[דיון] מה לדעתכם הקהילה הישראלית צריכה לעשות/להוכיח על-מנת להתקדם מצד הספונסרים? - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק

נושא: [דיון] מה לדעתכם הקהילה הישראלית צריכה לעשות/להוכיח על-מנת להתקדם מצד הספונסרים?
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של unSeen

מנהל מועדון CS-Gathers

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 10.10, 19:39

ברירת מחדל [דיון] מה לדעתכם הקהילה הישראלית צריכה לעשות/להוכיח על-מנת להתקדם מצד הספונסרים?

שלום לכולם
רובנו יודעים שקידום קהילות בעולם נובע בעיקר מספונסרים , שתומכים ועוזרים להגיע למטרות כאלה ואחרות.

מה לדעתכם? קבוצות בעל כח בקהילה הישראלית / שחקנים בעל כח בקהילה הישראלית / אתרי קהילות מצליחים בקהילה הישראלית , צריכים לעשות על-מנת להכניס למודעות של העולם בCS , שיש ארץ קטנטנה בשם 'ישראל' עם כשרונות לא נורמאליים.

00:02… @10vG|unSeen|HYSאני מארגן לנו חשפניות בשוארמה שם
00
:02… @10vG|unSeen|HYS: !
00:03… @10myop|Aquraמי יסתכל על החשפניות
00
:03… @10myop|Aquraשיש שווארמה
00
:03… @10myop|AquraLOL
00
:03… @10vG|unSeen|HYSHDAHAHAA
00
:03… @10vG|unSeen|HYSOMG 
צחי הזה XD
זה היה צחי הדבע שלי

לכל שאלה/בקשה/תלונה/הצעה :
חבר בצוות הקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infancy

צוות פיתוח קהילות

#2   פורסם: 10.10, 19:40

לטוס ללאנים בחו"ל , להשתתף בטורנירי רשת בחו"ל - גם אם זה אומר להתחיל בקטן.

אימייל - Infancy@Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MightyMax

משתמש רציני

#3   פורסם: 10.10, 19:42

לנצח קבוצ טופ מהעולם תוך שעה כול cs מכיר אותנו
הקיצר הגיעה הזמן שתתחילו להזיז תעניינים ולטוס לחו"ל(אתם יכולים לקחת אותי במזוודה אם אני יכנס)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unSeen

מנהל מועדון CS-Gathers

#4   פורסם: 10.10, 19:47

Infancy
ציטוט:
צפה בהודעה
לטוס ללאנים בחו"ל , להשתתף בטורנירי רשת בחו"ל - גם אם זה אומר להתחיל בקטן.
לטוס ללאנים בחו"ל לוקח איתו השקעה של כספים רבים.
תן סיבה טובה אחת לספונסרים , למה?

00
00
00
00
00
צחי הזה XD
זה היה צחי הדבע שלי

חבר בצוות הקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של EuforiA

מנהל קהילת CS

#5   פורסם: 10.10, 19:50

כיום, הארגון היחידי שמעמיד סטנדרטים בין לאומיים זה GLC. אני לא מאמין שבשנים הקרובות אם בכלל, יצליח ארגון להתפתח כמו שהוא הצליח. בראש ובראשונה, זה מתחיל מניהול וארגון טוב, ומור הצליחה לעשות זאת ובגדול ועל כך צריך לתת לה קרדיט ענק.

בנוסף לכך, זה גם תלוי ברצינות של השחקנים. קבוצת GLC שומרים על סגל יציב למעט שינוי חד פעמי, כבר למעלה משנתיים ועובדה שהם גם מצליחים להגיע לתוצאות, ואני לא זוכר לאן אחד שהם הפסידו בשנתיים האחרונות.

בכל אופן, אני חושב שעד שלא תתפתח פה יציבות ואמינות, הסייבר ספורט או איך שלא תגדירו את זה אחרת - לא יתפתח לשום מקום ובטח ובטח שלא ימשוך ספונסרים פוטנציאליים לבוא ולהשקיע בגיימרים הישראלים.

בן יודלביץ'

מנהל קהילת CS.

