שלום רב חברים!!!
במקרה שאתם לא מכירים אותי במשחק שמי הוא Sadeh Badeh
ואני אחד ממנהיגי הקהילה היהודית והישראלית במשחק.
בימים האחרונים חשבתי על רעיון חדש למען הצלחת ישראל וביחד עם כמה חברי קהילה שתפסו על עצמם תפקיד מנהיגותי(או היו כבר כאלה,הם ותיקים) עיצבנו תוכנית שלמה חדשה לעתיד טוב יותר:
התוכנית הכלכלית/בחרתית החדשה
משתתפים: ירדן, יותם, מיכה, דניס וגל.
התוכנית החדשה נועדה כרגע ל-2 מטרות עיקריות:
המטרה הכלכלית: ליצור צורת הכנסה קבועה לקהילה ולשמור על הכסף בצורה בטוחה.
המטרה החברתית: לרכז את הקהילה במקום אחד וליצור אחדות בקהילה, ליצור ארגון טוב יותר של ההנהגה ושל תוכניותיה לעתיד.
הרעיון הכלכלי:
עיקרי התוכנית היא לפתוח מספר חברות המונהגות ע"י ההנהגה, חלקן למטרות רווח וחלקן למטרות הומניטריות. החברה ה-"עיקרית" בה נעסוק תהיה חברת בתים רמה 5. בכוונתנו לקחת חברה קיימת בבעלות ירדן ולהעלות אותה לרמה 5. עובדי החברה יוחלפו בחברי קהילה שיעבדו בשביל שכר בסיסי, מספיק בשביל לאכול ולקנות מצרכים כללים. כדי להחזיק את חברה זאת נפתח גם 2 חברות עצים, אחת Q1 ואחת Q2. גם בהן יועסקו חברי הקהילה.
בנוסף לחברות אלה, שמטרותן רווח לקהילה, נפתח גם חברת מתנות למטרות לא רווחיות. במתנות נעשה שימוש למען חברי הקהילה. את המתנות נשמור גם לזמני מלחמה. בנוסף לכך נפעיל מספר חברות נשק קיימות מסביב לעולם למטרת חסיכה של נשקים לזמני צורך. חשוב לציין כי לא נמכור נשקים או מתנות בשוק החופשי.
הרעיון החברתי:
עלינו לפתוח מפלגה ברחבי ארצות הברית. המפלגה לא תהיה למטרת השתלבות בפוליטיקה בארצות הברית, לפחות לא בהתחלה. המטרה תהיה ללכד את הקהילה יחד ולהראות לעולם את המספרים שלנו ואת כוחנו הכלכלי והחברתי. אם נגיע ליותר ממאה חברים נוכל לדבר על השתלבות בפוליטיקה, אבל זה אני מניח רחוק מאיתנו.
אלו שיקבלו את מספר הקולות הגבוהה ביותר בבחירות לראשות המפלגה (לאו דווקא אדם יחיד) יהפכו למנהיגים של הקהילה ויצטרפו אל המנהיגים הקיימים בתהליכי החלטת ההחלתות וניהול הצדדים הכלכליים של המפעל היהודי. מיותר לציין כי לא ניתן לכל אחד להצטרף להנהגה, שכן עלינו להיזהר מטורקים או כל אדם אחר שינסה לחדור לקהילה כמו שעשו בטורקיה. גם לא ניתן לאנשים חסרי ניסיון או לא מוכרים לקבל תפקידי מפתח בקהילה, במטרה להגן על הגולד שצברנו.
אנחנו מבקשים מכל חברי הקהילה לתרום כסף ולעבור לארצות הברית כדי לעזור לנו לגדול. אני יודע שזה יהיה קשה לעבוד בשביל כמעט כלום כסף אבל אין בררה. תחשבו על זה ככה: אולי אתם תרוויחו פחות אבל כל שקל שלא יגיע אליכם יגיע לקהילה ולמען החזרת ישראל לידינו.
================================================== ====
זוהי בסיכום הייתה התוכנית, מאז כבר התחלנו להזיז דברים ויש לנו פורום חדש באנגלית שכל התומכים שלנו יהיו בו ויתקשרו איתנו:
http://erandia.net/tjc/index.php
בנוסף יש לנו ארגון ממשלתי בשם Israel's Financal Department שם מרוכז כל כוחנו וכל החברות החדשות שלנו שיעזרו לארגן המון כסף, הנה לינק:
http://www.erepublik.com/en/organization/1298037
אנחנו מקווים לראות את כולכם בפורום ותזכרו להתעדכן שם כדי להבין מה אנחנו מנסים לעשות ומה נותר לעשות.
בנוסף החלטנו שביתנו בינתיים יהיה ארה"ב מכמה סיבות ממש טובות שאפרט בהמשך.
מישהו הסכים להביא לנו את המפלגה שלו במקום שנפתח חדשה בהרבה כסף, את השם שלה נשנה אחרי הבחירות הקרובות(מי שיזכה) לשם יהודי יותר ותמונה מתאימה.
לינק למפלגה:
http://www.erepublik.com/en/party/th...tea-party-78/1
אני באמת מקווה שכולכם תבואו וביחד נבנה עתיד טוב יותר!!!
להתראות, ירדן שדה.