טוב אז שווווווווווווווב 1;@#@@#$@#$@#$ נמחק לי כ-ל המדריך שישבתי עליו בגלל הקראשים המסריחים האלה של האתר !!!
קיצר אני יעשה עכשיו מדריך טיפה פחות מושקע מהמקורי כי אני עצבני רצח בגלל החרא הזה
טוב אז נספר פה איך מגיבים במצב שאתם נשדדים ואתם השודדים.
כשאתם נשדדים - קודם כל אם מאיימים עליכם אם נשק או עם סכין אל תהיו גיבורים אתם מפחדים רצח כי מאיימים עליכם ושודדים אותכם.
אז ככה אם מבקשים ממכם כסף אתם מביאים ( אם יש לכם,או עלייכם ) כי אני מתאר לעצמי שאם בחיים האמיתיים היו שודדים אותכם הייתם מביאים את כל הכסף שלכם ( ואם לא אתם מר קראב ) נגיד והשודד מתחיל לירות בכם ( בשביל לפצוע ) אם אתם משלמים לו וגם אם לא...אל תהיו מטריקס ותתחילו לרוץ במעגלים להתחמק מהיריות ( שוב אם הוא ירה בכם ופצע אתם לא יכולים לברוח כי אתם פצועים ותחננים על החיים שלכם ) ...אתם פשוט NON RP עם זה ככה...אין ברירה אתם פשוט מתים או שרצים בדרך RP ( ישר ).
כשאתם השודד - קודם כל אם אין לך סכין או נשק...שכח מכל העניין.
אוקיי נגיד יש לך נשק אתה בא שודד מישהוא קודם כל תמיד תדע: הדמות שלך בלחץ גבוהה מפחדת מאוווד שמישהוא יראה ובטח שמהמשטרה.
נגיד ולא משלמים לך ( אומרים אין להם כסף ) אתה יכול לתת טיפה מכות לאזהרה ואם עדיין לא שומעים אז ירייה בשביל לפצוע...לא ישר להרוג כי גם אתם מפחדים ובלחץ.
אם משלמים לכם ( ןאם לא משלמים ופשוט ירדם מהעניין )...אתם יכולים לקחת את הכסף ולברוח פשוט או להרביץ עד שיאבדו את ההכרה ( לא להרוג אלא פשוט לשחק את זה ב RP ) ולברוח.
*** מקודם המדריך היה מושקע הרבה יותר אבל אני בעצבים רצח בגלל הקראשים האלה קיצר מקווה שעזרתי יאללה תהנו אנשים ****
- Gta Player :
> vG Role Play: -----------------------------
ID Card:- Name: Jack Miller Date of birth: 25/4/1986 Origin: American
----------------------------- IC Details: My number:1748 I Live in: looking for a place for now.. My Job: Trying to join the LSPD