לפניות\מענות\בקשות: EuforiA@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infancy

צוות פיתוח קהילות

#6   פורסם: 10.10, 19:55

unSeen
ציטוט:
צפה בהודעה
לטוס ללאנים בחו"ל לוקח איתו השקעה של כספים רבים.
תן סיבה טובה אחת לספונסרים , למה?
לא חסר, אין אנשים שפונים לספונסרים (אני מדבר על קבוצות..)

צריך לדעת להיות רציני, להיחשף גם. הבעיה בארץ, היא שאנשים מפחדים להיחשף. ניקח לדוגמא את הכתבה שגלובס רוצים להרים על קבוצת גיימינג. כמה קבוצות גיימינג יש בישראל, בכל המשחקים? כמה מאות, נכון?

שום קבוצה לא הציעה את עצמה, אנחנו היינו צריכים לפנות אל קבוצות, והחשש העיקרי שלהם היה : "פאדיחה אחי..מה אני יופיע בעיתון?" למרות שהם יכולים רק להרוויח מזה.

אתה יודע כמה קוראים יש לעיתון? כמה דרכי פרסום יש?

דווקא האנשים שכן צריכים לקחת את הכפפה, לא יכולים. אז כן, "המג'רים" הם לא שחקנים דגולים (אולי פעם הם היו) , אבל כפי שאתם יכולים לראות (דוגמא: GLC) הם יכולים לשפיע המון.

מה שצריך לעשות הוא, השחקנים, קחו את הכפפות לידיים ותשפיעו. תשתתפו בכל טורניר קטן שיש בעולם, תקבלו הזדמנויות להיכנס ולהשתתף בטורנירים יותר מדוברים ולאט ולאט תתפסו.
להתחיל עם ספונסרים קטנים, גם אם זה אומר עכשיו לשבת במירק ולפרסם חברת שרתים.

תתנו מעצמכם , ותקבלו גם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infancy

צוות פיתוח קהילות

#7   פורסם: 10.10, 19:58

EuforiA
ציטוט:
צפה בהודעה
כיום, הארגון היחידי שמעמיד סטנדרטים בין לאומיים זה GLC. אני לא מאמין שבשנים הקרובות אם בכלל, יצליח ארגון להתפתח כמו שהוא הצליח. בראש ובראשונה, זה מתחיל מניהול וארגון טוב, ומור הצליחה לעשות זאת ובגדול ועל כך צריך לתת לה קרדיט ענק.

בנוסף לכך, זה גם תלוי ברצינות של השחקנים. קבוצת GLC שומרים על סגל יציב למעט שינוי חד פעמי, כבר למעלה משנתיים ועובדה שהם גם מצליחים להגיע לתוצאות, ואני לא זוכר לאן אחד שהם הפסידו בשנתיים האחרונות.

בכל אופן, אני חושב שעד שלא תתפתח פה יציבות ואמינות, הסייבר ספורט או איך שלא תגדירו את זה אחרת - לא יתפתח לשום מקום ובטח ובטח שלא ימשוך ספונסרים פוטנציאליים לבוא ולהשקיע בגיימרים הישראלים.
זה ממש לא רק הנקודה הזאת.

קהילת הגיימרים בישראל ענקית, כן ענקית - ואתם אפילו לא רואים את זה.
מאות אלפים, אפילו כמעט מיליון מבקרים באתרי גיימינג מדי יום, אבל הפעילות באתרים?
יותר מחלשה. אין תמיכה בפורומים (פעילות) , הרשמה לטורנירים קטנים , אפילו להגיע ללאן שעושים אבל חייב להביא את המחשב - השחקנים לא רוצים.

אי-אפשר לתת כפית זהב לקהילה שלא רוצה את זה בכלל...
אפשר לחרוש גאטרים ו-PCW כל היום, ולראות ב-TV את SK משחקים עם טאג של אדידס או חברה אחרת..

ברגע שיהיה שינוי קהילתי, זה יורגש - אני מבטיח לך.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#8   פורסם: 10.10, 20:00

שיעשו לאן כל חודשים , שלושה חודשים .. על בסיס קבוע עם פרסים נורמלים , ותאמין לי שתוך כדי זה יבואו ספונסרים אחריי שיראו שבאמת יש פונטנציאל ... ותאמין לי שבסיאס יש פונטנציאל אבל אין טעם לשחק כי אין מספיק לאנים [ לא אינויטים עם פרס של 100 שקל - לאנים גדולים כמו שהיה בחנוכה הקודם הייה לאן חזק ביותר] ..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infancy

צוות פיתוח קהילות

#9   פורסם: 10.10, 20:04

avis
ציטוט:
צפה בהודעה
שיעשו לאן כל חודשים , שלושה חודשים .. על בסיס קבוע עם פרסים נורמלים , ותאמין לי שתוך כדי זה יבואו ספונסרים אחריי שיראו שבאמת יש פונטנציאל ... ותאמין לי שבסיאס יש פונטנציאל אבל אין טעם לשחק כי אין מספיק לאנים [ לא אינויטים עם פרס של 100 שקל - לאנים גדולים כמו שהיה בחנוכה הקודם הייה לאן חזק ביותר] ..
לאן עולה כסף, הקהילות - לא מכניסות מספיק כסף.

אירוע איווניט זאת הדרך היחידה לקיים לאנים, בשלב זה כמובן.
במידה והפעילות תגדל, ותשקיעו גם אתם - השחקנים , בקהילה . אני יכול להבטיח לך, שיהיו יותר לאנים.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#10   פורסם: 10.10, 20:05

Infancy
ציטוט:
צפה בהודעה
לאן עולה כסף, הקהילות - לא מכניסות מספיק כסף.

אירוע איווניט זאת הדרך היחידה לקיים לאנים, בשלב זה כמובן.
במידה והפעילות תגדל, ותשקיעו גם אתם - השחקנים , בקהילה . אני יכול להבטיח לך, שיהיו יותר לאנים.

תאמין לי שיש לאן , מי שמרים אותו יכול להרויח הרבה ... וממש הרבה אם היו קצת חכמים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infancy

צוות פיתוח קהילות

#11   פורסם: 10.10, 20:07

avis
ציטוט:
צפה בהודעה
תאמין לי שיש לאן , מי שמרים אותו יכול להרויח הרבה ... וממש הרבה אם היו קצת חכמים
שנייה, תן לי להבין.

אתה יודע איך להכניס הרבה כסף מלאנים (משהו שקהילות אחרות לא יודעות).
אם זה כזה סוד כמוס, למה שאתה לא תרים תכפפה ותעשה?

וואלה, אם הייתי יודע שיטה להכניס כסף והרבה (כמו שאתה אומר..) מחר הייתי מרים לאן.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#12   פורסם: 10.10, 20:08

השקעה,זמן,מנגר טוב

תאמין לי שעם הרבה השקעה והרבה זמן אתה יכול להגיע לטופ ואיפלו כמו שאחד הזכיר פה למעלה.

כתבות בעיתון כתבה כזאת לעיתון זה משהו טוב ולא סתם משהו..

אפילו מעריב לנוער יכחו כזאת כתבה לשים הם שם במאמר לגיימרים.

הכול השקעה ורצון תאמינו לי שגם אנחנו יכולים אבל לא עושים מספיק

התוכן לא הולם

די לקרוא לי ראובן קוראים לי שלומי

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#13   פורסם: 10.10, 20:08

Infancy
ציטוט:
צפה בהודעה
שנייה, תן לי להבין.

אתה יודע איך להכניס הרבה כסף מלאנים (משהו שקהילות אחרות לא יודעות).
אם זה כזה סוד כמוס, למה שאתה לא תרים תכפפה ותעשה?

וואלה, אם הייתי יודע שיטה להכניס כסף והרבה (כמו שאתה אומר..) מחר הייתי מרים לאן.

כן אחי אם היו מפרסמים 3 חודשים לפני לאן , תאמין לי שהכמות של הצופים הייתה הרבה אבל הרבה יותר מהלאן של חנוכה ובכלל בלאן של חנוכה הייה מלאאא אנשים שבאו ..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של EuforiA

מנהל קהילת CS

#14   פורסם: 10.10, 20:09

אבי, אם כל הכבוד, יש אנשים שמבינים טיפה יותר ממך בכל המערכת הזו. אתה חושב שזה פשוט לבוא ולהרים לאן ברמה וכמובן - שיהיה מתוקתק עם כל הדברים הנדרשים.

