שלום רב,
1. אנחנו נשקול להוסיף בעתיד סוגי קרבות נוספים, אבל המשחק צריך להיות הגיוני.
2. הטכנולוגיה לא נגמרת ואפשר לשדרג כל הזמן.
3. הכוונה של הכוננות עליונה היא לשים את המדינה בגיוס מלא ואז במקרה כזה אין הרבה ייצור במדינה ולכן כמו המציאות כך זה במשחק.
לגבי המשחק מלחמת טקטיקות אנחנו מתכוונים לשפר אותו אחרי החגים בחבילת שדרוגים מעולה.
בברכה,
צוות גינדיס
|
tal777tal |
ציטוט: |
 |
|
|
1) הסיבה שבגללה נרשמתי לגינדיס היא התחכום של המשחק והקרב שם (כדי לכבוש אדמה צריך להרוס מפעלי לזה צריך טילים בליסטים לזה צריך צוללות להרוס את הטנ"ט וכו') בגלל זה אני מציע שהמשחק יהיה יותר מתוחכם, למשל שיהיה חיילי טנ"ט חיילים לכבוש אדמה להרוס מפעלים שיהיה יותר תחכום...
2) הדרך היחידה לעלות בהגנה בלי לעלות בכוח היא שיפור הטכנולוגיות שזה נגמר מתישהוא ולא ממש עוזר אז ההצעה שלי היא שתיהיה חנות נשקים שיהיה אפשר לשפר נשקים טילים אביזרים וכו'
3)שתיהיה אפשרות כניסה לקרב שאני מחריז מלחמה עם מישהו. כמעט כמו כוננות עליונה אבל קצת אחר. מפעלים צבאיים ייצרו יותר השמירה על המפעלים תוגדל ומקבלים פחות אדמה ופחות לווינים/ כסף.
4) שיהיו יותר אפשרויות תקיפה כמו תקיפה אווירית על חיילים/ טנקים/ נ"ט / טה"א/ מרגלים/ לווינים וכו'.
נ.ב: בלי להעליב המשחק החדש די מעפן קשה להתמצא והקטע של המפה איטי ומסורבל אפשר ליישם את זה במפקד צבאות וזה יהיה אדיר אבל בצורה הרבה יותר פשוטה. |
|
|
|
|