Tsuruki_Yang שם כרגע: Tsuruki Yang. שם בעבר: Joni Silvan. סיבה לשינוי: סכנה על חיי. לאום: יפני דת: נוצרי שפות מדוברות: יפנית אנגלית גיל: 28 צבע אהוב: כחול ירוק צהוב. צבע שיער: שתני פירסינג: בגבה ובלשון קעקועים: יש לי בגב דרקון ענק, על הבטן יש לי נמר כמה זמן הפירסינגים עלי? מאז שאני הייתי בן 18 מטרה בחיים: להגיע לדרגה הכי גבוה באיזשהו אירגון בכיר. איך אני מתכוון להגיע לשם: פשוט ללכת וכל מי שיפריע לי אני פשוט יטפל בו עבודות שאני מתכוון להגיע אליהם: מנהל ארגון פשע משלי רצון הכי גדול: לטוס ל3 שנים לתאילנד לנקות את הראש ולחזור להמשיך לשלוט בעיר. צלקות: בסנטר במרפק בעין בכל 10 סנטים רבועים ברגלים איך קרו לי הצלקות: בסנטר, נפלתי מחלון של בית הספר כשהייתי בן 13 במרפק, נפלתי בסקייט פארק ונחתכתי ברגליים, אני הייתי בין 5 אני חושב כשנכנסתי למקלחת וחבר שלי בא להפחיד אותי והוא הוציא מהמקום את הוויטרינה שגרמה לכל שלא יראו אותי והיא נפלה עלי ואני כולי נחתכתי. בעין, חבר שלי זרק זכוכית משולשת שעפה באוויר ואז נכנסה לי לעין אני אסיר תודה כי עוד מילימטר אחד למעלה אני הייתי מדבר רואה בעין אחת. עבודות שכבר עבדתי בהן: עבדתי בבית הספר לנהיגה, הייתי שומר ראש של ארגוני פשע חזקים מאוד באזור LV ( וSF (Los Vanturos, San Fierro הייתי סוחר שמים שוחר בנשק והייתי הספק הראשי של המאפיה ההיספנית בLV. סכסוכים: עם המפיה הרוסית איך אני רואה את עצמי בעוד עשר שנים: באוטו פצצתי של ה80's עם 3 בחורות ותיק מלא בכסף רקע פלילי שנמצא בידי המשטרה עלי: 9 רישומים פלילים על דייג ללא רישיון אוטו כרגע: כרגע יש לי וואן ועוד אוטו צמוד אך אני מנסה ליקנות אוטו חדש בהרבה מאוד כסף. בית: יש איזור הבית: LS ליד מכון הכושר שנמצא ממש על יד פסי הרכבת שם האב: לא ידוע, כבר מגיל צעיר אבי נטש אותי ואמר שהוא יחזור כשאני יהיה בן 18 והוא יראה מה נהיה ממני אבל הוא לעולם לא חזר. שם האם: Kinata Yang אחים אחיות: יש לי שני אחים שכרגע אחד מהם Jiluko Yang נעדר כבר 5 שנים לאחר סכסוך עם המאפיה הרוסית. והאח Kamata Yang שאני רואה לעיתים תקופות, עובד בחו"ל. מצב כספי: מסודר+ קשרים ברחובות: יש לי חברים רבים אשר מפוזרים בכל LS מה שהופך אותי לאיש בעל כוח רב. תחביבים: בנית רובים, זיקוק סמים, כסף ונשים! רישיונות: טייס, שייט, נהיגה, נשק ודייג נשקים שבבעלותי: אין בבעלותי נשקים כרגע אך בשבילי להזמין משלוח זה כמו שגאידמק יצווה שיביאו לו פיצה! מהיר!!! מה מעצבן אותי: שאנשים חוזרים על מה שהם אומרים או עושים קולות שחוזרים על עצמם, החיים חייבים לזרום. ביוגרפיה: נולדתי ביפן, בטוקיו, נולדתי למשפחה עשירה שאף פעם לא היה חסר לנו כלום. עד גיל 10 לא הייתי בטוח במה אבי עבד בעבר אך בגיל עשר מצאתי את הזמנת הרצח הראשונה שלו. בגיל 15 רצחתי את האיש הראשון שלי ולא ישבתי על זה בשל היותי קטין אבל נכנסתי למוסד לעבריינים צעירים ל5 שנים. כשיצאתי משם עדיין לא ידעתי איפה הידיים והרגלים שלי אבל החלטתי להתחיל לעבוד ולפרנס את עצמי, כשהגעתי לגיל 21 חברה שלי קנתה לי מזוודה בערך בגודל של 1 מטר על 1 מטר ובתוכה היו את כל השמות של הרובים שקיימים! בגיל 22 כבר התחלתי לסחור בנשק ובמהירת יתרה כבר את המיליון הראשון שלי. בשל עבודתי הקשה השגתי קשרים רבים ואף הייתי חבר במספר ארגוני פשע גדולים מאוד, בגיל 25 ארגון פשע רוסי הוצי צוו על החיים שלי והיתיי חייב להימלט מיפן, עד גיל 26 התחבאתי, ובגיל 26 עשיתי רצח פרידה ורצחתי את הראש של אותו ארגון מאפיה, מיד אחרי זה כל המאפיונרים הרוסים היו בעקבותיי אז ברחתי. באותו זמן אחי Jiluko נחטף שיניתי את שמי לJoni Silvan והמשכתי לחיות את חיי בקודמים כאילו כלום לא קרה. כשהגעתי לגיל 27 כבר היו בבעלותי מספר חברות בSF ועבדתי בשיבוח חברות ((שיבוח חברות זה כשמספר אנשים מליונרים קונים חברה ב300 מיליון נגיד ואז החברה משתבחת ואז מוכרים אותה ב700 מיליון דולר))ועשיתי מיליארדים על גבי מיליארדים. בכיום אני בן 28 רווק שבבעלותי בית אחד שתי מכוניות ואת הידע על החיים.