בן יודלביץ'

מנהל קהילת CS.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infancy

צוות פיתוח קהילות

#15   פורסם: 10.10, 20:11

avis
ציטוט:
צפה בהודעה
כן אחי אם היו מפרסמים 3 חודשים לפני לאן , תאמין לי שהכמות של הצופים הייתה הרבה אבל הרבה יותר מהלאן של חנוכה ובכלל בלאן של חנוכה הייה מלאאא אנשים שבאו ..
זאת השיטה, לפרסם שלושה חודשים לפני?
חשבתי משהו יותר רציני.

זה ממש לא הנושא. אם עוד הפעם, מחר VG יודיעו שיש לאן מחר, נראה שוב את קבוצת teamNET באוויר?

למה שזה לא יהיה ככה גם ברגיל? אז כן, אנשים עסוקים - אבל ברגע ששומעים כסף , האוזניים קופצות והרגליים זזות?

תאמין לי, שאם כל הקבוצות "שקיימות" רק בשביל לאנים, היו פעילות גם באופן שוטף, הם היו נהנות מהרבה יותר לאנים מאשר לאן אחד בשנה, או 2 אירועי מוזמנים.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש עצבני

#16   פורסם: 10.10, 20:11

^^ ועם כבר מדברים על לאנים..

כדאי שיבוא לכם הרבה אנשים והרבה מאוד אני מתכוון.
פרסום זה לא רק ב VGAMES..

חצי משחקני ה CS או יותר בכלל לא מכירים אתר כזה ולא יודעים מה זה לאנים ..

יש אלפי שחקנים ועם כולם ידעו ויתנו הסברה דפים וכול הדברים אז יבאו הרבה

התוכן לא הולם

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#17   פורסם: 10.10, 20:11

EuforiA
ציטוט:
צפה בהודעה
אבי, אם כל הכבוד, יש אנשים שמבינים טיפה יותר ממך בכל המערכת הזו. אתה חושב שזה פשוט לבוא ולהרים לאן ברמה וכמובן - שיהיה מתוקתק עם כל הדברים הנדרשים.

תחלאס צודק אוליי אני לא מבין בלאנים ובכל מה שמאחורה אבל עדין לפי דעתי אם היתם מפרסמים על לאן גדול כמה חודשים לפניי היתם יכולים להגיע לכמות צופים הרבה יותר גבוהה ..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infancy

צוות פיתוח קהילות

#18   פורסם: 10.10, 20:14

avis
ציטוט:
צפה בהודעה
תחלאס צודק אוליי אני לא מבין בלאנים ובכל מה שמאחורה אבל עדין לפי דעתי אם היתם מפרסמים על לאן גדול כמה חודשים לפניי היתם יכולים להגיע לכמות צופים הרבה יותר גבוהה ..
צודק, "הרבה" יותר גבוה? לא. יותר גבוה? כן (כמה עשרות..)
זה לא מה היה שגורם לעוד אירוע רשת גדול..

שוב, פעילות שוטפת במהלך כל השנה ותמיכה בקבוצות גיימינג וארגוני גיימינג שונים יעזור.
ברגע שנגיד לכם בערוץ ובאתר (של GLC..) יכנסו עוד 100+ איש ביום, וזה אפשרי , זה לא היה עוזר? אני בטוח שכן.

אם היום יש 120 משתמשים מחוברים לפורום , אם אתם רוצים (כמובן רק עם רצון) , יכול להיות 200 +.

אבל ברגע שמפרסמים ש-badE צי'טר, יש 300 צופים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של EuforiA

מנהל קהילת CS

#19   פורסם: 10.10, 20:14

הלאן הגדול שהתקיים בחנוכה שנה שעברה, היה אחד הטובים והמצליחים שהיו כאן. מה אתה חושב, שאז ניצן לא הסתובב בין אלפי נותני חסויות פוטנציאליים וניסה להשיג מהם איזה שהו תמיכה? בטח שכן.

אני די בטוח שניצן, גם בימים אלו, במסגרת העבודה שלו מחפש וחושב כיצד להרים את הלאן הגדול הבא. אבל שוב, הכול בגדר תכנונים כרגע ואני מקווה, בדיוק כמוך שיום יגיע ויהיה לאן נוסף בסדר גודל שכזה.

