון ALHAMBRE...פה בעיקר אנשים באים לבלות לרקוד...או פשוט לנסות להשקיע במקום...בקיצור אם בא לכם לצאת ולהנות בשרת לכו לשם
---- סוף המדריך מקווה שעזרתי למישהוא...תהנו
-----