Kamata Yang שם כרגע: Kamata Yang שם בעבר: Leonardo_Silvan סיבה לשינוי: איום על חיי בשל איום על חיו של אחי לאום: יפני דת: נוצרי שפות מדוברות: יפנית אנגילת וצרפתית גיל: 26 צבע אהוב: שחור אדום צבע שיער: שחור פירסינג: טרגוס והליקס קעקועים: כתוב בסינית "חיים" על כתף ימין כמה זמן הפירסינגים עלי? גיל 26 מטרה בחיים: להתאחד ביחד עם משפחתי הקרובה איך אני מתכוון להגיע לשם: להשתמש בכל האמצעים הנחוצים עבודות שאני מתכוון להגיע אליהם: לנהל ארגון פשע ביחד עם שני אחיי רצון הכי גדול: למצוא אהבה ולהשתקע צלקות: בכתף ועוד 3 בחזה התחתון איך קרו לי הצלקות: בכתף, מירית אקדח ומתחת לצלעות מתגרת קרב סכינים עבודות שכבר עבדתי בהן: שומר ראש במשך שנתיים ביחד עם אחי הקטן Jiluko לפני שנחטף לאחר מכן עבדתי כסוחר סמים וקצת גנבתי מכוניות. סכסוכים: עם המפיה הסובייטית איך אני רואה את עצמי בעוד עשר שנים: עם אישה, שני ילדים, עם אחיי ועם רקע פלילי נקי. רקע פלילי שנמצא בידי המשטרה עלי: 0 עברות פליליות אוטו כרגע: מה שבא ליד בית: בשכירות איזור הבית: באזור המרכז של LS שם האב: לא ידוע, כבר מגיל צעיר אבי נטש אותנו ואמר שהוא יחזור כשאני יהיה בן 16 והוא יראה למה גדלתי להיות אבל הוא נרצח ואני ואחיי נשארנו לבד. שם האם: Kinata Yang נפטרה ממחלת כבד בגיל 52 אחים אחיות: יש לי שני אחים שכרגע אחד מהם Jiluko Yang נעדר כבר 5 שנים לאחר סכסוך עם המאפיה הרוסית. והאח Tsuruki Yang שאני רואה מדי פעם בשל עבודותיי בחו"ל מצב כספי: קושי מסויים קשרים ברחובות: יש לי שני אחים מאוד חזקים ומקושרים מה שהופך אותי למקושר ביותר תחביבים: כסף רישיונות: נהיגה,שייט נשקים שבבעלותי: אין בבעלותי נשקים אבל בכל מקרה אנייכול להשיג מה מעצבן אותי: שקרנים בוגדים ומלשינים. ביוגרפיה: נולדתי ביפן, בטוקיו, נולדתי למשפחה עשירה שאף פעם לא היה חסר לנו כלום. עד גיל 8 אחי הגדול דאג לי ובגיל 13 התפצלו דרכינו בשל כניסתו למוסד לעבריינים. כשהגעתי לגיל19 הוא איתר אותי וסיפר לי את כל האמת על המשפחה. בגיל 21 נגררתי לרחובות ומכרתי את גופי בשביל מעט כסף. בגיל 23 ארגון פשע רוסי הוצי צוו על החייו של אחי וברגע ששמעתי על זה ישר התחלתי לחפש אותו. עד גיל 24 חיפשתי אותו עד שיום אחד הבחנתי בגבר שיכור שעומד ומקלל עץ ואז הבנתי שזה הוא, באמצע שנתי ה25 אחי רצח את ראש המאפיה הסובייטית, מיד אחרי זה כל המאפיונרים הרוסים היו בעקבותיו אז ישר התחלתי לרדוף אחריו ורציתי בטובתו אך הוא לא הסכים לקבל כל עזרה. באותו זמן אחינו הצעיר Jiluko נחטף, שיניתי את שמי Leonardo Silvan והמשכתי בחיפושים אחרי אחי. כשהגעתי לגיל 25 כשהבנתי שכבר אין איום ממשי על חיי שיניתי את שמי חזרה כדי שאחי יוכל לאתר אותי. כיום אני בן 26 לאחר שאחי אימץ אותי אל ביתו ואני משלם שכר דירה לאחי המיליונר כדי להרגיש עצמאי. יש לנו מטרה אחת ומטרה אחת בלבד! למצוא את אחינו החטוף Jiluko
Jiluko Yang שם כרגע: Jiluko Yang שם בעבר: Jiluko Yang סיבה לשינוי: לא שיניתי משום שהייתי בידי המאפיה הסובייטית במשך מספר שנים לאום: יפני דת: נוצרי שפות מדוברות: יפנית אנגלית ורוסית שלמדתי במשך שהותי בשבי גיל: 25 צבע אהוב: תכלת וסגול צבע שיער: בלונדיני פירסינג: קונץ וברידג' קעקועים: יש לי קעקוע אחד על החזה שכתוב בו I Love May Shooshan כמה זמן הפירסינגים עלי? כשהייתי בן 15 אז כאות מחאה לאמי חיררתי את עצמי. מטרה בחיים: לרצוח את כל אלו שעינו אותי בפיצצו לי את הצורה איך אני מתכוון להגיע לשם: לקשור קשרים רבים בשכונות ולהקים עסק לזנות. עבודות שאני מתכוון להגיע אליהם: רוצח סובייטים רצון הכי גדול: לאבד את בתולי עם אישה רוסיה צלקות: בחזה, הסובייטים ממספרים את כל השבויים שלהם. איך קרו לי הצלקות: הסובייטים ממספרים את כל השבויים שלהם עבודות שכבר עבדתי בהן: רוצח שכיר ומהנדס נשקים סכסוכים: עם המפיה הסובייטית איך אני רואה את עצמי בעוד עשר שנים: עם אישה לאחר שאיבדתי את בתולי עם ילד אחד ממני רקע פלילי שנמצא בידי המשטרה עלי: רצחתי פעם שוטר כשהייתי צעיר והוא הטריד אותי מינית אוטו כרגע: מה שנמצא ברחוב ללא השגחה בית: בינתיים מחפש את אחיי איזור הבית: בLS שם האב: Kudion Yang אבא שלנו היה בוגד ועבר אל המאפיה הסובייטית שם האם: Kinata Yang שכרגע בריאה ושלמה תודה לאל. אחים אחיות: יש לי שני אחים שכרגע אחד מהם Tsuruki Yang הוא הבכור המיליונר. והאח Kamata Yang האמצעי שאני כבר מת לפגוש בשל היחסים הטובים שלנו. מצב כספי: כשעגיע אל אחיי ישתפר כרגע בחובות קשרים ברחובות: שני אחים שכנראה מקושרים בשל עושרם ועוד מספר אנשים שפגשתי פה ושם. תחביבים: לרוץ ריצות ארוכות מוקדם בבוקר. רישיונות: מי צריך?! נשקים שבבעלותי: אין בבעלותי אפילו סנדוויץ מה מעצבן אותי: שאני רואה מישהו שחושב שהוא מעל מישהוא אחר ביוגרפיה: נולדתי ביפן, בטוקיו, נולדתי למשפחה עשירה שאף פעם לא היה חסר לנו כלום. עד גיל 7 לא הייתי בטוח במה אבי עבד בעבר אך בגיל 10 אחי סיפר לי מספר דברים עליו, בגיל 15 אחי התחיל להסתכסך עם המאפיה הסובייטית כשהגעתי לגיל 17 התחלתי לגנוב מכוניות רבות ועשיתי מזה עסק, אחרי מספר שנים כשהייתי בגיל 23 כבר היו ברשותי מסעדה וקזינו ביתי שגילגלו 100 אלף דולר בחודש! כשאחי הבכור הגיע לגיל 26 הוא רצח את ראש המאפיה הסובייטית וכדי שהסובייטים יוכלו לגלות פרטים על אחי הגדול הם חטפו אותי ועינו אותי ואני נשבעתי שאני לא יודע כלום והם המשיכו לענות אותי עד שיום אחד הצלחתי להשתחרר לאחר שרצחתי את שלושת השומרים ששמרו עלי עם סכין של אחד מהם ברחתי עם אף, רגל ויד שבורות אבל זה לא עצר אותי. כשהשתחררתי כבר הייתי בן 25 ונשבעתי לכולם שאני ימצא את אחי ושאני ינקום בסובייטים ובגדול! כיום אני בן 25.5 ואני עדיין מחפש את אחי אבל יש לי תחושה שעוד מעט אני ימצא אותם.
נו כבר להגיב עבדו על זה קשה מאוד!!!!
סליחה על הספאם אבל אף אחד לא קרא