בן יודלביץ'

מנהל קהילת CS.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של rhyme`

משתמש עצבני

#20   פורסם: 10.10, 20:19

שה"פר" לא ישתמשו בצ'יטים או כל אחד אחר

"Rock got no reason
Rock got no rhyme
you better get me to school on time"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TYNOX

משתמש צעיר

#21   פורסם: 10.10, 20:20

d

"אין דבר העומד ביפניי הרצון "
אבל אם יש רצון והוא לא עומד

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#22   פורסם: 10.10, 20:21

ואני לא יודע עם מישהו ראה את זה?

בערוץ שאמור להיות מס' 1 בישראל יש כ 400 איש בערך בכול זמן
בחו"ל בערוץ של קבוצה אני לא מדבר על קבוצת טופ יש יותר אנשים מהערוץ
רוצים עוד אנשים?תפתחו צוות שילך לפורמים אתרים אפילו סרברים ושרק יעזרו לילדים להתקדם להוריד מירק להסביר לעזור וכול מה שאפשר בשביל לעלות את הרמה הזאת ..
ושלא סתם ילדים יקנו סטים וילכו לשחק בפרוץ..למה?כי הם לא מבינים אין להם עזרה ולא יודעים..

למה זה בחו"ך?שם כמעט כולם דוברי אנגלית התוכנות באנגלית יותר מובן להם ..
חפרתי

התוכן לא הולם

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#23   פורסם: 10.10, 20:30

לדעתי בעלי חברה ישראלית שמוכנה להשקיע כגון ויגימס בשביל פיתוח קהילה ישראלית זה פתיחת סרבר גלובלי סרבר שנתנו אז ל eSr שהם יכלו לשחק נגד קבוצות מחול בלי לאגים זה מה שאני חושב כך גם קבוצות ישראליות יהיה להם יותר רצון לשחק - קבוצות חדשות וגם כי יש יותר רמה.

קחו את זה לצומת ליבכם הנהלת Vgames.
שבת שלום

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של botzerZie

מודל לחיקוי

#24   פורסם: 10.10, 20:31

רצינות.

http://www.sk-gaming.com/member/botzer

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unSeen

מנהל מועדון CS-Gathers

#25   פורסם: 10.10, 20:40

avis
ציטוט:
צפה בהודעה
קל להגיד!
מאיפה ניראה לך אתרי קהילות יכולים להשיג משאבים כאלה אדירים כמו הלאן שהיה אז בחנוכה?
הזמן והתכנון זאת לא הבעיה, הבעיה היא מילה אחת פשוטה ומשמעותית כסף.

לא ברצינות , תנסה לחשוב אתה לבד , איך משיגים כסף רק לפרסים , לדעתי בחנוכה זה היה 3500 מקום ראשון 2000 מקום שני , 1500 מקום שלישי , אני לא זוכר בדיוק.
משהו בסביבות ה7000 שקל , נדמה לך זה גודל על העצים?

בשביל להגיע למצב של לאן מדי חודשיים צריך סוג של גידאמק שיבוא ויחליט להשקיע בסיאס.

לדעתי לא רק אתרי הקהילות צריכות להשקיע.
לאן פעם בשנה עם פרס מכובד בעל 4 ספרות , ולאן פרטי מדי חודשיים עם פרס בעל 3 ספרות ובחינם על-מנת לגבש את הקהילה, זה מכובד מאוד לאותו אתר שמצליח לממש את זה.

נערך לאחרונה על ידי unSeen, 10.10 בשעה 20:43.

00
00
00
00
00
צחי הזה XD
זה היה צחי הדבע שלי

חבר בצוות הקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של EuforiA

מנהל קהילת CS

#26   פורסם: 10.10, 20:42

נתחיל מזה, שכל עוד לא יתקנו את נושא הרשתות - לא יהיה מצב שקבוצה ישראלית תשחק שווה בשווה מול קבוצת אירופאית\אמריקאית או אפילו אפריקה, ויפה שהזכרת את הנקודה הזו.

