Love come quietly... but you know when it is there, because suddenly... you are not alone any more, and there is no sadness inside you
Love is a happy feeling that stays inside your heart for the rest of your life
חחחח תכלס דור...
ואני בעד זה שכל הפרו נובים הם פשוט מקשיבים לטקטיקות ומשחקים ביחד ויודעים אחד את השני...
זה מה שעושה אותם פרו ואותנו לא...
ההבדל היחיד.
חחחח תכלס דור...
ואני בעד זה שכל הפרו נובים הם פשוט מקשיבים לטקטיקות ומשחקים ביחד ויודעים אחד את השני...
זה מה שעושה אותם פרו ואותנו לא...
ההבדל היחיד.
זה כבר מכוער להגיד.. למה אם ישחקו נגדך מיקס של 5 מה10 שרשומים פה אתה תנצח אותם?
זה כבר מכוער להגיד.. למה אם ישחקו נגדך מיקס של 5 מה10 שרשומים פה אתה תנצח אותם?
אנלא אומר את זה ככה אחי...
ברור שיש סקילז והכל... זה ברור
אבל אתה יודע... תאמין לי אם אני מוצא 5 אנשים רציניים ברמה שלי פחות או יותר תוך כמה חודשים אנחנו בפרו..
סתכל על זה ... GLC וכל הקלאנים מהפרו לא משנים רוסטרים כל יום ונסגרים וכל השטויות למה הם אנשים רציניים...
וגם אם הם מחליפים רוסטרים זה עם שחקנים שמכירים למה כל הפרו מכיר אחד תשני ואם מחליפים שחקן אז כל הקבוצה מכירה אותו זה כמעט בטוח ויותר קל להתרגל אליו כי אתה משחק איתו בקהילות פרו מיקסים וכל השטויות...
אנלא אומר את זה ככה אחי...
ברור שיש סקילז והכל... זה ברור
אבל אתה יודע... תאמין לי אם אני מוצא 5 אנשים רציניים ברמה שלי פחות או יותר תוך כמה חודשים אנחנו בפרו..
סתכל על זה ... GLC וכל הקלאנים מהפרו לא משנים רוסטרים כל יום ונסגרים וכל השטויות למה הם אנשים רציניים...
וגם אם הם מחליפים רוסטרים זה עם שחקנים שמכירים למה כל הפרו מכיר אחד תשני ואם מחליפים שחקן אז כל הקבוצה מכירה אותו זה כמעט בטוח ויותר קל להתרגל אליו כי אתה משחק איתו בקהילות פרו מיקסים וכל השטויות...
Do not think it is imprtant to have a good config, a config can't level up your skills. The real skills are in your arms, fingers... don't change your settings - change your attitude.
"When you do something you've never done before no matter how poorly it turns out , you're on your way to doing it better the next time."