[הודעה חשובה-OOC]היאקוזה - מה קרה,מה יקרה, ומה קורה עכשיו.
טוב אז ככה, היאקוזה עשתה הרבה טעויות עקב סיבות אישיות,
רפאלו בא לעזור לי עכשיו ביאקוזה, ניקינו את כולה, כרגע ביאקוזה אין אף אחד חוץ ממני/ניב ומרפאלו, אחרי יום כיפור נפתח דיון לבחינות OOC וגם יש אפשרות להכנס ליאקוזה דרך IC, היאקוזה נפתחת מחדש לאחר יום כיפור, מנהל ראשי - ניב - Koroda_Niaso, מנהל עוזר - רפאלו - Refaelo_Ganesh ב-ה-צ-ל-ח-ה שנה טובה,גמר חתימה טובה וצום קל
סבבה אני אנסה להצטרף..
תגיד אני די חדש פה, אבל יש לכם אנשים ביאקוזה שהם ממש גרועים בדיגל,
כמו הזה שחטף אותי, השארתי אותו בחיים ששלוש אגרופים הורגים אותו, והוא עוד ביאקוזה!
(כישורים של שחקן DM לשעבר )
וזה בסדר, אני יודע RP מעולה..
קרדיט ל-omer_DiE על החתימה הסוסה
שם בשרת וויגמס 3: PrO_PuPicK
שם בשרת 2: Dev_Vour
גמאני פופיק מקצועי
פרשתי ונתתי למישהו ת'שחקן.. רמה 7 PRO PUPICK זכרונו לברכה..
סבבה אני אנסה להצטרף..
כמו הזה שחטף אותי, השארתי אותו בחיים ששלוש אגרופים הורגים אותו, והוא עוד ביאקוזה!
בשביל להיות ביאקוזה, לא צריך להיות מומחה לנשקים, צריך לדעת איך הורגים.. שזה אח שלי בן 4 יודע, אם משהו יודע לירות, נשים אותו בתפקיד של מישהו שיורה, מי שלא יודע לירות.. לא יקבל תפקיד של יריות, אגב.. חטפו אותך? אני לא נתתי אישור לחטוף, מצטער.
אחרי כיפור יהיו רק ילדים שיודעים לשחק, ויודעים להקשיב ואיך לכבד. עצה, אל תרד על אחרים כל עוד הם ברמה גבוהה ממך (מניסיון )
סבבה אני אנסה להצטרף..
מה השם שלך אתה זה Dev_Vour יא נוב אני עושה לך מבחן לרשיון נהיגה נגמר המבחן..לא עברתה!פתאום ה\אתה מוציא דיגל מהתחת ומתחיל ליראות כמו אפס יא נוב