בכל מקרה, וזה ייראה לכם קצת לא נורמלי, אבל גם "המיתון" או אם מי מביניכם ששם לב, שהבורסא קורסת בימים האלה, משפיע על חברת Smile שויגיימז אחת מהן. נכון שהמצב החל רק בשבועות האחרונים, אבל תדעו שגם לכך יש השפעה ולא כל תחרות שעולה בדעתנו - אפשר לבצע.

בן יודלביץ'

מנהל קהילת CS.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#27   פורסם: 10.10, 20:43

unSeen
ציטוט:
צפה בהודעה
קל להגיד!
מאיפה ניראה לך אתרי קהילות יכולים להשיג משאבים כאלה אדירים כמו הלאן שהיה אז בחנוכה?

לא ברצינות , תנסה לחשוב אתה לבד , איך משיגים כסף רק לפרסים , לדעתי בחנוכה זה היה 3500 מקום ראשון 2000 מקום שני , 1500 מקום שלישי , אני לא זוכר בדיוק.

בשביל להגיע למצב של לאן מדי חודשיים צריך סוג של גידאמק שיבוא ויחליט להשקיע בסיאס.

לאן פעם בשנה עם פרס מכובד בעל 4 ספרות , ולאן פרטי מדי חודשיים עם פרס בעל 3 ספרות ובחינם על-מנת לגבש את הקהילה, זה מכובד מאוד לאותו אתר שמצליח לממש את זה.
צריך להזיז תתחת ולהתחיל לשלוח מכתבים לאנשים,לחברות גדולות ורק ככה אפשר להרים את תחום הגימינג בישראל

בל כרגע לא ניראה לי שמישהו יכול לעשות כזה דבר..

עם היה גוף שעומד מאחורי כמו VGAMES היתי שולח מכתבים אימיילים והכול רק כדי שזה יצליח

vg|Guydamk

התוכן לא הולם

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#28   פורסם: 10.10, 20:43

unSeen
ציטוט:
צפה בהודעה
קל להגיד!

תכלס אם גאידמק בא לתמוך בסיאס כמה אנשים זה ימשוך
חחח אני חי בסרט
משעמם
אבל וואלה נושא טוב רצח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של EuforiA

מנהל קהילת CS

#29   פורסם: 10.10, 20:44

unSeen
ציטוט:
צפה בהודעה
קל להגיד!

אלעד, אתה שוכח שהיום נסיעות הן זמן והרבה מאוד כסף. ונניח שקבוצה מגיעה, ניקח לדוגמא את era ולא מצליחה לזכות באף מקום משמעותי שיכניס להם מס' שקלים לכיס - לא ייצא להם מזה כלום. עכשיו זה נכון להגיד את זה לכל דבר, אבל ברגע שיהיה לאן גדול עם פרסים שווים, יהיה יותר שווה להשקיע בתקווה שאתה יכול להוציא משהו.

בן יודלביץ'

מנהל קהילת CS.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infancy

צוות פיתוח קהילות

#30   פורסם: 10.10, 20:46

EuforiA
ציטוט:
צפה בהודעה
נתחיל מזה, שכל עוד לא יתקנו את נושא הרשתות - לא יהיה מצב שקבוצה ישראלית תשחק שווה בשווה מול קבוצת אירופאית\אמריקאית או אפילו אפריקה, ויפה שהזכרת את הנקודה הזו.

בכל מקרה, וזה ייראה לכם קצת לא נורמלי, אבל גם "המיתון" או אם מי מביניכם ששם לב, שהבורסא קורסת בימים האלה, משפיע על חברת Smile שויגיימז אחת מהן. נכון שהמצב החל רק בשבועות האחרונים, אבל תדעו שגם לכך יש השפעה ולא כל תחרות שעולה בדעתנו - אפשר לבצע.
מספיק עם זה, אין קשר למיתון ולבורסה ולשטויות כאלה.
אז כן, היו פיטורים וכאלה דברים, כי האתר לא מכניס מספיק כסף, ולמה זה?

שוב נחזור לכך, שהחברה לא אכפת להם. לא מבקרים באתר, לא מגיבים, לא קוראים, לא תומכים במירק, בטורנירים ועוד ועוד'..

חזרה לראש העמוד
1  2  3
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames