שאלה]balas bros - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות שרתי משחק

נושא: שאלה]balas bros
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.10, 21:34

ברירת מחדל שאלה]balas bros

טוב, אני כבר מיזמן מכיר את זה.. כאילו תמיד רציתי ליהיות בפיקשיין פה ושם.. לא היתקבלתי! רציתי ליהיות אשיר! תמיד שודדים אותי! רציתי לעשות דברים עבודה נורמאלית ולא יצא כלום! אבל החלום והציפייה הכי גדולה שלי היא ליהיות בbalas bros (המאפיה של הסגולים) קודם כל ממש חבל לי שהיא היתפרקה! אבל מיצד שני גם עם היא היתתה עכשיו לא הייתי מיתקבל אז נעבור לשאלה: האם אתם מחזירים את המאפיה?

האווטר המגניב של B-A-R

מנהל פורום משוב ועזרה

#2   פורסם: 07.10, 21:45

אין לידר למאפיה אבל אם יש לך רמת RP גבוהה שאתה מסוגל
לעמוד בדרישות ללידר למאפיה אתה יכול להציע את עצמך

מנהל פורום משוב ועזרה

משתמש רגוע

#3   פורסם: 08.10, 11:42

טוב אחי, יש לי רישיון! רמת הRP שלי היא 9! (מתוך 10) והייתי מת לנהל את המאפיה הזאת! אני ינסה להציע את עצמי, עם זה לא יילך לפחות אני יודע שניסיתי.. טוב אז איך אני מציע את עצמי?
אתה יכול להגיד לי?

נערך לאחרונה על ידי - Roey -, 08.10 בשעה 16:19.

משתמש רגוע

#4   פורסם: 08.10, 11:52

אם אתה רוצה להציע את עצמך תדבר עם אחד האדמינים Refaelo Daniel David Alexander Alon ועוד ועוד ועוד זו לא בעיה פשוט תפתח נושא חדש על זה

סיפורם של משפחת Yang
http://forum.vgames.co.il/showthread...=1#post2648200
Vgames 1-HC : Tsuruki_Yang-lvl 1
Vgames 2 -RP : Tsuruki_Yang-lvl 8
Vgames 3 -DM :Tsuruki_Yang-lvl 1
גם אני משחק בVgames

האווטר המגניב של orfr

מתכנת שרת Role Play

#5   פורסם: 08.10, 12:06

אני חייב להגיב במהלך חופשת סוכות הולך להיות הרבה שינוים בקשר למאפיות הולכות להפתח חדשות היו הרבה דברים אז סבלנות ואם רמת הRP שלך מספיק טובה אז יקבלו אותך בשמחה

Ricardo_Franko
Admin_Or

קהילת GTA-כל האפשרי נעשה, והבלתי אפשרי-ייעשה!

משתמש רגוע

#6   פורסם: 08.10, 13:28

אוקיי, רמת הRP שלי אני חושב שהיא נורא גבוהה! 8.9/10 כי אני מתמיד עלדברים שאומרים לי! אני לא רמאי, בקיצור אני מצויין! אני נותן לעצמי 8.9/10 כי הייתי מעורב שני תעונות.. אז יש לי עוד שאלה: אני יכול ליפתוח נושא למשל בקשה]ניהול ballas bro's לתת רמת RP וכו'?

האווטר המגניב של SyveX

משתמש רציני

#7   פורסם: 08.10, 14:26

- Roey -
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי, רמת הRP שלי אני חושב שהיא נורא גבוהה! 8.9/10 כי אני מתמיד עלדברים שאומרים לי! אני לא רמאי, בקיצור אני מצויין! אני נותן לעצמי 8.9/10 כי הייתי מעורב שני תעונות.. אז יש לי עוד שאלה: אני יכול ליפתוח נושא למשל בקשה]ניהול ballas bro's לתת רמת RP וכו'?
Relax dude.. אישית אני אומר לך , בשביל להיות לידר למאפיה לא צריך רק לדעת RP ולשלוח הודעות בפורום, צריך להתאמץ, להראות נוכחות, להראות רצינות, בנתיים לא הראת דבר, כמו שאור אמר, בסוכות יהיה הרבה שינויים חכה לסוכות, אז כבר אתה תיהיה ברמת RP גבוה יותר, ותוכל להציע את עצמך.
Good luck - צום קל

סיפור דמות Koroda Niaso

משתמש רגוע

#8   פורסם: 08.10, 16:22

טוב אחי, חח עם לא אני יהיה מנהל.. אז מי שכן יהיה מנהל של המאפיה הזאת אני ייחבן, לא אמרתי שאני רוצה ליהיות רק מנהל! אמרתי שאם לא מנהל אז פשוט חבר במאפיה! אה וגם דוד שלי אולי מציע את עצמו אז יאללה בהצלחה, צום קל! ואני מקווה שכולנו כאן נישרוד בלי חשמל למשך יומיים! אהההה

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames