[תלונה] [חירטוטים בוונט] של המשתמש [Paramedic]SupeRMaN
שלום רציתי לדווח על חירטוטים בוונט של המשתמש סופרמן אז ככה היום אני יושב בחדר קיד הוא נכנס מפריע לי בחדר אני מוציא אותו הוא שוב נכנס אחרי זה הוא נכנס ואומר לי אני יסדר לך באן בוונט אני ילך יחרטט למישהו שאתה מקלל אותי וחופר , אז הוא הלך למפקח וונטרילו ששמו: Black Night ואמר לו שאני מקלל והוא נתן לי באן ישר האמין לו כמו תמיד אחרי זה החלפתי אייפי המפקח שלח לי פרייבט ואמר לי שסופר מן אמר לו שאני מקלל אז אני אמרתי לו שהוא מחרטט הוא בדק את זה והתברר שהוא חירטט כמו תמיד , ואחרי זה שוב הוא אמר לי יחד עם XsiNox מהוונט שיש לו פרייבט והוא רשום שאני יקבל עוד באן וסופר מן אומר תספור עד 3 אתה מקבל באן ואז שוב קיבלתי באן הסיבה: XsiNoX: חופר לא יודע מי נתן אותו אבל זה קשור גם ל XsinoX וגם ל [Paramedic]SuperMaN אחרי שחזרתי מהבאן השני הוא שוב אמר רוצה עוד באן רוצה עוד באן ואז רשמתי בקומנט שלי את זה:[Paramedic]superman מחרטט פה לכולם מי שהביא לי באן מהחירטוטים שלו להעביר אותי
ואחרי זה הוא כבר נרגע קצת אבל עדיין הוא מחפש מי יסדר לי באן ו XsinoX כל הזמן חוזר ואומר אם SpiNz - (שמוליק) היה בוונט על הזמן הייתי מקבל באנים כי זה חבר שלו והוא יכול לחרטט לו כל דבר והוא יאמין טל אני רוצה שתטפל בסופרמן מן וב XsinoX כי הם כל הזמן מחרטטים עליי וסופר מן אומר לאקסינוקס לעזור לו לסדר לי באן וכל זה התחיל שפשוט ישבתי בחדר שלי בחדר קיד ושיחקתי בשרת וי גיימס 3 הייפר טל אני מקווה שהנושא הזה יטופל ותדבר איתי בוונט יש לי עוד כמה דברים להגיד לך.
השם שלי בוונט הוא: [KiD]twice זה רשום גם בחתימה נקווה שהנושא הזה יטופל!!!
|